- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.461
çok tatlısın çok tşkkr ederim. eee çok oldun ama demezsen:) bi kaç sorum olcak. biraz kendime güvenim gelince eşimle deniyoruz ama alamıyorum çok umudum kırılıyor o zamanben sırtüstündeyken oluyo daha uygun bi duruşu var mı? nasıl yapmalıyım? bi de bu ay bizim evlilik yıldönümümz 1-2 hafta içinde olur mu ki ben dr.muyum dicen ama hani mümkün mü diye soruyorum
merhaba canım.öncelikle tebrik ediyorum seni şu vajiyle savaşını burda bunları yazarak başlatmış bulunuyorsunmumla çalışmak istersen bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.aklına takılan başka birşey olursa da biz hepimiz yine burdayız mutlaka birileri cevap verecektir.yazmaktan çekinme
Canım öyle bir şey demem merak etme. Ama çıkmam gerekecek bu sorundan başka sorunu başka arkadaşlar yanıtlar diye düşünüyorum
Egzersizi sırt üstü yapman rahat olur. Penis denemelerini diyorsan birkaç sayfa öncesinde ben çok uuzzuunn bir yazı yazdım, orda fotoğraflar da var. Sen üstte eşin altta olacak ve sen eşine sırtını döneceksin. Ben ve birçok arkadaş bu pozisyonda yendik ama bazı arkadaşlar senin şu an tarif ettiğin pozisyonda yendi. Aslında bu da kişiden kişiye değişiyor. Birkaç sayfa öncesine gidip benim paylaştığım uzun yazıyı bulursan aklındaki çoğu soruya da cevap almış olursun. Bulamazsan da benim profilime gir, yazdığım cevaplar kısmına tıkla bir de orada ara başlığı sık sorulan sorular olacak. Ben 4 günde yendim, sende de o azmi görüyorumHatta bir arkadaşımız 2 günde yendi Önemli olan azim, kendine güven, cesaret, inat ve hedef. Ben eşimin doğum günü gelmeden yenmek itediğimi yazmıştım. Onun doğum gününden günler önce yenmiştim. Senin de önünde bir hedef var ve yenmen çok yakın Zaten hiç parmak egzersizini bilmeden direk orta pamağını yerleştirebilmişsin ki bu da senin ne kadar cesur olduğunu ve ne kadar hızlı ilerlediğini gösteriyor. Sen bu gazla bırak 1-2 haftayı 1-2 güne yenersin, demedi deme
Bu arada eğer sırt üstü denemek istiyorsan belinin altına yastık koy. Vajina yolu aşağı doğru yani popoya doğru eğer düz ya da yukarı zorlarsanız girmez. O yüzden yönü aşağı doğru olmalı. Zaten merak ettiklerini sor mutlaka cevaplayan olur,
cvp yazdığınızı görünce çok seviniyorum. yenince kenara çekilmemişsiniz çok onurlu bir davranış.
parat biraz soğuk geliyo bana ama denicem reglim bitince.kaç tane olcak kulak çubuğu :) gülmeyin lütfen :) mumlu falan denediğmizde kırılma falan olurmu? bi de ben sırtıüstü deniuyorum doğru mu pozisyonum.yanaklarım kızardı :)))
canım çok teşekkr ederim. valla cvplara açım. çünkü çevremde kimseyle konuşmadım bu sorunu. o yüüzden burayı ve sizleri bulduğum için hem paylaşabileceğim ve karşımdakilerin beni anlayabileceği için hem de bana destek olmya başladığınız için çok mutluyum:) mumu p...se daha yakın diye düşünüyorum.o yüzden denemek istiyorum. alıştırma yaparken pozisyonum ne olmalı?
Kanaturku acinnnnn..
merhaba.. aparat soğuk geliyorsa parmak egzersizi yapabilirsin.. ben parmakla yapamamıştım.. kulak çubuğu ile yaptım.. 1 kulak çubuğundan başladım 10 kulak çubuğuna kadar çıktım.. sonra muma geçtim.. mum kırılsada merak etme streç filmin içinde olduğu için çekersin çıkar:))) bende hafif yatıyormuş gibi yapıyordum.. ama bu kişiden kişiye değişiyor .. nasıl rahatsan öyle yap... soru sormaktanda utanma.. ben çok abuk subuk sorular soruyordum..
çok tşklr yelkenli benim ilk günüm cvp yazan herkese tşkr etmekle geçicek heralde tutamıyorum kendimi ama çok mutlu oluyorum.
canım kullandık ama oda sertleşmsinide giderdi ilaç kullanıyo zaten ama ,laç bitince yine aynıcanım erken boşalma sorunu için bu bizim kullandığımız anestezik kremler kullanılıyormuş.anestolü araştırırken okumuştum.bunun dışında geçiktirici etkili prezervatifler var.bunlar da yardımcı olabilir size
egzersiz yaptim 1 saat. ne vardi kanaltürkte?
Berayyyyyy canm iyiyimm sukur.alidma surecine devam rdiyoruz bakaim:))boraz daha iyiyiz galibaa artik son iki iliskide icine bo...saglandi sukur ama yumurtlama taihinde olmadi olsnn onumuzdeki ayy artk ciddi ciddi asilicazz dualarinda unutmaa bir meleeeeeeekkk diliyorumm rabbimden.ama muayrne olamadm hrnuz korkuyorm regl 5kasim biter biymez cesaretimi toplayip gidicem ins..srn napion nasilsin..
cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum
benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))
kızlar umuttan ne haber ya yendi mi o ben geçmişe bakmadım ?
Evet Tatlım Yenmiş. Bebek bilee düşünüyolarr. İnşş Biran önce istekleri gerçekleşirr.
hadi ya ne zaman nasıl?bizim neden haberimiz olmadı halay bile çekemedik
arkadaşlar merhaba
ben girmeyeli çok kişi gelmiş buraya Allah'ım bu derdi çeken ne kadar çok insan var bu görünen tarafı görünmeyen binlerce insan var Allah herkese yardım etsin. vallaha ben bura sayesinde yendim çok iyi anlıyorum sizi egzersiz şart diyorum.
Canım benim öyle olur ilk zamanlar :)
Sonra sen de yendiğinde yardım etmek için uğrayacaksın artık buraya
Bak dayanamadım geri geldim , gitmem lazımken , iş güç yarıda kaldı hep
Haydi git alet edevatını al ve bir an önce egzersizlere başla beklediğimiz cevabı ver bize :)
Bekliyoruzzzzzz seni
Umuttan haberim yokk pardon. Ben isimleri karıştırdım canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?