Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1,5 yıllık evliyim ve bende bir vajinusmusum evlenene kadar böyle bi hastalığın adını bile duymamıştım eşimi çok seviyorum ama ilişkiye giremiyoruz her seferinde bu sefer olucak diyorum ama kasılıp kalıyorum canım çok acıyo kimseye derdimide anlatamıyorum vajinusmusla ilgili netten araştırma yaparken tesadüfen bu siteyi buldum ve benimle aynı derdi olan ve bu illeti yenen bir sürü insanın mesajlarını okudum yalnız değilmişim bazı egzersizler varmış kızlar banada yardımcı olurmusunuz bundan kurtulmak istiyorum eşim çok anlayışlı bu beni dahada çok eziyo eşimin ailesi tabi benimkilerde çocuk istiyolar tabi bizde 28 yaşındayımm vajinuzmusu yenip bebek sahibi olmak istiyorum yardım edin banada lütfen

Allah yardımcın olsun arkadaşım maalesef bizlerde o sorun içersinde kıvranıyoruz ben daha 2 ay bile dolmadı evliyim böyle yılları aşmış kişileri görünce kat kat daha fazla üzülüyorum çok şükürki eşlerimiz anlayışlı 1 buçuk sene dile kolay öyle bilgiler varki ben hiç sıkılmadan ilk bu siteyi bulduğumda daha üye olmadan bu başlıktaki bütün yazıları okumuştum düşün sende oku zaten insan okuyunca soracak pek birşeyi kalmıyor bayada heyecanlı oluyor okuması okudukça rahatlıyor insan.. öyle güzel bilgiler paylaştılarki yenen arkadaşlarımız Allah onlardan razı olsun halende hiç sıkılmadan yardımcı oluyorlar beraber aşıcaz inşallah öncelikle içini ferah tut burayı bulan gerçekten bu illetten kurtuluyor hadi geçmiş olsun...

merhaba... ilk olarak şunu sormak istiyorum... doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok değil mi?? yoksa hemen egzersizlere başla... sayfaları okuduysan bu hastalığı bir çok kişi kadınlar kulübü sayesinde yendi.. sende yapabilirsin emin ol... ama egzersizleri aksatmaman gerekiyor... hiç korkma acı yok.. sadece biraz basınç var onada dayanabiliyorsun... ilk olarak kegel egzersizleri ile başlıyoruz... yaptın mı hiç?? sonra vajinayı inceliyoruz.. ayna yardımıyla ... ıkınıyorsun ve açılan yeri görüyorsun... daha sonra parmak egzersizi ya da aparatla egzersizlere başlıyoruz... hazır mısın?? hiç zaman kaybetme çok pişman olursun...

evet doktora gittim gittiğimede pişman oldum zaten kayıt olmadan önce yazıları okudum bu illetten kurtulanların tavsiyelerini yani egzersizlere başladım bile :) şimdi içim okdar rahatki biliyorum ben bunu yenicem kurtulucam vajinusmusdan tabi sizlerin yardımıyla kızlar teşekkürederim

evet doktora gittim gittiğimede pişman oldum zaten kayıt olmadan önce yazıları okudum bu illetten kurtulanların tavsiyelerini yani egzersizlere başladım bile :) şimdi içim okdar rahatki biliyorum ben bunu yenicem kurtulucam vajinusmusdan tabi sizlerin yardımıyla kızlar teşekkürederim

hiç doktora gitmeye gerek yok doktorunda yapacağı aynı egzersizlere ara vermeden devam et yeneceksin göreceksin annede olacaksın merak etme:))

bende ilk başta aynı senın dusunduklerını dusunuyordum.hiç stres yapma istersen oluyo.kafana koy yeterki ben bunu yapıcam de.bende ilk başta doktora gıttım kesın bende bı sorun var .orda delık bıle yok dıyordum.ama varmış..doktor hiç bi sorun yok dedi.ve ben burayı bulup egzersizlere başladım.çok uzun sürmedende hallettim.zaten parmak egzersizine başlayınca içim bi rahatladı.kesın yaparım bundan sonra dedım.sonra sırasıyla bi aparat olusturdum kalınlastırarak ilerledim.ve sonunda oldu.kendını kasmayınca hersey yoluna gırıyo .ALLAH yardımcın olsun.ama erteleme hemen basla ınankı basarırsınn..

