- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.521
ben bakireyim hiç kimse ile cinsel beraberlik yaşamadım fakat vajinal bölgeme dokunamıyorum çok korkuyorum dokunmaya bile korkuyorum ayrıca cinsel bir konudan bahsedildiğinde resmen kasılıyorum ve çok kötü bir sancı oluşuyor. yani böyle bir durumda iken nasıl cinsel beraberlik yaşayacağım, bende vajinusmus durumunu yaşarmıyım? vajinusmus yaşayan bayan arkadaşlar sizdede bakireyken böyle durumlar oluyormuydu? yoksa normal mi bunlar? yardımcı olursanız sevinirim....
inşallah dediğin gibi olur doğum günüm gelmeden bu iş biter ilk egzersizim kulak çubuğuyla oldu ve hiç zorlanmadım :)) ben bu işi yarın gece bitiririm :))) yardımlarınız için çok teşekkürederim böyle rahat rahat utanmadan sıkılmadan kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylaştım okadar rahatladım ki sizlerin sayesinde burda okuduklarımdan çok şey öğrendim allah hepinizden razı olsun pazartesi inşallah hep beraber benim halayımı çekeriz :)))
ben bakireyim hiç kimse ile cinsel beraberlik yaşamadım fakat vajinal bölgeme dokunamıyorum çok korkuyorum dokunmaya bile korkuyorum ayrıca cinsel bir konudan bahsedildiğinde resmen kasılıyorum ve çok kötü bir sancı oluşuyor. yani böyle bir durumda iken nasıl cinsel beraberlik yaşayacağım, bende vajinusmus durumunu yaşarmıyım? vajinusmus yaşayan bayan arkadaşlar sizdede bakireyken böyle durumlar oluyormuydu? yoksa normal mi bunlar? yardımcı olursanız sevinirim....
Kızlar neyseki dün akşam 5. deneme başarılı geçtihem de araya 12-13 gün girmiş olmasına rağmen başlangıçta egzersiz yapmamama rağmen başardık
Ben dedim ben de bu inat varken yaparım ben die
Amann İyi İyi Tatlım. Sevindim Senin adınaa. İnş Diğerleride Hep Böylee Olurr. Bebek Haberlerini Bekliyoruzz artık.
Sorma BeRayy ya o konuda hiç isteğim yok. Kendimi hiiiiiççç hazır hissetmiyorum. Önce evliliğim otursun istiyorum. Ömür boyu süreceğinden emin olmak istiyorum. Kendimi henüz çocuklu bir kadın olarak düşünemiyorum, çocuk istemiyorum ben,korunuyorum, anormalim herhalde
Yok Canım Benim. Bendee Öylee düşünüyodum İlk zamanlar amaa şuan Çocuk fikri Aklımdaa var yanii. Biz Kararsısız o konudaa. Heran herşey olabilir. Bak Görürsün sende zamanla istersin. Düşünseneee aynı sana benzeyenn Bir Kız Çocuğu evin içindee küçücük Minnoş minnoş Yürüyoo. Bunu Düşündükçee Çocuk yapmak istiyorumm
Canım Lütfenn Kendini böyle şartlandırma bi kere. Sen evlenmeden neden böyle şeyleri okuyup beynini kötü şeylerle dolduruyosun. Yapma güzelim inan hem sana hemde eşine yazık olur. Bak Burdaki arkadaşların yarısı Bu vajinismus derdiyle Uğraşıyolar..Bu illet öyle birşey ki başa bela. Hiç düşünme sen böyle şeyleri Mutlu olmak istiyosan böyle şeyleride okumaa.Sen mutluluğunu,huzurunu,yuvanı düşün. Allahın izniyle inş çok mutlu olursunn canımm...
cümlemiz mutlu olur inşallah..çok çok teşekkür ederim. burdan hiç bir şey okumak istemedim zaten özellikle bilinç altıma korku yerleştirmeyim diye, ki çevremde bana cinselliğin çok güzel bir şey olduğunu anlatır fakat nerden, ne zaman, ne şekilde oldu bilemiyorum ama durumum bu yani gerçekten ilk geceyi hayal etmeye bile korkuyorum. aslında benim sorunum vücudumun her köşesine karşı çok hassasım. elim önemsiz bir şekilde bile kesilse şoka girip bayılıyorum. acaba şimdiden uzman yardımı almak çok mu abes olur. yani cidden sorun yaşayacağım belli ne kadar güzel şeyler düşünsemde korkumu bir türlü atamıyorum...
yaptığın şeye alışmadan kendini zorlama, bir üst aşamayı yapamazsan yaptığının sevincini gölgelersin. 2 parmağı rahat yapmadan 3e geçme, 3 rahat olunca muma gerek yok, eşinle deneyebilirsin doğrudan. önemli olan deneme diye düşününce kasılmaman ve 3 parmakta rahat olman. rahat olmadan deneyip, deneme yapamadım diye gözün korkmasın. egzersizi tamamen bitirmiş olman lazım deneme yapmak için.
Canım korkutmak gibi olmasın ama aynen senin gibiydimliflenirken bile elimi vajinama götüremezdim cinsel ilişkiden bahsedildiği an kendimi kasıyordum. Bu problemi çözüm ben yani vajinismusu ama hala dokunmak benim için çok zor
Benim eşimle ilgili kafamda tam yerleşemeyen şeyler var. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum bu evlilikle ilgili. Özellikle cinsel hayatımız çok monoton, adamda hiç mutluluk belirtisi yok, sanki görev gibi. Dün jartiyer aldım, çıktım karşısına sanki hergün jartiyerle çıkıyor gibiydim. Amaan boşver... Bakalım önce bir ömür boyu evli kalabilecek bir çiftmiyiz ondan emin olmalıyım...
yok korkutmak gibi asla olmaz zaten gerçekçi olmak lazım sizlerden bunu istedim ben. aynen liflenirken çok zorlanıyorum. yani bende bu durumu yaşarmıyım sizce... çözdüğünüze çok sevindim çok tşk ederim ömür boyu mutluluklar...
Canım İstersen Seninde dediğin gibi Uzman yardımı alabilirsin. kendini Rahat Hissediceksen Bunu yap. Umarım Düşündüğün şeyleri Yaşamazsın. Allah Yardımcın Olsunn
sadece cinsel ilişki olayı değil her bakımdan sorun oluyor bu durum... peki jinekolok danmı yardım alacağım bu konuda bilgisizim k bakmayın..
Bana çok benziyor anlattığın şeyler. Olabilirsin de olmayabilirsin de. Olursun diye korkutmak istemem ya da yanlış yönlendirmek istemem. Benim bir akrabam vardı, kendi de dokunamazdı eşine de dokundurmazdı ama cinsel ilişkiye girebilirdi, o yüzden her dokunamayan yapamaz diye bir şey yok
Canım Bendee fazla bilmiyorum ama. Bir Jinekoloğa Git Durumunu anlat.Belki Bir Kontrol eder. Gerçekten Kasıyomusun,sıkıyomusun kendini diye. Ondan sonra seni Muhakkak Bir Psikiyatrist'e Yönlendirir diye Düşünüyorum. Tabi ben Kesin Bişey Söyleyemem Doktor Bilir Orasını
walla o yatağa yatabilirsem gelinlikle adamı ortada bırakıp korkudan kaçmazssam belki bende bu sorunu yaşamayabilirim:)))) doğru benim durumda olan herkes yaşayacak diye bir kural yok ama istisnai durumlardır benim durumumda olupta vajınusmus sorunu yaşamayanlar yani vardır ama az vardır..
nasıl kontrol ediyor peki bir bilginiz war mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?