- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.301
merhaba arkadslar... umuttan haberı olan varmı:) ne yaptı acaba merak edıyorum...
canım çok açıklayıcı olmuş eline sağlık.umarım arkadaşlarımızın işine yarar
arkadaşlar merhabalar bu konuda çok aktif üye olduğu için buraya yazıyorum problemimi
orgazm olamama gibi bir problemim var bu sitede konu başlığı açılmış ama sayfalarca okumama
rağmen çözüme yönelik bir bilgi ya da deneyim görmedim burada sizler
açık açık çözüme ulaştırıcı metodlar yazıyorsunuz lütfen bu konuyu da ele alın bu konu altında olmasa bile
aşan arkadaşlar ya da problem yaşamayan arkadaşlar orgazm olamama konusu başlığı altında
çözümleri paylaşsın teşekkürler
Aslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz
Canım ya rica etsem sen konuyu açabilir misin? çok bilgim yok konu açmayla ilgiliAslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz
Canım ya rica etsem sen konuyu açabilir misin? çok bilgim yok konu açmayla ilgili
Teşekkürler
Canım açtım konuyu bir göz at istersen
canım çok teşekkürler ben de araştıra araştır konu açı buldum benzer başlığı ben de açtım
site yöneticileri sanırım benzer olduğu için birini kapatırlar bizim silme durumumuz varsa ben silebilirim:)))
Aktif bir üyesin sanırım burdaki arkadaşları da o konu başlığı altına zaman zaman yönlendirirsen
belki birinin yazacağı bir cümle bir arkadaşımıza derman olur
çok teşekkürler
bende bi kere emla sürmüştüm s andım felç oldum gittim hemen soğuk suyla yıkadımmşimdi her nekadar kullanmayı doğru bulmasam da vajiliyken anestezik kremleri kurtuluş sanıyordum.sanki belden aşağısı felç olcak,birşey hissetmiycem ve canım yanmayacaktı.yok öyle bir şey kimse hayal kurmasın!emlayı sürdüğüm zaman yandım Allah diye odanın içinde kaç tur attım.merak edenler için;emlanın etki süresi daha uzun fakat uyuşturmaya başlama süresi daha uzun ve ben acayip yanmıştım.anestol etki süresi daha kısa ama 1-2 dakkıda uyusturmustu,emla kadar da yanma hissetmemiştim,fiyat olarak ise 2.5 lira gibi bişeydi yani emladan çok daha ucuz.bunları bilin diye yazdım ama kullanmanızı önermiyorum sonuç olarak kimyasal içerikli ilaçlar.hem zaten inanın normalde oluşan yanma daha kısa süreli ve kremlerinkinden çok daha az.zaten uyuşmayla falan da çöüzlecek bir iş değil bu vaji.siz şimdi yine de deneyeceksiniz ama hayal kırıklığına uğramadan uyarmak istedim.kurtulmanın yolu egzersizden ve kafanızın rahat olmasından geçiyor.Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah,moral bozmak yok egzersize devam
farkındayım ama bi tek bebeyağı var onda azıcık kızarıklık yaptı bende bıraktımCanımm Gittikçe ertelediğinin farkında mısın ?? Bilmiyorum amaa. Vajiyi Yenmek İçin hiç bir gayretinn çaban yok. Bu Şekildee yenemezsin. Zaman geçiyoo . Ve Senin Bişeyler Yapmann lazım. K. bakmaa sert oldu biraz amaa sürekli erteleme isteğin var. Zaten Bu hastalığın adı bu. Erteleme hastalığı.Lütfenn Dahaa Çok erteleme vee hemen jelini alıp egzersizlere başlaa. Hadi bakalım. Çok oturdunn. Şimdii Çalışmaa Vaktii !!
SIKÇA SORULAN SORULAR
1. PARMAK EGZERSİZLERİ YA DA PENİS EGZERSİZLERİ SIRASINDA HANGİ JELLERİ KULLANMAMIZI ÖNERİRSİNİZ?
Ultrason jelleri, okey ve durexin kayganlaştırıcı jelleri, eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller. Bunlar vajinanın ph dengesini koruduğu için hem de zevk suyu ile aynı kıvama yakın oldukları için kullanılması zamanında bize önerilen bizlerin de sizlere önerdiği jellerdir. Maddi durumu elvermeyenler sırasıyla yazdığım yolu takip edebilirler. Bu listede en ucuzu ultrason jeli.
