Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok yakınsınnnn aynen devammmmm

Harikasınnnnnnn Emin ol açılıyor orası bakma aynada boşver sen, ben hiç aynada incelemedim aldım aynayı karşıma tamam ama direk bir şey yerleştirmeye odaklandım, bakiim ne varmış bu nasıl bir şeymiş demedim yani hiç duvar var diye düşünme o kadar resim yükledim yok işte duvar falan

cadıkedı ya 4 lü aparat en buyugu sanırım 13 yada 14 cm sanırımm tam bılmıyorum ama onu rahat yapıyodumm ama baklım nolcak yarın denerım ıns

Son düzenleme:

Başa falan dönmüyorsun sadece yoruldun artık oysaki biraz inat her şeyi hallediyor

cadikedi ilk yendiğinde kan geldi mi?merak ettiğim parmak egzersizi yapınca kan geliyor mu gelmiyor mu?

Canım ne egzersiz sırasında ne de ilişkiler sırasında benden kan gelmedi. Egzersiz sırasında orayı esnettiğimiz için çoğumuzdan kan gelmedi. Bu konuyu mutlaka eşlerinizle konuşun kızlar. Bilmeleri lazım. İnanmazlarsa burayı okutun[/COLOR]

cadıkedı ya 4 lü aparat en buyugu sanırım 13 yada 14 cm sanırımm tam bılmıyorum ama onu rahat yapıyodumm ama baklım nolcak yarın denerım ıns

Ben 10cm bile yapmadan yendim Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz

cadıkedı ben p..s denemsıne kadar gelmıstım fakat bayram regl falan derken ara sogudu yarın bıtıyo ıns nerden baslayım sımdı son aparatla calısıp p..s mı deneyım nasıl daha ıyı olurr???

Merhaba canm bravo cok iyi gidiyorsun regl donemi gozunu korkutmasin biter bitmez motive olmus bi sekilde son kaldigin aparattan basla.1saat calis yarim saat icinde beklet sonra evet bugun yaparim dersen pen..e gec senin hazir olmana bagli..

İşte budur bunları duymak istiyoruz biz Bak biraz cesaret biraz inat hiç acı olmadığını artık biliyorsun. Ve artık beynin oranın acımadığını biliyor. Çok yakınsın inan bana

aynanın karşısında inceledim evet arkadaşım ilk önce kulak çubuguyla dene demişti onuda yaptım o bir gün ugraşmıştı ama ben 5 dakkada acı hissetmeden sokabildim başka neler yapmam gerekiyo

3 gün oldu egzersizlere başlayalı ve 10 tane kulak çubugu yapabildim ama aparata gecemiyorum olmuyo ne yapmam gerekiyo biraz daha kulak çubuguyla devam ediyimmi

Merhaba canm bravo cok iyi gidiyorsun regl donemi gozunu korkutmasin biter bitmez motive olmus bi sekilde son kaldigin aparattan basla.1saat calis yarim saat icinde beklet sonra evet bugun yaparim dersen pen..e gec senin hazir olmana bagli..

tamam kızlar tesekkur ederım ıns yarın guzel haberlerle gelırımm :)))

3 gün oldu egzersizlere başlayalı ve 10 tane kulak çubugu yapabildim ama aparata gecemiyorum olmuyo ne yapmam gerekiyo biraz daha kulak çubuguyla devam ediyimmi

Canım kulak çubuğu da aparat zaten Kulak çubuklarını arttır, peçeteye sar, streç filme sar, ameliyat eldivenine ya da prezervatife geçir jelle ve dene , başaracaksın, hızlısın, süpersin, harikasınnn, haydii devammmmmmmmmm

canim ben seni yenmis hatirliyorum karistirdm galiba.
Oncelikle moralini bozma illede aglicam diosan agla bi icini rahatlatt sonrada hizla aparatini al elinee seni cookk iyi anliyorm bende 1,5yill gece gunduz zirladim ama aglanak care deill bu hastalikla inatlasacaksin..inanmasan bile kendine inaniyormus gibi yapip tesbih ceker gibi yapicam basaricam diyceksinn.simdi aglamayi birakk yaparsinn inan bana bi kafani bosalt rahatla sonra egz basina gec neyle calisiyorsun suan en son nerde kalmidtin..

Arkadaşlar konuları benim okuduğum gibi okuyun yer imlerine her defasında son okuduğum sayfayı kayıt ediyorum her girdiğimde silip sonuna kadar okuyup tekrar bıraktığım yerde kayıt edip kapatıyorum böylelikle hiç bir yazıyı kaçırmamış oluyorum bu konu bizler için çok önemli öyle üstten son sayfayı okuyupda yada okumayıp soru sorarak zaman kaybetmeyin derim elbetteki egzersiz sıralarında yapıpda olmayan aksilikler üzerine konuşabiliriz o ayrı birşey ama baştan baştan sorup cvp beklemeyin buda zaman kaybı açın en başındanda açmak zorunda değilsiniz ortalardan gelin valla ben öyle yapıyorum ama egzersiz sırasında başıma bi olay gelirse yada ilişki sırasında ters birşeyler olursa yaptım olmadı gibi yazılarda gayet normal olur... valla üzülüyorum git gide çoğalıyoruz Allah ım yardım et bende hiç ilerleme yok mesela bayramdan beri egzersiz sıfır ertelemek okadar kötü birşeyki ben p...s 3 4 santim alabiliyorken şimdi ucu değse kaçıyorum bekledikçe korkuda artıyor ne olur birşeyleri başaranlar varsa bırakmadan deneyin kurtulun hepimiz kurtuluruz inşallah...

üzülme canım çogumuz yendık sende asarsın astıktan sonrada bumuymus dıe hayıflanırısn sıkma canını :=)

üzülme canım çogumuz yendık sende asarsın astıktan sonrada bumuymus dıe hayıflanırısn sıkma canını :=)

İnşallah canım hepinizi ço kseviyorum söylediklerinize sonuna kadar inanıyorum evet birgün bumuymuş ya dicem bende ama ne zaman dicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…