Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel ya ben girmeyeli 4-5 kişi yenmiş daim olsun inşaallah. çok çok tebrik ediyorum. çok sevindim hepiniz adına:))) darısı bizlerin başına inşaallah:))

bugün bende buraya oldu bitti artık yazarım diye ümitlenirken ki en son pazartesi benim halayımı çekeriz diyodum ama olmadı yine olmadı (( egzersizler iyi gidiyo ama gerisi yalan yine yapamadım kasılıp kaldım ( hiç bitmiycekmi bu yaaa

yahu çözmüşsün, daha ne bekliyorsun, tamamını almışsın işte yenmişsin. halaylar sana gelsin, kasım gelinisin hobaaaaaaa

ooooh bir inanamayan şaşkın gelin daha tebrikler, olmuş olmuş inan artık. acı sızı yok. en fazla basınç, karnın şiş gibi hissetmişsindir. hepimizde acı beklentisi var, ben de zor inanmıştım ama yendin işte hobaaaa

althea ben de öyle düşündüm hayret bir şey ıkınmayı beceremez mi insan ıkınmanın gücünden yararlanamadım ama nefes alıp vermek beni çok rahatlattı.

ıkınıcam derken kasmışsındır, aynı hata bende de var. aparatla çok rahat ıkınıp ilerletirken eşimle denemede ıkınma özürlüyüm, ıkınmak yerine kasıyorsun kesin :))) yeneli kaç zaman oldu hala bazen saçmalıyorum ıkınıcam derken, özellikle üstte deniyorsam ıkınmak yerine kasıyorum şaşkın ördek olarak

merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....

Son düzenleme:
arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))

arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))

anladığım kadarıyla yenenler olmuş çokça ve yenileride olacak inş.önce bi taze gelinlerimizin geçmiş halayını çekeyim :)) 6464646464:

puhahahahahaa çok güldüm kız, iyi yaşa e mi

canım sakın korkma doğru yerdesin ben de tam yedi yılda yendim bu seni umarım biraz da olsa rahatlatır.üç yıl da geçse beş yılda geçse çözülüyo bu iş sakın korkma yeter ki iste ve yenmek için çabala daha fazla vakit kaybetme kendine ızdırap çektirmekten başka hiçbirşey yapmıyorsun ben yedi yıl geçirdiğime çok pişmanım biran önce egzersizlere başla olacak göreceksin ben yaptıysam sen de yaparsın düşünsene yedi koca yıl bunu buraya seni korkutmak için değil bunun yapılabildiğini göstermek için yazıyorum.inan bana korkulacak hiçbirşey yok senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını ben de yaşadım ve başkalarıda yaşasın istemiyorum inan bana sadece kafamızda büyütüyoruz hiçbirşey yok .boşu boşuna kendimize eziyet ediyoruz .ne olur bunu kendine yapma ben çok pişmanım.

maalesef bu sorunu yaşayan çok kişi var. buraya gelmen büyük adımlardan biri, vajinayı tanıyıp içeri ilk giriş olduğunda da %50si gidiyor zaten. gerisi azimle egzersize devam etmek. günü gelince de yenip kurtuluyorsun. başarı öyküleri sayfası var, onları da oku, ben onlardan çok cesaret almıştım. (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, yenenler hikayenizi orada paylaşıp buraya da linkini koyun mutlaka)

inşallah vakit kaybetmeden egzersize başlar ve bir an önce yenersin.

nıye bana kımse bısey yazmıyo destege ihtıyacım var lutfennnnn

cevap verdik, takip et endişeni telaşını anlıyorum. ilk geldiğin günler öyle oluyor genelde, ben yazarken bile heyecanlanıyordum sanki okuyanlar beni ekrandan görüyormuş gibi. bu hastalık insanı çok yıpratıyor. ama buraya geldin ya artık, yeneceksin hiç endişe etme. yeter ki şu kelimeleri sözlüğünden çıkar: "yapamıyorum, çok küçük, olmuyor, başaramıycam". bunlar yok, yapacaksın ve sen vajinismustan daha güçlüsün. burdaki herkes de sana elinden geldiği kadar yardım edecek. verilen cevapları kaçırmadan takip et, düzenli egzersiz yap, her gün rapor ver ve sakın pes etme.

çok tesekkur edıyorum cesare verdınız bu sıte emınım basarımın sebebı olacak :) mesajlara cevap gelmesı bıle çok mutlu ettı benı artık benıde anlayan arkadaslarım var ve ben artık beklemek ıstemıyorum.tekrar cok tesekkur edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…