- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.201
bence yanlış yere bakıyorsun.. bende 20 gün boyunca yeri bulamadım bir türlü... bacaklarını aç ıkın ... söylersen elle muayene etmez..
canım parmak egzersizi yapamıyorum beynim almıyor demişsin benim de yıllarca almadı fakat bu egzersizlerin çok büyük faydası var. bu işten kaçışın yok ya olacak ya olacak. inan bana hergün çektiğin üzüntüden ızdıraptan daha büyük bir acı yok hatta hiç acı yok diyebilirim yıllarca bu çileyi çekmiş bir arkadaşınız olarak söylüyorum.ben yıllarca boşuna dünyayı kendime zindan etmişim ne olur siz de aynı şeyi yapmayın kendinize sırf size destek olmak için bu siteye yazıyorum çünkü ben gerçekten bu hastalıktan çok çektim ömrümden ömür gitti.oyasa şimdi bakıyorum kaybettiğim zamana çok üzülüyorum aynı şeyleri siz de yaşamayın istiyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum
çok sağol burda sizden destek almasak zaten daha çok ümitsizliğe kapılırız iyiki varsınız.ben her okuduğumda biraz daha cesaret alıyorum denemeye çalışıyorum her söyleneni.ama henüz aşamadım eminim bu sorundan kurtulduğumda bende sizin gibi düşüneceğime ama işte yaşarken öyle olmuyor malesef bu duyguyu yaşadığınız için sizler anlıyorsunuz.bizde sizlerin desteğiyle aşıcaz buna eminim.
başaracaksınız buna kesinlikle inanıyorum dediğim gibi yapamasaydım ben yapamazdım yedi yıl dilek olay fakat sadece zaman kaybetmeyin diyorum egzersiz egzersiz egzersiz bu işin tek çaresi egzersiz aşama aşama olacak yılamk pes etmek yok hergün az az deneyeceksin göreceksin hergün biraz daha alışacaksın yine söylüyorum korkulacak hiçbirşey yok
yedi yıl mı?gerçekten çok uzun bir süre nasıl zor geçti o yıllar düşünemiyorum.benim 5 ayda psikolojim alt üst oldu.ne zaman yendin sen yeni mi?bebek falan varmı?
canım ben yeneli daha bir ay oldu o yüzden bebek falan yok rabbim nasip ederse inşallah bundan sonra olacak.geçen yedi yıla gelince çektiğim ızdırabı sıkıntıyı bir ben biliyorum bir de allah ama çok şükür hepsi bitti senin de bitecek yine aynı şeyi söyliycem belki ama egzersiz egzersiz egzersiz bir örnek vermem gerekirese bu araba sürmeyi öğrenmek gibi birşey en azından ben öyle düşünüyorum onunla özdeşleştirdim kafamda ilk arabaya bindiğimde nasıldım şimdi nasıl kullanıyorum ve nasıl bu aşamaya geldim tabi ki arabayı sürerek yaptıkça öğreniyosun rahatlıyosun bu da aynı onun gibi yaptıkça rahatlıyosun ve öğreniyosun.
doğru gerçekten araba örneğine benziyor.ben ehliyeti alalı 4 yıl oldu ama çalışmadığım için başladığım yerdeyim:)egzersiz yapmazsam ilerleme olmayacak vaji de malesef.daha çok çalışıcam egzersiz için.seninde inşallah gönlüne göre bir evlat nasip eder Allah.bende çok istiyorum bebeğim olmasını.çok çalışmam lazım çok :)
cnm bu acı cekılcek bırsey degıl oyle dusun bız bunu kafamızda buyutuyoruz sadece...sıfırdan basla kulak cubuguyla dene nefes egzersızlerı yap emınım gercekten ıstedınmı bunu basarabılırsın ben tam 3 haftada yendım bu hastalıgı 3 yılımı 3 haftada kurtardım...yapmalısın esın ıcın degıl kendı huzurun ıcın
cnm parmak degılde once kulak cubuguyla yapabılırsın cok daha kolay alırsın once bol jel kullan sonra bacaklarını acabıldıgın kadar ac..
ben egzersızlerımı yerde yapıyordum bır ayagım orta sehpada bır ayagım kanepede catal poz gıbı o zmn kapatamıyordum bacaklarımı ve tv karsısında yapıyordum tv ızlıyordum dıkkatım dagılıyordu bı bakmısım almısm
yani sanki biraz sert oldu :) ne mutlu sana kendıne olan guvenını toplayıp basarmıssınrabbım bıze de naasıp eder ınsallah...
ben artık vajıyı falan unuttum suan vajına ıcınde gordugum et parcasına takıldım
daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye(
slm kızlar nasılsınız okadar moralim bozukkii egzersiz yapmak gelmiyo içimden 13 senelik dost dediğim bacı dediğim insan beni sırtımdan vurduu
hayırdır canım ne oldu?hem sen niye takıyorsun ki bunun egzersizle bir alakası yok bence kafa dağıtmak için daha sıkı egzersize sarılmalısın.böyle insanlar için üzülmeye deymez bak burda birsürü arkadaşın var hepimiz yanındayız bunu unutma
slm arkadaşlar emla diye bi krem varmış bunun faydası olur mu deneyen var mı?
çapı diyeceğim şimdi buradaki arkadaşlar bana kızacak:)) çevresi...
daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye(
benim de reglim yeni bitti ve yrn falan başlayacaktım ama dedikleri gibi geçen ilk defa aynayla baktım ve dedim ki benim orası tıkalı galiba hiç boşluk görünmüyor nasıl sokcam bişi oraya. denildiği gibi sanki bişi varof yine moralim bozuldu nasıl başlıcam ya varsa et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?