- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.781
Nasıl başardın bunu canım cok sevındım bu asamaya gelmen bıle harıka bence.. Nasıl rahat ettın buraya kadr nasıl geldın ?
Zaten ucu biraz giriyordu gerisi gelmiyordu haftasonu daha fazla girdi ben çok rahattım,istekliydim nasıl oldu anlamadım inş hep öyle olur da atlatırım biter bu işkence bu sorunu allah kimseye yaşatmasın
kızlaaarrrr bir saat kadar önce p...s ile deneyelim yavaş yavaş olmazsa egzersiz olur diye düşünerek denemeye başladık. aynı aparatta yaptığım gibi prezervatif geçirip jel sürdük. kendim yönlendirdim. veee tamamını almama 1-2 santim kalmıştı :)))))) olmadı gibi geldi bana yanma falan hissetmedim. sadece vajina ve rahim kenarlarının zorlandığını hissettim. olmadı sandım ama doğrulup baktığımızda tamamına yakınını aldığımı gördük :)) çok heyecanlıyım 2-3 güne çözecem inşallah. Allahım kasım gelini olmayı nasip et :)
biz eşi,mle yine denedik ve sanırım oldu:) sanırım diyorum ne kadar ilerlemesi gerektiğini bilmiyorum. ne kadar ilerlemesi gerekiyor? eşime göre tamamiyle girdi ama ben öyle acı falan hissedemeyenice inanamıyorum tamamen girdiğine:) yani penisin nereye kadar ulaşması gerekiyor? ve nasıl bişey hiddetmeliyim
althea ben de öyle düşündüm hayret bir şey ıkınmayı beceremez mi insanıkınmanın gücünden yararlanamadım ama nefes alıp vermek beni çok rahatlattı.
ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz
günaydın kızlarr nasılsınızz ben de ehh işte egzersiz ii gdiyoo ama eş demesi tam bir fiyaskoydu yaa olmadıı
kızlarrrr yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))
arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))
Kızlar ben de komik bişi paylaşıyım sizlerle
Eşim duysa çok kızar tabii
Benim egzersiz için kullandığım jel geciktirici jelmiş
6. ilişkimizi başka pozisyonda denedik ilk defa:26: EHUEHUE tabi jel geciktirici olunca ne kadar uğraşsa da boşalamadısöndü gitti
Hem üzüldüm eşime hem de komik geldi yafkihkihkih
[ı]egzersizcilerden gelen mesajlarla egzersiz listesini ve egzersiz durumlarını sürekli yeniliyorummmmmmmm[/ı]
merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....
merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....
nıye bana kımse bısey yazmıyo destege ihtıyacım var lutfennnnn
cevap verdik, takip etendişeni telaşını anlıyorum. ilk geldiğin günler öyle oluyor genelde, ben yazarken bile heyecanlanıyordum sanki okuyanlar beni ekrandan görüyormuş gibi. bu hastalık insanı çok yıpratıyor. ama buraya geldin ya artık, yeneceksin hiç endişe etme. yeter ki şu kelimeleri sözlüğünden çıkar: "yapamıyorum, çok küçük, olmuyor, başaramıycam". bunlar yok, yapacaksın ve sen vajinismustan daha güçlüsün. burdaki herkes de sana elinden geldiği kadar yardım edecek. verilen cevapları kaçırmadan takip et, düzenli egzersiz yap, her gün rapor ver ve sakın pes etme.
maalesef bu sorunu yaşayan çok kişi var. buraya gelmen büyük adımlardan biri, vajinayı tanıyıp içeri ilk giriş olduğunda da %50si gidiyor zaten. gerisi azimle egzersize devam etmek. günü gelince de yenip kurtuluyorsun. başarı öyküleri sayfası var, onları da oku, ben onlardan çok cesaret almıştım. (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, yenenler hikayenizi orada paylaşıp buraya da linkini koyun mutlaka)
inşallah vakit kaybetmeden egzersize başlar ve bir an önce yenersin.
canım sakın korkma doğru yerdesin ben de tam yedi yılda yendim bu seni umarım biraz da olsa rahatlatır.üç yıl da geçse beş yılda geçse çözülüyo bu iş sakın korkma yeter ki iste ve yenmek için çabala daha fazla vakit kaybetme kendine ızdırap çektirmekten başka hiçbirşey yapmıyorsun ben yedi yıl geçirdiğime çok pişmanım biran önce egzersizlere başla olacak göreceksin ben yaptıysam sen de yaparsın düşünsene yedi koca yıl bunu buraya seni korkutmak için değil bunun yapılabildiğini göstermek için yazıyorum.inan bana korkulacak hiçbirşey yok senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını ben de yaşadım ve başkalarıda yaşasın istemiyorum inan bana sadece kafamızda büyütüyoruz hiçbirşey yok .boşu boşuna kendimize eziyet ediyoruz .ne olur bunu kendine yapma ben çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?