Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Simar canim hakettin valla cok guzel anlatiyosun

evet ya bayılıyorum anlatımına ve motivelerine. ilk üye olduğumda da ilk tavsiyelerden sendendi :] herkes çok yardımcı burada. ama herkesin dediği gibi oraya bişi sokulcak anlatıyorsunuz ya yüzümü ekşitiyorum fena oluyor ama kegel devam şu jeli de netten sipariş edicem bir an önce ki başlayıp göreyim. ayakta falan hayatta ben anlayamam da bakıp yapmam lazım. otururken belimize yastık falan koymaya gerek var mı?

Seiss cnmmm bende aynayla baktığımda aynı şeyi görüyorum resmen vajinamin icinde ikindigimda açılan bir yer var hemde cok rahat açılıyor ama bende orda et görüyorum Dr gittim ben hersey cok normal dedi hiçbir sıkıntı yok dedi Demekki hepimizde bu sekildeyse sekli bu[/QUOTE]

cok saol canım ya rahatlattın benı dunden berı aklım et mı var acaba dıye dusunmekte ben parmak egzersızı yaoamıyorum p..s le egzersiz yapıyorum olursa onla olacak ınsallah:)

habgi jelleri tavsiye edersiniz arkadaşlar bende denemek istiyorum parmak egzersizini zorla da olsa

habgi jelleri tavsiye edersiniz arkadaşlar bende denemek istiyorum parmak egzersizini zorla da olsa

merhaba canım su bazlı olan jelleri tercih ediyoruz biz.ben okeyi ve durexi denedim şimdi de ultrason jeli kullanıyorum hem miktarı oldukça fazla hem 4lira 1ltsi.egzersizlerde bolbol kullanırsın.jeli eczane ve süper marketlerden,ultrason jelini de medikallerden alabiirsinbuarada anladığım kadarıyla parmakta zorlanıyorsun ben parmak şimdi bile çok zor yaparım,istersen bir de aparatla çalış parmak biraz itici gelmişti bana.ben mumla yendim

Canım ben de ilk girdiğimde buraya aynen şöyle yazmışım hatta 12598. sayfada ilk günden bugüne neler yaşadığım anlattığım bir yazı var. İstersen onu da bir oku. Aynen şöyle demişim "parmak falan diyorsunuz ama ben onu düşününce bile kendimi kasıyorum, uyy şimdi de kastım" yazmışım. Ama inat ettim ve vajiyi 4 günde yendim Azcık cesaret, azıcık da inat Ben otururken sırtımı yaslıyordum koltuğa, halının üzerinde yapıyordum denemeleri. Bele yastık koyunca popo yukarı çıkıyor ya, o yüzden parmak yönünü daha çabuk buluyor, yastığın faydası o. İnanır mısın ben kegeli çok az yaptım. Sonra parmak egzersizi için cesaret geldi, aynayı falan hazırladım, oturdum yapmaya. Götürdüm parmağı ama parmak vajiye yaklaşırken ben bacakları yavaş yavaş kapatmaya başlıyordum, kasıyordum, tirtir titriyordum, bacaklarımın titremesine engel olamıyordum. Yok bu böyle olmayacak dedim ve topladım aynayı falan. Aynı gün ayna bana baktı ben aynaya baktım ya da kendimle bakıştım huehue Sonra dedim ki "bu böyle olmaz, nasıl yeneceksin korkarak?, topla kendini ve ne yap et ilk parmağı bugün oraya yerleştir" sonra tekrar kurdum aynayı aldım karşıma, bebe yağı sürdüm parmağıma ve vaji girişine, gözlerimi kapadım, kıstım, kasa kasa serçe parmağın ucunu getirdim vajinin ucuna. Bir tanıştırdım kendilerini "bak dedim parmakcığım bu vaji, şu sıralar biraz samimi olacaksınız birbirinize, o yüzden iyice alışmanı tavsiye ederim biraz öyle beklettim, sonra çok çok çok az ittirdim, biraz da öyle beklettim hiçbir şey yapmadım sadece orada tuttum, içeri yerleştirmedim, ağzında tuttum sadece, sonra çok çok çok az ittirdim, ucu çok az girdi çok çok az da yanma oldu, sonra biraz daha biraz daha derken bi baktım tüm serçe girmiş anammmm tüm parmak içerde bekledim biraz, e dedim niye acımadı o zaman devam , yavaşcana çıkardım serçeyi, sonra vajiyle işaret parmağımı tanıştırdım aynı şekilde, biraz biraz derken girişte yanma hissettim, sonra baktım battı amanınnnn o zaman dedim sen yanlış yoldasın derin nefes al, yönünü değiştir, popoya doğru ittirdim, baktım ilerliyor hem de o girişteki yanmadan eser yok, acı yok, yanma yok o gazla biraz da hareket ettirdim içeride o girişteki yanma kısmını atlatınca ilerisinin ne kadar hissiz olduğunu farkettim, sonra o gazla orta parmağı da güzelcene yerleştirdim Sonraki gün kaşıntıdan geberdim, niye mi mantar olmuştum çünkü, bebe yağı mantar yapıyormuş sonra mantar geçsin diye bekledim, sonra eşimin ailesi geldi gitti 2,5 ay kaldı derkennnn , ben egzersizden soğudum, cesaret edemedim bir daha aradan aylar geçti, tekrar girdim buraya bakalım napmışlar, Ekim ayı yarışması vardı, eneee dedim herkes yenmiş yahuu, ben niye yapamayayım, tekrar bir cesaret geldi, ertesi gün gittim jel aldım, birinci gün yukarıda anlattıklarımın aynısını yaptım, ikinci gün bir aparat hazırladım kendime, kulak çubuğundan, baktım onu yerleştirebildim, sonra tekrar kalınlaştırdım salatalık kalınlığında bir aparat daha yaptım anaa baktım onu da alabiliyorum o gazla ertesi gün de son aparatla çalıştım, eşimin başı ağrıyordu deneyemedik ama ben hazırdım, olacaktı 4. gün gel bakiim sen buraya baş ağrısı falan dinlemem dedim veeee 4. gün vajiye elveda dedimmmmmm "

