Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eylülcüğüm sehervakti ile mesajlaştığım için 10dk nın geçmesini bekliyorum sana da geleceğim birazdan

Canım açtım konuyu bir göz at istersen

canım çok teşekkürler ben de araştıra araştır konu açı buldum benzer başlığı ben de açtım
site yöneticileri sanırım benzer olduğu için birini kapatırlar bizim silme durumumuz varsa ben silebilirim:)))
Aktif bir üyesin sanırım burdaki arkadaşları da o konu başlığı altına zaman zaman yönlendirirsen
belki birinin yazacağı bir cümle bir arkadaşımıza derman olur
çok teşekkürler

Ben forum yöneticisine mesaj attım, görüp benim konumu kitleyecektir diye tahmin ediyorum Konu seni ilgilendiren bir konu olduğu için senin açtığın konunun durması daha yararlı olur

bende bi kere emla sürmüştüm s andım felç oldum gittim hemen soğuk suyla yıkadımm
farkındayım ama bi tek bebeyağı var onda azıcık kızarıklık yaptı bende bıraktım

süper anlatmışsın ama işteyiz eller nasıl vajiye olcak

Eve gider gitmez

Son düzenleme:

Canım doğru diyosun da bizimki onu da kabul etmiyo...Egzersizi de duş alırken yapsam nasıl olur dersin?? vallahi kendime ayıracak 5dk. vakit bulamıyorum...kuaföre bile gidemiyorum düşün yani...Eşim sağolsun çok anlayışlı davranıyo ama ben kendi kendime yeneyim diye bekliyo...kendinin anlayışlı olmak dışında başka bir çabası yok...egzersizi beraber yapmak istemedi...ben kendim yapıyorum dediğimde de "İçeriyi kurcalayıp duruyosun, en son bana bırakacaksın" dedi...yani galiba kendiliğinden bitiversin diye bekliyo anlamadım ki...2 haftadır yapamayışımın da sebebi var canım: önce annemler bana kalmaya geldi, e 1 hafta öyle geçti...sonra da bayramın ilk günü teyzemi kaybettik, elim varmıyo hiç bişey yapmaya...buralarda da kendimi biraz toparlayayım diye geziniyorum, dağıldım resmen...eşim yastayım diye üzerime gelmiyo deneyelim de demiyo...öyle yani...

Tam ben sana "Canım aynı şeyleri hiç bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorsun,harikasın, başkası olsa uğraşmaz" diyecektim ki böyle bir diyalog vuku bulmuş...burada herkes iyi niyetli...kimse kimseye üstünlük,ukalalık taslamaya çalışmıyor...ben yendiği halde halen buralara girip, daha yolun en başında panik ve umutsuzluk içerisinde olanlara aynı şeyleri tekrar tekrar, sabırla anlatan arkadaşlarıma o kadar minnettarım ki...yani evet aslında tüm sorular, sorunlar neredeyse aynı, cevaplar standart ama nedense insanlar birkaç sayfa geriyi okumaya üşeniyor...ya da ne bileyim, ben mesela 1,5 aydır okuyorum okuyorum ama gene de sorma ihtiyacı duyuyorum bazı şeyleri...oluyor işte böyle şeyler...sen üzme tatlı canını...diğerlerini bilmem ama benim sana ve senin gibi yenen arkadaşların telkinlerine ihtiyacım var...çalıştığımdan dolayı çok sık katılamasam da muhabbetlere, zaman zaman yoğun olmayan günlerimde katılmaya çalışıyorum...sizlerin yardımlarına halen çok ihtiyacım var...kumtanesi de zaten sonra uygun bir dille anlatmış...özellikle yenemeyenlerde bir stres durumu hakim...artık yenenler yenemeyenleri anlıyorlar zaten, onlarda yaşadı öyle günleri...

Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin

arkadaşlar ekim ayıda bitmiş oldu halen aynı durumdayız.bi türlü aparata geçemiyorum ve eş denemesi yapamıyorum.yapabildiğim sadece tek parmak
kim bana etkileyici şeyler söylerde bu sayede başarılı olursam allah ona ne muradı varsa versin.aklıma geldikçe kendime dua ederken onada ederim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık ağlamak değil gülmek çok gülmek hatta kahkaha atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etkileyici şey derken neyi kastediyorsun?? bu kişiden kişiye değişir.. mesela ben bu iş için eşimin beni aldatacağı aklıma gelince deliriyordum.. daha çok hırslanıyordum.. bazısıda daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptasın??

çok az kaldı merak etme güleceksin... şimdi etkileyici şeyler derken neyi kastediyorsun bu kişidien kişiye değişir.. mesela ben eşimin bunun yüzünden beni aldatacağı aklıma gelice daha çok hırslanıyordum.. bazıları daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptansın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…