- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.481
neden bi cvp yazmıyosunuzyeni gelenleri almıyomusunuz aranıza
Okadar guzel anlatmissinki ben daha parmağımı sokmaya çalışıyorum henüz başaramadım ama bu is Kasım'da bitecek hemde en yakın zamanında yapicam suan daha başlardayim ama olsun bundan sonraki denememi senin anlattığın gibi denicem burda vajinismusu yenipte bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaslarımıza sonsuz teşekkür ederim iyki varsınız
ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini
ya bende yenmek istiyorum bu illeti banada yardım edin nolur ama ben yapamıorum bu parmak egzersizlerini
Canım sen Vajiyi yenmiştinn. Ne oldudaa Yinee Böylee bi halee geldinn. Sen Zoru Başarmıştınn. P....s İçinee almıştınn. Tamamını yapmıştın. Şimdi Niyee Korkuyosun dahaa. O vaji illetinin oyununa niyee geliyosunn. Nedeenn olmuyo ?? Sen Çok iyi biliyosun neden olmadığını ?? Çünkü Kendini Sıkıyosun. Kendini sıkmasann Korkmasan Olurmu ?? Hayır olmazz. Peki Niyee kendini sıkıyosun çünkü vajii tamamen beynini sarmış durumda. Sürekli Seni kandırıyoo. Bunu Hem Kendinee Hemdee Eşinee Yapmaa. Sende Gördün Acı diyee bişey Yok.. Beynimizin Oyununa Yenik düşüyosun. Bu Doğanın kanunu. ALLAH Orayıı Öylee Bir Yaratmış ki. Bunu Sende Biliyosun. Sakin Olman Gerekk. Kendini Toparlaman ve vajiyee bi DURRR Demen lazımm.. Unutmaa Sen zoru Başardın. İstesenn Rahatlıklaa Yaparsınn.. Acıı Yokkk !!Allah yardımcın olsunn tatlım..
evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?
HOŞGELDİNNN :)) inşallah hepimiz yeneriz bu illetti
İşte benim gibi biri dahaBen de senin gibi bir anda gaza gelip hepsini yapmıştım Penise geçmeye hazırsan geç, ama hazır değilsen biraz daha kalın aparat dene 2,3 güne gelin haberini duyarız
Maşallah Bu ne hızzzHarikasınn. Yanmaa Olması gayet Normal. Çünkü Daha yeni yeni yapıyosun. Ben 3 Parmak içime aldıktan sonra Yenmiştim vajiyi. Eşinedeee egzersiz yaptırr. Eşin parmaklarını soksun git gel yapsın. Ondan sonra kendini tam olarak ne zaman hazır hissedersen p...s deneyin. Bravo sanaa. Yenmenee çok az kaldııı. Hadi hayırlı Haberlerini Bekliyoruz Canımmm
evet canım ben yenmiştim.. acıyo işte yine aynı şikayetim.. acı var rocky :) kastığım için biliyorm. eşim ilerlediği zaman nefesim kesiliyo kekelemeye başlıyorum, o korkuyu bir yaşadım mı devamı çookkkk zor.. yenicem biliyorum. ama ne zaman?
slm arkadaşlar nasılsınız dün geç çıktım kapanmıştı jel alamadım bende bebeyağıyla yaptım bir parmak yaprım arkasından 2 bugünde 3 parmağa geçecem arkasından hemen muma geçerim bi kaç gün muma devam ederim sonra eşdenemesi diye düşünüyom eş denemesi bile deyince kasılıyom yavv
slm arkadaşlar nasılsınız dün geç çıktım kapanmıştı jel alamadım bende bebeyağıyla yaptım bir parmak yaprım arkasından 2 bugünde 3 parmağa geçecem arkasından hemen muma geçerim bi kaç gün muma devam ederim sonra eşdenemesi diye düşünüyom eş denemesi bile deyince kasılıyom yavv
sela nerdesinnnnn bi gaz ver kendime geleyim bu gece kurtulayım artık edediye. aparatı sokup öyle yaşayasım var!
slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?