- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.261
hiç doktora gitmeye gerek yok doktorunda yapacağı aynı egzersizlere ara vermeden devam et yeneceksin göreceksin annede olacaksın merak etme:))
kızlar benim 5,ilişkim falan oldu ama hala bıraz pembe kan geliyo sonunda .normaalmi bu acaba .sizdede oylemıı...
Allah yardımcın olsun arkadaşım maalesef bizlerde o sorun içersinde kıvranıyoruz ben daha 2 ay bile dolmadı evliyim böyle yılları aşmış kişileri görünce kat kat daha fazla üzülüyorum çok şükürki eşlerimiz anlayışlı 1 buçuk sene dile kolay öyle bilgiler varki ben hiç sıkılmadan ilk bu siteyi bulduğumda daha üye olmadan bu başlıktaki bütün yazıları okumuştum düşün sende oku zaten insan okuyunca soracak pek birşeyi kalmıyor bayada heyecanlı oluyor okuması okudukça rahatlıyor insan.. öyle güzel bilgiler paylaştılarki yenen arkadaşlarımız Allah onlardan razı olsun halende hiç sıkılmadan yardımcı oluyorlar beraber aşıcaz inşallah öncelikle içini ferah tut burayı bulan gerçekten bu illetten kurtuluyor hadi geçmiş olsun...
bende öyle olmadı.. ama bir arkadaşımın bir hafta sürmüştü.. içinin rahatlamasını istiyorsan doktora sorabilirsin...
tipican peki bu emla kreminin vajiye zararı olur mu dün aldım ama denemedim emin olmadan
Benim egzersizlerimde tamamını alabildiğim aparatımın boyu 12-13 cm kadar...ilk giriş kısmından dibe doğru kalınlaşan bir aparat...ben bir de kağıt havlu ile kalınlaştırıyorum ilk giriş çevre uzunluğu 5 cm kadar dip kısmı da 7 cm falan...bunu bu şekilde alabildim, ama bir kat daha kalınlaştırdığımda alamadım...ama gene de umutlandım...eşimle denedik (bu arada egzersizlerden pek haberi yok) ama olmadı... vaktim de yok çalışıyorum, eşimle eve aynı saatte geliyoruz, hep beraberiz hiç benim boş vaktim olmuyor bunun için...en son 2 hafta önce egzersiz yaptım bu anlattığım boyutlardaki aparatla ...eşime bu aparattan bahsetmedim, parmak ve kulak çöpünden bahsettiğimde de "Orayı kurcalayıp duruyosun en son da bana kalacak!!!" demişti...o yüzden daha kalını ile yaptığımı anlatamadım...şimdi daha da kalınlaştırırsam, bu sefer de başardığımızda kız olmadığımı falan düşünmeye başlar mı acaba diye korkuyorum...Artık sona geldiğimi de hissediyorum aslında... Napayım kızlar ya bana bi akıl verin...
merhaba kızlar.geçmişte ben ve arkadaşlarım söyledik ama dikkat edilmedi galiba.Bebe yağı mantar yaptığı için kullanmamanız yararınıza olur.jel almaya utananlar pahallı bulanlar sizlere önerim medikallerden lt sini 4-5 liraya alabileceğiniz ultrason jelini kullanmanız.su bazlı olduğundan vajina için bir zararının olmaması da artısı.egzersizciler eğer bebek düşünmüyorsanız!!! bepanten krem(mavi) de kullanabilirsiniz,hem tahrişi önler hem de kayganlık sağlar.ama yine de en sağlıklısı su bazlı olan jel veya ultrsaon jeli.bilgilerinize sundum güle güle kullanın
sende bayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)
kızlar bi türlü jel alıp başlayamadım egzersize çok züürttüm bu sıralar
bu konuda öğretmen olmak kimse gibi benim de haddime değil.fakat aynı sorular birkaç sayfa arayla soruluyor merak edilip okunsa böyle birşeye gerek kalmaz.yardımcı olması açısandan tekrar yazdım.burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ukalalığa gerek yok.ben de vajiliydim evet çok şükür kurtuldum yazmış oldukarımın da hepsini denedim.evet yenmek istiyorsanız daha sıkı çalışsanız yararınıza olur
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KASIM AYININ İLK GELİNİ ARANIYOR[/td]
[td]ARANIYOR[/td]
[td]HEYECANLA BEKLİYORUZ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table][/I][/COLOR]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...KASIM AYININ İLK GELİNİNİ BEKLİYORUZ HAYDİ BAKALIMMMMM...BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...
GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL
ukalalıkla ilgisi yok yazılanlarıda takip ediyorum ben ama o kadar çok krem ve merhemden bahsediliyorki bugün deneme yapacağım için direk sormak istedim çünkü egzersiz fikri beni çok kasıyor direk bir cevapla muhatap olmak istedim.o zaman burda zaten gerekli bütün bilgiler şimdiye kadar verilmiştir kimse artık soru sormasın isteyen geçmişi okuyup geçsin.zaten hep sorular ve cevaplar aynı yönde çünkü sorunda çözümüde aynı.ister istemez sorularda cevaplarda tekrar yazılıyor suçlayıcı olmaya hiç gerek yok bence.yardımlarınız ve desteğiniz içinde ayrıca teşekkürler..
kızlar bi türlü jel alıp başlayamadım egzersize çok züürttüm bu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?