- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.441
İnciiii. Nerelerdesin senn ? Ne yaptın bakim ?? Anlat Birazz Merak Ediyoruzz..
aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı
Çok fark olmadı azıcık değişti sanki :44: kızlar biz var ya neredeyse 12-13 gündür ilişkiye girmiyoruz. Bayramdı, regliydi derken giremedik bir türlü. Egzersiz de yapamadım. 2 gün önce deniyorduk, hala ben eşimin penisini yönlendirdiğim için, beyefendinin canını çok yakmışım, çok sıkıyormuşum elimlevelhasıl öyle olunca onunki söndü pufffff
Ben bana kızdığı için ona kızdım hevesim kaçtı, o denemeden bir sonuç alamadımSanırım tekrar egzersiz yapmam lazım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Tam ben sana "Canım aynı şeyleri hiç bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorsun,harikasın, başkası olsa uğraşmaz" diyecektim ki böyle bir diyalog vuku bulmuş...burada herkes iyi niyetli...kimse kimseye üstünlük,ukalalık taslamaya çalışmıyor...ben yendiği halde halen buralara girip, daha yolun en başında panik ve umutsuzluk içerisinde olanlara aynı şeyleri tekrar tekrar, sabırla anlatan arkadaşlarıma o kadar minnettarım ki...yani evet aslında tüm sorular, sorunlar neredeyse aynı, cevaplar standart ama nedense insanlar birkaç sayfa geriyi okumaya üşeniyor...ya da ne bileyim, ben mesela 1,5 aydır okuyorum okuyorum ama gene de sorma ihtiyacı duyuyorum bazı şeyleri...oluyor işte böyle şeyler...sen üzme tatlı canını...diğerlerini bilmem ama benim sana ve senin gibi yenen arkadaşların telkinlerine ihtiyacım var...çalıştığımdan dolayı çok sık katılamasam da muhabbetlere, zaman zaman yoğun olmayan günlerimde katılmaya çalışıyorum...sizlerin yardımlarına halen çok ihtiyacım var...kumtanesi de zaten sonra uygun bir dille anlatmış...özellikle yenemeyenlerde bir stres durumu hakim...artık yenenler yenemeyenleri anlıyorlar zaten, onlarda yaşadı öyle günleri...
aslında bu soru bütün vajiyi yenmişlere gelsin yaa eşinizin tavrı değiştimi size karşııı
Çok fark olmadı azıcık değişti sanki :44: kızlar biz var ya neredeyse 12-13 gündür ilişkiye girmiyoruz. Bayramdı, regliydi derken giremedik bir türlü. Egzersiz de yapamadım. 2 gün önce deniyorduk, hala ben eşimin penisini yönlendirdiğim için, beyefendinin canını çok yakmışım, çok sıkıyormuşum elimlevelhasıl öyle olunca onunki söndü pufffff
Ben bana kızdığı için ona kızdım hevesim kaçtı, o denemeden bir sonuç alamadımSanırım tekrar egzersiz yapmam lazım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canım Sakın Yapamam Demee.Yapamam Dersenn o zaman olmazz. Yinee Olacaktırr. Önemli Olan istemenn ❤ ❤ Bir an önce yapınn. Zaman kaybetmek hiç iyi bişey değil.. Alışman İçin Bu şartt !!
Canım Ne alakası varr ?? Biz Burda Kimseyi hor görmeyizz. Mutlakaa kimsee görmemiştir yazdığını. Anlat bakalımm ?? Seni dinliyorumm..
O sorun bizdede var canm hala daha ben kendim yerlestiriyorum kontrol bende olmali o da zamanla gecek ins.moralini bozma vajiyi alt ettikten sonra onuda hallederiz.zaman zaman bende gunduz iyce esnesin die egz.yapiorum..
cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum
benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))
evet canım doğru hatırlıyosun yenmiştim ben.. o aparatı bir daha elime almak istemiyorum. aparatsız eşimle çalışıcam.. sen yendin mi bu arada ben bayadır yoktum burda..
Canım süper gidiyorsun, çok cesursun, bu çok güzel bir şey
Ben senin bu aşama biraz içimde bekletmiştim sonra da kendime bir aparat hazırlamıştım. Kulak çubuğunu aldım, üzerine birkaç kat peçete sardım, streç film sardım, ameliyat eldivenine geçirdim. Eldiveni yıkadım ve jelledim. Sonra da başladım egzersize, ve o aparatı aldığıma inanamadım
Sen de benim gibi olacaksın, kesin aparat yapacaksın ve aldığını görünce şok geçireceksin, aparat parmaktan da kolay aslında ama bana ilk çekici gelen parmaktı , içeriyi hissedebiliyordum
cvp yazdığınızı görünce çok seviniyorum. yenince kenara çekilmemişsiniz çok onurlu bir davranış.
parat biraz soğuk geliyo bana ama denicem reglim bitince.kaç tane olcak kulak çubuğu :) gülmeyin lütfen :) mumlu falan denediğmizde kırılma falan olurmu? bi de ben sırtıüstü deniuyorum doğru mu pozisyonum.yanaklarım kızardı :)))
kızlar ben bi ra baya bi cesaretliydim egezersiz yapıyodum rimel falan eşimin penisini yarısına kadar almıştım ama sonra içine girdiği anki paniğim beni soğuttu epey bi ara verdim şimdi geri başlıcamm bide bizde erkn bşlma sorunu var oda demeuyi yarıda bırakıyo
cvp yazdığınızı görünce çok seviniyorum. yenince kenara çekilmemişsiniz çok onurlu bir davranış.
parat biraz soğuk geliyo bana ama denicem reglim bitince.kaç tane olcak kulak çubuğu :) gülmeyin lütfen :) mumlu falan denediğmizde kırılma falan olurmu? bi de ben sırtıüstü deniuyorum doğru mu pozisyonum.yanaklarım kızardı :)))
İnsan bu problemi yenince yenemeyenlere destek olmayı daha çok istiyorBen bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteyle sardım, streç film geçirdim, ameliyat eldivenine geçirdim, eldiveni yıkayıp jelledim ve uyguladım. O senin cesaretine bağlı ki sen bayağı cesursun halledersin Aparatın kalınlığı ve aparatı ne olarak seçeceğin sana kalmış. Mumu sarıp sarmalayıp , streçleyeceğin için kırılsa bile bir şey olmaz merak etme
Ayrıca tatlı hopefor, burada kimse sana gülmez merak etmeutanmadan, sıkılmadan rahatça her türlü sorabileceğin yer burası hepimiz o yollardan geçtik, seni çok iyi anlıyoruz, zaten kimse seni görmüyor, adın belli değil neye utanıyorsun, utanma bakiim
kızlar umuttan ne haber ya yendi mi o ben geçmişe bakmadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?