Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarımmm ❤ Her Hangi Bir Sorunuzz Olursaa Lütfen Çekinmedenn Yazınn. Hemen Yardımcı Olurumm. İster Forumdan İster Özelden ister Msn 'denn . Her türlü yardımcı olurum. Benim Burda Bulunma Sebebim Benim Gibi Vajinismus derdini yaşayann arakadaşlarıma yardımcı olmak.Başkaa Hiç birr niyetim yok.Çünkü Ben Kendime söz vermiştimm. Benim Gibi bu sorunu yaşayanlara yardımcı Olmak için. Ben Burdayımm !!

Canım süper gidiyorsun, çok cesursun, bu çok güzel bir şey

Ben senin bu aşama biraz içimde bekletmiştim sonra da kendime bir aparat hazırlamıştım. Kulak çubuğunu aldım, üzerine birkaç kat peçete sardım, streç film sardım, ameliyat eldivenine geçirdim. Eldiveni yıkadım ve jelledim. Sonra da başladım egzersize, ve o aparatı aldığıma inanamadım

Sen de benim gibi olacaksın, kesin aparat yapacaksın ve aldığını görünce şok geçireceksin, aparat parmaktan da kolay aslında ama bana ilk çekici gelen parmaktı , içeriyi hissedebiliyordum

Anladım Canım ❤ Pardonn Yanlışş Hatırlamışımm. Allahh Oğlunu Sana bağışlasınn. İnşallah Bu dertten Bir an öncee Kurtulursunn ❤

amin canım Rabbim isteyen herkese versin öyle müthiş bi duygu kii tadılmaya değerr sakın geç kalmayın bebek için canım sen vajiyi yendikten sonra eşinin sana tavrı değiştimii

amin canım Rabbim isteyen herkese versin öyle müthiş bi duygu kii tadılmaya değerr sakın geç kalmayın bebek için canım sen vajiyi yendikten sonra eşinin sana tavrı değiştimii

Hemdee Nasıl Değişti anlatamam. Benim Bile Tavrım Değişti.. Artık sesim dahaa güçlüü ve daha Yüksek çıkıyoo ❤ ❤ Kendimee güvenim var çünkü. O zamanlar Kendime güvenim yoktu. Herşeyee Susuyodumm. Boyun Eğiyodum.Amaa Şimdi Öylee değill

Kızlar ben bugün aranızda olamıcam işlerim var yapmam gereken Belki gece geç saatte girebilirim öyleki telefon numaramı sizlere veresim var gelin varsa kaçırmayayım diye Neyse telefondan misafir olarak kontrol edebilirsem onu denerim

Ayyy İnşallah ağzındann Bal damlıyorr kızz ❤ ❤ Bekliyoruzzz Heyecanlaa

Aslında eylülkelebek gelin oldu ama kendi farketmediği için tekrar test edip onaylaması lazım. Yani pazar günü kesinlikle ben gelinim yazacak ondan eminim, bir de beklediğim ve umutlu olduğum egzersizciler var çok yakın olanlar var çünkü, eli kulağında geliyor gelinnnnnnn....

GEL GELİNİM TOPİĞEE GELLLL

İnciiii. Nerelerdesin senn ? Ne yaptın bakim ?? Anlat Birazz Merak Ediyoruzz..

Berayyyyyy canm iyiyimm sukur.alidma surecine devam rdiyoruz bakaim:))boraz daha iyiyiz galibaa artik son iki iliskide icine bo...saglandi sukur ama yumurtlama taihinde olmadi olsnn onumuzdeki ayy artk ciddi ciddi asilicazz dualarinda unutmaa bir meleeeeeeekkk diliyorumm rabbimden.ama muayrne olamadm hrnuz korkuyorm regl 5kasim biter biymez cesaretimi toplayip gidicem ins..srn napion nasilsin..

aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı

Çok fark olmadı azıcık değişti sanki :44: kızlar biz var ya neredeyse 12-13 gündür ilişkiye girmiyoruz. Bayramdı, regliydi derken giremedik bir türlü. Egzersiz de yapamadım. 2 gün önce deniyorduk, hala ben eşimin penisini yönlendirdiğim için, beyefendinin canını çok yakmışım, çok sıkıyormuşum elimle velhasıl öyle olunca onunki söndü pufffff
Ben bana kızdığı için ona kızdım hevesim kaçtı, o denemeden bir sonuç alamadım Sanırım tekrar egzersiz yapmam lazım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Canım Sakın Yapamam Demee. Yapamam Dersenn o zaman olmazz. Yinee Olacaktırr. Önemli Olan istemenn ❤ ❤ Bir an önce yapınn. Zaman kaybetmek hiç iyi bişey değil.. Alışman İçin Bu şartt !!

o arkadaşımız daha yeni olduğu için burdaki uslupların aslında onlar için tetikleyici olduğunu bilmiyordu ve yazdıklarımı tamamen üsütüne alındı oysa ben genel olarak ortaya yazdım.çünkü geçmişte hep aynı soruların sorulduğunu gördüm.geçmişte sorulanlar birdaha sorulmayacak mı?tabiiki sorulacak ama biz de vajili olduğumuz süreçte tüm topiği üşenmeden okuduk nerdeyse.bir iki sayfaya önceyi okumak zor olmasa gerek.neyse zaten sorun bence bu değil yanlış anlaşılma oldu.tatlı bir şekilde olayı kapattık.sadece arkadaşlardan ricam biz burda bişeyler yazıyorsak ukalalık olarak algılanmasın kimse doktor değil sadece tecrübelerimizden ve bilimsel odaklı bilgilerden bahsediyoruz.eee biz de susacaksak ozaman herkes bu konuyla ilgili makale okusun kimse bişey yazmasın.evet bu hastalık insanın tüm sinir sistemini alt üst ediyor bunu bildiğim için alttan alarak açıklamaya çalıştım.umarım herkes en kısa zamanda kurutulur kalbim sizlerle

aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı

Allah razi olsun 1,5yil ugrastm esim gikini cikarmadi ama nekadar olursa olsn stress oluyodu suan daha az kavga edioz hatta etmiyoruz :)d(burada dilimi isiriyorum) kafan rahatlio canim oncedende biz ccok gezerdik ama kayif alamazdim hep aklimizda o is vardii egz yapilcak deneme yapilcak die simdi oyle bise yok..ikimizde rahatladk sukurins en kisa suredre sizlerde yeneceksinizz dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden suan acayip bebekkk istiyorummmm(

O sorun bizdede var canm hala daha ben kendim yerlestiriyorum kontrol bende olmali o da zamanla gecek ins.moralini bozma vajiyi alt ettikten sonra onuda hallederiz.zaman zaman bende gunduz iyce esnesin die egz.yapiorum..

Canım Sakın Yapamam Demee. Yapamam Dersenn o zaman olmazz. Yinee Olacaktırr. Önemli Olan istemenn ❤ ❤ Bir an önce yapınn. Zaman kaybetmek hiç iyi bişey değil.. Alışman İçin Bu şartt !!

Kimmmmmm bennnnnnn????? Ben mi yapamıcammmm Ben de bu inat varken art arda yaparım Araya zaman girince egzersizsiz işim zor olacak gibi geldiğinden öyle didim Yoğsammmmm sürekli ben eşimin peşindeyim hadi bi daa bi daa die Aparatımı atmadım zaten, böyle günler için saklıyorum ehuheue

Canım Ne alakası varr ?? Biz Burda Kimseyi hor görmeyizz. Mutlakaa kimsee görmemiştir yazdığını. Anlat bakalımm ?? Seni dinliyorumm..

cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum

benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…