- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.341
ultrason jelinin bir zararı yok.. zaten doktorlarda muayene esnasında bunu kullanıyorlar.. eşin öyle diyorsa doğrudur.. aslında sen en zor kısmı geçmişsin..ordan sonra yapman gereken poponu biraz daha kaldırmak.. yani bizler en çok girişte kasılıyoruz.. sonrası zaten bir boşluk.. bir iki deneme sonrasında iyi haber alırız inşallah
yendiğini hatırladım aslında ama emin olamadım.. forum kalabalık karışıyor arada kusura bakma.. aslında bir günümüz bir günümüzü tutmayabilir.. hemen tamamen rayına oturması zor.. daha rahat olduğun zamanlar denesen belki faydası olur.. denemelerden önce egzersiz yaparsan da daha kolay olabilir..
yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor
inşallah canım kasım 13 de evlilik yıldönümümüz o zamana kadar rabbim yerdımcım olsun bitsin şu iş tam anlamıyla inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun içlerinde benimde
ya-pa-bil-ir-sin.... ne demek yapamıyorum... daha önce yaptın yine yaparsın... ilk olarak ne ile başladıysan onunla başla... göreceksin olacak... olacak....
buraya gelince kendimi biraz daha iyi hissediyorum hepiniz çok sağolun kızlar yalnız merak ettiğim birşey var parmak egzersizinden sonra ilk ilişkide kan geliyor mu
buraya gelince kendimi biraz daha iyi hissediyorum hepiniz çok sağolun kızlar yalnız merak ettiğim birşey var parmak egzersizinden sonra ilk ilişkide kan geliyor mu
şu durumda son düşüneceğin şey kan olmalı canım.. onu hiççç kafana takma yoksa aman oldu olmadı derken daha rahatsız hissedersin kendini.. benim hiç gelmedi, ne egzersizde ne ilişkide.. bir önceki yazında demişsin soğudum diye evet çok doğru ara verince soğuyo insan sakın ara verme! bahane arama hiç kendine sakın kaçma, dönüşte çok zor oluyor inan bana.... umarım bir an önce kurtulursun...
benim eşim bu kan olayına biraz takmış durumda zaten bence bende bu vajini oluşmasını o sağladı nişanlıyken konuşurken eğer kan gelmezse dr a gideriz demişti o benim beynime işledi korkularım hep ya kan gelmezse ya kendimi ispat edemezsem diye oluştu
Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin
yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor
arkadaşlar ekim ayıda bitmiş oldu halen aynı durumdayız.bi türlü aparata geçemiyorum ve eş denemesi yapamıyorum.yapabildiğim sadece tek parmak
kim bana etkileyici şeyler söylerde bu sayede başarılı olursam allah ona ne muradı varsa versin.aklıma geldikçe kendime dua ederken onada ederim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık ağlamak değil gülmek çok gülmek hatta kahkaha atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sözleri bende kendime söylüom özellikle gündüzleri ama akşam olunca puuufffffffffffffffffffff yok oluyo
Çünkü vajinismus bir erteleme hastalığı ve sen beynine sürekli erteleyecek bahaneler buluyorsunBen inat edip de bu işi çözemeyeni görmedim. Biraz inat edin yahu
cadıkedı ben p..s denemsıne kadar gelmıstım fakat bayram regl falan derken ara sogudu yarın bıtıyo ıns nerden baslayım sımdı son aparatla calısıp p..s mı deneyım nasıl daha ıyı olurr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?