- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.221
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
[/QUOTE]VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
( Ara sıra yinelemek lazım :) )
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Durumu[/TD]
[TD]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-mormutluluk[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-sekerpare[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-tipican[/TD]
[TD]Bitti:)[/TD]
[TD]7 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-tassln[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-ela_5197[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-cadikedi[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-fobeks[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-ecrinx[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-meltemba[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-puantaj[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-bangy[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-yelkenli[/TD]
[TD]17 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-yildiz8[/TD]
[TD]18 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-ruzgar2525[/TD]
[TD]21 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-9876[/TD]
[TD]23 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-sid123[/TD]
[TD]25 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulkelebek[/TD]
[TD]10,5 cm aparat[/TD]
[TD]Bekliyoruz:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumtanesi09[/TD]
[TD]Kulak Çöpü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemsak[/TD]
[TD]Kegel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YusNes[/TD]
[TD]2 parmak tam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pissa[/TD]
[TD]İşaret parmağı 2 boğum :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cecemm[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seherrrvakti[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senem8183[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimnur[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfyrnkp[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fuschia[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İstanbula[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker86[/TD]
[TD]Eş işaret parmağı:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taebte[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gncemr[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tekumudum[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE , ARAYA BAYRAM GİRDİĞİ İÇİN EGZERSİZLER DURDU SANIRIMGözden kaçırdığım egzersizciler varsa lütfen söylesinler. Ayrıca ismini yazdığım ama egzersiz durumuna soru işareti koyduklarımda ne durumda olduklarını bildirirlerse ilerleme aşamasında ne durumda olduklarını görmüş oluruz LÜTFEN PES ETMEYİN... HEPİMİZ ORADA DELİK YOK SANIYORDUK, PARMAK EGZERSİZİNİN DÜŞÜNCESİ BİLE BİZİ ÜRKÜTÜYORDU... BU İŞİN KESİN ÇÖZÜMÜ EGZERSİZ ARKADAŞLAR... BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...
Canım eşine egzersizlerden bahset. Egzersizler sonrasında kızlık zarının esnediğinden ve çoğumuzdan kırmızı gelmediğinden bahset mutlaka bilmeli. 7 cm çok iyi. Yavaş yavaş kalınlaştır ve pes etmeden her gün dene. İnan bunu alabiliyorsam, p...si de alırım diyorsun. Hazır olduğunda olacak merak etme... Eşinle hangi pozisyonda deniyorsun? Sen üstte ol eşin altta ve eşine sırtını dön, hafif öne eğili totonu biraz yukarı kaldır, ben dahil çoğu kişi bu pozisyonda başardı. Tabii başka pozisyonda da başaran var ama bu pozisyon çoğunlukta sanırım:26:
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
Senin bu pozisyonu denedik yavrum...eşim böyle daha iyi bu şekilde denemeye devam edelim dedi de olmadı deneyemedik uzun zamandır...annemler geldi, sonra ben adet oldum sonra bayrama hazırlık sonra bayram geldi ama güzel gelmedi bize...annem kadar sevdiğim teyzemi kaybettik...günlerdir ağla ağla harab oldum...biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı, eşim de yıprandı beni teselli ederken...onun için biraz bakayım buralara dedim, son egzersiz durumumdan bahsedeyim size...öyle işte...
denedim ve yine sonuc basarısız ben nie boyleyım ne zaman herkes gıbı yenecem parmak egzersızı olmuyo yapamıyorum ve aynada baktım et parcası gıbı bısey var klıtorısın altında bı sorun mu var acaba o et parcası neden var korkuyorum dr da gıdemıyorum([/QUOT
Seiss cnmmm bende aynayla baktığımda aynı şeyi görüyorum resmen vajinamin icinde ikindigimda açılan bir yer var hemde cok rahat açılıyor ama bende orda et görüyorum Dr gittim ben hersey cok normal dedi hiçbir sıkıntı yok dedi Demekki hepimizde bu sekildeyse sekli bu
Cadikediiiiii nerelerdesinnnnn;(((( benim reglm bitti aynayla baktım parmağımı sokmak icin iki gündür çabalıyorum tansiyonum düşüyor fena oluyorum anlatamam;(((VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
( Ara sıra yinelemek lazım :) )
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2-sekerpare[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3-tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4-tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5-ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6-cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7-fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8-ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9-meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10-puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11-bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12-yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13-yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14-ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15-9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16-sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE...BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...
Cadikediiiiii nerelerdesinnnnn;(((( benim reglm bitti aynayla baktım parmağımı sokmak icin iki gündür çabalıyorum tansiyonum düşüyor fena oluyorum anlatamam;(((
Canım merhaba sen de yenilerdensin galiba hoşgeldin...seiss' e de yazdım bak aynısını sana da yazayım:
içinin rahatlaması için bir doktora görün önce...sorun yok dediğinde başla ...öncelikle, vajen girişi yusyuvarlak bir boşluk değil...M şekline benzer bir şekilde, alt ve üst dudağı aynada baktığında kapalı gibi durabilir ama ıkındığında açıldığını göreceksin...yusyuvarlak bir giriş olmadığı için sana orada et parçaları varmış gibi gözükebilir...ben de ilk baktığımda aynı tepkiyi vermiştim...ama bil ki içeriye girmeyi başardığında, orada kara delik gibi herşeyi alabilecek kadar geniş bir boşluk var...ıkınarak bakmayı dene, incecik bir kulak çöpünü de hazırda beklet ve ıkındığında açılan M şeklindeki boşlukta hafif hafif popoya doğru ilerletmeyi dene...olacak göreceksin...bephanten, fito krem, kayganlaştırıcı jel...sana allerji yapmayacak birini seç ve kulak çöpünü streçle üzerine bunlardan birini sür sonra da dediğim şekilde yerini bul ve çöpü girişe yerleştir ve ilerlet hafifçe.. bir de sana google görsellerden fotoğraflara bakmanı tavsiye edebilirim...
Canım... Korkma, cesaret et... Ben de ilk egzersiz yapacağım zaman aynayı falan toplayıp vazgeçmiştim çünkü titriyordum... Sonra bir daha cesaretlendim... Bunun başka çözümü yok... Egzersiz yapmak zorundasın... Herkes yapıyor... Bak ben ilk yazdığım yazılarda parmak düşüncesi bile beni fena yapıyor demişim... Biraz cesaret canım... ha gayret... inan olacak...
yok ya bana daraltilar geliyor egzersizde ter basiyor resmen. 2 parmagi cok az aliyorum sonra igreniyorum birakiyorum. baska aparatla hic olmuyor yabanci cisim gibi geliyor hic yapamiyorum. ya millet egzersiz yapmadan direk sevisiyor problem nerde ben anlayamadim gitti. bu isi bugun halletmeyi planliyorduk ama dusuncesi bile beni korkutuyor. pek bisey olacagini sanmiyorum bugun de
Ben Kasım gelini olucam bu kesin bunu en yakın zamanda başarıdan çünkü zaman öle hızlı geçiyorki nasil 1,5 yıl oldu anlamadım ben KASIM geliniyimmmmm))) hatta cadikedi sen ben bu ay gelin oldugumdaaaaa bu yaziyidaaaaa sayfanda yayinlaaa ) ama lütfen burda olmaya çalış çünkü soracak okadar soru oluyoki mesela aynayla baktım ikindim ve vajinamin resmen açıldığını ilk kez gördüm fakat açılan yerdede bı et gözüküyordu ama burda okuyorum herkezde aynı ben Dr gitmiştim hiçbir sorun yok demişti banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?