Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar kendinizi korkutmayın. biz de bu yoldan geçtik, ilk gün yapamayan çok oldu, bunlar sizi yıldırmasın. korkmayın, bakarak alışın, kegel yapın. sonra ister serçe parmak ister kulak çöpü ister doğumgünü mumu ile başlayın egzersize. ameliyat eldivenine koyun bolca jelleyin, girişe yerleştirin, bir süre orda olma hissine alışın, itmeyin. bekleyin ve nefes egzersizi yapın. yani burundan derince nefes alın, ağızdan yavaşça verin. bu arada konum olarak ben hep sırtıma yastık koydum hafif yatar gibi yaptım, bacaklarımı iyice ayırdım ve makyaj aynasının büyüteç tarafını çevirip aynaya bakarak yaptım. eliniz girişte beklerken bir süre sonra nefesle gevşersiniz bacaklarınızdaki kasılma azalır, hazır hissettiğinizde derin nefes alıp nefes verirken ıkının ve hafifçe içeri itin, hiç anlamadan girecektir. girdikten azıcık sonra takılır gibi olur o zaman aşağı doğru yön verip gene ıkınarak itin. inanın vakumlar gibi kendisi içine alacak. girince zaten cesaretiniz gelir. bu aşamaya gelmeniz bile vakit alabilir, kendinize zalim olmayın, anlayışlı olun. her zaman ben bunu yapacağım, başarabilirim diye egzersize oturun. gnc sendin galiba içerde et parçası var diye yazan, o normal hepimizde var. bacakların ayrıkken ayaklarından güç alıp azıcık poponu kaldırırsan o gördüğün yer yukarı kayıyor ve vajina daha da çok açılıyor. bunu dene ve gör, o şekilde aparatı daha kolay alırsın. ilişkide de aynı yöntemi kullanırsın. yılmayın kızlar, burayı takip edin ve egzersiz yapın. yeneceksiniz eninde sonunda.

canım sakın korkma korkacak hiçbirşey yok ben tam yedi yıl yapamadım ben yaptıysam sen de yaparsın parmaığımı dahi sokamıyordum bacaklarım titriyordu ve şu anda kaybettiğim zamana çok üzülüyorum egzersizlere devam et sakın yılma yavaş yavaş aşama aşama olacak göreceksin.herşey senin elinde dediğim gibi zaman kaybetme ve üzerine git. ben başardıysam sen de başaracaksın inan bana ve başardığın zaman da diyeceksin ki ben bunca zaman bundan mı korkmuşum hayatı kendime de eşime de boşu boşuna zindan etmişim.benim şu anda tam da hisettiğim bu ve yine söylüyorum sakın zaman kaybetme.aynı üzüntüleri sıkıntıları ben tam yedi yıl yaşadım ve seni çok iyi anlayabiliyorum sakın kendine boşu boşuna eziyet etme çünkü ben öyle yaptım.

Denicem kremi ve ustten pozisyonu, insallah olur canim ya. Bazen diyorum yanlis yerdemi ugrasiyoz acaba, sacma gelebilir belki ama kac denemeden sonra insan herseyden supheleniyor.
Simdi acisizmi oluyor?

Kesinlikle bıkmadan dene...
Kendin deneyince kontrolün sende olduğunu bilir daha rahat olursun...
Elbette şuan acısız oluyor...

arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun Allah yenilerine erdirmeyi nasip etsin ben özel günler resmi izinler bayramlar çok aKTİF OLAMIYORUM işlerimde yoğun olacak bu ara görüşürüz yine ara ara özledim sizi elvan sela ocean inci gülsevdam snowflaken çiçekrose sessızcekımcesızce kemre hanzadem candy senaymehmet ve ismini uınuttugum varsa kusura bakmasın :)

kızlar mrb lar geçmş bayramınız mübarek olsun . bayram öncesi dediğim gbi bayram bitti ve ben dün tedaviye basladım , bugün devam edicem . rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.eeee bayram boyunca 1 tanecik mi gelinimiz var .UMUTtan haber var mı?umarım herkes iyidiregzersizci arkadaşlar sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...

