Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu ay bu iş biter zaten evliliğin sorumluluklarına alışmak zor bir de böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmezdim ailemden,annemden çoooooooook uzaktayım üstüne bi de böyle bi stres beni çooook üzüyor (

Henna merhaba canm seni cok iyi anliyorm ben 1,5yillik evliyken dr suleyman eserdag sayesinde yendim ama nolurr biraz kendin.cabala yapilmiycak gibi gelio inan coookkk iyi anliyorm daha yrni sayilirsin bi kere kulak copunu alsan devami gelecek dr farkli bise yapmio eger baktin olmuyo kii ben oyleydm o zman dr karari ver derim kulfetli bi is dr.ins gerek kalmaz

denedim ve yine sonuc basarısız ben nie boyleyım ne zaman herkes gıbı yenecem parmak egzersızı olmuyo yapamıyorum ve aynada baktım et parcası gıbı bısey var klıtorısın altında bı sorun mu var acaba o et parcası neden var korkuyorum dr da gıdemıyorum (

Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk

Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk

cok kotuyum valla aglamamal ıcın zor duruyorum korkudan gıdemıyorum gıderım et var alınması gerıkıyo falan derse oturup aglarım (

canim burad herkes ayni dertten muzdarip. öncelikle kac zamandir evlisin,jinekologa göründün mü?

evet psikoloğa göründüm en son 2 hafta önce gittim.artık gelmene gerek yok.sen neredeyse hallettin bu sorunu dedi.15 aylık evliyim.ama özellikle psikolğa gidip tedaviye başladıktan sonra daha çok korkmaya başladım.psikoloğum yapabileceğimi söylüyor.ama sanki gene başarısız olacakmışım gibi geliyor.aslında tüm egzersizleri yapabiliyorum ama hala korkuyorum.

önce sakin ol... ben yaptım.. buradaki yüzlerce insan yaptı... hiç korkulacak bir şey değil... kendi kendine motive et... herkes yapıyorsa sende yapabilirsin... ilk önce kulak çöpüyle dene... parmağı bırak şimdi... kulak çöpünün girdiğini görünce cesaret bulacaksın kendinde.. hadi kalk durma!!1

evet bizde aynen dediğin gibi nişanlıyken çok yakındık.hatta evliliğimin ilk zamanlarında çeşit çeşit gecelikler giyerdim.mum eşliğinde sevişirdik.ama artık geceleri tek yaptığımız şey pijamalarımızı giyip sarılarak uyumak.gecelik giymeye bile çekiniyorum gene yapamazsam diye.artık kocam da istemiyor.sevişmiyoruz bile çünkü ikimizinde morali bozuluor.

arkadaşlaaaaaaaaar!!! ağlayıp zırlamayla bu iş olmuyor maalesef... öyle oluyorsa hepimiz oturup ağlayalım sorun çözülsün...(biraz sert oldu kusura bakmayın) ben 2 ay boyunca her gün ağladım elime bir şey geçmedi.. sonra boşanırım dedim.. düşündüm .. ben ömrüm boyunca yalnız mı kalacağım.. o da çözüm değildi.. buradaki arkadaşların sayesinde önce yeri buldum.. sonrada yönü... ilk kulak çöpüyle başladım.. baktım onunla yapabiliyorum.. demekki dedim orda duvar yok.. onunla yapabiliyorsam diğerleriylede yaparım... daha önce eşim egzersizler için yalvarırdı.. kulak çöpünden sonra ben isteyerk yapmaya başladı.. netten açıyordum yalan dünyayı hem gülüyordum hem yapıyordum.. şunu unutmayın bu doğanın kanunu (yani üremek) biz doğaya karşı geliyoruz.. .. kulak çöpüyle başlayın... onu yapınca parmak ya da aparata geçin .. göreceksiniz olacak.. hadi hemen kalkın yapın...

