Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar korkunuzu anlıyorum hepimizde aynı korku wardı.. benim ağlamadığım gün yoktu ama sadece 1 hafta parmak egzersizleri sayesinde kurtuldum 3 ay önce... yendiğimde 1 yıllık ewliydim... o günlerime yanıp durdum... o yüzden psikolojinizi bozmadan yapmaya çalışın...elbetteki bi kaç denemede olmayacak..we sanki hiç olmayacak duygusu hissedeceksiniz ama bi nefes bi bakmışsın ilk parmak girmiş...Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Denicem kremi ve ustten pozisyonu, insallah olur canim ya. Bazen diyorum yanlis yerdemi ugrasiyoz acaba, sacma gelebilir belki ama kac denemeden sonra insan herseyden supheleniyor.
Simdi acisizmi oluyor?

Hosbulduk canim. Valla icim dolmus resmen, bu kadar uzun olcagini tahmin etmemistim yazarken. Cok zor Allahim yardimci olsun artik. Doktora hic gitmedim, cesaret edemiyorum. Cuma gunu izinliyim, bayram gunude sinirden gitcegimi soyledim, yani gitmem lazim ama cesaret edemiyorum

Sunu fark ettim ayaklarimi yere bastimmi bacaklarim geriliyor ve elimde olmadan bacaklarim titriyor. Gecen bacaklarimi yatirdim ve kafamdan belimin alt tarafi yokmus gibi dusundum, kipirdatmadim bile ozaman rahatlikla girmisti. Ondan sonra yine ayni sekilde denedim ama olmadi

Kegel egzersizi + emla kremli calismalari denicem. Bakalim artik.

amin inşallah canım ya kurtulmak nasip olursa bizde geçen günlerimize yanacağız dua edin bizler için (

inşaallah bizde herkes gibi kurtuluruz

Seiss canimm ben çoğunlukla buradayım reglim yeni bitti birbirimize destek olalım birbirimizden güç alalım yardım edelim ve bizde bunu yenelim burada herkez bizim gibiydi bizde başarabiliriz inşallahh ;( az önce esim aradığında agliyordum cok üzüldü bide kızdı birlikte asicaz üzülme parmak falan daha zordur dedi beni bekle tekrar tekrar denicezzzz dedi ama ben yinede esime solemeden yinede bu egzersizleri yapmaya çalışicam

Merhaba canım,doktora da gitmisin bak bşey yok demiş.için rahat olsun.o gördüğün zardır muhtemelen.Pnik yapma.bide herkesin vajina yapısı farklı olabilir.doktor ilişkiye engel bişey yok dediyse eğer sorun psikolojik.Lütfen parmak egerszi yapmaya çalış parmaklarını sokmayı başardıkça moralinde düzelecek.parmağına biraz ans
tol yada emla sürerek sokmaya çalış.inan ben de senin gibiydim canım.ama yendim sen de başarırsın sakın panikleme

artık bende hep burda olcam :) ya kimseye derdimi söyleyip anlatamıyorum saolsun eşim anlayışlı denemek istedimiz de ben başarısız oluyorum artık eşim denemek bile istemiyo o böyle olunca ben daha kötü oluyorum ben biraz korkağımdır ondan da oluyo parmak egzersizi yapamıyorum doktora gttim hiç bi sorunun yok dedi çok karar veriyorum yapcam bitecek diye ama bacaklarımı acınca kasılıp titremeye baslıyorum sonra esim istemiyo oyle olunca..

arkadaşım korkacak hiç bir şey yok ordan çocuk çıkabiliyor biliyorsun demi... parmakta biraz korktuysan ilk 1 tane kulak çöpüyle dene... onun olduğunu görünce cesaret bulacaksın zaten kendinde... bu kadar insan yaptıysa merak etme sende yaparsın... adınıda o listeye yazdırırsın...

Buraya yazarken bile bacaklarımın kasildigini hissedebiliyorum;( yazdıkların benimde yaşadıklarım esim cok anlayışı ama o bile bir sure bana dokunmamıştı bile iliski istemiyordu dememiyorduk bile nasil bukadar cok zaman gecti onu bile anlamadım;(( bende canıma cok tezim ve korkağım hemde biraz degil uzun zamandır arkadaslar burdan yardımcı oluyorlar ben uzun zamandır okuyorum yazıyorum ama İnan ilk kez bugün bakabildim.burda seninle birbirimize destek olalım birlikte başaralım kasım gelini olalım birbirimizden güç alıp başaralım olurmuu neler yaptığımızı nekadar ilerlediğimizi yazalım ben seni arkadas listemde ekledim simdiiii sıra bizde tuhaf bı güç geldi bunları yazarken bile ))

