- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.541
merhaba cnm hoşbulduk sizde hoşgeldiniz.... çevremin söylediklerine aldırış etmiyorum ki zaten kötü bir olay gibi anlatan kimse de yok ve cinsellik konusunda çok da istekliyim... doktora gideceğim gitmesinede o şekilde bakması bile beni inanın çok ürkütüyor..
bende öyle düşünüyodum canım korkma sadece bakıyo dokunmuyo yani ben çok korkağımdır canım rahat ol sadece dudaklarını açıp bakıyo başka bişi yapmıyo yapsaydı ben düşer bayılırdım orda zaten :)
dudaklarını nasıl açıyor peki eliyle açmıyor mu?
evet canıım eliyle acıyo bakıyo hıc bısey yapmıyo baska zaten bakıyo hemen kalkıyosun acımıyo hıc ben dedım bısı sokar dıye sadece actı baktı
ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa
ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa
Herkes hemen nasıl yapıyor ben hiçç anlamıyorum(
Kızlar neyseki dün akşam 5. deneme başarılı geçtihem de araya 12-13 gün girmiş olmasına rağmen başlangıçta egzersiz yapmamama rağmen başardık
Ben dedim ben de bu inat varken yaparım ben die
onu bende anlamıyorum ya canım vucudumuzu tanımıyoruz o yuzden yanı bu vajı yuzunden tartısıyoruz kusuyoruz sankı haklıymısım gıbı ben kusup surat yapıyorum
evlenmeden kafanı böyle şeylerle bulandırma bence eğer öyle bir durumun olursa zaten hayat zehir oluyor en azından şimdilik düşünme bekarlık,nişanlılık günlerimi çok arıyorum ben en güzel aylarımız zehir oluyor aramızdaki ilişkiyide etkiliyor( yaşama sevincim bile kalmadı benim (
gözün aydın canım çok sevindim:)))
çok üzüldüm ya öyle demeyin dünyanın sonumu ki allah başka dert vermesin... erkek arkadaşımda evlenmek için can atıyor bu yılı atlattık seneye elim mahkum atlatamam artık yazık yıllardır beni bekliyor...
bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım haftaiçi yoğun çalıştığımızdan dolayı sadece hafta sonları deneyebiliyoruz ama artık haftasonu da olmasın istiyorum hep aynı sonla bitiyor
kızlar bende bu sıteyı rast gele buldum yazıları nete gırdıkce takıp etmeye calısıyorum ınsallah bugun uzun aradan sonra tekrardan deneyecegım ıns bu sefer olur bana onerıde bulunacagınız bıseyler varmı buna okadar ıhtıyacım varkı
egzersiz mi eş denemesinde misin blmiyorum ama kafaya koyduysan yaparsın.her ikisinde de ana kural rahat olmak zaten.şuan durumun nedir acaba? umarım hayırlı haberlerle gelirsin
umarım böyle şeyler yaşamazsın bence buralara şimdiden pek takılma motive ol olacak diye
bence de deme canım oyle ya bende ilk zamanlar yataga gırmeye korkuyodum bana dokununca tamm sımdı deneyelım dıcek dıye hemn uyurdum uyur rolu yapıyodum :) ama asacagıma emınım bunu guzel dusun guzel olsun.
parmak egzersızı yapabılıyomusun ben onu da yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?