yani sanki biraz sert oldu :) ne mutlu sana kendıne olan guvenını toplayıp basarmıssın rabbım bıze de naasıp eder ınsallah...
ben artık vajıyı falan unuttum suan vajına ıcınde gordugum et parcasına takıldım

bende vajinin içinde et parçası görüyorum bende acaba bendemi sorun var diyorum ama okuduğum kadarıyla başta herkes öyle olduğunu düşünüyormuş aslında psikolojik olarak kendimizce bahane üretiyoruz sanırım.ama yinede ben jinekologa gidip emin olmak istiyorum belki o zaman kendimizi bir sorun olmadığına inandırabiliriz

kusura bakmayın sizi cesaretlendirmeye çalışoyorum.. inanın her yenen için mutlu oluyorum baş belası bir hastalık.. eder niye etmesin.. ama senin dediğin biraz kafa karıştırıcı.. doktora gitmende fayda var.. merak etme doktor karşıdan bakar arkadaşlarında dediği gibi.. söylersin durumu.. ben mantar için gittim.. söyledim.. bakmadı bile..

daha önce gitmiştim muayene için bakmıstı hıc bı sorunun yok rahatca ilişkiye girbilrsin demişti ama şimdi sanki et parçası gibi bişi görüyorum kızlık zarım tam acılmadı ondan olabılır mı dıe dusunuyorum dr gitmeye de korkuyorum elle vya ultrason ıle muayene eder dıye (

canım o et pasrcası dedıgın sey hepımızde vardır ama ıcın rahatlasın bır kadın dogum doktoruna gıt

benim de reglim yeni bitti ve yrn falan başlayacaktım ama dedikleri gibi geçen ilk defa aynayla baktım ve dedim ki benim orası tıkalı galiba hiç boşluk görünmüyor nasıl sokcam bişi oraya. denildiği gibi sanki bişi var of yine moralim bozuldu nasıl başlıcam ya varsa et

arkadaşım doğru yere baktığından emin misin?? çünkü ben yanlış yere baktığımı 20 gün sonra anladım:))) bacaklarını iyice aç ıkın açıldığını göreceksin.. doktora göremiyorum demiştim kendini kastığın için görmeni engelliyorsun demişti... yeniden bakar mısın?? tuvaletini yaptığın yerin tam altında....

bence yanlış yere bakıyorsun.. bende 20 gün boyunca yeri bulamadım bir türlü... bacaklarını aç ıkın ... söylersen elle muayene etmez..

ilk başta yanlış yerdir heralde dedim hatta ama sonra baktım popo deliğinin üst tarafında zaten başka da delik yok :) hatta ıkınıp baktım ıkınınca orada hareket oluyor ama çok fazla incelemedim işte hep bi erteleme var ya hani. ama jel ve kulak çöpü alacağım yrn. kulak çöpünü illa streçe vs sarmalı mıyız?

canım sakın korkma et parçası falan yok hepsi psikolojik ben de aynı şeyleri düşünüyordum. serçe parmağımı soktuğumda sanki parmağım bir duvara çarpıyordu ve daha fazla ileri gitmez diye düşünüyordum fakat hiç de öyle değilmiş sadece kafamızda kurup büyütüyoruz. moralini yüksek tut ve kötü şeyleri aklına getirme herşey beyinde bitiyor emin ol hiçbirşey yok orda.

canım parmak egzersizi yapamıyorum beynim almıyor demişsin benim de yıllarca almadı fakat bu egzersizlerin çok büyük faydası var. bu işten kaçışın yok ya olacak ya olacak. inan bana hergün çektiğin üzüntüden ızdıraptan daha büyük bir acı yok hatta hiç acı yok diyebilirim yıllarca bu çileyi çekmiş bir arkadaşınız olarak söylüyorum.ben yıllarca boşuna dünyayı kendime zindan etmişim ne olur siz de aynı şeyi yapmayın kendinize sırf size destek olmak için bu siteye yazıyorum çünkü ben gerçekten bu hastalıktan çok çektim ömrümden ömür gitti.oyasa şimdi bakıyorum kaybettiğim zamana çok üzülüyorum aynı şeyleri siz de yaşamayın istiyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…