Internetten alıntıdır;
Vajinismus Tedavisi İçin Kayganlaştırıcı (lubrikan) Kremler ve Jeller
Yine pek çok hekim tarafından evliliklerinde cinsel ilişkiye giremeyen çiftlere ilk etapta vaginal kayganlaştırıcı kremler veya kayganlaştırıcı jeller verilmektedir.
Kayganlaştırıcı “lubrikan”, vajinal kayganlaştırıcı ise “vajinal lubrikan” (veya lubrikant) olarak da geçer. Lubrikanlar İngilizceden “lubricant” kelimesinden gelmektedir.
Vajinismus hastalarının pek çoğunda ön sevişmede uyarılma vardır, bu nedenle vajinanın ıslanma ve sulanma problemi yoktur. Bu nedenle vajinismus hastalarında tek başına vajinal kayganlaştırıcı (lubrikan, lubrikant) kullanımının önemi yoktur ve çözümü sağlamaz.
Vaginal lubrikantlar daha sıklıkla cinsel terapilerde hastaya destek amaçlı verilebilir. Yine disparoni yani “cinsel birleşmede ağrı” problemi olan hastalarda da vajinal lubrikanlar verilebilir.
Vajinal lubrikantlar krem, jel, ovül, aplikatör (çubuk) şeklinde olabilir. Hemen hepsinin ortak amacı vajinanın kayganlaşmasını sağlamak ve penisin içerideki mekanik etkisini kolaylaştırmaktır. Vajinal lubrikan seçiminde hastaların vajina PH’ı ile uyumlu, su bazlı lubrikantları seçmesi önemlidir.
2. BEPATHENE, ANESTOL, EMLA GİBİ KREMLERİ KULLANABİLİR MİYİM? HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?
Kullananlar elbette var. Ama iyi bir kayganlık için jel kullanmanız daha yararınıza olacaktır. BEPATHENE tahrişi önlemek amaçlı kullanılıyor, anestol uyuşturucu bir pomattır, ilk sürüldüğü sırada yanma yapar.
(Internetten alıntıdır
Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !..
Vajinismus tedavisinde hastalara verilen bazı ilaç tedavileri yalnızca cinsel tedaviyi kolaylaştırmak ve sonuca ulaşmayı hızlandırmak içindir. Aksi takdirde hiç bir ilaç vajinismus tedavisi için kesin çözüm sağlamaz.
Maalesef piyasada cinsel tedavi veya vajinismus tedavisi için satılan pek çok ilaç da kesin çözüm sağlamamaktadır. Bir takım ilaç tedavileri yalnızca hastaların tedavilerine destek olmak içindir.
Vajinismus ve Emla Krem
Vajinismus ve disparoni (ağrılı cinsel birleşme) tedavilerinde cinsel tedaviye destek için verilen emla krem lokal anestezik (bölgesel uyuşturucu) etkiye bir sahiptir.
Emla krem aynı zamanda kişilerin vajina mukozasında yanma hissi, alerjik etkiler ve ödem (şişlik) yapabilir.
Cinsel ilişkide sorun yaşayan veya vajinismus sorunu olan hastalarda vajinal bölgede zaten acıya hassasiyet daha fazladır. Bu nedenle vajinismus tedavisinde ve cinsel ilişkide sorun yaşayanlara pek çok hekim tarafından emla krem önerilse de tek başına tedavi için yeterli olmamaktadır. Yani, vajinismus hastaları tarafından emla krem cazip görünmemektedir.
Diğer taraftan emla krem vajinada yanma şikayeti yapmaktadır.
Vajinismus ve Anestol Krem
Anestol krem de emla krem gibi lokal anestezik etkilere sahip bir kremdir. Vajina gibi mukozal yapılara uygulandığında yakıcı bir etki oluşturur. Tek başına vajinismus tedavisinde etkinliği yoktur.
