Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnn canımmm ben de çok haykırdım böyle hiç yabancı değil bu cümleler ama bu işin püf noktası önce egzersiz sonra da yön bulma lütfen gayrete gelip başla egzersizlerden inan göreceksin ne kadar kolay olacağını

biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum

Canım herkes "egzersiz yapamam" diyordu, ben bile... Ama yapmak mecburiyetinde olduğumuz için yaptık. Lütfen biraz cesaret...

Egzersiz yönü doğru bulmana, ilerisinin nasıl bir yapıda olduğunu anlamana yardım ettiği için, penis denemelerinde de daha rahat oluyorsun, daha cesur oluyorsun, yönünü bulduğun için yenmeye daha yakın oluyorsun.

Ama egzersiz yapmadan sadece penis denemesi yaptığın zaman sadece anlatılanla, kendin test etmediğin için yönünü doğru tutturamıyorsun, canın yandığı an bırakıyorsun İşte egzersiz devam edecek gücü veriyor inan bana Bak burada o kadar çok kişi ben egzersiz yapamam, egzersizsiz yenmem lazım yazdı sonra baktılar ki egzersiz yapanlar patır patır gelin oluyor, anladıklarki tek çözüm egzersizzzzzz

Ben çok okudum "asla egzersiz yapamam, parmağımı asla yerleştirmem" deyip birkaç gün ya da hafta sonra "kızlarrrr inanamıyorum serçe parmağımı aldım, kızlarrrr inanmıyorum aparat aldım, ben nasıl yaptım bunu "yazanları...

Biraz cesarete ve inata bakıyor bu iş inan bana (
Cadı kediden alıntıdır, çünkü çok doğru yazmış...hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz)
Cadıkedi bir de sık sorulan sorularla ilgili oturmuş uğraşmış harika bir veri hazırlamış bizlere. Onlara da bir göz at istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...e-vajinismusu-yenelim-12793.html#post27173129
Pozisyonlar, egzersizin faydaları vs. herşeyi anlatmış hem de resimli...Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve mutlaka senin de uygulamanı öneriyorum...

bunları okuyunca sunu düşünüyorum sanırım erkekler birbirine gerçekten benziyor bak canım şu an senin kadar o da sıkıntılı ve erkekler kadınlara benzemez sert önlemler alırlar su an düşünüyorum benim eşimde arkdşlarıyla cıkardı aksam mac ızlemeye gıderdı nargıleye gıderdı ben öyle üzülürdüm ki içimden birşey de gelemzdi egzersizide bırakırdım onun olmadığı gün...bu süreç malesef sıkıntılı sana tavsiyem haklıda olsan su surecte yine kendini cezaLANDIRMA egzersizi bırakarak bir an önce yen o zaman hersey daha farklı olucak inan bana

1 parmak egzersizini geçemiyorum yani deneyemiyorum bile.16 aylık evliyim

canım aslında tek parmak en kolayı kastın serçe parmak galiba. bak ben bu seteden haberim olmadan orta parmak almıştım, parmaktan başka bişey alamam derken kızların desteğiyle 10cm aparat bile aldım. biliyorum sızlanmıyosun elinde değil ama odaklanmaya çalış, kendini motive et, bak bende canı tatlı biyim ama bitsin artık istiyorum, yavaş yavaş derin nefes alıp vererek almaya çalış, ilk sayfaları oku oralarda çok güzel açıklamalar var,
pen penis denemesindeyim azcık ucunu alıyorum o da zorla ama yaramazpisinin dediği gibi yön mü, kasmamı artık bilmiyorum takılıyorum ((((((. bende bu konuda yardımlarını bekliyorum arkadaşların

kız benim adım niye yok unuttun mu hayal2011 durum 1 parmak

basını yerlestırdıkten sonra canım asagı dogru popya dogru nefes vererek tıtrı aynı aparatı nasıl yerlestırıyosan o sekılde sonra kayıp gıdıcek inan...ilk zamanlar elinzle yönlendirin bask pek etme 10 cm e gelmişsin sen elinle al ve aparatı yerlestrdıgın ıcın yönü biliyorsun hafşif popoya eğimli bu cok onemlı bir detay

kızlar ben napıyım ya nerde takılıyorum lütfen yardım edin. 10cm aldım penis denemesindeyim, ucunu zorlaya zorlaya aldım ki ben ucunu alırsam gerisi gelir diyodum rahattım ama gerisi bi türlü olmuyo

canım çok sağol döndüğün için. ben sırtüstünde aldım hep aparatı ama bu duruşta benim yönlendirmem pek mümkün olamıyor eşimin parmağını da almıştım denemeden önce hatta gitgel bile yaptı hiçbişey hissetmedim ama penis olmuyo (

sen biraz daha devam etmelisin bence penis aşamasına gecıp demoralize olma o zaman bende sabuırsuz davranıp penis denemesi yapıyordum basarısız olunca parmakla oluyor bununla olmyacak mı gibi sorular geliyordu aklıma devam et egzersizlere

yaaa ÇOOOK SEVİNDİM kulak çöpünü streçe mi sardın egzersize başlaman çok büyük bi adım oldu tebrikler

kulak çöpüne 2kat pamuk sardım 1 1,5 cm kalınlığındaydı strecledım :) ya eşime kulak çöpü yaptım deyince o bile sevindi alnımdan öptü çok mutlu oldum
svd85 arkadasımdan tekrar tekrar ALLAH razı olsun onun sayesınde yapabildim yapamam dedğim şeyi

canım bendede oluyo vajiyi yendiğimden beri sureklı wc ye gıtme. vajiyi yenmeden once pek fazla wc ye gıtmezdım sımdı sureklı wc deyım yani

bende o şekil kulak çöpüne peçete sarıp streçleyerek 7 cm felan alıyodum ara verince kaldı aceba şimdi gene bastanmı baslamam gerekecek yoksa ondan devam edebilirmiyim

adetken kullanilan tamponlar var ya onlarla da deneyebilirsiniz aklima geldi birden. bu yabanci kizlar genc kizliklarinda hep kullaniyorlardi cinsel iliskiye girmedikleri halde. demek ki orasi hep esniyorgenisliyor ki hic aci cekmiyorlar. zaten yabancilar vajinismus nedir bilmiyorlar bile ne kadar güzel

nasıl yani nasıl bişeyki o

aynen ha onlar sanki anadan doğma alısık gibiler bence bizim toplumdan yanlıs aktarılmalar yüznden yok acıycak yok cok kanıycak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…