- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.481
HOŞGELDİNNN :)) inşallah hepimiz yeneriz bu illetti
İşte benim gibi biri dahaBen de senin gibi bir anda gaza gelip hepsini yapmıştım Penise geçmeye hazırsan geç, ama hazır değilsen biraz daha kalın aparat dene 2,3 güne gelin haberini duyarız
Maşallah Bu ne hızzzHarikasınn. Yanmaa Olması gayet Normal. Çünkü Daha yeni yeni yapıyosun. Ben 3 Parmak içime aldıktan sonra Yenmiştim vajiyi. Eşinedeee egzersiz yaptırr. Eşin parmaklarını soksun git gel yapsın. Ondan sonra kendini tam olarak ne zaman hazır hissedersen p...s deneyin. Bravo sanaa. Yenmenee çok az kaldııı. Hadi hayırlı Haberlerini Bekliyoruz Canımmm
evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?
slm arkadaşlar nasılsınız dün geç çıktım kapanmıştı jel alamadım bende bebeyağıyla yaptım bir parmak yaprım arkasından 2 bugünde 3 parmağa geçecem arkasından hemen muma geçerim bi kaç gün muma devam ederim sonra eşdenemesi diye düşünüyom eş denemesi bile deyince kasılıyom yavv
slm arkadaşlar nasılsınız dün geç çıktım kapanmıştı jel alamadım bende bebeyağıyla yaptım bir parmak yaprım arkasından 2 bugünde 3 parmağa geçecem arkasından hemen muma geçerim bi kaç gün muma devam ederim sonra eşdenemesi diye düşünüyom eş denemesi bile deyince kasılıyom yavv
sela nerdesinnnnn bi gaz ver kendime geleyim bu gece kurtulayım artık edediye. aparatı sokup öyle yaşayasım var!
slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada
slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada
Canım Acabaa tahriş Filan mı Oldun ?? O yüzdenn Canın Yanıyor olabilir. İstersen Bir dr git. Yadaa Tamamen psikolojiktee Olabilir. Kesin Bişey Söyleyemiyorum..:18::18:
cakiltasi acaba seninkisi agrili iliski olabilir mi? kasmadan denemeye calis, yada muayene ol derim ben
benim pc bozuk, eskisi kadar sık giremiyorum. sen yendin ama doktora gitmedin sanırım. arkadaşlar disparoni olabilir demişler, bence de haklılar. bir doktora görünsen ne dersin? yendin çünkü, yapabildin bunu, sürekli acı çekmemen lazım.
2yıllık evliyim burdan okuduklarımla parmak egzerSİzine başladım önce serce parmak sonra işaret parmak ve şuan 2 parmakla yapabiliyorum sonrasında ne yapabilirim nasıl devam etmeliyim bilmiyorumkısaca durumunu anlatır mısın??
Daha önce hiç egzersiz denemen oldu mu canım ?
hoşgeldin canım elımızden geldiğince yardımcı oluruz tabiki.umarım kısa sürede yenersin.jinekolaga gittin mi?
2yıllık evliyim burdan okuduklarımla parmak egzerSİzine başladım önce serce parmak sonra işaret parmak ve şuan 2 parmakla yapabiliyorum sonrasında ne yapabilirim nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?