Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım öyle bir şey demem merak etme. Ama çıkmam gerekecek bu sorundan başka sorunu başka arkadaşlar yanıtlar diye düşünüyorum

Egzersizi sırt üstü yapman rahat olur. Penis denemelerini diyorsan birkaç sayfa öncesinde ben çok uuzzuunn bir yazı yazdım, orda fotoğraflar da var. Sen üstte eşin altta olacak ve sen eşine sırtını döneceksin. Ben ve birçok arkadaş bu pozisyonda yendik ama bazı arkadaşlar senin şu an tarif ettiğin pozisyonda yendi. Aslında bu da kişiden kişiye değişiyor. Birkaç sayfa öncesine gidip benim paylaştığım uzun yazıyı bulursan aklındaki çoğu soruya da cevap almış olursun. Bulamazsan da benim profilime gir, yazdığım cevaplar kısmına tıkla bir de orada ara başlığı sık sorulan sorular olacak. Ben 4 günde yendim, sende de o azmi görüyorum Hatta bir arkadaşımız 2 günde yendi Önemli olan azim, kendine güven, cesaret, inat ve hedef. Ben eşimin doğum günü gelmeden yenmek itediğimi yazmıştım. Onun doğum gününden günler önce yenmiştim. Senin de önünde bir hedef var ve yenmen çok yakın Zaten hiç parmak egzersizini bilmeden direk orta pamağını yerleştirebilmişsin ki bu da senin ne kadar cesur olduğunu ve ne kadar hızlı ilerlediğini gösteriyor. Sen bu gazla bırak 1-2 haftayı 1-2 güne yenersin, demedi deme

Bu arada eğer sırt üstü denemek istiyorsan belinin altına yastık koy. Vajina yolu aşağı doğru yani popoya doğru eğer düz ya da yukarı zorlarsanız girmez. O yüzden yönü aşağı doğru olmalı. Zaten merak ettiklerini sor mutlaka cevaplayan olur,

Son düzenleme:

canım çok teşekkr ederim. valla cvplara açım. çünkü çevremde kimseyle konuşmadım bu sorunu. o yüüzden burayı ve sizleri bulduğum için hem paylaşabileceğim ve karşımdakilerin beni anlayabileceği için hem de bana destek olmya başladığınız için çok mutluyum:) mumu p...se daha yakın diye düşünüyorum.o yüzden denemek istiyorum. alıştırma yaparken pozisyonum ne olmalı?

çok tatlısın sen ya çok teşekkür ederim. beni nasıl heyecanlandırdın, nasıl yüreklendirdin, veeee nasıl bi gaz aldım ki anlatamam:)))) bi dediğin gibi bi sürede atlatabiliresem nası dua ederim sana anlatamam duruşum bile değişti sayende çoooooooooook teşekkür ederim

merhaba.. aparat soğuk geliyorsa parmak egzersizi yapabilirsin.. ben parmakla yapamamıştım.. kulak çubuğu ile yaptım.. 1 kulak çubuğundan başladım 10 kulak çubuğuna kadar çıktım.. sonra muma geçtim.. mum kırılsada merak etme streç filmin içinde olduğu için çekersin çıkar:))) bende hafif yatıyormuş gibi yapıyordum.. ama bu kişiden kişiye değişiyor .. nasıl rahatsan öyle yap... soru sormaktanda utanma.. ben çok abuk subuk sorular soruyordum..

rica ederim canım biz yardımcı olabiliyorsak okadar mutlu oluyorum ki çünkü biz de yaşadık aynı şeyleri aynı sorular bizim kafmızda da vardı.egzersiz yaparken ben hep uzanır pozisyondaydım bacaklarım hep çok açıktı ve popomun altına yastık koyuyordum ki yönü daha rahat bulayım diye.egzersize başlamadan önce kegel egzersizlerini de yapabilirsin ve vajiyi incelemeni tavsiye ederim.biz genellikle egzersizlere bu aşamadan başlıyoruz.sonra aparatlarla çalışmaya başlıyoruz.madem mumla çalışacaksın ozaman 2-3 adet beyaz bakkal mumu,prezervatif ve jel temin etmekle başla işe.sonra adım adım ilerleriz hep birliktebu konuda başka birşey sormak istersen çekinme lütfen

çok tşklr yelkenli benim ilk günüm cvp yazan herkese tşkr etmekle geçicek heralde tutamıyorum kendimi ama çok mutlu oluyorum.

çok tşklr yelkenli benim ilk günüm cvp yazan herkese tşkr etmekle geçicek heralde tutamıyorum kendimi ama çok mutlu oluyorum.

Canım benim öyle olur ilk zamanlar :)

Sonra sen de yendiğinde yardım etmek için uğrayacaksın artık buraya

Bak dayanamadım geri geldim , gitmem lazımken , iş güç yarıda kaldı hep

Haydi git alet edevatını al ve bir an önce egzersizlere başla beklediğimiz cevabı ver bize :)

Bekliyoruzzzzzz seni

canım kullandık ama oda sertleşmsinide giderdi ilaç kullanıyo zaten ama ,laç bitince yine aynı
egzersiz yaptim 1 saat. ne vardi kanaltürkte?

maaşallah sanaa

Ohh İyi iyi Canım Çok sevindim. İnşallah Bebekte Olacak. Zamanı vardır belki. Belkidee Kapıdadırr. Hayırlı haberlerini alırızz umarımm canım. Bendee Çook iyiyim Bizde bebek düşünüyoruzz şu sıralar kararsız kaldık birazz. Yapsak mı yapmasak mı diyee ?? Düşünüppp duruyoruzz vala hi. Eni sonundaa olacak amaa :18: Ne Bilimm Hayırlısı olsunn

Canım süpersin. Bak bravoo yazdıklarımızı okuyarakk egzersiz bile yapmışsın. Bendee senin gibiydim. İlk işaret sonra orta parmak sonra iki parmak ve en son 3 parmak birden almıştım. Ondan sonrada eşimee eş egzersizi yaptırmıştım. Ve en sonundaa yenmiştim. Senindee Yenmen yakındırr. Egzersizleri aksatmaa bol bol egzersiz yapp unutmaa

arkadaşlar merhaba
ben girmeyeli çok kişi gelmiş buraya Allah'ım bu derdi çeken ne kadar çok insan var bu görünen tarafı görünmeyen binlerce insan var Allah herkese yardım etsin. vallaha ben bura sayesinde yendim çok iyi anlıyorum sizi egzersiz şart diyorum.

Merhabaa Canım. Seni burdaa daha çok görmek isterizz. Memnun oldumm

inşaallah Allah'ım o günleri gösterir bana. iyiky geldin:) yenme serüvenini yazmışın onu okudum, çok güzel, açıklayıcı... çok tebrik ederim . Allah başka sıkıntı vermesin.
2parmağı denerken vajinanın giriş kısmı içeri doğru kaçıyormuş ileri doğru itiliyormuş gibi olmuştu bu normal mi???? bu konuşmaların reglime denk gelmesi çok kötü oldu mümkün olsa hemen denicem ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…