Canım şuan sanırım geçmişi okuyorsun.Burada gerçekten çok faydalı bilgiler var İnşlalah en kısa zamanda yenersin.İyi geceler

Son düzenleme:
bende öyle olmadı.. ama bir arkadaşımın bir hafta sürmüştü.. içinin rahatlamasını istiyorsan doktora sorabilirsin...

canım bende öyle olmadı sadece kızlığım bozuldu zaten 2 gün içindede adet gördüm hatta yeni yıkanmıştım ilişkiden sonra tekrar gördüm ama nasıl hemde bez dayandıramadım 6 günn

tipican peki bu emla kreminin vajiye zararı olur mu dün aldım ama denemedim emin olmadan

bugün egzersiz denicem kararlılığım üstümde:)egzersizlerde ilerleme katedip akşamda deneme yapmayı düşünüyorum.ama jel alamadım bir türlü eczaneler tanıdık utanıyorum almaya.bebe yağı var onla denesem mantar yaparmı acaba bilemedim

merhaba kızlar.geçmişte ben ve arkadaşlarım söyledik ama dikkat edilmedi galiba.Bebe yağı mantar yaptığı için kullanmamanız yararınıza olur.jel almaya utananlar pahallı bulanlar sizlere önerim medikallerden lt sini 4-5 liraya alabileceğiniz ultrason jelini kullanmanız.su bazlı olduğundan vajina için bir zararının olmaması da artısı.egzersizciler eğer bebek düşünmüyorsanız!!! bepanten krem(mavi) de kullanabilirsiniz,hem tahrişi önler hem de kayganlık sağlar.ama yine de en sağlıklısı su bazlı olan jel veya ultrsaon jeli.bilgilerinize sundum güle güle kullanın

Son düzenleme:
şimdi her nekadar kullanmayı doğru bulmasam da vajiliyken anestezik kremleri kurtuluş sanıyordum.sanki belden aşağısı felç olcak,birşey hissetmiycem ve canım yanmayacaktı.yok öyle bir şey kimse hayal kurmasın!emlayı sürdüğüm zaman yandım Allah diye odanın içinde kaç tur attım.merak edenler için;emlanın etki süresi daha uzun fakat uyuşturmaya başlama süresi daha uzun ve ben acayip yanmıştım.anestol etki süresi daha kısa ama 1-2 dakkıda uyusturmustu,emla kadar da yanma hissetmemiştim,fiyat olarak ise 2.5 lira gibi bişeydi yani emladan çok daha ucuz.bunları bilin diye yazdım ama kullanmanızı önermiyorum sonuç olarak kimyasal içerikli ilaçlar.hem zaten inanın normalde oluşan yanma daha kısa süreli ve kremlerinkinden çok daha az.zaten uyuşmayla falan da çöüzlecek bir iş değil bu vaji.siz şimdi yine de deneyeceksiniz ama hayal kırıklığına uğramadan uyarmak istedim.kurtulmanın yolu egzersizden ve kafanızın rahat olmasından geçiyor.Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah,moral bozmak yok egzersize devam

Canımm daha Çok egzersiz yapman lazım biliyosun. Sen en son egzersizini 2 hafta önce yaptığını söylüyosun. Bu Şekildee Olmazz. Egzersizi Ne kadar Çok Yaparsan Yenmen O kadar çabuk ve rahat olur. Vaktim Yok demişssin. Amaa 1 saatlik bir vaktinde mi yok ?? Mutlaka sık sık egzersiz yap. Kaçmaa Şu Vajidenn. Sen onun üstünee Gitt.Eğer eşin illa ki kan görmek istiyosaa. Egzersizi onunla Birliktee yap. Oda Görsün. Eş egzersizi yapın yadaa eşin parmaklarını soksunn. bu da çok önemli. Eşinee Güvenin gelir.

sende bayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)

sende bayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)

bu konuda öğretmen olmak kimse gibi benim de haddime değil.fakat aynı sorular birkaç sayfa arayla soruluyor merak edilip okunsa böyle birşeye gerek kalmaz.yardımcı olması açısandan tekrar yazdım.burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ukalalığa gerek yok.ben de vajiliydim evet çok şükür kurtuldum yazmış oldukarımın da hepsini denedim.evet yenmek istiyorsanız daha sıkı çalışsanız yararınıza olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…