Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhabalar bu konuda çok aktif üye olduğu için buraya yazıyorum problemimi
orgazm olamama gibi bir problemim var bu sitede konu başlığı açılmış ama sayfalarca okumama
rağmen çözüme yönelik bir bilgi ya da deneyim görmedim burada sizler
açık açık çözüme ulaştırıcı metodlar yazıyorsunuz lütfen bu konuyu da ele alın bu konu altında olmasa bile
aşan arkadaşlar ya da problem yaşamayan arkadaşlar orgazm olamama konusu başlığı altında
çözümleri paylaşsın teşekkürler

Aslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz

Aslında bunu siz de yapabilirsiniz. Orgazm olamayanlar / olanlar tecrübelerimizi paylaşalım diye bir konu açabilirsiniz

haklısın canım açılsa rağbet görür sanırım
ama şöyle bir durum da var ki vajinismus kadar okuyucusu takipçisi olmaz çünkü o gerçekten büyük bir problem o nedenle insanlar birbirlerine çok destek veriyorlar
orgazm olamama ise yine büyük bir problem ama belli bir noktadan sonra olmasa da olur gibi düşünmeye çalışıyor kadınlar
o noktaya gelmeden işte çözüm bulmak gerekiyor o nedenle destek arıyorum arıyoruz teşekkürler...

Eylülcüğüm sehervakti ile mesajlaştığım için 10dk nın geçmesini bekliyorum sana da geleceğim birazdan

Canım açtım konuyu bir göz at istersen

canım çok teşekkürler ben de araştıra araştır konu açı buldum benzer başlığı ben de açtım
site yöneticileri sanırım benzer olduğu için birini kapatırlar bizim silme durumumuz varsa ben silebilirim:)))
Aktif bir üyesin sanırım burdaki arkadaşları da o konu başlığı altına zaman zaman yönlendirirsen
belki birinin yazacağı bir cümle bir arkadaşımıza derman olur
çok teşekkürler

Ben forum yöneticisine mesaj attım, görüp benim konumu kitleyecektir diye tahmin ediyorum Konu seni ilgilendiren bir konu olduğu için senin açtığın konunun durması daha yararlı olur

bende bi kere emla sürmüştüm s andım felç oldum gittim hemen soğuk suyla yıkadımm
farkındayım ama bi tek bebeyağı var onda azıcık kızarıklık yaptı bende bıraktım

süper anlatmışsın ama işteyiz eller nasıl vajiye olcak

Eve gider gitmez

Son düzenleme:

Canım doğru diyosun da bizimki onu da kabul etmiyo...Egzersizi de duş alırken yapsam nasıl olur dersin?? vallahi kendime ayıracak 5dk. vakit bulamıyorum...kuaföre bile gidemiyorum düşün yani...Eşim sağolsun çok anlayışlı davranıyo ama ben kendi kendime yeneyim diye bekliyo...kendinin anlayışlı olmak dışında başka bir çabası yok...egzersizi beraber yapmak istemedi...ben kendim yapıyorum dediğimde de "İçeriyi kurcalayıp duruyosun, en son bana bırakacaksın" dedi...yani galiba kendiliğinden bitiversin diye bekliyo anlamadım ki...2 haftadır yapamayışımın da sebebi var canım: önce annemler bana kalmaya geldi, e 1 hafta öyle geçti...sonra da bayramın ilk günü teyzemi kaybettik, elim varmıyo hiç bişey yapmaya...buralarda da kendimi biraz toparlayayım diye geziniyorum, dağıldım resmen...eşim yastayım diye üzerime gelmiyo deneyelim de demiyo...öyle yani...

Tam ben sana "Canım aynı şeyleri hiç bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorsun,harikasın, başkası olsa uğraşmaz" diyecektim ki böyle bir diyalog vuku bulmuş...burada herkes iyi niyetli...kimse kimseye üstünlük,ukalalık taslamaya çalışmıyor...ben yendiği halde halen buralara girip, daha yolun en başında panik ve umutsuzluk içerisinde olanlara aynı şeyleri tekrar tekrar, sabırla anlatan arkadaşlarıma o kadar minnettarım ki...yani evet aslında tüm sorular, sorunlar neredeyse aynı, cevaplar standart ama nedense insanlar birkaç sayfa geriyi okumaya üşeniyor...ya da ne bileyim, ben mesela 1,5 aydır okuyorum okuyorum ama gene de sorma ihtiyacı duyuyorum bazı şeyleri...oluyor işte böyle şeyler...sen üzme tatlı canını...diğerlerini bilmem ama benim sana ve senin gibi yenen arkadaşların telkinlerine ihtiyacım var...çalıştığımdan dolayı çok sık katılamasam da muhabbetlere, zaman zaman yoğun olmayan günlerimde katılmaya çalışıyorum...sizlerin yardımlarına halen çok ihtiyacım var...kumtanesi de zaten sonra uygun bir dille anlatmış...özellikle yenemeyenlerde bir stres durumu hakim...artık yenenler yenemeyenleri anlıyorlar zaten, onlarda yaşadı öyle günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…