Evet helde kullanıyorum okeyin sıcaklık veren bı jeli var cok iyi ama hafif yakiyo ama yinede memnunum ama parmağımı sokmaya cesaret edemedim ben;((

canım parmagını o delıgın ustune koy bol jel sur hafıfce ıt kendını sıkmassan oyle kolay olcakkı kayıp gıtcek sen bile şaşırcaksın bizlerde senin gıbıydık bacaklarım bıle titrıyodu hıç korkma ınan korkulcak bişey değilmiş.bunun püf noktası kendini kasmamak biliyorum bu dedığim çok zor geliyo şu anda sana ama parmagını koyup ıkın inan kolay kasmassan hiç acı yok

İnsallahhhhhhh canım bende buna inanıyorum birde kesinlikle Kasım gelini olacagimada inanıyorum)

:) insan kendini anlayan birilerini istiyo.. ben iğneden korkuyorum hemde çok fazla bayılıyorum ben jınekologa nasıl gıttım nasıl muayene oldum bilmiyorum evlilik yıldönümümüze kadar bunu asmam lazım :) evlendim gece hiç aklıma gelmezdi böyle bişi yaşayacağım vajinismus ne onu bile bilmiyordum :)

Bu arada bu sorunu yaşadığım zamanlar forumda okurken rastlamştım.arkadaşın biri doktora gitmiş.verdiği egzersizleri denimiş.olmayınca tekrar gitmiş bu sefer doktor kadının uyuyşturarak zarını almış..ondan sonra kız o acıycak psikolojisinden kurtulup rahatlamış ve ilişkiye girmiş.bide doktoro giden bir başka arkadaşada o anda doktor dilator denen aparatlardan yerleştirip yarım saat o pozisyonda bekletmiş muayenehanesinde. arkadaş ta ondan sonra evde ben de denedim ve sonra ilişki oldu diyor.Ben de emla sürerek parmak egzersizi yapmıştım.o sayede parmağımı iyice sokmayı başarınca emlayı bolca sürüp 10 dakka sonra ilişkiye girdik ve oldu.ondan sonrası devam etti zaten.emla etkisi geçince yakmıştı ama sorunumu da çözmüştü.Bilginiz olsun diye yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir...

Tatlım Merhabaa.Egzersizi Yapmak Zorundasınn Yoksa Olmazz. Burdakilerin Hepsi Egzersiz Yaparak yendi vajiyi. Yapamıyorum diye bişe yokk. Kendinee Güvenmek Ve yapmak zorundasın. İnan Korkacak bişe Yok. Bizde Senin gibiydik. Yapamam ben oraya parmağımı sokamam diyodum. Amaa Öylee Bi yaptık ki. Çünküü Mecburuzz.

aşarsın canım mrk etme.bu yanlış bılgilerden yada bilgisizlıkten kaynaklanıyo genelde.bende hiç korkmadan evlenmıştım ama maalesef bunla karsı karsıya kaldık.seninde olcak mutlaka bu sıteyı bulman büyük şans sen yeterki pes etme sürekli gir hepımızı yardımcı olmya calışırız canım

Son düzenleme:
çok çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız için ama olmuyo egzersizler elim titriyo ağlıyorum

İnan okadar iyi anliyorumki seni kimseye anlatamıyorum esimin ailesi bebek cok istiyor tabi bizde ama diyemiyordumki biz daha birlikte bile olmadık diye;( burayı ilk bulduğumda hıçkırıklara boğuldum yalnız olmadığımı anladım esimdede o donem tartışıyorduk okadar yanlizdimki aslında esim okadar anlayisliki ama o donemde oda cok bunalmıştı haklıydıysa ben evlenmeden oncede derdimi bebek doğururum ama ilk geceyi yapamam beynime öle cok islemisimki;(( bende iğneden bile korkarım dedimyaa canıma cok tezimm daha bikaç gün önce annem aradı ve parmağını kesmiş ve dediki senin parmağını kestiğin gün geldi aklıma parmağıni tutupta uç katı yukarı aşağı inip çıktığını ve parmağım koptu die bağırdığını hatırladım dedi halbuki kanamamıştı bile)) birde benim ailemdende kimsede yok yanımda burda okadar yanlizdimki ;((( ühüffff yine agliyorumya bu nasilbi çaresizliktirr Allahım yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…