Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşime devamlı soruyorum oldu mu gerçekten diye:)) birde jel falanda kullanmamıştık. nası oldu anlayamadım. ama dediğim gibi öyle basınç falan hissetmedim. o beni düşündürüyor. niye hissetmedim acaba diye.hala egzersiz yapasım var:))) ne olur ne olmaz diye:)))

Egzersiz yap yap Yenince ben de devam ettim birkaç gün egzersiz yapmaya Belki sen basınç hissetmiyorsundur

[ı]kızlar çok soran olduğu için, egzersiz aşamalarımı, başımdan geçenleri tekrar paylaşıyorum. Umarım benden sıkılımıyorsunuzdur[/ı]

Son düzenleme:
Herkese tekrar merhaba.

Arkadaşlar ben 4 gün egzersiz yaptım. Hatta 3. günün sonunda eşimin başı ağrımasaydı 3 gün egzersiz yapıp yenmiş olacaktım. Bir gün gecikmesinin sebebi de 3. gün deneyememiş olmam

Yeni başlayacaklar, cesaret edemeyenler, yarıda bırakanlar lütfen kendinize güvenin, inat edin, başaracağınıza inanın. "Başaramıyorum" "Yapamıyorum" "Korkuyorum" kelimelerini silin zihninizden. Gerçekten "başaracağım, yeneceğim" kelimelerini zihninize yerleştirdiğinizde her şey yavaş yavaş geliyor inanın bana.

1 yıllık evliyim. Evliliğimin 19. gününde bu topiğe girdim ve şunları yazdım;

(Sizler için üşenmeden geçmişe dönüp yazdıklarımı buluyorum ki benim için çok zor oldu , kıymetinizi bilin )

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012

Bi de ben eczaneye gidip jel almaya utanıyorum biraz da küçük gösteriyorum genelde öğrenci sanıyorlar beni puf!
Ben parmaktan başka bir şey sokma kısmında çok çekiniyorum, parmak sokunca en azından içeriyi hissedebiliyorum, ama kulak çöpü falan diyince çok kasıyorum kendimi oyyy kastım gene

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8 EKİM 1. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

10 EKİM 3. GÜN

11 EKİM 4. GÜN (BUGÜNÜ ERTESİ GÜNE BAĞLAYAN GECE BEN DE BAŞARDIM

Hızımı alamadım daha da kalınlaştıracağmmmm gece de p...s denerim diyorum erken mi ki

cnm ben dün işaret parmağımın tamamını aldım :)) beni güncelleyebilirsin :)))

Arkadaşlarım, canlarım, cigerlerim, vajidaşlarım...

Gördüğünüz gibi ben ne yazmışım?

"Parmak falan diyorsunuz ama yokkk yapamam" "kulak çöpünü düşününce bile kendimi kasıyorum"

Ama ne olmuşşşş?

Bu cadı inat etmiş, azmetmiş ve 4 günde yenmişşşşşşşşş

Niye siz de yapamayasınız????????????????????????????????????????????

BEN İNANIYORUM HERKES YENECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Son düzenleme:
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL ...

KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL

canım bende kulak çöpünden aparat yaptım regl girdi araya haftaya bitecek inş bu iş kararlıyım...

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

canım vajinusmustan dolayı mı ayrılıyordunuz?

ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz

merhaba..öncelikle bebek yağı kullanma ,kullanan bir çok arkadaşımız mantar oldu.. riske atma.. mutlaka bir jel edin, ultrason jeli olabilir, ya da okey ve durexin jelleri var onlardan biri olabilir.. ultrason jeli medikaller de satılıyor 5 lira civarında.. diğerlerini ise eczane de ya da büyük marketlerde bulabilirsin.. p...sin baya bir kısmını yapabildiysen eğer pozisyondan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsin...eğer altta deniyorsan o takıldığın yerde poponu havaya kaldır.. bir de kilit noktalardan biri de derin derin nefes al ve nefes verirken ilerletmeye çalışın.. ama tabi daha rahat olmak istiyorsan egzersiz şart.. kulak çubuğuyla başlamışsın adım adım kulak çubuklarını arttır.. sonrasında mumla devam edersin.. takıldığın her aşamayı sor.. raporda ver ki daha rahat takip edelim.. hem sende daha disiplinli olursun.. ama mutlaka mutlaka bir jel edin.. bebek yağı kullanma

valla canım benim eşim ilk zamanlarda kendince şakalar yaptı ben ne bilim senn bilerek yapmadığını falan dedi erkek yani düşünmez desende düşünüyo.. bacaklarımı acınca acyıp tıtrıyo ve kasılıyorum esim cekılıyo 5 dk sonra falan geciyi baktık olmuyo jınekologa gıttık gel sende duy dedıklarını falan dedım oyle deyınce utandı gırmedı dr bı sorun yok desede benım beynım bunu kabul etmıyo ıste sankı kumas gıbı yırtılacak vs seyler dusunuyorum ama reglim bitsin bitecek bu iş
ark deneyimlerini okuyunca bilmediğim şeyleri öğrendim ve acayip gaza geldim
ben üste cıkamıyorum korkuyorum onu yapamıyorum popomun altına yastık koyuyorum esım benım ustumdee oluyo yatar pozısyonda o benı bacaklarının arasına alıyo oyle yapıyo ve ucu gırıyo bende sakınlastıkce bacaklarımı acıyorum yavas yavas bırazda popomu kaldırıyorum oyle gırıyo şimdilik böyle yapıyoruz ben ilk böyle aldım ve girince ağladım kalktıktan sonra şükür namazzı kıldım

bende yensem keşke

sende yenebilirsin.. burada hepimiz başarabildiysek sende başarabilirsin.. ama anladığım kadarıyla egzersiz fikrini sende eşinde reddediyorsunuz.. bu sorunun tek çözümü egzersiz..öncelikle yapman gereken eşinle bu sorunu aşman yani egzersiz yapacağını, egzersiz esnasında esnemeden dolayı kırmızı gelmeyebileceğini kabullenmeniz gerekiyor..bu sorunu hallettikten sonra gerisi kolay.. bu arada eğer bir süre daha p...s denemesi yapmayı düşünüyorsan başarı hikayelerini okuyabilirsin.. orada hem pozisyon hakkında hemde bu süreçte neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler var.. hemde motive açısından faydası oluyor

[ı]egzersizcilerden gelen mesajlarla egzersiz listesini ve egzersiz durumlarını sürekli yeniliyorummmmmmmm[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…