- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.341
başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......
eşime dedim ultrason jeli ai dıye bi zararı olmasın dedi herhangi bi sorun olmuyo dmi arkadaşlar..
bugün penisle denedik ıkındım ve popomu kaldırdım ve girdi biraz :) p..s içindeyken kendimi sıkıyorum eşim ortasından sıkıyosun diyo beni mi kandırıyo giriyo diye sıkmıyorum ıkınıyorum dedim sıkıyosun giriyo senn haberin yok dedi
ne yaşadığını ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz, çünkü bizde o aşamalardan geçtik..ağlayarak sızlayarak bir adım bile öteye gidilmiyor.. gidilseydi eğer bende çok kısa zamanda kurtulabilirdim.. defalarca ağlayarak kalktım yataktan.. ama bu çare değil.. şu an iyice ağla.. rahatla.. ama sonra egzersize sarıl.. çünkü tek çare ve kurtuluş bu.. bundan kurulmak senin elinde..
ultrason jelinin bir zararı yok.. zaten doktorlarda muayene esnasında bunu kullanıyorlar.. eşin öyle diyorsa doğrudur.. aslında sen en zor kısmı geçmişsin..ordan sonra yapman gereken poponu biraz daha kaldırmak.. yani bizler en çok girişte kasılıyoruz.. sonrası zaten bir boşluk.. bir iki deneme sonrasında iyi haber alırız inşallah
ben o egzersizleri yaptım aylarca..yendim dedim halayımı çektiler.. hastalık girdi o bu falan sonrasında yine kapı duvar..sonra aha oldu valla oldu acımadı dedim 2 gün sonra yine aynı yine! psikolojik olarak tekrar aynı aşamaları kaldıracak gücüm kalmadı.. doktora gittim fiziksel hiçbir sorun yok dedi sorun psikolojikkk.. avaz avaz bağırmak istiyorum.
ultrason jelinin bir zararı yok.. zaten doktorlarda muayene esnasında bunu kullanıyorlar.. eşin öyle diyorsa doğrudur.. aslında sen en zor kısmı geçmişsin..ordan sonra yapman gereken poponu biraz daha kaldırmak.. yani bizler en çok girişte kasılıyoruz.. sonrası zaten bir boşluk.. bir iki deneme sonrasında iyi haber alırız inşallah
yendiğini hatırladım aslında ama emin olamadım.. forum kalabalık karışıyor arada kusura bakma.. aslında bir günümüz bir günümüzü tutmayabilir.. hemen tamamen rayına oturması zor.. daha rahat olduğun zamanlar denesen belki faydası olur.. denemelerden önce egzersiz yaparsan da daha kolay olabilir..
yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor
inşallah canım kasım 13 de evlilik yıldönümümüz o zamana kadar rabbim yerdımcım olsun bitsin şu iş tam anlamıyla inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun içlerinde benimde
ya-pa-bil-ir-sin.... ne demek yapamıyorum... daha önce yaptın yine yaparsın... ilk olarak ne ile başladıysan onunla başla... göreceksin olacak... olacak....
buraya gelince kendimi biraz daha iyi hissediyorum hepiniz çok sağolun kızlar yalnız merak ettiğim birşey var parmak egzersizinden sonra ilk ilişkide kan geliyor mu
buraya gelince kendimi biraz daha iyi hissediyorum hepiniz çok sağolun kızlar yalnız merak ettiğim birşey var parmak egzersizinden sonra ilk ilişkide kan geliyor mu
şu durumda son düşüneceğin şey kan olmalı canım.. onu hiççç kafana takma yoksa aman oldu olmadı derken daha rahatsız hissedersin kendini.. benim hiç gelmedi, ne egzersizde ne ilişkide.. bir önceki yazında demişsin soğudum diye evet çok doğru ara verince soğuyo insan sakın ara verme! bahane arama hiç kendine sakın kaçma, dönüşte çok zor oluyor inan bana.... umarım bir an önce kurtulursun...
benim eşim bu kan olayına biraz takmış durumda zaten bence bende bu vajini oluşmasını o sağladı nişanlıyken konuşurken eğer kan gelmezse dr a gideriz demişti o benim beynime işledi korkularım hep ya kan gelmezse ya kendimi ispat edemezsem diye oluştu
Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?