- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.541
nasıl kontrol ediyor peki bir bilginiz war mı bu konuda?
Şimdiden yapamam diye düşünme.kendini yapamamaya odaklarsan yapamazsın
Kulaktan dolma bilgilere inanma evleneceğin zaman... Yok acıyor, yok kanıyor, yok yürüyemiyorsun vs hiçbiri doğru değil. Acı da yok, çok kan da yok, gayet de yürüyebiliyorsun.
Canım 2 dklık bir şey. Ama o 2 dk bizler için malesef zor bir süreç. Ama evlenmeden önce muayene olman şart. Bacaklarını iki yana açıp muayene sandalyesine oturuyorsun, doktor gelip vajinanın yanaklarını ikiye doğru açıyor biraz, acı veren bir şey değil ama bizler huylanıp kendimizi sıktığımız için acı veriyor gibi geliyor
Tatlım sen Sonuçta Bakire Bir Kızsın Nasıl Kontrol edeceğini Bilemem. Belki Kontrol Bile etmez. Kesin Bişey Söyleyemem. Ama Belki Kasıp kasmadığını Kontrol etmek için Kızlık zarına bir bakar. Bakalım Bacaklarını kapıyo musun. Sakin misin ? Gibisinee. Amaa Dokunmazz Merak etmee.. Bunlarıda Düşünmee lütfen. Gerçekten senin adınaa üzülüyorum. Daha evlenmeden Bunları düşünmen beyninin Bunlarla Dolu Olması gerçekten çok zor..Amaa inan korktuğun düşündüğün gibi bişey yok. Çok Kolay ve rahat bişey.
ayyy ben gidemem o zaman yaa hiç zannetmiyorum bacağımı açabileceğimi, ki o muayene koltuğunu da gördüm kadın yatmıştı oraya doktor bakıyordu içim bir tuhaf olmuştu.. tabi böyle bir durumda ağzımdan bakacak da hali yok ki:)) mecburen genital bölgeme bakacak..
mrh canım sayfaya hoşgeldin bende yeni üye oldum ve malesef vajinismus belası bende de var:) hiç bişey düşünme kimsenin sözünü de dinleme ben yaşadım için evlenen ark rahatlatmaya çalışıyorum. çevremdeki ark yok acıyo yok cok kan geldii yok 1 hafta sürdü kanama, yara oldu vs. bi sürü şey söylediler ve düğün günü eve gitmek istemedim korkudan ve sonunda vaji oldum :) şimdi kendi halime güler oldum yani psikoloji diye bişi yok kalmadı :))
bende çok korktum acaba bende sorun mu var diye dr. gittim vajinadan muane eder diye çok korktum ve giderken ağladım dr. yanına girdim bacaklarım titriyodu dedim kesin düşer bayılırım ama korktum gibi yapmadı dudakları ayırdı baktı o kadar korkma yani evli olmadın için farklı muane etmez :))
merhaba cnm hoşbulduk sizde hoşgeldiniz.... çevremin söylediklerine aldırış etmiyorum ki zaten kötü bir olay gibi anlatan kimse de yok ve cinsellik konusunda çok da istekliyim... doktora gideceğim gitmesinede o şekilde bakması bile beni inanın çok ürkütüyor..
bende öyle düşünüyodum canım korkma sadece bakıyo dokunmuyo yani ben çok korkağımdır canım rahat ol sadece dudaklarını açıp bakıyo başka bişi yapmıyo yapsaydı ben düşer bayılırdım orda zaten :)
dudaklarını nasıl açıyor peki eliyle açmıyor mu?
evet canıım eliyle acıyo bakıyo hıc bısey yapmıyo baska zaten bakıyo hemen kalkıyosun acımıyo hıc ben dedım bısı sokar dıye sadece actı baktı
ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa
ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa
Herkes hemen nasıl yapıyor ben hiçç anlamıyorum(
Kızlar neyseki dün akşam 5. deneme başarılı geçtihem de araya 12-13 gün girmiş olmasına rağmen başlangıçta egzersiz yapmamama rağmen başardık
Ben dedim ben de bu inat varken yaparım ben die
onu bende anlamıyorum ya canım vucudumuzu tanımıyoruz o yuzden yanı bu vajı yuzunden tartısıyoruz kusuyoruz sankı haklıymısım gıbı ben kusup surat yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?