Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...

Canım eşine egzersizlerden bahset. Egzersizler sonrasında kızlık zarının esnediğinden ve çoğumuzdan kırmızı gelmediğinden bahset mutlaka bilmeli. 7 cm çok iyi. Yavaş yavaş kalınlaştır ve pes etmeden her gün dene. İnan bunu alabiliyorsam, p...si de alırım diyorsun. Hazır olduğunda olacak merak etme... Eşinle hangi pozisyonda deniyorsun? Sen üstte ol eşin altta ve eşine sırtını dön, hafif öne eğili totonu biraz yukarı kaldır, ben dahil çoğu kişi bu pozisyonda başardı. Tabii başka pozisyonda da başaran var ama bu pozisyon çoğunlukta sanırım:26:

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

( Ara sıra yinelemek lazım :) )

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2-sekerpare[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3-tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4-tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5-ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6-cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7-fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8-ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9-meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10-puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11-bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12-yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13-yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14-ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15-9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16-sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE , ARAYA BAYRAM GİRDİĞİ İÇİN EGZERSİZLER DURDU SANIRIM Gözden kaçırdığım egzersizciler varsa lütfen söylesinler. Ayrıca ismini yazdığım ama egzersiz durumuna soru işareti koyduklarımda ne durumda olduklarını bildirirlerse ilerleme aşamasında ne durumda olduklarını görmüş oluruz LÜTFEN PES ETMEYİN... HEPİMİZ ORADA DELİK YOK SANIYORDUK, PARMAK EGZERSİZİNİN DÜŞÜNCESİ BİLE BİZİ ÜRKÜTÜYORDU... BU İŞİN KESİN ÇÖZÜMÜ EGZERSİZ ARKADAŞLAR... BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE... [/QUOTE]

[/QUOTE]

Beni unutmuşsunuz

yok ya bana daraltilar geliyor egzersizde ter basiyor resmen. 2 parmagi cok az aliyorum sonra igreniyorum birakiyorum. baska aparatla hic olmuyor yabanci cisim gibi geliyor hic yapamiyorum. ya millet egzersiz yapmadan direk sevisiyor problem nerde ben anlayamadim gitti. bu isi bugun halletmeyi planliyorduk ama dusuncesi bile beni korkutuyor. pek bisey olacagini sanmiyorum bugun de

Senin bu pozisyonu denedik yavrum...eşim böyle daha iyi bu şekilde denemeye devam edelim dedi de olmadı deneyemedik uzun zamandır...annemler geldi, sonra ben adet oldum sonra bayrama hazırlık sonra bayram geldi ama güzel gelmedi bize...annem kadar sevdiğim teyzemi kaybettik...günlerdir ağla ağla harab oldum...biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı, eşim de yıprandı beni teselli ederken...onun için biraz bakayım buralara dedim, son egzersiz durumumdan bahsedeyim size...öyle işte...

canım çoğumuzdan kırmızı gelmedi bu yüzden eşinle konuşmanı tavsiye ederim.egzersiz olarak gayet iyi gidiyorsun,moralini bozma bu tür şeyler oluyor.mesela ben 7cm le çalışırken gün geldi yerini bulamadım hatta eşim yeter artık çok yoruldun uğraşma dedi adam acıdı halimeeş denemesine gelince bana sorarsan henüz erken egzersizleri daha rahat yapar hale geldikten sonra olursa psikolojik açıdan daha rahat hissedersin.ben egzersizlerimde içimde bekleterek ilerledim ve çok faydasını gördüm sana da o şekilde çalışmanı öneririm canım.bu şekilde daha rahat edeceğini umuyorum.aklına takılan başka bişey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum şimdilik burdayım canım

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

( Ara sıra yinelemek lazım :) )

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-mormutluluk[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2-sekerpare[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3-tipican[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4-tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5-ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6-cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7-fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8-ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9-meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10-puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11-bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12-yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13-yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14-ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15-9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16-sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE...BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...

Son düzenleme:
ya ben bi adım öteye gidemedim. dediğim noktada kaldım(( gerçi araya bayram girdi ve bayramdan sonra birkez daha denedim. işaret parmağında sorun yok yine oluyor ama ardından kalemüzerine pamuk ve jelatinleyip denemeye kalktım 1cm ancak oldu(( ne yapmalıyım

Cadikediiiiii nerelerdesinnnnn;(((( benim reglm bitti aynayla baktım parmağımı sokmak icin iki gündür çabalıyorum tansiyonum düşüyor fena oluyorum anlatamam;(((

Cadikediiiiii nerelerdesinnnnn;(((( benim reglm bitti aynayla baktım parmağımı sokmak icin iki gündür çabalıyorum tansiyonum düşüyor fena oluyorum anlatamam;(((

Canım... Korkma, cesaret et... Ben de ilk egzersiz yapacağım zaman aynayı falan toplayıp vazgeçmiştim çünkü titriyordum... Sonra bir daha cesaretlendim... Bunun başka çözümü yok... Egzersiz yapmak zorundasın... Herkes yapıyor... Bak ben ilk yazdığım yazılarda parmak düşüncesi bile beni fena yapıyor demişim... Biraz cesaret canım... ha gayret... inan olacak...

