- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.081
canım ben hem egzersizde denedim hemde ilişkide denerken çook yanıyor yarım saate kalmadan afedersin aşşağıyı koparıp atıcam o derece kaşıntı
uyuşmuyo bide nasıl sürcemki bi tüpü bi sürüştekniği mi var anlamadımki canım ya ,yarımı bile doldurup taşırıyor orayı[/QUOTE
evet çok kaşınıyor ben gece boyunca ağladığımı biliyorum.Ama bu iş beni okadar korkutmuştu ki başlangıçta uyuşturduğu için,sonrasındaki kaşıntı ve acıya dayanıyorum.zaten bir kaç sefer sonra çok az sürdüm ozaman hem yanmadı hem biraz uyuşturup rahatlatıyordu.Bu arada hemen mi başlıyorsun onu sürünce.10-15 dakka içinde yapın.ozaman uyuşturuyor.bide çok beklersen uyuşukluk geçer.
ben parmak egzersizi yapmıştım ama çok değil..Eşimle de sadece 1-2 defa onun parmağıyla denedik.Yani okadar çok egzersiz yapmamıştık.arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.
ben parmak egzersizi yapmıştım ama çok değil..Eşimle de sadece 1-2 defa onun parmağıyla denedik.Yani okadar çok egzersiz yapmamıştık.
parmağnı vajinanın içine sokuyorsun.Bunu yaparken dikkat etmelisin ellerini çok iyi yıkamalısın.tırnakların temiz ve kısa olsun.hatta eline eldiven geçirebilirsin daha iyi olur.ilk defa yapıyorsan önce serçe parmağınla dene.parmak egzersizi nasıl oluyor ki
arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.
evet çok kaşınıyor ben gece boyunca ağladığımı biliyorum.Ama bu iş beni okadar korkutmuştu ki başlangıçta uyuşturduğu için,sonrasındaki kaşıntı ve acıya dayanıyorum.zaten bir kaç sefer sonra çok az sürdüm ozaman hem yanmadı hem biraz uyuşturup rahatlatıyordu.Bu arada hemen mi başlıyorsun onu sürünce.10-15 dakka içinde yapın.ozaman uyuşturuyor.bide çok beklersen uyuşukluk geçer.
VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
( Ara sıra yinelemek lazım :) )
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Durumu[/TD]
[TD]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-mormutluluk[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-sekerpare[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-tipican[/TD]
[TD]Bitti:)[/TD]
[TD]7 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-tassln[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-ela_5197[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-cadikedi[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-fobeks[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-ecrinx[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-meltemba[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-puantaj[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-bangy[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-yelkenli[/TD]
[TD]17 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-yildiz8[/TD]
[TD]18 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-ruzgar2525[/TD]
[TD]21 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-9876[/TD]
[TD]23 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-sid123[/TD]
[TD]25 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulkelebek[/TD]
[TD]10,5 cm aparat[/TD]
[TD]Bekliyoruz:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumtanesi09[/TD]
[TD]Kulak Çöpü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemsak[/TD]
[TD]Kegel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YusNes[/TD]
[TD]2 parmak tam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pissa[/TD]
[TD]İşaret parmağı 2 boğum :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cecemm[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seherrrvakti[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senem8183[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimnur[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfyrnkp[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fuschia[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İstanbula[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker86[/TD]
[TD]Eş işaret parmağı:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taebte[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gncemr[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tekumudum[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE , ARAYA BAYRAM GİRDİĞİ İÇİN EGZERSİZLER DURDU SANIRIMGözden kaçırdığım egzersizciler varsa lütfen söylesinler. Ayrıca ismini yazdığım ama egzersiz durumuna soru işareti koyduklarımda ne durumda olduklarını bildirirlerse ilerleme aşamasında ne durumda olduklarını görmüş oluruz
Ozaman alarji falan yaptı demek kisürünce on on beş dakka bekliyordum ama bişe dicem uyuşturmadı azcık bile ,zaten sürer sürmezde yakmaya başlıyor
canim 2 parmak :)
Ozaman alarji falan yaptı demek kiben ilk sürünce kaşıntı ve yanma olmuyordu.10-15 dakka içinde uyuşuyordu.sonra 1 saat sonra falan başlıyordu yanma ve kaşıntı.sürme ozaman zarar verir bide enfeksiyon falan kaparsın.
ay Allah korusun ya zaten 2 sefer denedim burda emlayla yenenleri gördükçe gaza geldim sürdüm yanmayla sona erdi oof ofcanımbaşka krem biliyomusun uyuşturan yakmayan
vajinal kayganlaştırıcıyı partnerinkinede sür elinle kendin it iceri ve bir kere acı sonra yaşayacağın mutluğu düşün o an inan arkadaşım oluyopozsyon tamamda delinmiyor bi türlü
ay Allah korusun ya zaten 2 sefer denedim burda emlayla yenenleri gördükçe gaza geldim sürdüm yanmayla sona erdi oof ofcanımbaşka krem biliyomusun uyuşturan yakmayan
3 parmakla nasıl yapıcam?bir de mumdan aparat nasıl hazırlanıyor?yardımcı olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?