Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence yanlış yere bakıyorsun.. bende 20 gün boyunca yeri bulamadım bir türlü... bacaklarını aç ıkın ... söylersen elle muayene etmez..

valla bılmıyorum canım nereye baktıgımı vudumu tanımayınca boyle oluyo ıste ayna karsısına gectım ıkındım vajına delıgı acılıyo ama ustunde sankı et parcası gıbı bısey var (

çok sağol burda sizden destek almasak zaten daha çok ümitsizliğe kapılırız iyiki varsınız.ben her okuduğumda biraz daha cesaret alıyorum denemeye çalışıyorum her söyleneni.ama henüz aşamadım eminim bu sorundan kurtulduğumda bende sizin gibi düşüneceğime ama işte yaşarken öyle olmuyor malesef bu duyguyu yaşadığınız için sizler anlıyorsunuz.bizde sizlerin desteğiyle aşıcaz buna eminim.

başaracaksınız buna kesinlikle inanıyorum dediğim gibi yapamasaydım ben yapamazdım yedi yıl dilek olay fakat sadece zaman kaybetmeyin diyorum egzersiz egzersiz egzersiz bu işin tek çaresi egzersiz aşama aşama olacak yılamk pes etmek yok hergün az az deneyeceksin göreceksin hergün biraz daha alışacaksın yine söylüyorum korkulacak hiçbirşey yok

yedi yıl mı?gerçekten çok uzun bir süre nasıl zor geçti o yıllar düşünemiyorum.benim 5 ayda psikolojim alt üst oldu.ne zaman yendin sen yeni mi?bebek falan varmı?

yedi yıl mı?gerçekten çok uzun bir süre nasıl zor geçti o yıllar düşünemiyorum.benim 5 ayda psikolojim alt üst oldu.ne zaman yendin sen yeni mi?bebek falan varmı?

canım ben yeneli daha bir ay oldu o yüzden bebek falan yok rabbim nasip ederse inşallah bundan sonra olacak.geçen yedi yıla gelince çektiğim ızdırabı sıkıntıyı bir ben biliyorum bir de allah ama çok şükür hepsi bitti senin de bitecek yine aynı şeyi söyliycem belki ama egzersiz egzersiz egzersiz bir örnek vermem gerekirese bu araba sürmeyi öğrenmek gibi birşey en azından ben öyle düşünüyorum onunla özdeşleştirdim kafamda ilk arabaya bindiğimde nasıldım şimdi nasıl kullanıyorum ve nasıl bu aşamaya geldim tabi ki arabayı sürerek yaptıkça öğreniyosun rahatlıyosun bu da aynı onun gibi yaptıkça rahatlıyosun ve öğreniyosun.

doğru gerçekten araba örneğine benziyor.ben ehliyeti alalı 4 yıl oldu ama çalışmadığım için başladığım yerdeyim:)egzersiz yapmazsam ilerleme olmayacak vaji de malesef.daha çok çalışıcam egzersiz için.seninde inşallah gönlüne göre bir evlat nasip eder Allah.bende çok istiyorum bebeğim olmasını.çok çalışmam lazım çok :)

inşallah canım allah isteyen herkese çocuk nasip eder inşallah sen de başaracaksın.bir bebeği düşün önce emekliyo sonra ayağa kalkıyo düşüyo tekrar kalkıyo tekrar düşüyo ve sonunda yürümeye başlıyo egzersiz de öyle birşey aşama aşama gün gün az az yılmak yok pes etmek yok olmuyo yok olacak benim gibiler nasıl başardıysa sen de yapabilirsin.

