Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini

ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini

canım ben de parmakla yapmamıştım.istersen kendin aparat hazırlayarak dene bir de?allık fırçası,mum,göz kalemi,kulak pamuğu vs....benim tercihim mumdan yana oldu kalınlığını kendin ayarlayıp şekil verebilirsin.ayrıca ben mumu içimde bekleterek egzersizlerim de çok rahat ettim ve çabuk ilerledim.yok ben okadar kalınlıkla başlayamam dersen kulak pamuğuyla başlayabilirsin

Canım egzersiz yapamıyorum diye bişey yok. Yapmak zorundasın başkaa bir seçeneğin varmı ?? Bizde senin gibiydik hayır ben yapamam aslaa egzersiz diyodum. Amaa Çaresizdimm. Sonraa Bir baktım kendimi egzersizlerin içindee buldumm. Ve Egzersiz yaparak Vajiyi yendimm. İlk Baştaa Kulak Çöpüylee Yap. Aynanın karşısınaa geçç. Bacaklarını sonunaa kadar ayırr vajini ellerinlee aç vee bolcaaaa ıkın. Ikındığındaa Deliği görüceksinn. Ve Deliğin Oraya doğruu Kulak Çöpünü sokmaya başlaa. bak görüceksin. Kayıp Gidicek. Hiç acı hissetmiceksin. Hadii denee bak denediğinee değecek ...

evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?

Canım Acabaa tahriş Filan mı Oldun ?? O yüzdenn Canın Yanıyor olabilir. İstersen Bir dr git. Yadaa Tamamen psikolojiktee Olabilir. Kesin Bişey Söyleyemiyorum..:18::18:

İşte benim gibi biri daha Ben de senin gibi bir anda gaza gelip hepsini yapmıştım Penise geçmeye hazırsan geç, ama hazır değilsen biraz daha kalın aparat dene 2,3 güne gelin haberini duyarız

ben penise hep hazır hissediyorumki kendimi. sık sıkta deniyoruz. benim öyle bacaklarımı kasma falan yok. benimki sadece içeri girmede sorun yaşıyor:)

eşimin parmağı düşüncesi itici geliyor.ona denetemiyorum o yüzden:))

canım seninki disparoni yani ağrılı cinsel ilişki olabilir.ilişki esnasında da acı varsa durum böyle olabilir.

Canim hic kasilma yaptiktan sonra gorceksin bu yaptiklarin icinde en kolayi es denemesi cunku :)

Merhaba kızlaaar. yani ben ertelemeyim diyorum ama dün jel siparişi verdiğim yerden aradılar bugün stokta yokmuş diye madem öyle evde yokum haftasonu pazartesi gelsin dedim. böyle yapmadan iyi de pazartesiyi heyecanla bekliyorum. kulak çöpüne karar vermedim ilk deneme için. bakalım pazartesi neler olacak dındıdınıııın benim hedefim 8 kasıma kadar çünkü 2 günlüğüne şehir dışına çıkıcaz romantik fln o zamana egzersizleri halletsem çok iyi olur

yaptığın şeye alışmadan kendini zorlama, bir üst aşamayı yapamazsan yaptığının sevincini gölgelersin. 2 parmağı rahat yapmadan 3e geçme, 3 rahat olunca muma gerek yok, eşinle deneyebilirsin doğrudan. önemli olan deneme diye düşününce kasılmaman ve 3 parmakta rahat olman. rahat olmadan deneyip, deneme yapamadım diye gözün korkmasın. egzersizi tamamen bitirmiş olman lazım deneme yapmak için.

slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada

sela nerdesinnnnn bi gaz ver kendime geleyim bu gece kurtulayım artık edediye. aparatı sokup öyle yaşayasım var!

benim pc bozuk, eskisi kadar sık giremiyorum. sen yendin ama doktora gitmedin sanırım. arkadaşlar disparoni olabilir demişler, bence de haklılar. bir doktora görünsen ne dersin? yendin çünkü, yapabildin bunu, sürekli acı çekmemen lazım.

merhaba.. ilk önce doktordan başlıyoruz.. doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok demi.. yoksa kegel egzersizini yapıyorsun.. tuvalette idrarını yaparken tutup bırakıyorsun bir kaç defa .. böylece hangi kasları kastığını anlıyorsun... bundan sonra ayna yardımıyla vajınanı inceliyorsun.. ıkınıyorsun.. bir yer açıldığını göreceksin.. dokonmaya çalış.. sonrada egzersizlere başlıyorsun.. bu kadar uzun olduğuna bakma 2 günde yenen arkadaşlar var.. hadi şimdi başla:))) herkes yapıp yeniyorsa sende yapabilirsin.. kendine güven.. ve kendini motive et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…