Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Bebe yağı mantar yapıyo diye biliyorum. Jel alamadığın için mecburiyetten kullanmışsın. Amaa Bir an Önce Jel almanı tavsiyee ederim. Egzersizdede Gayet iiyi başladın. 2 parmak almışsın. Bu Çok İyii. Devam ett. Ben 3 parmak aldıktan sonraa yenmiştim vajiyi.Tabi Birdee eş egzersiziylee

günaydin kizlar ben serce,isaret,orta parmagi aliyorum. gerci orta parmak yarisina kadar cunku diger parmaklar engelliyor dogal olarak. iki parmak da girise kadar aliyorum. bugun ve yarin egzersize devam, cumartesi veya pazar deneme yapicaz. herkese bol sans.

Çok İyi Gidiyosun Canımm. Bendee işaret parmak,orta parmak ve yüzük parmağımı alıyodumm egzersiz yaparken. 3'nü Bir aldıktan sonraa Vajinismusu yenmiştimm. Hep söylüyorumm. Eş Egzersizide yapınn. Bu Çok Önemli çünkü. İnan eşinee güvenin geliyoo. Ve güvenin geldiğindee hemen yapmak istiyosun. Ben Böylee Yenmiştimm..

Son düzenleme:

canim evet bende diyorum esime sende dene bi bakalim diye, adam kaciyor. olmaz bu ne ya diyor. cok kimyasal bu ortam amaeliyatta miyiz diyor (jeller,eldivenler falan ) :2:

iyiyim beray sen nasılsın?bayramda oldu gibi sanki ama ben inanmıyorum.emin olmak için tekrar deniycem ama misafirlerden ve eşimin uyumasından zaman bulamadık:)))2 gün daha misafirim var pazar gece inş denicez.yaptım olacak inş:)))dualarınızı bekliyorum.

canim evet bende diyorum esime sende dene bi bakalim diye, adam kaciyor. olmaz bu ne ya diyor. cok kimyasal bu ortam amaeliyatta miyiz diyor (jeller,eldivenler falan ) :2:

Eşindee haklı bir yandan. Amaa Mecburr. Eşini İknaa Etmeyee çalışş. Mutlakaa yaptırr. Çünküü Güveninn bir geldimii eşinee karşıı kimsee seni durduramazzz. Bak görr yenmenn çok yakınn. İnanıyorumm benn sanaa

Eşin Oldumu dedii denediğinizdee ?? Sen Görmedinmi ? Zatenn Pek fazlaa Bişey hissetmiyo insann. Girdimii bumuydu diyoo. İnanamıyoo

seiss sabahtan forumu okuosun:)))hadi okumayı bırak egzersiz yap.rapor ver sonra.benim de senin gibi ucu giriodu gerisi gelmiodu.öyle aylarca bekledim ucu giriosa olur die ama olmuo.sen egzersize başla gerisi gelir.

canım ya çalışınca bişeyler mümkün olmuyo tam parayı buldum bu seferde geç çıktım evet kızarıklıklar oldu ama napayım inş bugün kesin alcam bugünde misafirim varr

kız güldürdün beni sende deki gel işte doktorculuk oynayalım

ocean ve cadıkedi olmuş dio ama eşim hissetmedi ama p...ıslaktı.galiba ekim gelini oldum ama emin olmam lazım.halayımı emin olunca çekin.içerde sertleşme problemi oldu galiba o yüzden eşim hissetmedi.bir de kayganlaştırıcı fln yoktu.emin olunca yazcam tabi egzersize devam:))

sabah sabah güldürebildiysem sizi ne mutlu bana
sacimda suan sinemaki maskesi varonu yikadiktan sonra egzersize gecicem. bide ben penisin basini alabiliyorum,bilmiyorum yüzdoksanincikez söyledim sanirim ondan sonrasindan korkuyorum

@yusnes ben kac gundur sorucam sen cocuk falan dogurdun, vajiliyken mi hamile kaldin yoksa dogumdan sonr ami vaji gerceklsti? merak ettim de

Canımm Bak kızarıklıklar olmuş Böylee Şeylerr ihmalee gelmezz. Sakın aksatmaa. Ve Kullanma bebe yağını. Fırsatını ilk bulduğundaa hemen jel al. Senin için söylüyorummm

Anladım Canım. Tabi ki Kendini Nasıl Rahat hissediyosan öyle yap. Biz bekleriz.. Halayını ne zaman istersen o zaman çekerizz. Senindee dediğin gibi egzersizleree devammm !!

seiss sabahtan forumu okuosun:)))hadi okumayı bırak egzersiz yap.rapor ver sonra.benim de senin gibi ucu giriodu gerisi gelmiodu.öyle aylarca bekledim ucu giriosa olur die ama olmuo.sen egzersize başla gerisi gelir.

takipteyim canım yaa regl oldum bugün takip etmeye devam ediyorum ark deneyimlerini bilmediğim bir çok şey öğrendim burda teşekkürler hepinize rabbim nasip ederse reglim bitince bu iş de bitecek kafamda bitirdim artık sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim geldi gaza geldim azcıkk

üff bende aldım sinameke malzemelerini ama bi türlü yapamadım çok eriniyom yaa yok vajiyken kaldımm hamilee zaten oğlum olmasa 3 sene bu duruma nasıl dayanırdım bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…