Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende öyle düşünüyodum canım korkma sadece bakıyo dokunmuyo yani ben çok korkağımdır canım rahat ol sadece dudaklarını açıp bakıyo başka bişi yapmıyo yapsaydı ben düşer bayılırdım orda zaten :)

dudaklarını nasıl açıyor peki eliyle açmıyor mu?

dün ilk defa yazmıştım size kızlar sizden aldığım güçle yapamam dediğim egzersizlere başlamak istiyorum biran önce ama ilk baş sanırım jel almam lazım çok heycanlıyım bitsin istiyorum bu dert artık

evet canıım eliyle acıyo bakıyo hıc bısey yapmıyo baska zaten bakıyo hemen kalkıyosun acımıyo hıc ben dedım bısı sokar dıye sadece actı baktı

ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa

ben kendim bile dokunamıyorum ki doktor nasıl açacak. acımasından geçtim dokunulmasına müsade etmiyorum zaten ben(( en iyisi kökten çözüm evlenmicem ben yaaaa

evlenmeden kafanı böyle şeylerle bulandırma bence eğer öyle bir durumun olursa zaten hayat zehir oluyor en azından şimdilik düşünme bekarlık,nişanlılık günlerimi çok arıyorum ben en güzel aylarımız zehir oluyor aramızdaki ilişkiyide etkiliyor ( yaşama sevincim bile kalmadı benim(

bende dokunamıyorum o yuzden parmak egzersizleri yapamıyorum evlilik çok güzel rabbim herkese nasip etsin inşallah tek sorunum vaji :) aynanın karsısına dudaklarından tut ıyıce ıkın canım kendın bi bak tanı vucudunu korkma ben bazen bakıyorum nasıl dıye :) ne durumda dıye konusuyoruz bazen :)

kızlar bende bu sıteyı rast gele buldum yazıları nete gırdıkce takıp etmeye calısıyorum ınsallah bugun uzun aradan sonra tekrardan deneyecegım ıns bu sefer olur bana onerıde bulunacagınız bıseyler varmı buna okadar ıhtıyacım varkı

onu bende anlamıyorum ya canım vucudumuzu tanımıyoruz o yuzden yanı bu vajı yuzunden tartısıyoruz kusuyoruz sankı haklıymısım gıbı ben kusup surat yapıyorum

bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım haftaiçi yoğun çalıştığımızdan dolayı sadece hafta sonları deneyebiliyoruz ama artık haftasonu da olmasın istiyorum hep aynı sonla bitiyor

çok üzüldüm ya öyle demeyin dünyanın sonumu ki allah başka dert vermesin... erkek arkadaşımda evlenmek için can atıyor bu yılı atlattık seneye elim mahkum atlatamam artık yazık yıllardır beni bekliyor...

bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım haftaiçi yoğun çalıştığımızdan dolayı sadece hafta sonları deneyebiliyoruz ama artık haftasonu da olmasın istiyorum hep aynı sonla bitiyor

bence de deme canım oyle ya bende ilk zamanlar yataga gırmeye korkuyodum bana dokununca tamm sımdı deneyelım dıcek dıye hemn uyurdum uyur rolu yapıyodum :) ama asacagıma emınım bunu guzel dusun guzel olsun.
parmak egzersızı yapabılıyomusun ben onu da yapamıyorum

egzersiz mi eş denemesinde misin blmiyorum ama kafaya koyduysan yaparsın.her ikisinde de ana kural rahat olmak zaten.şuan durumun nedir acaba? umarım hayırlı haberlerle gelirsin

umarım böyle şeyler yaşamazsın bence buralara şimdiden pek takılma motive ol olacak diye

umarım sizde bir an önce bütün problemlerinizi atlatır ve çok mutlu olursunuz.. yaşama isteğim bile kalmadı dediniz çok üzüldüm gerçekten... öyle yapayım artık yapabilirsem düşünmemeye çalışayım..

takip ettiğim kadarıyla biz aynı aşamadayız bende yapamıyorum egzersiz filan 4 aylık evliyim 1.ayın sonunda bi jinekoloğa gittim o beni daha da kötü hissettirdi muayenede parmağını sokmaya kalktı ben aniden sıçradım bi daha da izin vermedim o da "sen ciddi vajinismussun"dedi sonra yine denedik rahat olduğum bikaç denemede ucunun girdiğini hissediyordum ama artık o aşamayada gelemiyoruz ( regl-bayram-misafir derken çok soğumuşum ( lazer epilasyon doktorumun önerdiği vagisil diye bir jel kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…