Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladım Canımm böylee Bir durumdaa Tabi ki haklısınn. Ben olsam benimdee içimden gelmez. İnş Bir an önce Atlatırsınız Bu Kötü Günleri. Eşinin sana bu şekildee davranmasının sebebide biliyosunki Vajinismus.

Kızlar merhaba , ben daha kegel egzersizlerindeydim ama dün eşimle denemeye karar verdim tekrar, vaji ye geldiğinde p... o kadar canım acıdı ki geri çektim kendimi sonrada devam etmedik zaten , iyica başa dönmüş oluyorum sanırım

Canım Acele Etmiyo musun Birazcıkk. Daha Kegel egzersizsindesin. Normal egzersizleree başlaa bir an öncee. İlk Başta kulak çöpüylee başla ki. Orayaa Bişeylerin girebildiğini görrr

Canım Acele Etmiyo musun Birazcıkk. Daha Kegel egzersizsindesin. Normal egzersizleree başlaa bir an öncee. İlk Başta kulak çöpüylee başla ki. Orayaa Bişeylerin girebildiğini görrr

Benim takıntım sadece acıya bunu anladım aslında o nedenle kasıyorum kendimi :S

Hmmm.. Anladım Canımm. Bu Şekildee hastalanman normal değil bencee bir jinekoloji doktoruna git. Adetinin geciktiğini söyle. Onaa göree Doktor İlaç filan bişeyler yazar..

bitikten sonramı gidiyim aceba yada şimdi gitmemde sakınca varmı ama ona herseyi anlatmak gerekiyomu işte vajiliyim eşim vaji ağzına boşalıyor ondan sonra gecikmeler oluyoı diye yoksa diğer ay bi kaç hgün gecikince mi itsem

Sen bilirsin canım anlatmak istiyosan anlat tabi. Amaa Yok ben Anlatmak istemiyorum diyosann sadecee geciktiğini söylee. Hamilee Değilimm Amaa adet günlerim Çok gecikiyo deee Şuan Hastalanmışsın zatenn ilaç filan vereceğini zannetmiyorum amaa. İstersen Bittikten sonraa gitt. Yada bir sonraki ayı beklee. Baktın yinee gecikti o zaman gitt kesinliklee

evet en iyisi diğer ayı beklemek belki adetim bitince vajiyide yenerim diğer ayada gecikir ama inşallah bu sefer bebek için gecikir doktora gidiyomusum işte sinirli sinirli her ay gecikiyo neden aceba doktor dicek gecen ayları bilmem ama bu ay gecikmesinin nedeni belli bebeğin var

Ayyy Hadi bakalımm İnşş Canımm. Hayalinin gerçek olmasını bendee çok isterimm. O zaman napıyosun Regl Bittikten hemen sonraa Pamuk eller Vajiyee Bol Bol egzersiz yapıyosunn. Başkaa şekildee vajinismusu Yenmenn Çok zorr

aynen biter bitmez yapıcam baya gelmiştim ama tekrar basa sarcam ama sanırım cabuk gecerim tabi inşallah çünkü o aşamaları daha önce yaptıgım için inşallah evlilik yıldönümüzde eşime güzel hediye vermilş olurum yetişmez ama çünkü 29'u evlilik yıldönümümüz az zaman gibi gözüküyo ama inşallah hırs edersem yenerim dua edin kızlarr

kızlar ben napıyım ya nerde takılıyorum lütfen yardım edin. 10cm aldım penis denemesindeyim, ucunu zorlaya zorlaya aldım ki ben ucunu alırsam gerisi gelir diyodum rahattım ama gerisi bi türlü olmuyo

Tatlım egzersizleree devam etmen lazımm. Yılmadan Usanmandan. Eşinee egzersiz yaptırıyo musun bakalımm ?? Mutlakaa yaptır. Onun Faydasını Göreceksin. Penis denemesindee üst pozisyondaa denemeni öneriyorum. Yüzün Eşinee Dönük olsun. Bolcaa Jel sürr hem kendinee hem eşinee. Kaysınn Gitsin diyee. Penisi Vajinana Yerleştir. Ve Yavaş nefes alıp vere vere oturmaya başla canının yandığı yerdee durr beklee çekme kendini geriyee bir kaç saniyee beklee yanması gidicektir. Sonraa devam et oturmaya baktın yinemi ağrınn var dur beklee yinee ağrın geçene kadar geçtimi tekrar devam et. Sonraa Bir bakıcaksınn hepsii cupppppppp diye girivermiş. Yani demem oki canının yandığı yerde pes edip geri çekme kendini beklee o andaa içindee. zaten bir kaç saniye içindee geçicek o. Bu şekilde yaparsann Kolaykıklaa olur. Bide kafana koyman lazımm ben bunu yapıcam diyee anlaştık mı ??

Oooo Canım sen istedikten sonraa yaparsınn. Önemli olan istemen daha 29 Kasım'a var hemm. O süree gelenee kadar egzersiz yaparsın. Bu arada eşinee de egzersiz yaptırr. Onun baya bir yararı olacaktır sanaa.

eşine egzersiz derken anlamadım ama

Yani Canım Şimdi sen neyle egzersiz yapıyosunn ?? Parmak egzersizimi Yoksaa Aparatlaa egzersizmi ?? Parmakla Yapıyosann eşin parmaklarını soksun vajinanaa. O şekilde eşin egzersiz yapsınn. Eğer aparatla yapıyosann aparatını eşine ver yine o soksun git gel yapsın. Bu Senin eşinee karşı güvenini getirecek vee sendee eşinle ilişkiye girmek isticeksin tatlımm Ama Öylee tek seferdee değil devamlı olarak eşinee yaptırman lazım.. Gerçekten çok yararını göreceksin..

anladım ben aparatla yapıyorum dediğin haklı inşallah kabul eder birlikte yaparız eder heralde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…