bir kere cesaretini topla ve parmakla dene ilk giriş biracık acıyı dayanılmayacak acı değil sonra bir cesaret geliyo acı hissetmiyosun artık inan bana ben oraya bakamıyodum bile doktora gittim muane icin hazırlandım doktor o an konuşmaya başladı benle konuşurken bi baktım parmağını sokmuş bile şaşırdım demekki oraya doktor parmağını sokuyosa bende soka bilirim diye düşündüm kayganlaştırıcıyı parmağıma sürdüm,soktum bir barmağımı sonra iki barmak denedim o da oldu hemen eşime yöneldim deneyelim diye kayganlaştırıcıyı sürdüm üst pozisyonda denedim ve oldu cok şaşırdım ve yıllarıma acıdım beynimin bana oyunuymuş bu illet onu anladım.inan arkadaşım iğne daha cok acıyo o işden pes etme dene.insanlar dogum yapıyo kücük barmakmı girmicek onu düşün.inan ölünecek bi acı değil öyle olsa ben yapamazdım.

10 gün sonra 2 aylık evli olacağım ve bende başta korkusuz ama şimdi korkulu ruyam olan vaji yi yaşıyorum bende senin gibiyim aynayı ilk karşıma koyduğumda vajinama bakmam için bi 5 dk bekledim sanki baksam ters bişiy görcekmişim gibi hisettim sonra yavaş yavaş baktım ve bende dümdüz bi delik beklerken bi et parçası gördüm hatta niye yalan söyliyim acaba o zar mı dedim kapalı bi zar ama sonra dedim zar olsa adet görmezdim düzenli adet görüyorum yo dedim bukadar kapalı deliksiz olmaz sonra aynadan gözümü çektim kafamı arkaya yasladım parmağımı jelledim yavaşca ovarak masaj yaparak arkadaşlardan öğrendiklerimle yönünü bulmaya çalıştım ve inanamadım parmağım popo ya doğru içine giriyordu o an ağladım ya dedim süper bişiy tmm dedim başarıcam orda delik var.. geçen gece eşimle deneme yaptık ve kanamam oldu sanırım zar tam olarak yırtılmamıştı canım tabiki acıdı kanı da görünce yarıda bıraktık aslında bunu tek bizler değil eşlerimizinde okuması gerekiyor onlarda bilmiyorki yön ne tarafda bu sefer biz bilsekde onlar yanlış yapıp heyecana geliyorlar ve canımızı yakabiliyorlar eşime iyi ders vermem gerekiyor artık iş o nun elinde inş. hepimiz bu illeti tez zamanda yeneriz....

sakın böyle düşünme bende aynen böyle düşünüyordum ama gitmek zorunda kaldım korktummu evet çok korktum kaynanam yanımdadiye vaji yim ben diyemedim düşün artık doktora duyar falan mazallah dilinden kurtulamam o masaya yattım derin nefes aldım daha nefes almadan doktor ultrason aletini geçiriverdi zaten o masaya yatış şeklinden kendini kasamıyorsun imkansız gibi bişiy zor bir pozisyon şok geçirdim o an bacağım havaya fırladı ama acıdan değil şaşkınlıkdan neler oluyor falan dedim ucundan soktu sanıyorum meğer rahime kadar uzanmış ya dedim bumuydu bi batma bi yanma hisettim öyle acı hisetmedim doktor yönü bildiği için okadar kolay girdiki açıkcası eve geldim moraller süper tmm dedim oluyormuş tabi daha eşimle başaramadık ama oda olacak inş. adetim yaklaştı bi atlatayım denemeler egzersizler başlıyor ultrason jelini de aldım artık sırtım yere gelmez Allah ın izniyle

slm kızlar nasılsınız okadar moralim bozukkii egzersiz yapmak gelmiyo içimden 13 senelik dost dediğim bacı dediğim insan beni sırtımdan vurduu

slm kızlar nasılsınız okadar moralim bozukkii egzersiz yapmak gelmiyo içimden 13 senelik dost dediğim bacı dediğim insan beni sırtımdan vurduu

hayırdır canım ne oldu?hem sen niye takıyorsun ki bunun egzersizle bir alakası yok bence kafa dağıtmak için daha sıkı egzersize sarılmalısın.böyle insanlar için üzülmeye deymez bak burda birsürü arkadaşın var hepimiz yanındayız bunu unutma

merhaba, ben de vajinismus yaşayıp atlatanlardanım.2 tane vajinismusla ilgili kitabım ve ultrason jelim var.isteğene gönderebilirim.doktorum tedavide ultrason jeli kullanmıştı.