Vajinismus ve Xylocaine Pump Sprey
Vajinismus ve cinsel terapiler için hastalara pek çok kişi tarafından önerilen Xylocaine Pump Sprey de Emla krem gibi uyuşturucu etkiye sahiptir.
Bir bilinçaltı ve istemsiz kas kasılmaları ile karakterize vajinismus hastalığında işe yaramaz. Xylocaine Pump Sprey özellikle ağız içinde olduğu gibi mukozal dokularda uyuşturucu etkiye sahiptir. Bu nedenle özellikle kulak burun boğaz (KBB) ve diş hekimleri tarafından ağız içini uyuşturmak için daha sıklıkla kullanılabilmektedir.
Xylocaine sprey vajinal bölgede yanma ve kaşıntı gibi şikayetler oluşturabilmektedir.
3. VAJİNİSMUS TEDAVİSİ İÇİN ANTİDEPRESAN KULLANSAM YARARI OLUR MU?
Depresyon (içe çökkünlük) tedavisinde kullanılan ilaçlara “antidepresan ilaçlar” veya “antidepresanlar” adı verilir.
Maalesef antidepressan ilaçlar günümüzde tüm dünyada kullanılan ilaçlar arasında ilk sırada yer almaktadır. Son yıllarda geliştirilen antidepressanların yan etkileri eskiye oranla daha azaltılmıştır. Bununla birlikte pek çok antidepressan ilaç kişilerde cinsel isteği azaltıp cinsel isteksizlik problemi de yapabilir.
Diğer taraftan vajinismus gibi cinsel sorunlar kişide depresyona zemin hazırlayabilir. Bu durumda vajinismus probleminin çözülmesi depresyonun da ortadan kalkmasına neden olacaktır. Tam tersi şekilde ağır depresyon da kişilerde vajinismus hastalığının tetiklenmesine neden olabilir.
Vajinismus veya diğer cinsel problemler nedeni ile tedaviye başlanacak kişilerde depresyon sorunu varsa antidepressan ilaçlar kullanılabilmektedir. Vajinismus problemi tedavisinde depresyon problemi olmayan kişilerde ise antidepressanların kullanılmasına gerek yoktur.
4. BEN PARMAK EGZERSİZİ YAPACAĞIM AMA SANKİ ORADA DUVAR VAR GİBİ GELİYOR, AYNAYA BAKTIĞIMDA DUVARDAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMÜYORUM, BENDE Mİ BİR PROBLEM VAR?
Hayır. Eğer jinekolojik muayeneden geçtiyseniz ve doktorunuz size "herhangi bir problemin yok" dediyse siz sağlıklısınız, vajinanızda herhangi bir problem yok. Vajinada duvar yok. Sadece pelvik kaslarınızı çok sıktığınız için orayı kapalıymış gibi görüyorsunuz. Parmak egzersizlerine casaret edip başlarsanız aslında oranın nasıl açıldığını görürsünüz. Aynaya bakıp ıkınırsanız da açılan bir yerin olduğunu göreceksinizBakın burada ilk resimde kegel egzersizi yapılmadan kasların nasıl kasıldığını ve vajina girişinin nasıl dar olduğunu görünüyor. İkinci resimde ise kegelle biraz rahatlatılan kaslardan sonra, parmak egzersiziyle içeriyi nasıl genişlettiği görülüyor
Eki Görüntüle 543194
5. EŞ EGZERSİZLERİ SIRASINDA HANGİ POZİSYONDA OLMALIYIM?
Belinizin altına yastık koyup poponuzu hafifçe yukarı kaldırırsanız eşinizin işini kolaylaştırmış olursunuz. Bu fotoğrafta görüldüğü gibi vajina yolu aşağı doğru, popoya doğru yani. O yüzden penisi düz yerleştirirken de , parmağı da düz yerleştirirken parmak ya da penis duvara çarpıyor, zaten kaslarla sıkılan duvar iyice daralıyor ve canınız yanıyor. Eğer egzersizler sırasında yönü popoya doğru bulursanız canınız acımayacak
