- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.181
4 ay bitecek neredeyse ama hala hiç bir ilerleme yok bi de üstüne regliydi,bayramdı,misafirdi derken iyice soğdum bu gece kesin çok gerilicem( başarısızlıkla,ağlayarak o yataktan kalkmak istemiyorum parmak egzersizi yapamıyorum zaten yapanlardan kan gelmiyormuş belki de onun için beynim kabul etmiyor parmak egzersizini eğer bu ay da yapamazsak süleyman bey yolu görünecek gibi ama inşallah gerek kalmaz.....
denedim ve yine sonuc basarısız ben nie boyleyım ne zaman herkes gıbı yenecem parmak egzersızı olmuyo yapamıyorum ve aynada baktım et parcası gıbı bısey var klıtorısın altında bı sorun mu var acaba o et parcası neden var korkuyorum dr da gıdemıyorum(
Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk
canim burad herkes ayni dertten muzdarip. öncelikle kac zamandir evlisin,jinekologa göründün mü?
çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu ay bu iş biter zaten evliliğin sorumluluklarına alışmak zor bir de böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmezdim ailemden,annemden çoooooooook uzaktayım üstüne bi de böyle bi stres beni çooook üzüyor(
canim ayrintili anlatimin icin tesekkür ederim cok...biz nisanlilik döneminde de cinsel olarak cok yakindik,vücudumuz birbirini tanirdi yani, ve cok istekliydim. ilk denedigimiz zaman evliligimizin 3.gecesiydi. öyle bir aci hissettim ki afedersin isirgan otu atilmisti sanki iceriye. ben sandim tamami girdi ama giren sadece basiydi. sonraki denemelerimizde de basini alabildim. ama aci duymadim. aci olacak düsüncesiyle hep geri ittim. simdi basini dahi alamiyorum. en basa döndüm yani
cok üzülüyorum. ön se...meden o kadar haz, zevk aliyorum ama sonu hüsran.
o dedigin yemekleri falan hep yaptim. ama odalari süslemedim. düsündüm aslinda sarap,mum,güzel bir gecelik. ama sonu yine hüsran olursa kocami umutlandirmis gibi olmaktan korkuyorum. napcami bilmiyorum artik.
kocamda dedi nolur bu hafta halledelim diye. o da bunu daha cok benim icin istiyor. erteledigimi görüyor. hep bir bahane bunu biliyor.
carsamba günü sart koydu :) tabi olmazsa yine bisey demiycek buyuk ihtimalle, cogumuzun kocalari da burda anlayisli allahtan. ama daha cok benim icin istiyor bunu.
ters köpek pozisyonunu nette arastiracagim. bende üstüme gelirken korkuyorum.görmemek daha iyi olur herhalde.
tesekkür ederim tekrar.
arkadaşlaaaaaaaaar!!! ağlayıp zırlamayla bu iş olmuyor maalesef... öyle oluyorsa hepimiz oturup ağlayalım sorun çözülsün...(biraz sert oldu kusura bakmayın) ben 2 ay boyunca her gün ağladım elime bir şey geçmedi.. sonra boşanırım dedim.. düşündüm .. ben ömrüm boyunca yalnız mı kalacağım.. o da çözüm değildi.. buradaki arkadaşların sayesinde önce yeri buldum.. sonrada yönü... ilk kulak çöpüyle başladım.. baktım onunla yapabiliyorum.. demekki dedim orda duvar yok.. onunla yapabiliyorsam diğerleriylede yaparım... daha önce eşim egzersizler için yalvarırdı.. kulak çöpünden sonra ben isteyerk yapmaya başladı.. netten açıyordum yalan dünyayı hem gülüyordum hem yapıyordum.. şunu unutmayın bu doğanın kanunu (yani üremek) biz doğaya karşı geliyoruz.. .. kulak çöpüyle başlayın... onu yapınca parmak ya da aparata geçin .. göreceksiniz olacak.. hadi hemen kalkın yapın...
yani sanki biraz sert oldu :) ne mutlu sana kendıne olan guvenını toplayıp basarmıssınrabbım bıze de naasıp eder ınsallah...
ben artık vajıyı falan unuttum suan vajına ıcınde gordugum et parcasına takıldım
yani sanki biraz sert oldu :) ne mutlu sana kendıne olan guvenını toplayıp basarmıssınrabbım bıze de naasıp eder ınsallah...
ben artık vajıyı falan unuttum suan vajına ıcınde gordugum et parcasına takıldım
kusura bakmayın sizi cesaretlendirmeye çalışoyorum.. inanın her yenen için mutlu oluyorum baş belası bir hastalık.. eder niye etmesin.. ama senin dediğin biraz kafa karıştırıcı.. doktora gitmende fayda var.. merak etme doktor karşıdan bakar arkadaşlarında dediği gibi.. söylersin durumu.. ben mantar için gittim.. söyledim.. bakmadı bile..
Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk
benim de reglim yeni bitti ve yrn falan başlayacaktım ama dedikleri gibi geçen ilk defa aynayla baktım ve dedim ki benim orası tıkalı galiba hiç boşluk görünmüyor nasıl sokcam bişi oraya. denildiği gibi sanki bişi varof yine moralim bozuldu nasıl başlıcam ya varsa et
daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye(
arkadaşım doğru yere baktığından emin misin?? çünkü ben yanlış yere baktığımı 20 gün sonra anladım:))) bacaklarını iyice aç ıkın açıldığını göreceksin.. doktora göremiyorum demiştim kendini kastığın için görmeni engelliyorsun demişti... yeniden bakar mısın?? tuvaletini yaptığın yerin tam altında....
benim de reglim yeni bitti ve yrn falan başlayacaktım ama dedikleri gibi geçen ilk defa aynayla baktım ve dedim ki benim orası tıkalı galiba hiç boşluk görünmüyor nasıl sokcam bişi oraya. denildiği gibi sanki bişi varof yine moralim bozuldu nasıl başlıcam ya varsa et
beni anlattın resmen sanki benimde 5 ay bitti ama hiç ilerleme yok hep ağlayarak yataktan kalkıyorum.parmak egzersizi deniyorum ama yapamıyorum beynim almıyor.ne olcak nasıl olcak bilmiyorum iyice ümitsizliğe kapılıyorum.ama denemektende vazgeçmicem olacak bi şekilde.Allah yardımcımız olsun inşallah bu sorunu yaşayan herkes kurtulur bir an önce çok zor bir durum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?