- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.201
yani sanki biraz sert oldu :) ne mutlu sana kendıne olan guvenını toplayıp basarmıssınrabbım bıze de naasıp eder ınsallah...
ben artık vajıyı falan unuttum suan vajına ıcınde gordugum et parcasına takıldım
daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye(
slm kızlar nasılsınız okadar moralim bozukkii egzersiz yapmak gelmiyo içimden 13 senelik dost dediğim bacı dediğim insan beni sırtımdan vurduu
hayırdır canım ne oldu?hem sen niye takıyorsun ki bunun egzersizle bir alakası yok bence kafa dağıtmak için daha sıkı egzersize sarılmalısın.böyle insanlar için üzülmeye deymez bak burda birsürü arkadaşın var hepimiz yanındayız bunu unutma
slm arkadaşlar emla diye bi krem varmış bunun faydası olur mu deneyen var mı?
çapı diyeceğim şimdi buradaki arkadaşlar bana kızacak:)) çevresi...
daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye(
benim de reglim yeni bitti ve yrn falan başlayacaktım ama dedikleri gibi geçen ilk defa aynayla baktım ve dedim ki benim orası tıkalı galiba hiç boşluk görünmüyor nasıl sokcam bişi oraya. denildiği gibi sanki bişi varof yine moralim bozuldu nasıl başlıcam ya varsa et
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
[/QUOTE]VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
( Ara sıra yinelemek lazım :) )
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Durumu[/TD]
[TD]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-mormutluluk[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-sekerpare[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-tipican[/TD]
[TD]Bitti:)[/TD]
[TD]7 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-tassln[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-ela_5197[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-cadikedi[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-fobeks[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-ecrinx[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-meltemba[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-puantaj[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-bangy[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-yelkenli[/TD]
[TD]17 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-yildiz8[/TD]
[TD]18 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-ruzgar2525[/TD]
[TD]21 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-9876[/TD]
[TD]23 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-sid123[/TD]
[TD]25 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulkelebek[/TD]
[TD]10,5 cm aparat[/TD]
[TD]Bekliyoruz:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumtanesi09[/TD]
[TD]Kulak Çöpü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemsak[/TD]
[TD]Kegel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YusNes[/TD]
[TD]2 parmak tam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pissa[/TD]
[TD]İşaret parmağı 2 boğum :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cecemm[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seherrrvakti[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senem8183[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimnur[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfyrnkp[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fuschia[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İstanbula[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker86[/TD]
[TD]Eş işaret parmağı:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taebte[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gncemr[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tekumudum[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE , ARAYA BAYRAM GİRDİĞİ İÇİN EGZERSİZLER DURDU SANIRIMGözden kaçırdığım egzersizciler varsa lütfen söylesinler. Ayrıca ismini yazdığım ama egzersiz durumuna soru işareti koyduklarımda ne durumda olduklarını bildirirlerse ilerleme aşamasında ne durumda olduklarını görmüş oluruz LÜTFEN PES ETMEYİN... HEPİMİZ ORADA DELİK YOK SANIYORDUK, PARMAK EGZERSİZİNİN DÜŞÜNCESİ BİLE BİZİ ÜRKÜTÜYORDU... BU İŞİN KESİN ÇÖZÜMÜ EGZERSİZ ARKADAŞLAR... BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...
Canım eşine egzersizlerden bahset. Egzersizler sonrasında kızlık zarının esnediğinden ve çoğumuzdan kırmızı gelmediğinden bahset mutlaka bilmeli. 7 cm çok iyi. Yavaş yavaş kalınlaştır ve pes etmeden her gün dene. İnan bunu alabiliyorsam, p...si de alırım diyorsun. Hazır olduğunda olacak merak etme... Eşinle hangi pozisyonda deniyorsun? Sen üstte ol eşin altta ve eşine sırtını dön, hafif öne eğili totonu biraz yukarı kaldır, ben dahil çoğu kişi bu pozisyonda başardı. Tabii başka pozisyonda da başaran var ama bu pozisyon çoğunlukta sanırım:26:
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?