Eki Görüntüle 543203
6. PENİS EGZERSİZLERİ SIRASINDA UYGUN POZİSYONLAR HANGİLERİ?
Bu kişiden kişiye değişiyor. Ben üstte ve eşime sırtım dönük şekilde yendim, birçok arkadaş da bahsettiğim bu pozisyonda yendi;
Eki Görüntüle 543209
Ama bu pozisyonda da yenenler var, hatta egzersiz yapar gibi belinin altında yastık koyup, altta kalmayı tercih ederek de yenen arkadaşlarımız var. Ama o bahsettiğim son pozisyonun fotoğrafını bulamadım
Eki Görüntüle 543210
7. BEBE YAĞI KULLANABİLİR MİYİM?
Bebe yağı çoğu kişide mantar yapıyor. Bende de yaptı. O yüzden yanlış yönlendirmek istemeyiz
KIZLAR, VAJİNANIZA VAJİNA DEMEKTEN, PENİSE DE PENİS DEMEKTEN ÇEKİNMEYİN. BUNLAR ZATEN BU ORGANLARA VERİLEN BİLİMSEL İSİMLER. UTANMAYIN.
Cevabını yanlış yazdığımı düşündüğünüz, rahatsız olduğunuz ya da eklememi istediğiniz şeyler varsa lütfen beni uyarınız
HAYDİ PAMUK ELLER VAJİLEREEEEE
bende bi kere emla sürmüştüm s andım felç oldum gittim hemen soğuk suyla yıkadımm
farkındayım ama bi tek bebeyağı var onda azıcık kızarıklık yaptı bende bıraktım
süper anlatmışsın ama işteyiz eller nasıl vajiye olcak
Canımm daha Çok egzersiz yapman lazım biliyosun. Sen en son egzersizini 2 hafta önce yaptığını söylüyosun. Bu Şekildee Olmazz. Egzersizi Ne kadar Çok Yaparsan Yenmen O kadar çabuk ve rahat olur. Vaktim Yok demişssin. Amaa 1 saatlik bir vaktinde mi yok ?? Mutlaka sık sık egzersiz yap. Kaçmaa Şu Vajidenn. Sen onun üstünee Gitt.Eğer eşin illa ki kan görmek istiyosaa. Egzersizi onunla Birliktee yap. Oda Görsün. Eş egzersizi yapın yadaa eşin parmaklarını soksunn. bu da çok önemli. Eşinee Güvenin gelir.
Eve gider gitmez
canım ya jelsiz yapabilirmiyim var mı bi yöntemin
farkındaysan ben o bilgileri şahsına özel yazmadım ve hatta belki daha faydalı olur diye çok sık sorulanları tekrar ve bütün halinde yeniden yazdım.ama açıkçası uslubunü hiç beğenmedim.senbayağa öğrenci öğretmen ilişkisine bağlamışsın yani:) söyledik ama dikkat edilmedi falan:) gözden kaçırmışız bundan sonra daha dikkatli okur sıkı çalışırız hocam :)ne demek ya?ben burda kötü amaçla alaycı ya da çok bildim hadi ben öğretmenim edasıyla bir şey yazmadım!madem herkes burda bir amaç için uğraşıyor saygı sevgi çerçevesi sınırlarına çıkmasın lütfen.her zaman dediğim gibi yapabilceğim birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Soru sormak iyidir bilmediğin birşeyi öğrenirken onu bilmeyen başka biri de öğrenir sebeplenir.bu düşünceye karşı olsaydım aynı şeyleri üşenmeden tekrar yazmazdım.ayrıca sen emlayı sormuştun ben jel için burda çok eskiden beri bulunan arkadaşlara itafen ortaya yazmıstım senın yazını görunce bır cevap da genel olarak yazma gereği duydum.şimdi arada gerginlik oldu diye sana düşmanım sanma sakın ben elimden geldiğince yine yanındayım,umarım en kısa zamanda kurutlursun sevgiyle kal...
Vallaha bildiklerim o uzuncaaaa yazdığım yazıda ondan başka bir şey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?