- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.561
Herkes hemen nasıl yapıyor ben hiçç anlamıyorum(
eş denemesı yapıcam daha ınsallah egsersız bıkac kere parmak denemesı yaptım ama dah ılerıye gıtmedım
canım benim lütfen umutsuzluğa kapılma.evet ilk başlarda imkansız gibi geliyor ama olacak olmaması için hiç bir sebep yok.ağlamak sızlamak yapamam demekle iş çözülmüyor maalesef.ama bir üsredir forumu takip ettiğini görüyorum demek ki gerçekten yenmek için bir çaba harcıyorsun burda bizimle bişeyler paylaşıyorsun.inanıyorsun ki burdasın eee inanmak da başarmanın yarısıhadi bakalım ne duruyorsun egzersize devam,aklına takılan en ufaka belki saçma gelecek şeyleri bile sor mutlaka bir benzerini yaşayan olmuştur.inanın bizim kafamızda büyüttüğümüz gibi zor bişey değil siz de yendiğinizde görceksiniz bunu inşallah
takip ettiğim kadarıyla biz aynı aşamadayız bende yapamıyorum egzersiz filan 4 aylık evliyim 1.ayın sonunda bi jinekoloğa gittim o beni daha da kötü hissettirdi muayenede parmağını sokmaya kalktı ben aniden sıçradım bi daha da izin vermedim o da "sen ciddi vajinismussun"dedi sonra yine denedik rahat olduğum bikaç denemede ucunun girdiğini hissediyordum ama artık o aşamayada gelemiyoruz( regl-bayram-misafir derken çok soğumuşum ( lazer epilasyon doktorumun önerdiği vagisil diye bir jel kullanıyoruz
çoook istiyorum yenmeyi hayırlısıyla bi olsun hemen anne olmak isterim herhalde
eş denemsinden önce 10-15 dak kadar egzersiz yap sonra sanki egzersiz yapıyormuş gibi eşini sen yönlendir canım.poponun altına yastık koyarsan yön bulmanız daha kolay olur.onun dışında ıkınmak ve bacakları iyice açmak önemli kural.zorlandığın yerde sakın pes etme orda dur derin nefes al biraz bekle sonra yavaş yavaş ilerle.kendini sıkmazsan ne kadar kolay olduğunu göreceksin.inşallah gelin haberleriyle dönersin
inşallah onlar da olur hayırlısıyla.egzersizlerin ne durumda peki?
az önce aynanın karşınına geçtim ve parmak egzersizine nasıl başlıyacağıma baktım ama bu beni yine korkuttu nasıl yapacağımı bilemedem ıkındım ama açılan bi yer göremedim sanki yada emin değilim offf çok moralim bozuk ağlamak geliyo içimden
az önce aynanın karşınına geçtim ve parmak egzersizine nasıl başlıyacağıma baktım ama bu beni yine korkuttu nasıl yapacağımı bilemedem ıkındım ama açılan bi yer göremedim sanki yada emin değilim offf çok moralim bozuk ağlamak geliyo içimden
kızlar çoktandır yoktum tekrar geldim :) dün gece üst pozisyonda p... i içime aldım ama üç cm kadar bi kısım girmedi elimle yokladım o kadar kısım dışardaydı.. biraz içimde durduktan sonra yavas yavas ayaklarımdan destek alarak üstte git gel yaptım.. sizce bu iş oldu mu?????
kızlar çoktandır yoktum tekrar geldim :) dün gece üst pozisyonda p... i içime aldım ama üç cm kadar bi kısım girmedi elimle yokladım o kadar kısım dışardaydı.. biraz içimde durduktan sonra yavas yavas ayaklarımdan destek alarak üstte git gel yaptım.. sizce bu iş oldu mu?????
Penis içinizdeyken ne hissettiniz? Baskı var mıydı? Olmuş gibi görünüyor :)
bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.
hiç birşey yapamıyorum benne aparat ne egzersiz sadece eşimle deniyoruz bazen baya ilerliyoruz bir kısmı giriyor ama hepsi o kadar daha fazlası olmuyor
bence oldu da bitti maşallahilk seferinde benim de aynı pozisyondu ve 2 parmak kadar olmadı ama diğerlerinde tamamı oldu.git gel de yaptığına göre bence bu iş tamam.
offf gerçekten mi yaa allahım nolur olmuş olsun artık ama ööle acı falan hiç bi şey olmadı sadece ileri doğru gittikçe baskı fazlalaştı çokkk
baskı vardı olmaz mı hem de ne baskı çatlıcam sandım
çok çok sevindim canım kurtulduğuna :) okudum yeminle gözlerim doldu rabbim bize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?