Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sağol döndüğün için. ben sırtüstünde aldım hep aparatı ama bu duruşta benim yönlendirmem pek mümkün olamıyor eşimin parmağını da almıştım denemeden önce hatta gitgel bile yaptı hiçbişey hissetmedim ama penis olmuyo (

sen biraz daha devam etmelisin bence penis aşamasına gecıp demoralize olma o zaman bende sabuırsuz davranıp penis denemesi yapıyordum basarısız olunca parmakla oluyor bununla olmyacak mı gibi sorular geliyordu aklıma devam et egzersizlere

yaaa ÇOOOK SEVİNDİM kulak çöpünü streçe mi sardın egzersize başlaman çok büyük bi adım oldu tebrikler

kulak çöpüne 2kat pamuk sardım 1 1,5 cm kalınlığındaydı strecledım :) ya eşime kulak çöpü yaptım deyince o bile sevindi alnımdan öptü çok mutlu oldum
svd85 arkadasımdan tekrar tekrar ALLAH razı olsun onun sayesınde yapabildim yapamam dedğim şeyi

canım bendede oluyo vajiyi yendiğimden beri sureklı wc ye gıtme. vajiyi yenmeden once pek fazla wc ye gıtmezdım sımdı sureklı wc deyım yani

bende o şekil kulak çöpüne peçete sarıp streçleyerek 7 cm felan alıyodum ara verince kaldı aceba şimdi gene bastanmı baslamam gerekecek yoksa ondan devam edebilirmiyim

adetken kullanilan tamponlar var ya onlarla da deneyebilirsiniz aklima geldi birden. bu yabanci kizlar genc kizliklarinda hep kullaniyorlardi cinsel iliskiye girmedikleri halde. demek ki orasi hep esniyorgenisliyor ki hic aci cekmiyorlar. zaten yabancilar vajinismus nedir bilmiyorlar bile ne kadar güzel

nasıl yani nasıl bişeyki o

aynen ha onlar sanki anadan doğma alısık gibiler bence bizim toplumdan yanlıs aktarılmalar yüznden yok acıycak yok cok kanıycak gibi

vajinal tamponlar var pamuklu adetliyken bazi kadinlar vajinanin icine yerlestiriyorlar böylece ped kullanmaya gerek kalmiyor. benim arkadaslarim ortaokul lisedeyken kullanirlardi bende yeltenmistim annem engel olmustu kizlik elden gider diye. ama orasinin esnedigini artik biliyoruz :) pedden daha iyi aslinda ped cok tahris ediyor cok sinir bisey su vajiyi atlatsakta bizde kullansak rahat rahat

ama bütün kan ona birikiyo gene akma felan olmuyo mu acebabence ped daha iyi sanki gerci hepsi iyi değilde ona göre iyidir çünkü o zaman sank gene hala içinde kalmıs gibi olur adet

ama bütün kan ona birikiyo gene akma felan olmuyo mu acebabence ped daha iyi sanki gerci hepsi iyi değilde ona göre iyidir çünkü o zaman sank gene hala içinde kalmıs gibi olur adet
nasil pede akiyorsa kan, burda da tampon kani emiyor. zaten ped gibi degistiriyorsun gunde 4-5 defa. valla bizim almanlar hep yüzüyorlardi, beyaz pantolon giyiniyorlardi cok rahatlardi yani :)) bide simdi aklima geldi kizlar.
parmak yapanlar bunu da deneyebilirler cunku icerdebekletiliyor ya

yok ben almayım ped daha iyi :) kurtulsak su vajiden de iş bunlara kalsa bu arada ben daha hastalanmadım yaaa

ben seni yenenlerden sanıyordum canım inşaallah kurtuluruz

Sağol canım dostlar sağolsun...

Benim, denememiz esnasında ilerletemememin sebebi acıdan ziyade esnekliğin oluşmaması... zaten eşimle denemeden 1 gün evvel bu bahsettiğim aparatı havlu kağıtla kalınlaştırdım ama bir türlü girmek bilmedi...bıraktım o yüzden...ertesi gün bana bi cesaret geldi, eşimle de öyle romantik bir ortam oluştu, hadi deneyelim dedim ama bir yandan da aparatı kalınlaştırdığımda olmadığını, şimdi olabilir mi ki diye düşünmeye başladım...sonra da başını alabilince çok sevindim...terler boşaldı benden...sonra da işte zorladım zorladım olmadı...bizimki de söndü zaten...bıraktık... Şimdi de kavgalıyız...Ayrıca 5 güne kadar adet olucam, gerginim...yastayım...ben annemlere başsağlığına gittiğimde, eşim izin alamam dedi önden beni gönderdi...sonra bana telefonda, evde yalnız kalamadığını ve annesine ablasına gittiğini falan söyledi...meğer bizim evde toplaşmışlar cümbür cemaat ve bana söylenmiyo, yalan söylemiş oluyo yani...evin hanımı yokken eve misafir davet edilir mi ya nolur söyle bana? hem de gümbür gümbür ses sistemiyle maç izleyeceklermiş...bütün komşularım biliyo durumu...demezler mi napıyosun sen arkadaş, senin karın yaslı değil mi??? Ama allahın sopası yok işte, elektrikler kesilmiş uzun süre de gelmemiş heralde kalkıp gitmişler...oh canıma değsin... Aman işte dertlendim, gereksiz ayrıntılara girdim galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…