Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok tşklr yelkenli benim ilk günüm cvp yazan herkese tşkr etmekle geçicek heralde tutamıyorum kendimi ama çok mutlu oluyorum.

Canım benim öyle olur ilk zamanlar :)

Sonra sen de yendiğinde yardım etmek için uğrayacaksın artık buraya

Bak dayanamadım geri geldim , gitmem lazımken , iş güç yarıda kaldı hep

Haydi git alet edevatını al ve bir an önce egzersizlere başla beklediğimiz cevabı ver bize :)

Bekliyoruzzzzzz seni

canım kullandık ama oda sertleşmsinide giderdi ilaç kullanıyo zaten ama ,laç bitince yine aynı
egzersiz yaptim 1 saat. ne vardi kanaltürkte?

maaşallah sanaa

Ohh İyi iyi Canım Çok sevindim. İnşallah Bebekte Olacak. Zamanı vardır belki. Belkidee Kapıdadırr. Hayırlı haberlerini alırızz umarımm canım. Bendee Çook iyiyim Bizde bebek düşünüyoruzz şu sıralar kararsız kaldık birazz. Yapsak mı yapmasak mı diyee ?? Düşünüppp duruyoruzz vala hi. Eni sonundaa olacak amaa :18: Ne Bilimm Hayırlısı olsunn

Canım süpersin. Bak bravoo yazdıklarımızı okuyarakk egzersiz bile yapmışsın. Bendee senin gibiydim. İlk işaret sonra orta parmak sonra iki parmak ve en son 3 parmak birden almıştım. Ondan sonrada eşimee eş egzersizi yaptırmıştım. Ve en sonundaa yenmiştim. Senindee Yenmen yakındırr. Egzersizleri aksatmaa bol bol egzersiz yapp unutmaa

arkadaşlar merhaba
ben girmeyeli çok kişi gelmiş buraya Allah'ım bu derdi çeken ne kadar çok insan var bu görünen tarafı görünmeyen binlerce insan var Allah herkese yardım etsin. vallaha ben bura sayesinde yendim çok iyi anlıyorum sizi egzersiz şart diyorum.

Merhabaa Canım. Seni burdaa daha çok görmek isterizz. Memnun oldumm

inşaallah Allah'ım o günleri gösterir bana. iyiky geldin:) yenme serüvenini yazmışın onu okudum, çok güzel, açıklayıcı... çok tebrik ederim . Allah başka sıkıntı vermesin.
2parmağı denerken vajinanın giriş kısmı içeri doğru kaçıyormuş ileri doğru itiliyormuş gibi olmuştu bu normal mi???? bu konuşmaların reglime denk gelmesi çok kötü oldu mümkün olsa hemen denicem ama....

ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini

ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini

canım ben de parmakla yapmamıştım.istersen kendin aparat hazırlayarak dene bir de?allık fırçası,mum,göz kalemi,kulak pamuğu vs....benim tercihim mumdan yana oldu kalınlığını kendin ayarlayıp şekil verebilirsin.ayrıca ben mumu içimde bekleterek egzersizlerim de çok rahat ettim ve çabuk ilerledim.yok ben okadar kalınlıkla başlayamam dersen kulak pamuğuyla başlayabilirsin

Canım egzersiz yapamıyorum diye bişey yok. Yapmak zorundasın başkaa bir seçeneğin varmı ?? Bizde senin gibiydik hayır ben yapamam aslaa egzersiz diyodum. Amaa Çaresizdimm. Sonraa Bir baktım kendimi egzersizlerin içindee buldumm. Ve Egzersiz yaparak Vajiyi yendimm. İlk Baştaa Kulak Çöpüylee Yap. Aynanın karşısınaa geçç. Bacaklarını sonunaa kadar ayırr vajini ellerinlee aç vee bolcaaaa ıkın. Ikındığındaa Deliği görüceksinn. Ve Deliğin Oraya doğruu Kulak Çöpünü sokmaya başlaa. bak görüceksin. Kayıp Gidicek. Hiç acı hissetmiceksin. Hadii denee bak denediğinee değecek ...

evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?

Canım Acabaa tahriş Filan mı Oldun ?? O yüzdenn Canın Yanıyor olabilir. İstersen Bir dr git. Yadaa Tamamen psikolojiktee Olabilir. Kesin Bişey Söyleyemiyorum..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…