- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.661
ya ne olur ya biraz hatta çok cesaret istiyorum.bu vajinusmusu yenmenin bi püf noktası olmalı,korkunun dışında bişeyleri eksik yapıyo olabilirz
sizlerden yani başaranlardan püf noktalerı bekliyorum..yada yalvarıyorum yardım için
biz yaklaşık 3 haftadır aynı seviyedeyiz sadece ucu... ben aparat ya da parmak egzersizi yapamıyorum
Canım pek edemiyorum aslında ...annemin yanına gittim geçen hafta, başsağlığı verdim...üzgünüm, yastayım...vakit olmadı gene 2 haftadır falan,içimden de gelmiyo ayrıca...kavga ettik zaten bizimkiyle...beni anneme gönderdi, ben izin alamıyorum 2 gün sonra cuma mesai çıkışı gelicem dedi. Meğer beni göndermeye bakıyomuş adam...ben gider gitmez ilk işi sülalesini bizim eve toplayıp maç izlemek olmuş...ve bana söylemiyo...ben pazar eve dönünce farkediyorum ki eve birileri doluşmuş...evin hanımı yokken hem de yaslıyken eve misafir mi davet edilir allah aşkına...kim olursa olsun...ama beyefendi bağır çağır üste çıktı...konuşmuyoruz bile doğru düzgün...ne egzersiz, ne denemek gelmiyo içimden
ya ne olur ya biraz hatta çok cesaret istiyorum.bu vajinusmusu yenmenin bi püf noktası olmalı,korkunun dışında bişeyleri eksik yapıyo olabilirz
sizlerden yani başaranlardan püf noktalerı bekliyorum..yada yalvarıyorum yardım için
1 parmak egzersizini geçemiyorum yani deneyemiyorum bile.16 aylık evliyim
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenorecuervo[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[/table][/I][/COLOR]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL...
KIZLAR YENİ EGZERSİZCİLERİ LİSTEYE EKLEDİM AMA EGZERSİZ AŞAMASINDA NE DURUMDA OLDUĞUNUZU BANA BİLDİRİRSENİZ EGZERSİZ AŞAMANIZI DA YAZARIZ, BU BİZİM TAKİP ETMEMİZ AÇISINDAN DA İYİ OLUR
GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL
basını yerlestırdıkten sonra canım asagı dogru popya dogru nefes vererek tıtrı aynı aparatı nasıl yerlestırıyosan o sekılde sonra kayıp gıdıcek inan...ilk zamanlar elinzle yönlendirin bask pek etme 10 cm e gelmişsin sen elinle al ve aparatı yerlestrdıgın ıcın yönü biliyorsun hafşif popoya eğimli bu cok onemlı bir detaycanım aslında tek parmak en kolayı kastın serçe parmak galiba. bak ben bu seteden haberim olmadan orta parmak almıştım, parmaktan başka bişey alamam derken kızların desteğiyle 10cm aparat bile aldım. biliyorum sızlanmıyosun elinde değil ama odaklanmaya çalış, kendini motive et, bak bende canı tatlı biyim ama bitsin artık istiyorum, yavaş yavaş derin nefes alıp vererek almaya çalış, ilk sayfaları oku oralarda çok güzel açıklamalar var,
pen penis denemesindeyim azcık ucunu alıyorum o da zorla ama yaramazpisinin dediği gibi yön mü, kasmamı artık bilmiyorum takılıyorum((((((. bende bu konuda yardımlarını bekliyorum arkadaşların
basını yerlestırdıkten sonra canım asagı dogru popya dogru nefes vererek tıtrı aynı aparatı nasıl yerlestırıyosan o sekılde sonra kayıp gıdıcek inan...ilk zamanlar elinzle yönlendirin bask pek etme 10 cm e gelmişsin sen elinle al ve aparatı yerlestrdıgın ıcın yönü biliyorsun hafşif popoya eğimli bu cok onemlı bir detay
canım varya çok çok mutluyum svd85 arkadaşım sayesinde kulak çöpünü az da olsa aldım öyle rahatladım öyle mutlu oldum ki :) şuan ağzım kulaklarım da ALLAH RAZI olsun..
canım çok sağol döndüğün için. ben sırtüstünde aldım hep aparatı ama bu duruşta benim yönlendirmem pek mümkün olamıyor eşimin parmağını da almıştım denemeden önce hatta gitgel bile yaptı hiçbişey hissetmedim ama penis olmuyo(
en ideal pozisyonu arıyoruz arkadaşlar
yaaa ÇOOOK SEVİNDİM kulak çöpünü streçe mi sardın egzersize başlaman çok büyük bi adım oldu tebrikler
şimdi benim de bir sorum olacak.vajiyi yendiğimden beri sürekli wcye gitme gibi bir problemle uğraşıyorum daha önce bahsetmiştim.bir de p..s in başının deydiği yere sanki bişey batıyormuşum gibi bir şikayetim vardı hala geçmek bilmedi.yarın doktora gitmek istiyorum bu idrar sorunu için ürolojiye gidicem ama ilişkide hissettiğim batma ile ilgili jinekoloğa mı yoksa yine ürolojiyle mi görünmem gerek:26:bu doktor işlerinden hiç anlamıyorum yardım lütfen:18:vajiyi yendikten sonra buna benzer sorunları yaşayan oldu mu?
kulak çöpüne 2kat pamuk sardım 1 1,5 cm kalınlığındaydı strecledım :) ya eşime kulak çöpü yaptım deyince o bile sevindi alnımdan öptü çok mutlu oldum
svd85 arkadasımdan tekrar tekrar ALLAH razı olsun onun sayesınde yapabildim yapamam dedğim şeyi
adetken kullanilan tamponlar var ya onlarla da deneyebilirsiniz aklima geldi birden. bu yabanci kizlar genc kizliklarinda hep kullaniyorlardi cinsel iliskiye girmedikleri halde. demek ki orasi hep esniyorgenisliyor ki hic aci cekmiyorlar. zaten yabancilar vajinismus nedir bilmiyorlar bile ne kadar güzel
adetken kullanilan tamponlar var ya onlarla da deneyebilirsiniz aklima geldi birden. bu yabanci kizlar genc kizliklarinda hep kullaniyorlardi cinsel iliskiye girmedikleri halde. demek ki orasi hep esniyorgenisliyor ki hic aci cekmiyorlar. zaten yabancilar vajinismus nedir bilmiyorlar bile ne kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?