- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.381
3 gün oldu egzersizlere başlayalı ve 10 tane kulak çubugu yapabildim ama aparata gecemiyorum olmuyo ne yapmam gerekiyo biraz daha kulak çubuguyla devam ediyimmi
başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......
canım mesaj kutun dolu yollayamıyorum
Arkadaşlar konuları benim okuduğum gibi okuyun yer imlerine her defasında son okuduğum sayfayı kayıt ediyorum her girdiğimde silip sonuna kadar okuyup tekrar bıraktığım yerde kayıt edip kapatıyorum böylelikle hiç bir yazıyı kaçırmamış oluyorum bu konu bizler için çok önemli öyle üstten son sayfayı okuyupda yada okumayıp soru sorarak zaman kaybetmeyin derim elbetteki egzersiz sıralarında yapıpda olmayan aksilikler üzerine konuşabiliriz o ayrı birşey ama baştan baştan sorup cvp beklemeyin buda zaman kaybı açın en başındanda açmak zorunda değilsiniz ortalardan gelin valla ben öyle yapıyorum ama egzersiz sırasında başıma bi olay gelirse yada ilişki sırasında ters birşeyler olursa yaptım olmadı gibi yazılarda gayet normal olur... valla üzülüyorum git gide çoğalıyoruz Allah ım yardım et bende hiç ilerleme yok meselabayramdan beri egzersiz sıfır ertelemek okadar kötü birşeyki ben p...s 3 4 santim alabiliyorken şimdi ucu değse kaçıyorum bekledikçe korkuda artıyor ne olur birşeyleri başaranlar varsa bırakmadan deneyin kurtulun hepimiz kurtuluruz inşallah...
üzülme canım çogumuz yendık sende asarsın astıktan sonrada bumuymus dıe hayıflanırısn sıkma canını :=)
merhaba arkadslar... umuttan haberı olan varmı:) ne yaptı acaba merak edıyorum...
Canım doğru diyosun da bizimki onu da kabul etmiyo...Egzersizi de duş alırken yapsam nasıl olur dersin?? vallahi kendime ayıracak 5dk. vakit bulamıyorum...kuaföre bile gidemiyorum düşün yani...Eşim sağolsun çok anlayışlı davranıyo ama ben kendi kendime yeneyim diye bekliyo...kendinin anlayışlı olmak dışında başka bir çabası yok...egzersizi beraber yapmak istemedi...ben kendim yapıyorum dediğimde de "İçeriyi kurcalayıp duruyosun, en son bana bırakacaksın" dedi...yani galiba kendiliğinden bitiversin diye bekliyo anlamadım ki...2 haftadır yapamayışımın da sebebi var canım: önce annemler bana kalmaya geldi, e 1 hafta öyle geçti...sonra da bayramın ilk günü teyzemi kaybettik, elim varmıyo hiç bişey yapmaya...buralarda da kendimi biraz toparlayayım diye geziniyorum, dağıldım resmen...eşim yastayım diye üzerime gelmiyo deneyelim de demiyo...öyle yani...
Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin
canim ben seni yenmis hatirliyorumkaristirdm galiba.
Oncelikle moralini bozma illede aglicam diosan agla bi icini rahatlatt sonrada hizla aparatini al elinee seni cookk iyi anliyorm bende 1,5yill gece gunduz zirladim ama aglanak care deill bu hastalikla inatlasacaksin..inanmasan bile kendine inaniyormus gibi yapip tesbih ceker gibi yapicam basaricam diyceksinn.simdi aglamayi birakk yaparsinn inan bana bi kafani bosalt rahatla sonra egz basina gec neyle calisiyorsun suan en son nerde kalmidtin..
Ben 10cm bile yapmadan yendimOldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz
başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......
yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor
1,5 yılıık evliyim ama 15 kasım doğum günüm inşallah doğum günümde bu vajinusmustan kurtulurum bende kasımm gelini olmak istiyorum :)))
kızlar deneme yapamadık eşim yine uyudu kaldı2 gün misafir var pazar gece boşuz inş pazar bu iş bitecek:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?