- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.681
vajinal tamponlar var pamuklu adetliyken bazi kadinlar vajinanin icine yerlestiriyorlar böylece ped kullanmaya gerek kalmiyor. benim arkadaslarim ortaokul lisedeyken kullanirlardi bende yeltenmistim annem engel olmustu kizlik elden gider diye. ama orasinin esnedigini artik biliyoruz :) pedden daha iyi aslinda ped cok tahris ediyor cok sinir bisey su vajiyi atlatsakta bizde kullansak rahat rahat
nasil pede akiyorsa kan, burda da tampon kani emiyor. zaten ped gibi degistiriyorsun gunde 4-5 defa. valla bizim almanlar hep yüzüyorlardi, beyaz pantolon giyiniyorlardi cok rahatlardi yani :)) bide simdi aklima geldi kizlar.ama bütün kan ona birikiyo gene akma felan olmuyo mu acebabence ped daha iyi sanki gerci hepsi iyi değilde ona göre iyidir çünkü o zaman sank gene hala içinde kalmıs gibi olur adet
nasil pede akiyorsa kan, burda da tampon kani emiyor. zaten ped gibi degistiriyorsun gunde 4-5 defa. valla bizim almanlar hep yüzüyorlardi, beyaz pantolon giyiniyorlardi cok rahatlardi yani :)) bide simdi aklima geldi kizlar.
parmak yapanlar bunu da deneyebilirler cunku icerdebekletiliyor ya
vajinal tamponlar var pamuklu adetliyken bazi kadinlar vajinanin icine yerlestiriyorlar böylece ped kullanmaya gerek kalmiyor. benim arkadaslarim ortaokul lisedeyken kullanirlardi bende yeltenmistim annem engel olmustu kizlik elden gider diye. ama orasinin esnedigini artik biliyoruz :) pedden daha iyi aslinda ped cok tahris ediyor cok sinir bisey su vajiyi atlatsakta bizde kullansak rahat rahat
başınız sağolsun allah sabır versin canımuzunluktan ziyade çevresi daha önemli canım biliyorsun,4-5 cm yaklaşık beyaz mum ya da işaret parmağı kadar olsa gerek.üstte ve sırt eşe dönük asla yapamam dediğim bir pozisyondu ama o şekilde yendim ve şimdi de yönü bulabilmek için ilk önce o pozisyonl başlıyoruz.başından sonra zaten bişey yok keşke biraz daha sabredebilseydin.acıdığına göre yön olarak doğru olmayabilir popoya doğru biraz eğimli olması gerek,yoksa sızlıyor. biraz eğilerek bacaklarını yavaş yavaş açarsan kolay oluyor.aparatı da içinde bekleterek cm cm büyütürsen daha rahat edersin.raporlarını bekliyoruz canım egzersizleri bırakma
ben seni yenenlerden sanıyordum canım inşaallah kurtuluruz
Canım pek edemiyorum aslında ...annemin yanına gittim geçen hafta, başsağlığı verdim...üzgünüm, yastayım...vakit olmadı gene 2 haftadır falan,içimden de gelmiyo ayrıca...kavga ettik zaten bizimkiyle...beni anneme gönderdi, ben izin alamıyorum 2 gün sonra cuma mesai çıkışı gelicem dedi. Meğer beni göndermeye bakıyomuş adam...ben gider gitmez ilk işi sülalesini bizim eve toplayıp maç izlemek olmuş...ve bana söylemiyo...ben pazar eve dönünce farkediyorum ki eve birileri doluşmuş...evin hanımı yokken hem de yaslıyken eve misafir mi davet edilir allah aşkına...kim olursa olsun...ama beyefendi bağır çağır üste çıktı...konuşmuyoruz bile doğru düzgün...ne egzersiz, ne denemek gelmiyo içimden
ama olmuyo berayyy
Kızlar merhaba , ben daha kegel egzersizlerindeydim ama dün eşimle denemeye karar verdim tekrar, vaji ye geldiğinde p... o kadar canım acıdı ki geri çektim kendimi sonrada devam etmedik zaten , iyica başa dönmüş oluyorum sanırım
Canım Acele Etmiyo musun Birazcıkk. Daha Kegel egzersizsindesin. Normal egzersizleree başlaa bir an öncee. İlk Başta kulak çöpüylee başla ki. Orayaa Bişeylerin girebildiğini görrr
ahanda hastalandım şimdi 22 gün gecikmeden sonra
Benim takıntım sadece acıya bunu anladım aslında o nedenle kasıyorum kendimi :S
Hmmm.. Anladım Canımm. Bu Şekildee hastalanman normal değil bencee bir jinekoloji doktoruna git. Adetinin geciktiğini söyle. Onaa göree Doktor İlaç filan bişeyler yazar..
bitikten sonramı gidiyim aceba yada şimdi gitmemde sakınca varmı ama ona herseyi anlatmak gerekiyomu işte vajiliyim eşim vaji ağzına boşalıyor ondan sonra gecikmeler oluyoı diye yoksa diğer ay bi kaç hgün gecikince mi itsem
Sen bilirsin canım anlatmak istiyosan anlat tabi. Amaa Yok ben Anlatmak istemiyorum diyosann sadecee geciktiğini söylee. Hamilee Değilimm Amaa adet günlerim Çok gecikiyo deeeŞuan Hastalanmışsın zatenn ilaç filan vereceğini zannetmiyorum amaa. İstersen Bittikten sonraa gitt. Yada bir sonraki ayı beklee. Baktın yinee gecikti o zaman gitt kesinliklee
evet en iyisi diğer ayı beklemek belki adetim bitince vajiyide yenerim diğer ayada gecikir ama inşallah bu sefer bebek için gecikir doktora gidiyomusum işte sinirli sinirli her ay gecikiyo neden aceba doktor dicek gecen ayları bilmem ama bu ay gecikmesinin nedeni belli bebeğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?