- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.261
1,5 yıllık evliyim ve bende bir vajinusmusum evlenene kadar böyle bi hastalığın adını bile duymamıştım eşimi çok seviyorum ama ilişkiye giremiyoruz her seferinde bu sefer olucak diyorum ama kasılıp kalıyorum canım çok acıyo kimseye derdimide anlatamıyorum vajinusmusla ilgili netten araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi buldum ve benimle aynı derdi olan ve bu illeti yenen bir sürü insanın mesajlarını okudum yalnız değilmişim bazı egzersizler varmış kızlar banada yardımcı olurmusunuz bundan kurtulmak istiyorum eşim çok anlayışlı bu beni dahada çok eziyoeşimin ailesi tabi benimkilerde çocuk istiyolar tabi bizde 28 yaşındayımm vajinuzmusu yenip bebek sahibi olmak istiyorum yardım edin banada lütfen
1,5 yıllık evliyim ve bende bir vajinusmusum evlenene kadar böyle bi hastalığın adını bile duymamıştım eşimi çok seviyorum ama ilişkiye giremiyoruz her seferinde bu sefer olucak diyorum ama kasılıp kalıyorum canım çok acıyo kimseye derdimide anlatamıyorum vajinusmusla ilgili netten araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi buldum ve benimle aynı derdi olan ve bu illeti yenen bir sürü insanın mesajlarını okudum yalnız değilmişim bazı egzersizler varmış kızlar banada yardımcı olurmusunuz bundan kurtulmak istiyorum eşim çok anlayışlı bu beni dahada çok eziyoeşimin ailesi tabi benimkilerde çocuk istiyolar tabi bizde 28 yaşındayımm vajinuzmusu yenip bebek sahibi olmak istiyorum yardım edin banada lütfen
merhaba... ilk olarak şunu sormak istiyorum... doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok değil mi?? yoksa hemen egzersizlere başla... sayfaları okuduysan bu hastalığı bir çok kişi kadınlar kulübü sayesinde yendi.. sende yapabilirsin emin ol... ama egzersizleri aksatmaman gerekiyor... hiç korkma acı yok.. sadece biraz basınç var onada dayanabiliyorsun... ilk olarak kegel egzersizleri ile başlıyoruz... yaptın mı hiç?? sonra vajinayı inceliyoruz.. ayna yardımıyla ... ıkınıyorsun ve açılan yeri görüyorsun... daha sonra parmak egzersizi ya da aparatla egzersizlere başlıyoruz... hazır mısın?? hiç zaman kaybetme çok pişman olursun...
evet doktora gittim gittiğimede pişman oldum zaten kayıt olmadan önce yazıları okudum bu illetten kurtulanların tavsiyelerini yani egzersizlere başladım bile :) şimdi içim okdar rahatki biliyorum ben bunu yenicem kurtulucam vajinusmusdan tabi sizlerin yardımıyla kızlar teşekkürederim
hiç doktora gitmeye gerek yok doktorunda yapacağı aynı egzersizlere ara vermeden devam et yeneceksin göreceksin annede olacaksın merak etme:))
kızlar benim 5,ilişkim falan oldu ama hala bıraz pembe kan geliyo sonunda .normaalmi bu acaba .sizdede oylemıı...
Allah yardımcın olsun arkadaşım maalesef bizlerde o sorun içersinde kıvranıyoruz ben daha 2 ay bile dolmadı evliyim böyle yılları aşmış kişileri görünce kat kat daha fazla üzülüyorum çok şükürki eşlerimiz anlayışlı 1 buçuk sene dile kolay öyle bilgiler varki ben hiç sıkılmadan ilk bu siteyi bulduğumda daha üye olmadan bu başlıktaki bütün yazıları okumuştum düşün sende oku zaten insan okuyunca soracak pek birşeyi kalmıyor bayada heyecanlı oluyor okuması okudukça rahatlıyor insan.. öyle güzel bilgiler paylaştılarki yenen arkadaşlarımız Allah onlardan razı olsun halende hiç sıkılmadan yardımcı oluyorlar beraber aşıcaz inşallah öncelikle içini ferah tut burayı bulan gerçekten bu illetten kurtuluyor hadi geçmiş olsun...
bende öyle olmadı.. ama bir arkadaşımın bir hafta sürmüştü.. içinin rahatlamasını istiyorsan doktora sorabilirsin...
tipican peki bu emla kreminin vajiye zararı olur mu dün aldım ama denemedim emin olmadan
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
merhaba kızlar.geçmişte ben ve arkadaşlarım söyledik ama dikkat edilmedi galiba.Bebe yağı mantar yaptığı için kullanmamanız yararınıza olur.jel almaya utananlar pahallı bulanlar sizlere önerim medikallerden lt sini 4-5 liraya alabileceğiniz ultrason jelini kullanmanız.su bazlı olduğundan vajina için bir zararının olmaması da artısı.egzersizciler eğer bebek düşünmüyorsanız!!! bepanten krem(mavi) de kullanabilirsiniz,hem tahrişi önler hem de kayganlık sağlar.ama yine de en sağlıklısı su bazlı olan jel veya ultrsaon jeli.bilgilerinize sundum güle güle kullanın
sende bayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?