- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.421
üff bende aldım sinameke malzemelerini ama bi türlü yapamadım çok eriniyom yaayok vajiyken kaldımm hamilee zaten oğlum olmasa 3 sene bu duruma nasıl dayanırdım bilmiyorumm
ee vajılıyken nasıl dogum yapabildin ya ?? doğum sonrası atlatabildin mi vajiyi?? eşimde istiyo fakat ben daa vajiyi yanmeden doğum yapmaktan korkuyorum o zaman iiice psikolojim bozulur diye korkuyrumm
normal doğum tabiki yapamadım sezeryan oldummm yok hala vajiliyim
ee vajılıyken nasıl dogum yapabildin ya ?? doğum sonrası atlatabildin mi vajiyi?? eşimde istiyo fakat ben daa vajiyi yanmeden doğum yapmaktan korkuyorum o zaman iiice psikolojim bozulur diye korkuyrumm
Canım sen Şuann Hamile misin ??Yoksaa Yanlışmı hatırlıyorumm
yok canım oğlum 2 yaşına girecek 1 ay sonraa
Kixlarrr kanalturk u izleyin ender saraca kadin dogum dr u gelip gebelik oncesi yapilmasi gerekenleri anlatacak...
merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.
Anladım Canım ❤ Pardonn Yanlışş Hatırlamışımm. Allahh Oğlunu Sana bağışlasınn.İnşallah Bu dertten Bir an öncee Kurtulursunn ❤
amin canım Rabbim isteyen herkese versin öyle müthiş bi duygu kii tadılmaya değerr sakın geç kalmayın bebek içincanım sen vajiyi yendikten sonra eşinin sana tavrı değiştimii
İçimden bir ses bugün gelinimiz olduğunu söylüyor haydi bakalım inşallah yanılmıyordur hislerim
Ayyy İnşallah ağzındann Bal damlıyorr kızz ❤ ❤ Bekliyoruzzz Heyecanlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?