Okadar guzel anlatmissinki ben daha parmağımı sokmaya çalışıyorum henüz başaramadım ama bu is Kasım'da bitecek hemde en yakın zamanında yapicam suan daha başlardayim ama olsun bundan sonraki denememi senin anlattığın gibi denicem burda vajinismusu yenipte bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaslarımıza sonsuz teşekkür ederim iyki varsınız

Ben Kasım gelini olucam bu kesin bunu en yakın zamanda başarıdan çünkü zaman öle hızlı geçiyorki nasil 1,5 yıl oldu anlamadım ben KASIM geliniyimmmmm))) hatta cadikedi sen ben bu ay gelin oldugumdaaaaa bu yaziyidaaaaa sayfanda yayinlaaa) ama lütfen burda olmaya çalış çünkü soracak okadar soru oluyoki mesela aynayla baktım ikindim ve vajinamin resmen açıldığını ilk kez gördüm fakat açılan yerdede bı et gözüküyordu ama burda okuyorum herkezde aynı ben Dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti banada

Canım ya ama olmadı böyle yapma ama...bak burada bizim birbirimizi motive etmemiz lazım...herkes burada bütün iyi niyetiyle özel hayatının en mahrem anlarını paylaşıyor sırf bu problemi ortak yaşayan bizler yenebilelim diye...bak seni anlıyorum...çünkü bana da öyle geliyordu...ben bu siteye üye olmadan önce psikoloğum ödev olarak vermişti kegel ve parmak eg.lerini...inan aylarca düşündüm iğrendim, terler bastı, yapayım dedim 1-2 defa olmadı, panik atak gibi bişey; orayla ilgili içeri bişey girmesi fikri insanı çileden çıkarıyo...yarın yapayım öbürgün yapayım hafta sonu yapayım ...derken hayatımızdan çalıyoruz...eşlerimizi soğutuyoruz...valla benim eşim bana cinsellikten soğudum artık ben de istemiyorum dedi bir defasında...çok vahim...ama ben gene pes etmedim, bu siteyi buldum sonra, herkes çok iyi niyetli, doktorlara 4-5 bin vererek yenenler bile tüm deneyimlerini paylaşıyor burada... kendi kendimi motive edene kadar gene 1 ay kadar zaman geçti...ama bir gün bi cesaret nefes eg.lerini yaparak ıkındım ayna karşısında, açılan boşluğa korkarak dokundum sonra bir baktım parmak içeride hem de ilk seferde tamamı...sonra da zaten insan burada yenenleri gördükçe gaza geliyor, ben de yapabilirim, ölmem ya diyorsun...ben başlarda parmak denerken meğer yanlış yere zorluyomuşum, ıkınarak baktığımda doğru yeri buldum buradaki arkadaşlarımın da tarifiyle...belki senin de öyledir...çünkü başlangıçta çok kalın olmadıkça parmak da ve diğer aparatlar da doğru yeri bulduğunda şakkadanak giriveriyo...ama ben ilk seferi oturarak yapamadım, ayakta yaptım...biz zaten kasılıyoruz bir de oturarak orayı iyice sıkıştırıyoruz galiba ondan olmamıştı benim...bir de sana tavsiyem aparatları yabancı cisim olarak değil de seni iyileştirebilecek bir ilaç gibi düşün...inan parmakla daha iğrenç oluyo, çünkü dokunarak da hissediyosun orayı, iğreniyosun o duygudan ve engelliyo ilerletmeni...bi de benim kolum uyuşuyodu...aparat var ya, iyicene kremledikten jelledikten sonra daha kolay kayıp gidiyo...sakın pes etme ve umutsuzluğa kapılma, ne zmandır evlisin bilmiyorum ama ben 7,5 aydır evliyim ve artık kendime deli gibi kızıyorum yeter artık bu iş bitecek diyorum ve egzersizlerim iyi gidiyor, inş. yakın zamanda da bitiricem bu işi...sen de böyle yapmalısın...

Vaktim olduğu her an yanınızdayım canım Zaten vajinismusu yendikten sonra ne kadar kolay olduğunu anlayıp yenemeyenlere yardıma adıyor insan kendini yoksa ben 12 Ekim'den sonra girmezdim , daha çok takılır oldum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…