Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok üzüldüm ya öyle demeyin dünyanın sonumu ki allah başka dert vermesin... erkek arkadaşımda evlenmek için can atıyor bu yılı atlattık seneye elim mahkum atlatamam artık yazık yıllardır beni bekliyor...

bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım haftaiçi yoğun çalıştığımızdan dolayı sadece hafta sonları deneyebiliyoruz ama artık haftasonu da olmasın istiyorum hep aynı sonla bitiyor

bence de deme canım oyle ya bende ilk zamanlar yataga gırmeye korkuyodum bana dokununca tamm sımdı deneyelım dıcek dıye hemn uyurdum uyur rolu yapıyodum :) ama asacagıma emınım bunu guzel dusun guzel olsun.
parmak egzersızı yapabılıyomusun ben onu da yapamıyorum

egzersiz mi eş denemesinde misin blmiyorum ama kafaya koyduysan yaparsın.her ikisinde de ana kural rahat olmak zaten.şuan durumun nedir acaba? umarım hayırlı haberlerle gelirsin

umarım böyle şeyler yaşamazsın bence buralara şimdiden pek takılma motive ol olacak diye

umarım sizde bir an önce bütün problemlerinizi atlatır ve çok mutlu olursunuz.. yaşama isteğim bile kalmadı dediniz çok üzüldüm gerçekten... öyle yapayım artık yapabilirsem düşünmemeye çalışayım..

takip ettiğim kadarıyla biz aynı aşamadayız bende yapamıyorum egzersiz filan 4 aylık evliyim 1.ayın sonunda bi jinekoloğa gittim o beni daha da kötü hissettirdi muayenede parmağını sokmaya kalktı ben aniden sıçradım bi daha da izin vermedim o da "sen ciddi vajinismussun"dedi sonra yine denedik rahat olduğum bikaç denemede ucunun girdiğini hissediyordum ama artık o aşamayada gelemiyoruz ( regl-bayram-misafir derken çok soğumuşum ( lazer epilasyon doktorumun önerdiği vagisil diye bir jel kullanıyoruz

Herkes hemen nasıl yapıyor ben hiçç anlamıyorum (

canım benim lütfen umutsuzluğa kapılma.evet ilk başlarda imkansız gibi geliyor ama olacak olmaması için hiç bir sebep yok.ağlamak sızlamak yapamam demekle iş çözülmüyor maalesef.ama bir üsredir forumu takip ettiğini görüyorum demek ki gerçekten yenmek için bir çaba harcıyorsun burda bizimle bişeyler paylaşıyorsun.inanıyorsun ki burdasın eee inanmak da başarmanın yarısıhadi bakalım ne duruyorsun egzersize devam,aklına takılan en ufaka belki saçma gelecek şeyleri bile sor mutlaka bir benzerini yaşayan olmuştur.inanın bizim kafamızda büyüttüğümüz gibi zor bişey değil siz de yendiğinizde görceksiniz bunu inşallah

eş denemesı yapıcam daha ınsallah egsersız bıkac kere parmak denemesı yaptım ama dah ılerıye gıtmedım

eş denemsinden önce 10-15 dak kadar egzersiz yap sonra sanki egzersiz yapıyormuş gibi eşini sen yönlendir canım.poponun altına yastık koyarsan yön bulmanız daha kolay olur.onun dışında ıkınmak ve bacakları iyice açmak önemli kural.zorlandığın yerde sakın pes etme orda dur derin nefes al biraz bekle sonra yavaş yavaş ilerle.kendini sıkmazsan ne kadar kolay olduğunu göreceksin.inşallah gelin haberleriyle dönersin

çoook istiyorum yenmeyi hayırlısıyla bi olsun hemen anne olmak isterim herhalde

canım benim ya daa yeni evlisin benim 1 sene olacak 10 gün sonraa.bende jınekologa gıttım ama sadece baktı. sadece bakmakla kalıyorum yok ıste olmuyo egzersiz ama ben p..s denıyorum canım kısıldıgımda esım cekılıyo vajınamı kasıp bırakıyorum rahatlıyorum devam edıyoruz ben her aksam yapalım ıstıyorum esım ortasına kadar gırıyo dıyo gırıyosa esnesın ıstoyorum da esım yorgun olunca olmuyo hafta sonlarına bırakma aksamları yap bız ara verınce deneme yapınca yanma hafıf de acı oluyo ama yapcam bunu hıc bu kadar kararlı olmamıstım..

az önce aynanın karşınına geçtim ve parmak egzersizine nasıl başlıyacağıma baktım ama bu beni yine korkuttu nasıl yapacağımı bilemedem ıkındım ama açılan bi yer göremedim sanki yada emin değilim offf çok moralim bozuk ağlamak geliyo içimden

bende goremıyodum canım dudaklarını ıyıce ac oyle ıkın acıldıgını goreceksın :) bende ılk goremıyodum gorunce agladım :) acık yer gordum dıye

kızlar çoktandır yoktum tekrar geldim :) dün gece üst pozisyonda p... i içime aldım ama üç cm kadar bi kısım girmedi elimle yokladım o kadar kısım dışardaydı.. biraz içimde durduktan sonra yavas yavas ayaklarımdan destek alarak üstte git gel yaptım.. sizce bu iş oldu mu?????

sana başımdan geçen olayı anlatayım.ilk aynayla kendimi tanıma deneyimimde mercimek tanesi kadar bir açıklık gördüm başladım ağlamaya buraya p..s nasıl gircek?ya yırtılırsa diye evin içinde deli tavuk gibi dolandım durdumparmak dokundurayım dedım daha dokundurmadan psikolojık olarak canım yandı çünkü beynim acıya odaklanmıştı.baktım bu işi parmakla yapamıycam kulak çöpüyle yapayım dedim.bu defa da gözüme çok küçük geldi.kahramanlık yapıcam yaaa gittim bakkal mumunu streçledim prezervatif geçirdim bolca da jelledim.sonra mumu vajınamın çecresinde gezdirdim iyice ıkındım biraz ucu girdi biraz daha biraz daha derken bir baktım o duvar diye dediğimiz yeri çoktan geçmişim inanamadım.düşün ki yarım saat öncesi salya sümük ağlayıp parmak dokunduramıyordum.oraya birşeyin girdiğini görünce sanırım vajiyi ozaman yendim çünkü geri kalan egzersiz ve p..s aynısı.mühim olan beynin kabul etmesi ve rahat olmamzş.ıkındığın zaman parmaklarınla orayı açtır mutlaka görürsün.yani demem şu ki sizler şimdi ne yaşadıysanız bizler de aynısını ya da benzerini yaşadık.biz yapabildiysek siz de yapabilirsiniz.o yüzden lütfen moral bozmak yok.şimdi tekrar dene ve buraya cevap yaz lütfen canım.

Son düzenleme:

Penis içinizdeyken ne hissettiniz? Baskı var mıydı? Olmuş gibi görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…