- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.281
ah bir gelebilsem o listeye adımın yanında bitti yazacağı gün umarım çok yakındır
Yok öyle jel alamadım falan... Bunun bepanthene var... anestolu var... ultrason jeli varrr... Bunlar ucuz yolu işte
BEPANTHENE 30 gr krem ; 2.10 TL
ANESTOL 30 gr pomat ; 3.61 TL
1 LT ULTRASON JELİ ; 1.03 TL
VAJİNİSMUSU YENMEK ; PAHA BİÇİLEMEZ
GERİ KALAN HER ŞEY İÇİN ; Eş parmağı, kendi parmağın, aparat, artık ne bulursan
tatlım şimdi bişey söyliycem yine öğretmen sanacaklar beni amaanestol kayganlaştırcı değil anestezik jel yani kayganlaştıcı olarak kullanılmıyor yanlış anlaşılmalar olmasın
Bilorum ama kullananlar olmuş ya o açıdan şey ettiydim
Bepanthene ile anestol karıştırılınca biraz sıvı bir hal alıyor diye biliyorum:26:
Hani jel manasında değil de hiçbir şey yoksa bunlar var manasında söylemek istedim :26:
evet canım krem oldukları için kayganlık saglanıyor fakat şimdi yeni başlayan arkadaşlardan biri gider anestol alır biliyorsun biraz yakıyor osonra yanlış anlaşılma olmasın diye daldım kusura bakma.bepanten de tahriş önlemek için ama sonuçta ikisi de kimyasal ilaç.en kötü ihtimal jel yoksa kullanabilcek alternatifler haklısın.ayrıca paylaşımların çok iyi özellikle resimli olanlar,teşekkürler eline sağlık canım
farkındaysan ben o bilgileri şahsına özel yazmadım ve hatta belki daha faydalı olur diye çok sık sorulanları tekrar ve bütün halinde yeniden yazdım.ama açıkçası uslubunü hiç beğenmedim.senbayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)ne demek ya?ben burda kötü amaçla alaycı ya da çok bildim hadi ben öğretmenim edasıyla bir şey yazmadım!madem herkes burda bir amaç için uğraşıyor saygı sevgi çerçevesi sınırlarına çıkmasın lütfen.her zaman dediğim gibi yapabilceğim birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Soru sormak iyidir bilmediğin birşeyi öğrenirken onu bilmeyen başka biri de öğrenir sebeplenir.bu düşünceye karşı olsaydım aynı şeyleri üşenmeden tekrar yazmazdım.ayrıca sen emlayı sormuştun ben jel için burda çok eskiden beri bulunan arkadaşlara itafen ortaya yazmıstım senın yazını görunce bır cevap da genel olarak yazma gereği duydum.şimdi arada gerginlik oldu diye sana düşmanım sanma sakın ben elimden geldiğince yine yanındayım,umarım en kısa zamanda kurutlursun sevgiyle kal...
en son ben bebe yağını sorduğum için ona cevaben genel bir cvp vazmıştın.ben sorduğum içinde kendimi suçlu gibi hissettirdi daha önce yazmıştık diye söylemin.ama zaten ben alaycı değil şaka yollu bir cevap yazdım.daha önce yazdığını belirtmedende cevap verebilirdin ben bi sitem algıladım bu yüzden sadece şaka yollu takıldım.bizi en iyi anlayabilen sizlersiniz bunu yaşamış ve kurtulmuş olanlar.cvbın içinde sağol bepanthenle denicem umarım başarırım
kendini suçlu hissedecek bir durum yok dediğim gibi amacım seni ya da bir başkasını suçlamak değil.neyse zaten niyetim anlaşıldıysa uzatmaya gerek yok.sanırım kulak çöpüyle çalışıyorsun,kulak çöpüyle hiç çalışmadım gözüme küçük gelmişti ama çalışma yöntemi olarak aklına takılan birşey varsa yardımcı olabilirim.bir de bepanten tahrişi önlemek için krem olduğundan kayganlık da sağlıyor ama sen jelle bepantenı bır arada kullanırsan daha rahat edersin.buarad hijyen açısından prezervatif kullanmayı unutma
merhaba arkadslar... umuttan haberı olan varmı:) ne yaptı acaba merak edıyorum...
canım çok açıklayıcı olmuş eline sağlık.umarım arkadaşlarımızın işine yarar
arkadaşlar merhabalar bu konuda çok aktif üye olduğu için buraya yazıyorum problemimi
orgazm olamama gibi bir problemim var bu sitede konu başlığı açılmış ama sayfalarca okumama
rağmen çözüme yönelik bir bilgi ya da deneyim görmedim burada sizler
açık açık çözüme ulaştırıcı metodlar yazıyorsunuz lütfen bu konuyu da ele alın bu konu altında olmasa bile
aşan arkadaşlar ya da problem yaşamayan arkadaşlar orgazm olamama konusu başlığı altında
çözümleri paylaşsın teşekkürler
Aslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz
Canım ya rica etsem sen konuyu açabilir misin? çok bilgim yok konu açmayla ilgiliAslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?