4 ay bitecek neredeyse ama hala hiç bir ilerleme yok bi de üstüne regliydi,bayramdı,misafirdi derken iyice soğdum bu gece kesin çok gerilicem ( başarısızlıkla,ağlayarak o yataktan kalkmak istemiyorum parmak egzersizi yapamıyorum zaten yapanlardan kan gelmiyormuş belki de onun için beynim kabul etmiyor parmak egzersizini eğer bu ay da yapamazsak süleyman bey yolu görünecek gibi ama inşallah gerek kalmaz.....

beni anlattın resmen sanki benimde 5 ay bitti ama hiç ilerleme yok hep ağlayarak yataktan kalkıyorum.parmak egzersizi deniyorum ama yapamıyorum beynim almıyor.ne olcak nasıl olcak bilmiyorum iyice ümitsizliğe kapılıyorum.ama denemektende vazgeçmicem olacak bi şekilde.Allah yardımcımız olsun inşallah bu sorunu yaşayan herkes kurtulur bir an önce çok zor bir durum gerçekten.

çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu ay bu iş biter zaten evliliğin sorumluluklarına alışmak zor bir de böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmezdim ailemden,annemden çoooooooook uzaktayım üstüne bi de böyle bi stres beni çooook üzüyor (

Henna merhaba canm seni cok iyi anliyorm ben 1,5yillik evliyken dr suleyman eserdag sayesinde yendim ama nolurr biraz kendin.cabala yapilmiycak gibi gelio inan coookkk iyi anliyorm daha yrni sayilirsin bi kere kulak copunu alsan devami gelecek dr farkli bise yapmio eger baktin olmuyo kii ben oyleydm o zman dr karari ver derim kulfetli bi is dr.ins gerek kalmaz

denedim ve yine sonuc basarısız ben nie boyleyım ne zaman herkes gıbı yenecem parmak egzersızı olmuyo yapamıyorum ve aynada baktım et parcası gıbı bısey var klıtorısın altında bı sorun mu var acaba o et parcası neden var korkuyorum dr da gıdemıyorum (

Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk

Pes etmek yokkj sabirla devam et canm olacak ama oncesinde bi komtrol ol derim vajiliyim dersen zaten icine bise sokmuyo dudaklatini ayirip hersey normal mi bi sorun varmi bakio korkmana gerek yk

cok kotuyum valla aglamamal ıcın zor duruyorum korkudan gıdemıyorum gıderım et var alınması gerıkıyo falan derse oturup aglarım (

canim burad herkes ayni dertten muzdarip. öncelikle kac zamandir evlisin,jinekologa göründün mü?

evet psikoloğa göründüm en son 2 hafta önce gittim.artık gelmene gerek yok.sen neredeyse hallettin bu sorunu dedi.15 aylık evliyim.ama özellikle psikolğa gidip tedaviye başladıktan sonra daha çok korkmaya başladım.psikoloğum yapabileceğimi söylüyor.ama sanki gene başarısız olacakmışım gibi geliyor.aslında tüm egzersizleri yapabiliyorum ama hala korkuyorum.

önce sakin ol... ben yaptım.. buradaki yüzlerce insan yaptı... hiç korkulacak bir şey değil... kendi kendine motive et... herkes yapıyorsa sende yapabilirsin... ilk önce kulak çöpüyle dene... parmağı bırak şimdi... kulak çöpünün girdiğini görünce cesaret bulacaksın kendinde.. hadi kalk durma!!1

evet bizde aynen dediğin gibi nişanlıyken çok yakındık.hatta evliliğimin ilk zamanlarında çeşit çeşit gecelikler giyerdim.mum eşliğinde sevişirdik.ama artık geceleri tek yaptığımız şey pijamalarımızı giyip sarılarak uyumak.gecelik giymeye bile çekiniyorum gene yapamazsam diye.artık kocam da istemiyor.sevişmiyoruz bile çünkü ikimizinde morali bozuluor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…