Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparat sıralamasını yaparmısın bana peki beRayy ?

Canım İlk başta 1 tane Kulak Çöpüyle İşe Başlıyosun. Sonra 2-3 tane Kulak çöpüyle devam ediyosun. Sonra Kulak Çöpüne Alıştıktan sonra Parmak egzersizi Yapabilirsin.(Ben parmak egzersizi yapmıştım) Ve Aparatlarla Egzersiz var. Aparat derken mesela rimele peçetee sarıyosun streç filmle sabitleştiriyosun. Jel sürerek o şekildee egzersiz yapıyosun. Ama parmakta ilk başta serçe parmak sonra işaret parmak sonra orta parmak sırayla gidiyo. Ondan sonra İki parmağa geçiyoruz yani işaret parmakla orta parmağı aynı anda sokuyoruzz. Daha sonraa 3 parmağa geçiyoruz bunlarda işaret,orta ve yüzük parmak oluyo. Egzersiz Aşamaları bunlardan oluşuyo tatlımm

Çok teşekkür ederim canım bugün olmasada yarın deneyeceğim kulak çöpüyle , sen hangi aşamadasın peki?

Harika çok sevindim darısı bizlerin başına ... Bişey daha soracağım ne kadar sürede yendin peki ?

2 Buçuk ay Vajinismus Derdini çektim ben. Ağustostu heraldee egzersizleree başlamıştım. EYLÜL'ün 5 'İndede Yenmiştimm. Yani 1 ay 1 buçuk ay filan egzersiz yaptımm. Amaa Tabi ki bu herkeste aynı olacak diyee bişe yok. Belki sen daha erken yenersin. 4 günde vajinismusu yenenler var yani..

Evet okuyorum vala imreniyorum onlara

kızlar birşey sormak istiyorum 2parmak kaç cm kaç cm alında eşle denemek gerekiyor?

ama ben istanbulda oturmuyorum ki bulunduğum ildede yok vajinusmusla ilgilenen

Evet Diyebiliriz canım. Ben işaret parmağımı orta ve yüzük parmağımı dümdüz sokmuştum yani küs şeklinde yaparak değil..

2, 3 aydır çok isteksizdim ama bugün birden kalktım ve önce serçe parmak sonra işaret, orta sonra da işaret ve orta... ama aparat kullanamıyorum sen hiç aparat kullanmış mıydın cnm

Plaisirs Secret Geisha Kegel Egzersiz toplarını kullanıyorum ben. vajinismuz problemim yok allaha şükür ama eminim ileri seviyelere geldiğinizde bunu kuallanmanızın faydası olacaktır.

canım cvp yazmıştım ama yayınlanmadı. denemeden önce eşimin parmağını aldım hatta gitgel bile yaptı hiç sıkıntı omadı ama iş penise gilince takıldık. hemen pes etmedim nefes aldım rahatlattım kendimi zorlaya zorlaya azcık ucunu alabildim ama çok zor oldu eşim çok az girdi diyor ondan sonra ne kadar denediysek olmadı. dediğiniz hepşeyi yaptım nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum. ben sırtüstü pozisyondaydım hep. dediğin pozisyonu denicem, inşaallah berayy çok teşekkür ederim

Evet Canım Üst Pozisyondaa Bu dediğimi Mutlaka uygulaa tatlımm..

2, 3 aydır çok isteksizdim ama bugün birden kalktım ve önce serçe parmak sonra işaret, orta sonra da işaret ve orta... ama aparat kullanamıyorum sen hiç aparat kullanmış mıydın cnm

Hayır Canım Ben Hiç aparat kullanmadım. Sadece Parmak egzersizi yaparak yendim vajinismusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…