Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Lütfenn Kendini böyle şartlandırma bi kere. Sen evlenmeden neden böyle şeyleri okuyup beynini kötü şeylerle dolduruyosun. Yapma güzelim inan hem sana hemde eşine yazık olur. Bak Burdaki arkadaşların yarısı Bu vajinismus derdiyle Uğraşıyolar..Bu illet öyle birşey ki başa bela. Hiç düşünme sen böyle şeyleri Mutlu olmak istiyosan böyle şeyleride okumaa. Sen mutluluğunu,huzurunu,yuvanı düşün. Allahın izniyle inş çok mutlu olursunn canımm...

Oooo Hadi Bakalımm Hedeff Büyük. Allah Yardımcın Olsun. Umarımm Güzel Haberlerini Alırız tatlım..

Canım korkutmak gibi olmasın ama aynen senin gibiydim liflenirken bile elimi vajinama götüremezdim cinsel ilişkiden bahsedildiği an kendimi kasıyordum. Bu problemi çözüm ben yani vajinismusu ama hala dokunmak benim için çok zor

Kızlar neyseki dün akşam 5. deneme başarılı geçti hem de araya 12-13 gün girmiş olmasına rağmen başlangıçta egzersiz yapmamama rağmen başardık

Ben dedim ben de bu inat varken yaparım ben die

Son düzenleme:
Kızlar neyseki dün akşam 5. deneme başarılı geçti hem de araya 12-13 gün girmiş olmasına rağmen başlangıçta egzersiz yapmamama rağmen başardık

Ben dedim ben de bu inat varken yaparım ben die

Amann İyi İyi Tatlım. Sevindim Senin adınaa. İnş Diğerleride Hep Böylee Olurr. Bebek Haberlerini Bekliyoruzz artık.

Amann İyi İyi Tatlım. Sevindim Senin adınaa. İnş Diğerleride Hep Böylee Olurr. Bebek Haberlerini Bekliyoruzz artık.

Sorma BeRayy ya o konuda hiç isteğim yok. Kendimi hiiiiiççç hazır hissetmiyorum. Önce evliliğim otursun istiyorum. Ömür boyu süreceğinden emin olmak istiyorum. Kendimi henüz çocuklu bir kadın olarak düşünemiyorum, çocuk istemiyorum ben,korunuyorum, anormalim herhalde

Yok Canım Benim. Bendee Öylee düşünüyodum İlk zamanlar amaa şuan Çocuk fikri Aklımdaa var yanii. Biz Kararsısız o konudaa. Heran herşey olabilir. Bak Görürsün sende zamanla istersin. Düşünseneee aynı sana benzeyenn Bir Kız Çocuğu evin içindee küçücük Minnoş minnoş Yürüyoo. Bunu Düşündükçee Çocuk yapmak istiyorumm

Benim eşimle ilgili kafamda tam yerleşemeyen şeyler var. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum bu evlilikle ilgili. Özellikle cinsel hayatımız çok monoton, adamda hiç mutluluk belirtisi yok, sanki görev gibi. Dün jartiyer aldım, çıktım karşısına sanki hergün jartiyerle çıkıyor gibiydim. Amaan boşver... Bakalım önce bir ömür boyu evli kalabilecek bir çiftmiyiz ondan emin olmalıyım...

cümlemiz mutlu olur inşallah..çok çok teşekkür ederim. burdan hiç bir şey okumak istemedim zaten özellikle bilinç altıma korku yerleştirmeyim diye, ki çevremde bana cinselliğin çok güzel bir şey olduğunu anlatır fakat nerden, ne zaman, ne şekilde oldu bilemiyorum ama durumum bu yani gerçekten ilk geceyi hayal etmeye bile korkuyorum. aslında benim sorunum vücudumun her köşesine karşı çok hassasım. elim önemsiz bir şekilde bile kesilse şoka girip bayılıyorum. acaba şimdiden uzman yardımı almak çok mu abes olur. yani cidden sorun yaşayacağım belli ne kadar güzel şeyler düşünsemde korkumu bir türlü atamıyorum...

Canım İstersen Seninde dediğin gibi Uzman yardımı alabilirsin. kendini Rahat Hissediceksen Bunu yap. Umarım Düşündüğün şeyleri Yaşamazsın. Allah Yardımcın Olsunn

canım gorusemıyoruz ya. msj attım napıyorsun nerelerdesın cevap alamadım senden. ve cok ozledım senı. haberın ola yanı

yok korkutmak gibi asla olmaz zaten gerçekçi olmak lazım sizlerden bunu istedim ben. aynen liflenirken çok zorlanıyorum. yani bende bu durumu yaşarmıyım sizce... çözdüğünüze çok sevindim çok tşk ederim ömür boyu mutluluklar...

Hmm anladım canım. Allah Kimsenin Evinden Huzurunu,Mutluluğunu Eksik Etmesin İnşallah. Umarım Herşer İyi Olur. Umarım Herşey düzelir. Herşey Gönlünce Olsun Sen İyi Bir Kızsın Çünküü

Bana çok benziyor anlattığın şeyler. Olabilirsin de olmayabilirsin de. Olursun diye korkutmak istemem ya da yanlış yönlendirmek istemem. Benim bir akrabam vardı, kendi de dokunamazdı eşine de dokundurmazdı ama cinsel ilişkiye girebilirdi, o yüzden her dokunamayan yapamaz diye bir şey yok

Canım İstersen Seninde dediğin gibi Uzman yardımı alabilirsin. kendini Rahat Hissediceksen Bunu yap. Umarım Düşündüğün şeyleri Yaşamazsın. Allah Yardımcın Olsunn

sadece cinsel ilişki olayı değil her bakımdan sorun oluyor bu durum... peki jinekolok danmı yardım alacağım bu konuda bilgisizim k bakmayın..

sadece cinsel ilişki olayı değil her bakımdan sorun oluyor bu durum... peki jinekolok danmı yardım alacağım bu konuda bilgisizim k bakmayın..

Canım Bendee fazla bilmiyorum ama. Bir Jinekoloğa Git Durumunu anlat.Belki Bir Kontrol eder. Gerçekten Kasıyomusun,sıkıyomusun kendini diye. Ondan sonra seni Muhakkak Bir Psikiyatrist'e Yönlendirir diye Düşünüyorum. Tabi ben Kesin Bişey Söyleyemem Doktor Bilir Orasını

walla o yatağa yatabilirsem gelinlikle adamı ortada bırakıp korkudan kaçmazssam belki bende bu sorunu yaşamayabilirim:)))) doğru benim durumda olan herkes yaşayacak diye bir kural yok ama istisnai durumlardır benim durumumda olupta vajınusmus sorunu yaşamayanlar yani vardır ama az vardır..

nasıl kontrol ediyor peki bir bilginiz war mı bu konuda?

Şimdiden yapamam diye düşünme. kendini yapamamaya odaklarsan yapamazsın

Kulaktan dolma bilgilere inanma evleneceğin zaman... Yok acıyor, yok kanıyor, yok yürüyemiyorsun vs hiçbiri doğru değil. Acı da yok, çok kan da yok, gayet de yürüyebiliyorsun.

nasıl kontrol ediyor peki bir bilginiz war mı bu konuda?

Canım 2 dklık bir şey. Ama o 2 dk bizler için malesef zor bir süreç. Ama evlenmeden önce muayene olman şart. Bacaklarını iki yana açıp muayene sandalyesine oturuyorsun, doktor gelip vajinanın yanaklarını ikiye doğru açıyor biraz, acı veren bir şey değil ama bizler huylanıp kendimizi sıktığımız için acı veriyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…