cok saol canım ya rahatlattın benı dunden berı aklım et mı var acaba dıye dusunmekte ben parmak egzersızı yaoamıyorum p..s le egzersiz yapıyorum olursa onla olacak ınsallah:)[/QUOTE]

ben sana kaç gün önce bunu açıklamıştım ama görmedin mi acaba??? kızlar sorduğunuz sorunun cevabını takip edin lütfen başlangıç yapmak en zoru biliyorum ama kararlı olmazsanız erteler ve oyalanır durursunuz, benden söylemesi

Kızlar ben şimdi buraya çeşit çeşit vaji fotosu koyarım ama sonra siteden atılırım

Et yokkkkkkkk o gördüğünüz duvar gibi olan şey bacaklarınızı çok kastığınız için ortası ayrık bir vadinin depremle birbirine yapışmış da sanki tek vadiymiş gibi görünen görüntüsü oraya parmak ya da aparat ne yerleştirirseniz yerleştirin, o vadi açılıyor Parmak egzersizlerini artçı depremler gibi düşünün, yavaş yavaş vadiyi genişletiyorsunuz, ya da sel gibi düşünün, sel sularıyla vadinin duvarlarını aşındırıyorsunuz

cadi kedi çook güzel anlatıyorsun ama bide kızlık zarı farklı olanlar var mesela benim öle galiba ara bölmeli :18::18erdeli denilenden heralde evlenince ilişkide nasıl olacak bilmiyorm

cadi kedi çook güzel anlatıyorsun ama bide kızlık zarı farklı olanlar var mesela benim öle galiba ara bölmeli :18::18erdeli denilenden heralde evlenince ilişkide nasıl olacak bilmiyorm

Karıştırma orasını Şaka bir yana , evlen bakalım sen de vajinismus musun? Öyleysen zaten egzersiz yapa yapa orası esniyor.. O delikler yavaş yavaş açılıyor, hissetmiyorsun bile...

