Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl kontrol ediyor peki bir bilginiz war mı bu konuda?

Tatlım sen Sonuçta Bakire Bir Kızsın Nasıl Kontrol edeceğini Bilemem. Belki Kontrol Bile etmez. Kesin Bişey Söyleyemem. Ama Belki Kasıp kasmadığını Kontrol etmek için Kızlık zarına bir bakar. Bakalım Bacaklarını kapıyo musun. Sakin misin ? Gibisinee. Amaa Dokunmazz Merak etmee.. Bunlarıda Düşünmee lütfen. Gerçekten senin adınaa üzülüyorum. Daha evlenmeden Bunları düşünmen beyninin Bunlarla Dolu Olması gerçekten çok zor..Amaa inan korktuğun düşündüğün gibi bişey yok. Çok Kolay ve rahat bişey.

hiç itibar etmiyorum zaten kulaktan dolma bilgilere olayı gerilim filmi gibi anlatanlara da inanmıyorum . en yakın arkdaşım çok yardımcı oluyor sağolsun bunun güzel bir şey olduğunu acı ağrı hiç bir şey olmadığını söylüyor. çevremden duymalar değil korkularım benim nasıl diyeyim garip ya doğuştan edinmişim sanki bu korkuyu.. yaşımda 25 bu arada hiç bir şekilde tabuları olmayan bir ailede yetişmeme rağmen neden bu kadar korkuyorum çözemedim...

ayyy ben gidemem o zaman yaa hiç zannetmiyorum bacağımı açabileceğimi, ki o muayene koltuğunu da gördüm kadın yatmıştı oraya doktor bakıyordu içim bir tuhaf olmuştu.. tabi böyle bir durumda ağzımdan bakacak da hali yok ki:)) mecburen genital bölgeme bakacak..

öyle hayatımı etkilyecek derecede düşünmüyorum ama erken teşhis gibi bununda erken yardım alınması yararlı olabilir diye düşünüyorum.. annemde durumumun farkında birilerinden yardım al şimdiden çaresine bak diyor...

kızlaar merhaba... ben uzun zaman önce bu konuya yazmıştım.. ozamanlar parmak çalışmalarına başlasam da eşimle iş sebebiyle bir ayrılık yaşadık ben de dolayısıyla unuttum böyle bi sorun olduğunu bıraktım egzersizleri... ama şimdi tekrar hayatımın merkezine oturdu bu hastalık.... dün baya çalıştım kendi kendime ayakta dururken işaret parmağımın tamamını sonra orta parmağımı sonra ikisini birden 2 boğumunu sokabildim. ama sanmayın ki kolay oldu, ilk başta hiç girmiyodu jelleyerek yavaş yavaş genişlettim orayı. daha sonra rimeli jelleyip soktum o zaman baya girdi hatta nasıl girdiğini anlayamadım bile çok sevindim çok mutlu oldum. tabi bunların hepsi ayakta dururken yaptıklarımdı. sonra yatağa uzanıp bacaklarımı açıp parmakları denedim ama tam giremedi yani girdi ama elimi tam kıvıramadığım için tam alamadım. yarın devam ederim diye pes ettim. şimdiyse banyoya girdim işaret parmağım bile girmiyo sanki yolu bulamıyorum... rimelse imkansız... yatarak denedim popomun altına yastık koyarak... yine yolu bulamadım. ya kızlar içerisi çok karmaşık... kaslar duvarlar bi de yumusak bi doku var sanki ön tarafta... sanki bi de kemik var asla genişleyemezmiş gibi. eşimin p...i çok çok büyük. bazen imkansızmış gibi geliyo. napıcam çok çok dertliyim...

