- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.461
çok tşklr yelkenli benim ilk günüm cvp yazan herkese tşkr etmekle geçicek heralde tutamıyorum kendimi ama çok mutlu oluyorum.
canım kullandık ama oda sertleşmsinide giderdi ilaç kullanıyo zaten ama ,laç bitince yine aynıcanım erken boşalma sorunu için bu bizim kullandığımız anestezik kremler kullanılıyormuş.anestolü araştırırken okumuştum.bunun dışında geçiktirici etkili prezervatifler var.bunlar da yardımcı olabilir size
egzersiz yaptim 1 saat. ne vardi kanaltürkte?
Berayyyyyy canm iyiyimm sukur.alidma surecine devam rdiyoruz bakaim:))boraz daha iyiyiz galibaa artik son iki iliskide icine bo...saglandi sukur ama yumurtlama taihinde olmadi olsnn onumuzdeki ayy artk ciddi ciddi asilicazz dualarinda unutmaa bir meleeeeeeekkk diliyorumm rabbimden.ama muayrne olamadm hrnuz korkuyorm regl 5kasim biter biymez cesaretimi toplayip gidicem ins..srn napion nasilsin..
cvplarınızı görünce çok sevindim valla ağladım ağlıcam. alıganlık değğilde ççok uğraş verdim üye olana kadar neyse duydunuz beni:) :)))) çok teşekkürler. tam msjı yazarken elektrikler gitti.şimdi yazabiliyorum
benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.daha çok soracak sorum var:)))
kızlar umuttan ne haber ya yendi mi o ben geçmişe bakmadım ?
Evet Tatlım Yenmiş. Bebek bilee düşünüyolarr. İnşş Biran önce istekleri gerçekleşirr.
hadi ya ne zaman nasıl?bizim neden haberimiz olmadı halay bile çekemedik
arkadaşlar merhaba
ben girmeyeli çok kişi gelmiş buraya Allah'ım bu derdi çeken ne kadar çok insan var bu görünen tarafı görünmeyen binlerce insan var Allah herkese yardım etsin. vallaha ben bura sayesinde yendim çok iyi anlıyorum sizi egzersiz şart diyorum.
Canım benim öyle olur ilk zamanlar :)
Sonra sen de yendiğinde yardım etmek için uğrayacaksın artık buraya
Bak dayanamadım geri geldim , gitmem lazımken , iş güç yarıda kaldı hep
Haydi git alet edevatını al ve bir an önce egzersizlere başla beklediğimiz cevabı ver bize :)
Bekliyoruzzzzzz seni
Umuttan haberim yokk pardon. Ben isimleri karıştırdım canımm.
neden bi cvp yazmıyosunuzyeni gelenleri almıyomusunuz aranıza
Okadar guzel anlatmissinki ben daha parmağımı sokmaya çalışıyorum henüz başaramadım ama bu is Kasım'da bitecek hemde en yakın zamanında yapicam suan daha başlardayim ama olsun bundan sonraki denememi senin anlattığın gibi denicem burda vajinismusu yenipte bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaslarımıza sonsuz teşekkür ederim iyki varsınız
ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini
ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini
Canım sen Vajiyi yenmiştinn. Ne oldudaa Yinee Böylee bi halee geldinn. Sen Zoru Başarmıştınn. P....s İçinee almıştınn. Tamamını yapmıştın. Şimdi Niyee Korkuyosun dahaa. O vaji illetinin oyununa niyee geliyosunn. Nedeenn olmuyo ?? Sen Çok iyi biliyosun neden olmadığını ?? Çünkü Kendini Sıkıyosun. Kendini sıkmasann Korkmasan Olurmu ?? Hayır olmazz. Peki Niyee kendini sıkıyosun çünkü vajii tamamen beynini sarmış durumda. Sürekli Seni kandırıyoo. Bunu Hem Kendinee Hemdee Eşinee Yapmaa. Sende Gördün Acı diyee bişey Yok.. Beynimizin Oyununa Yenik düşüyosun. Bu Doğanın kanunu. ALLAH Orayıı Öylee Bir Yaratmış ki. Bunu Sende Biliyosun. Sakin Olman Gerekk. Kendini Toparlaman ve vajiyee bi DURRR Demen lazımm.. Unutmaa Sen zoru Başardın. İstesenn Rahatlıklaa Yaparsınn.. Acıı Yokkk !!Allah yardımcın olsunn tatlım..
evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?