- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.501
slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada
slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada
Canım Acabaa tahriş Filan mı Oldun ?? O yüzdenn Canın Yanıyor olabilir. İstersen Bir dr git. Yadaa Tamamen psikolojiktee Olabilir. Kesin Bişey Söyleyemiyorum..:18::18:
cakiltasi acaba seninkisi agrili iliski olabilir mi? kasmadan denemeye calis, yada muayene ol derim ben
benim pc bozuk, eskisi kadar sık giremiyorum. sen yendin ama doktora gitmedin sanırım. arkadaşlar disparoni olabilir demişler, bence de haklılar. bir doktora görünsen ne dersin? yendin çünkü, yapabildin bunu, sürekli acı çekmemen lazım.
2yıllık evliyim burdan okuduklarımla parmak egzerSİzine başladım önce serce parmak sonra işaret parmak ve şuan 2 parmakla yapabiliyorum sonrasında ne yapabilirim nasıl devam etmeliyim bilmiyorumkısaca durumunu anlatır mısın??
Daha önce hiç egzersiz denemen oldu mu canım ?
hoşgeldin canım elımızden geldiğince yardımcı oluruz tabiki.umarım kısa sürede yenersin.jinekolaga gittin mi?
2yıllık evliyim burdan okuduklarımla parmak egzerSİzine başladım önce serce parmak sonra işaret parmak ve şuan 2 parmakla yapabiliyorum sonrasında ne yapabilirim nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
merhaba 2 parmakla rahat oluyor ama 3 parmakla yapamıyorum ve ne sıklıkla yapmalıyım ve ben vazelin sürüyorum burda jellerden falan bahsediliyo ismi falan varmı nediye istemeliyim eczaneden ayrıca cvp verdiğin için çok saol
Egzersiz aşamasında olan arkadaşlarım ne durumdasınız aklınıza takılan birşey varsa çekinmeyin sorun mutlaka[/QUOTE
ben egzersiz asamasındayım 2 parmak yapabiliyorum ama 3e gecemedim jel kullanılıyomuş ben sadece vazelin sürerek yapıyorum parmagıma tavsiyelerını beklıorum mutlakaaa
eğer kendini hazır hissediyorsan eş denemelerine geçebilirsin.. 3 parmakla denerken işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yüzük parmağını da orta parmağın yanına doğru yaparak denemeye çalış.. mutlaka bir jel edin.. medikallerden ultrason jeli alabilirsin.. 1lt.si 5 liraydı.. ya da okeyin durexinde jeleri var onlardan biri de olabilir..büyük marketler ya da eczanelerden alabilirsin.. ben ultrason jeli kullandım ve memnunum..su bazlı jel diye geçiyor bunlar
Bakk sanaa Kendimdenn Örnek Verim Canım. Benim doğum günüm 10 EYLÜL 'deydi . Ve Ben Önümee Tıpkı Senin gibi Bir hedef koymuştum. Doğum günüm Gelmedenn Bu Vajiyi Yenicemm dedimm. Vee İnan Öylee Birrr egzersizlere daldım ki. Sırff hedefimi gerçekleştirmek için hiç durmadann hem kendim hemdee eşimee egzersiz yaptırdımm. Ve Ben Bu azimlee 10 EYLÜL Gelmedenn 5 EYLÜL'de Yendimm. Hedefimii gerçekleştirdimm.Sanadaa demem o ki önüne hedef koymann çok iyi olmuş. O zaman napıyosunn. Bol bol egzersiz yapıyosunn ve 15 KASIM Gelmedenn Sen Bu İşi Bitiriyosunn !!
Egzersiz aşamasında olan arkadaşlarım ne durumdasınız aklınıza takılan birşey varsa çekinmeyin sorun mutlaka[/QUOTE
ben egzersiz asamasındayım 2 parmak yapabiliyorum ama 3e gecemedim jel kullanılıyomuş ben sadece vazelin sürerek yapıyorum parmagıma tavsiyelerını beklıorum mutlakaaa
merhaba canım.2parmak egzersiz için çok iyi bence sen de kısa sürede yenersin için rahat olsun.ben mumla çalışmıştım parmak yapmadım ama 2 parmakta rahat olduğun zaman yani git gel yapmada zorlanmadığın zaman 3 parmağa geçebilirsin sonra zaten eş denemesi varvajinanın doğal florasını bozmamak için su bazlı jeller kullanıyoruz.vazelinin bu konu için zararlı olabilceğine dair doktorların yazdığı yazıları okumuştum ama bir tecrübem olmadı açıkçası.enfeksiyon kapmamak açısından prezervatif ve su bazlı jeller kullanman yararına olcaktır.jel olarak okey ve durex kullanmıştım şimdiyse medikallerden lt sini 4-5 liraya temin edebileceğin ultrason jelini kullanıyorum su bazlı oldukları için zararsızlar.2 parmak yapabildiğine göre pozisyon olarak sorunun yok sanırım.gayet iyi durumdasın egzersizlere devam ettiğin sürece kısa zamanda yeneceğine inanıyorum.allah yardımcın olsun arkadaşım.sormak istediğin başka birşey varsa yazmaktan çekinme burda mutlaka birinden cevap alırsın.hayırlı haberlerini bekliyorum.
ben bakireyim hiç kimse ile cinsel beraberlik yaşamadım fakat vajinal bölgeme dokunamıyorum çok korkuyorum dokunmaya bile korkuyorum ayrıca cinsel bir konudan bahsedildiğinde resmen kasılıyorum ve çok kötü bir sancı oluşuyor. yani böyle bir durumda iken nasıl cinsel beraberlik yaşayacağım, bende vajinusmus durumunu yaşarmıyım? vajinusmus yaşayan bayan arkadaşlar sizdede bakireyken böyle durumlar oluyormuydu? yoksa normal mi bunlar? yardımcı olursanız sevinirim....
eşimin parmağı düşüncesi itici geliyor.ona denetemiyorum o yüzden:))
merhaba 2 parmakla rahat oluyor ama 3 parmakla yapamıyorum ve ne sıklıkla yapmalıyım ve ben vazelin sürüyorum burda jellerden falan bahsediliyo ismi falan varmı nediye istemeliyim eczaneden ayrıca cvp verdiğin için çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?