kızlar hepinize merhaba.. 4 aylık evliyim. ve vajınusmusum ben de sanırım. Bu bölümü misafir olarak okuyordum. ve bilgilerinizden de oldukca faydalandım. cok tesekkur ederim hepinize. tabi henuz basarmıs degilim. Ama egzersizlere çok uzun zaman sonra baslayabildim. cesaretsizlikten değil de midem pek kaldırmıyordu o yuzden. egzersiz iki ya da üç defa yaptım. en son 11 cm yaptım. lakin aparatın üzerine beyaz küçük parcalar geldi. korktum bir daha yapamadım. size sormak için uye oldum. lütfen bu konuda BİLGİSİ olan yardımcı olabilir mi?

mrh canım sayfaya hoşgeldin bende yeni üye oldum ve malesef vajinismus belası bende de var:) hiç bişey düşünme kimsenin sözünü de dinleme ben yaşadım için evlenen ark rahatlatmaya çalışıyorum. çevremdeki ark yok acıyo yok cok kan geldii yok 1 hafta sürdü kanama, yara oldu vs. bi sürü şey söylediler ve düğün günü eve gitmek istemedim korkudan ve sonunda vaji oldum :) şimdi kendi halime güler oldum yani psikoloji diye bişi yok kalmadı :))
bende çok korktum acaba bende sorun mu var diye dr. gittim vajinadan muane eder diye çok korktum ve giderken ağladım dr. yanına girdim bacaklarım titriyodu dedim kesin düşer bayılırım ama korktum gibi yapmadı dudakları ayırdı baktı o kadar korkma yani evli olmadın için farklı muane etmez :))

merhaba cnm hoşbulduk sizde hoşgeldiniz.... çevremin söylediklerine aldırış etmiyorum ki zaten kötü bir olay gibi anlatan kimse de yok ve cinsellik konusunda çok da istekliyim... doktora gideceğim gitmesinede o şekilde bakması bile beni inanın çok ürkütüyor..

bende öyle düşünüyodum canım korkma sadece bakıyo dokunmuyo yani ben çok korkağımdır canım rahat ol sadece dudaklarını açıp bakıyo başka bişi yapmıyo yapsaydı ben düşer bayılırdım orda zaten :)

dudaklarını nasıl açıyor peki eliyle açmıyor mu?

dün ilk defa yazmıştım size kızlar sizden aldığım güçle yapamam dediğim egzersizlere başlamak istiyorum biran önce ama ilk baş sanırım jel almam lazım çok heycanlıyım bitsin istiyorum bu dert artık

evet canıım eliyle acıyo bakıyo hıc bısey yapmıyo baska zaten bakıyo hemen kalkıyosun acımıyo hıc ben dedım bısı sokar dıye sadece actı baktı

ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa

ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa

evlenmeden kafanı böyle şeylerle bulandırma bence eğer öyle bir durumun olursa zaten hayat zehir oluyor en azından şimdilik düşünme bekarlık,nişanlılık günlerimi çok arıyorum ben en güzel aylarımız zehir oluyor aramızdaki ilişkiyide etkiliyor ( yaşama sevincim bile kalmadı benim(

bende dokunamıyorum o yuzden parmak egzersizleri yapamıyorum evlilik çok güzel rabbim herkese nasip etsin inşallah tek sorunum vaji :) aynanın karsısına dudaklarından tut ıyıce ıkın canım kendın bi bak tanı vucudunu korkma ben bazen bakıyorum nasıl dıye :) ne durumda dıye konusuyoruz bazen :)

kızlar bende bu sıteyı rast gele buldum yazıları nete gırdıkce takıp etmeye calısıyorum ınsallah bugun uzun aradan sonra tekrardan deneyecegım ıns bu sefer olur bana onerıde bulunacagınız bıseyler varmı buna okadar ıhtıyacım varkı

onu bende anlamıyorum ya canım vucudumuzu tanımıyoruz o yuzden yanı bu vajı yuzunden tartısıyoruz kusuyoruz sankı haklıymısım gıbı ben kusup surat yapıyorum

bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım haftaiçi yoğun çalıştığımızdan dolayı sadece hafta sonları deneyebiliyoruz ama artık haftasonu da olmasın istiyorum hep aynı sonla bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…