Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende kulak çöpünden aparat yaptım regl girdi araya haftaya bitecek inş bu iş kararlıyım...

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz

merhaba..öncelikle bebek yağı kullanma ,kullanan bir çok arkadaşımız mantar oldu.. riske atma.. mutlaka bir jel edin, ultrason jeli olabilir, ya da okey ve durexin jelleri var onlardan biri olabilir.. ultrason jeli medikaller de satılıyor 5 lira civarında.. diğerlerini ise eczane de ya da büyük marketlerde bulabilirsin.. p...sin baya bir kısmını yapabildiysen eğer pozisyondan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsin...eğer altta deniyorsan o takıldığın yerde poponu havaya kaldır.. bir de kilit noktalardan biri de derin derin nefes al ve nefes verirken ilerletmeye çalışın.. ama tabi daha rahat olmak istiyorsan egzersiz şart.. kulak çubuğuyla başlamışsın adım adım kulak çubuklarını arttır.. sonrasında mumla devam edersin.. takıldığın her aşamayı sor.. raporda ver ki daha rahat takip edelim.. hem sende daha disiplinli olursun.. ama mutlaka mutlaka bir jel edin.. bebek yağı kullanma

valla canım benim eşim ilk zamanlarda kendince şakalar yaptı ben ne bilim senn bilerek yapmadığını falan dedi erkek yani düşünmez desende düşünüyo.. bacaklarımı acınca acyıp tıtrıyo ve kasılıyorum esim cekılıyo 5 dk sonra falan geciyi baktık olmuyo jınekologa gıttık gel sende duy dedıklarını falan dedım oyle deyınce utandı gırmedı dr bı sorun yok desede benım beynım bunu kabul etmıyo ıste sankı kumas gıbı yırtılacak vs seyler dusunuyorum ama reglim bitsin bitecek bu iş
ark deneyimlerini okuyunca bilmediğim şeyleri öğrendim ve acayip gaza geldim
ben üste cıkamıyorum korkuyorum onu yapamıyorum popomun altına yastık koyuyorum esım benım ustumdee oluyo yatar pozısyonda o benı bacaklarının arasına alıyo oyle yapıyo ve ucu gırıyo bende sakınlastıkce bacaklarımı acıyorum yavas yavas bırazda popomu kaldırıyorum oyle gırıyo şimdilik böyle yapıyoruz ben ilk böyle aldım ve girince ağladım kalktıktan sonra şükür namazzı kıldım

bende yensem keşke

sende yenebilirsin.. burada hepimiz başarabildiysek sende başarabilirsin.. ama anladığım kadarıyla egzersiz fikrini sende eşinde reddediyorsunuz.. bu sorunun tek çözümü egzersiz..öncelikle yapman gereken eşinle bu sorunu aşman yani egzersiz yapacağını, egzersiz esnasında esnemeden dolayı kırmızı gelmeyebileceğini kabullenmeniz gerekiyor..bu sorunu hallettikten sonra gerisi kolay.. bu arada eğer bir süre daha p...s denemesi yapmayı düşünüyorsan başarı hikayelerini okuyabilirsin.. orada hem pozisyon hakkında hemde bu süreçte neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler var.. hemde motive açısından faydası oluyor

[ı]egzersizcilerden gelen mesajlarla egzersiz listesini ve egzersiz durumlarını sürekli yeniliyorummmmmmmm[/ı]

yalnız dün gece acımıştı biraz şimdi ikinciye çekiniyorum. yapmadan önce egzersiz tekrarlamam lazım :) hiç egzersiz yapasım yok inşallah istemez bu akşam

Çok sıkıntı çekiyorum yani artık kendimi yetersiz sanıyorum. Bikere eşim zorladı çok ağladım çok canm yandı sonra o da uzuldu ve o gun anladı sen gerçekten hazır degılsın yapamıyosun askım dıye sanıokı cesaretımı kırabılır ama kıramadı . ben canm yanmasın ıstıyorum girerken ıkınıyorum ama sanki girmiyo canım yanıyo cok sıkıldım yenmek ıstıorm artık şimdi işyerindeym aglıcam ya. işyerinde de tek tük gireblyrm kmsyle knsamıorm cok ktym

yalnız dün gece acımıştı biraz şimdi ikinciye çekiniyorum. yapmadan önce egzersiz tekrarlamam lazım :) hiç egzersiz yapasım yok inşallah istemez bu akşam

Canıım o istemezse bile sen iste Başarmışken üstüne gitmen alışman lazım Egzersize ve çalışmalara devam

Sen ve bu durumu yapamayanlar yetersiz değiller. Bu bir hastalık. Hasta olan herkes mi yetersiz? Tabiiki değil. Ama güzel yanı bu hastalığı sen tek başına yenebilirsin, başkasının yardımına ihtiyacın yok eşin dışında

Canım yanacak, yanabilir diye düşünmemelisin. Öyle olursa canın yanar.

Kendini ve eşini egzersiz yapmaya ikna etmelisin İnan egzersizlere başlayınca işin kolaylaşacak... Bunun can yakmayan bir şey olduğunu göreceksin

Son düzenleme:

canım ben önceleri yatağa girmeye korkuyodum deneyelim der diye ama cok sükür dediğim gibi yaptım ve her zaman hissetmesem de giriyo
üzülme ben çok çok korkağım az uz değil yani çok fazla :)
ilk regli oldum da ölcem sanmıştım ağlaya ağlaya hasta olmuştum böyle olacağım belliydi
ama kararlıyım sabızsızlıkla reglim bitsin diye bekliyorum :) FATİH SULTAN MEHMET NE DEMİŞ ; YA BEN İSTANBUL'U ALACAĞIM YADA İSTANBUL BENİ..
ya ben vajiyi yeneceğim yada yeneceğim yani başka çözüm yolu yok :)
ben hergün deneme yapalım istiyorum ya bitsin bu sıkıntı stres diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…