canım zaten iyiki siz varsınız ya iyiki kk var işte 13 sene dile kolay ya sen güveniyosun başka bi arkadaşın hakkında yorum yapıyosun ama o herşeyi anlatıyo ayıp yaa

slm arkadaşlar emla diye bi krem varmış bunun faydası olur mu deneyen var mı?

mrb cnm ben yeneli 1 ay olcak 4 kere denedim ve hepsinde emla kullandım.. dr vermişti bana, şimdide onsuz yapamıcakmısım gibi geliyor.. bazı arkadaşlarda hiç işe yaramamış ben küçük tüpün yarısını kullanıyorum 5 dk sonra uyuşturuyor hemen.. uzun süreli kullanmak istemiyorum son bi tüpüm kaldı oda bitsin almam inş :) buarada egzersiz yaparken hiç kullanmadım. ilişkide de gerek yok bence ama ben çok korktugum için yazmıştı doktor

çapı diyeceğim şimdi buradaki arkadaşlar bana kızacak:)) çevresi...

Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artıksona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...

Canım merhaba seni yeni görüyorum, uzun zamandır da giremiyordum siteye...öncelikle hoşgeldin...Egzersizlerin vajiyi inceleme aşamasındasın sanırım...bir kez muayene olmuşsun ve doktor sorun yok demiş...içinin rahatlaması için başka bir doktora daha görün istesen, ama hiç gerek yok...vajen girişi yusyuvarlak bir boşluk değil...M şekline benzer bir şekilde, alt ve üst dudağı aynada baktığında kapalı gibi durabilir ama ıkındığında açıldığını göreceksin...yusyuvarlak bir giriş olmadığı için sana orada et parçaları varmış gibi gözükebilir...ben de ilk baktığımda aynı tepkiyi vermiştim...ama bil ki içeriye girmeyi başardığında, orada kara delik gibi herşeyi alabilecek kadar geniş bir boşluk var...ıkınarak bakmayı dene, incecik bir kulak çöpünü de hazırda beklet ve ıkındığında açılan M şeklindeki boşlukta hafif hafif popoya doğru ilerletmeyi dene...olacak göreceksin...

Canım merhaba sen de yenilerdensin galiba hoşgeldin...seiss' e de yazdım bak aynısını sana da yazayım:

içinin rahatlaması için bir doktora görün önce...sorun yok dediğinde başla ...öncelikle, vajen girişi yusyuvarlak bir boşluk değil...M şekline benzer bir şekilde, alt ve üst dudağı aynada baktığında kapalı gibi durabilir ama ıkındığında açıldığını göreceksin...yusyuvarlak bir giriş olmadığı için sana orada et parçaları varmış gibi gözükebilir...ben de ilk baktığımda aynı tepkiyi vermiştim...ama bil ki içeriye girmeyi başardığında, orada kara delik gibi herşeyi alabilecek kadar geniş bir boşluk var...ıkınarak bakmayı dene, incecik bir kulak çöpünü de hazırda beklet ve ıkındığında açılan M şeklindeki boşlukta hafif hafif popoya doğru ilerletmeyi dene...olacak göreceksin...bephanten, fito krem, kayganlaştırıcı jel...sana allerji yapmayacak birini seç ve kulak çöpünü streçle üzerine bunlardan birini sür sonra da dediğim şekilde yerini bul ve çöpü girişe yerleştir ve ilerlet hafifçe.. bir de sana google görsellerden fotoğraflara bakmanı tavsiye edebilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…