1,5 yıllık evliyim ve bende bir vajinusmusum evlenene kadar böyle bi hastalığın adını bile duymamıştım eşimi çok seviyorum ama ilişkiye giremiyoruz her seferinde bu sefer olucak diyorum ama kasılıp kalıyorum canım çok acıyo kimseye derdimide anlatamıyorum vajinusmusla ilgili netten araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi buldum ve benimle aynı derdi olan ve bu illeti yenen bir sürü insanın mesajlarını okudum yalnız değilmişim bazı egzersizler varmış kızlar banada yardımcı olurmusunuz bundan kurtulmak istiyorum eşim çok anlayışlı bu beni dahada çok eziyo eşimin ailesi tabi benimkilerde çocuk istiyolar tabi bizde 28 yaşındayımm vajinuzmusu yenip bebek sahibi olmak istiyorum yardım edin banada lütfen

Allah yardımcın olsun arkadaşım maalesef bizlerde o sorun içersinde kıvranıyoruz ben daha 2 ay bile dolmadı evliyim böyle yılları aşmış kişileri görünce kat kat daha fazla üzülüyorum çok şükürki eşlerimiz anlayışlı 1 buçuk sene dile kolay öyle bilgiler varki ben hiç sıkılmadan ilk bu siteyi bulduğumda daha üye olmadan bu başlıktaki bütün yazıları okumuştum düşün sende oku zaten insan okuyunca soracak pek birşeyi kalmıyor bayada heyecanlı oluyor okuması okudukça rahatlıyor insan.. öyle güzel bilgiler paylaştılarki yenen arkadaşlarımız Allah onlardan razı olsun halende hiç sıkılmadan yardımcı oluyorlar beraber aşıcaz inşallah öncelikle içini ferah tut burayı bulan gerçekten bu illetten kurtuluyor hadi geçmiş olsun...

merhaba... ilk olarak şunu sormak istiyorum... doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok değil mi?? yoksa hemen egzersizlere başla... sayfaları okuduysan bu hastalığı bir çok kişi kadınlar kulübü sayesinde yendi.. sende yapabilirsin emin ol... ama egzersizleri aksatmaman gerekiyor... hiç korkma acı yok.. sadece biraz basınç var onada dayanabiliyorsun... ilk olarak kegel egzersizleri ile başlıyoruz... yaptın mı hiç?? sonra vajinayı inceliyoruz.. ayna yardımıyla ... ıkınıyorsun ve açılan yeri görüyorsun... daha sonra parmak egzersizi ya da aparatla egzersizlere başlıyoruz... hazır mısın?? hiç zaman kaybetme çok pişman olursun...

evet doktora gittim gittiğimede pişman oldum zaten kayıt olmadan önce yazıları okudum bu illetten kurtulanların tavsiyelerini yani egzersizlere başladım bile :) şimdi içim okdar rahatki biliyorum ben bunu yenicem kurtulucam vajinusmusdan tabi sizlerin yardımıyla kızlar teşekkürederim

evet doktora gittim gittiğimede pişman oldum zaten kayıt olmadan önce yazıları okudum bu illetten kurtulanların tavsiyelerini yani egzersizlere başladım bile :) şimdi içim okdar rahatki biliyorum ben bunu yenicem kurtulucam vajinusmusdan tabi sizlerin yardımıyla kızlar teşekkürederim

hiç doktora gitmeye gerek yok doktorunda yapacağı aynı egzersizlere ara vermeden devam et yeneceksin göreceksin annede olacaksın merak etme:))

bende ilk başta aynı senın dusunduklerını dusunuyordum.hiç stres yapma istersen oluyo.kafana koy yeterki ben bunu yapıcam de.bende ilk başta doktora gıttım kesın bende bı sorun var .orda delık bıle yok dıyordum.ama varmış..doktor hiç bi sorun yok dedi.ve ben burayı bulup egzersizlere başladım.çok uzun sürmedende hallettim.zaten parmak egzersizine başlayınca içim bi rahatladı.kesın yaparım bundan sonra dedım.sonra sırasıyla bi aparat olusturdum kalınlastırarak ilerledim.ve sonunda oldu.kendını kasmayınca hersey yoluna gırıyo .ALLAH yardımcın olsun.ama erteleme hemen basla ınankı basarırsınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…