Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Karıştırma orasını Şaka bir yana , evlen bakalım sen de vajinismus musun? Öyleysen zaten egzersiz yapa yapa orası esniyor.. O delikler yavaş yavaş açılıyor, hissetmiyorsun

evlenecez işallah görücez ilişkiyi geçtim çocuk felan nasıl doguruluyoki 2 deliktenmi çıkıyoo anlamadımm

merhaba.. söyleyeceklerim etkileyici olacak mı bilemem ama ben yine de yazayım..:)eğer parmakta rahatsan aparata geçmen şart değil.. egzersizlerine parmakla devam et..burada parmakla da başaran çok kişi var bende onlardan biriyim.. ama yok ben illa da aparat yapmak istiyorum diyorsan en baştan başla yani kulak çubuğu ya da doğum günü mumuyla.. onu rahat yaptıkça adım adım kalınlaştırırsın.. egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamadan başla ki daha kolay olsun.. ben bu dönemde eşimin iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünüyordum.. şu an huzursuzsun.. biz bu huzursuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz.. bundan kurtulmakta bununla yaşamakta senin elinde.. kafanı yastığa koyup dönüp durmayı mı seçiyorsun yoksa huzur içinde uyumayı mı?

canım ya jelsiz yapabilirmiyim var mı bi yöntemin

yusnes arkadaşlarında dediği gibi erteliyorsun.. kaçmaya çalışıyorsun, bahanelerin arkasına sığınıyorsun.. bizde yaptık aynı şeyleri.. ama çözüm değil.. ultrason jeli 4-5 lira civarında onu edinmeye çalış.. kasım gelini olmak istediğini biliyorum bunu başarabilirsin çok kısa zamanda halleden arkadaşlar var.. ama şunu unutma ki bu durum kişiden kişiye değişir.. aramızda 2 günde yenen de var çok daha uzun süren de var.. hafife almamak gerekli..en yakın zamanda egzersiz raporlarını almak dileğiyle

ya eşim tek yapamıyo içine koymaya çalışıyo ama kayıyo tabi jelde kullanıoz,bende elime alamıyorum korkuyorum

:))) neyden korkuyorsun?? mumdan mı?? senin elinde olsa daha iyi olur.. kontrol sende olur o zaman .. basınç hissettiğinde bekletirsin .. gel git yaparsın.. Allah aşkına dene.. eline al aparatı kendin yap bir şey yok şimdi sana ağzına bir şey sok desem yapamaz mısın?? aynı işte hiç bir farkı yok.. vajinada senin organın..

eşime dedim ultrason jeli ai dıye bi zararı olmasın dedi herhangi bi sorun olmuyo dmi arkadaşlar..
bugün penisle denedik ıkındım ve popomu kaldırdım ve girdi biraz :) p..s içindeyken kendimi sıkıyorum eşim ortasından sıkıyosun diyo beni mi kandırıyo giriyo diye sıkmıyorum ıkınıyorum dedim sıkıyosun giriyo senn haberin yok dedi

yaaaa ben seni yerim. ne güzel anlattın yine. dediğin sayfayı da okudum. acımıyor hissetmiyorsun dediğinde sevindim kalınlaşınca acıdı ama beklettim dediğinde tırstım. az önce jel siparişini verdim. bugün de aynada baktım yine ama duvar görüyorum tabi. ama bişi sokmaya iteklemeye çalıştığımda heralde açılır. kulak çöpü ya da parmak denicem ilk ama karar veremedim daha. haftasonu evde yokum pazartesi başlıcam bakalım. umarım kasım ayında çok daha fazla kişi başarır. burada yazılanları okursak aslında olacak sanırım ilk defa bu kadar gaza geldim

başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......

ne yaşadığını ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz, çünkü bizde o aşamalardan geçtik..ağlayarak sızlayarak bir adım bile öteye gidilmiyor.. gidilseydi eğer bende çok kısa zamanda kurtulabilirdim.. defalarca ağlayarak kalktım yataktan.. ama bu çare değil.. şu an iyice ağla.. rahatla.. ama sonra egzersize sarıl.. çünkü tek çare ve kurtuluş bu.. bundan kurulmak senin elinde..

ultrason jelinin bir zararı yok.. zaten doktorlarda muayene esnasında bunu kullanıyorlar.. eşin öyle diyorsa doğrudur.. aslında sen en zor kısmı geçmişsin..ordan sonra yapman gereken poponu biraz daha kaldırmak.. yani bizler en çok girişte kasılıyoruz.. sonrası zaten bir boşluk.. bir iki deneme sonrasında iyi haber alırız inşallah

ben o egzersizleri yaptım aylarca..yendim dedim halayımı çektiler.. hastalık girdi o bu falan sonrasında yine kapı duvar..sonra aha oldu valla oldu acımadı dedim 2 gün sonra yine aynı yine! psikolojik olarak tekrar aynı aşamaları kaldıracak gücüm kalmadı.. doktora gittim fiziksel hiçbir sorun yok dedi sorun psikolojikkk.. avaz avaz bağırmak istiyorum.

amin canım inşallah evlilik yıldönümümüz de bu işin bitmesi gerekiyo tam anlamıyla ::)

yendiğini hatırladım aslında ama emin olamadım.. forum kalabalık karışıyor arada kusura bakma.. aslında bir günümüz bir günümüzü tutmayabilir.. hemen tamamen rayına oturması zor.. daha rahat olduğun zamanlar denesen belki faydası olur.. denemelerden önce egzersiz yaparsan da daha kolay olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…