- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.721
çok içim rahatladı canım benimm bu destekle en kısa zamanda aşamaları aşacağım inş.. :)
bunları okuyunca sunu düşünüyorum sanırım erkekler birbirine gerçekten benziyor bak canım şu an senin kadar o da sıkıntılı ve erkekler kadınlara benzemez sert önlemler alırlar su an düşünüyorum benim eşimde arkdşlarıyla cıkardı aksam mac ızlemeye gıderdı nargıleye gıderdı ben öyle üzülürdüm ki içimden birşey de gelemzdi egzersizide bırakırdım onun olmadığı gün...bu süreç malesef sıkıntılı sana tavsiyem haklıda olsan su surecte yine kendini cezaLANDIRMA egzersizi bırakarak bir an önce yen o zaman hersey daha farklı olucak inan bana
ya ama egzersiz yapamam sanmıyorum ben direk eşimle yenmeye çalışıyorum böyle yenen kimse yok mu acaba
Anladım Canımmböylee Bir durumdaa Tabi ki haklısınn. Ben olsam benimdee içimden gelmez. İnş Bir an önce Atlatırsınız Bu Kötü Günleri. Eşinin sana bu şekildee davranmasının sebebide biliyosunki Vajinismus.
Sağol canım ya valla içim rahatlıyo böyle olumlu yazılanları okurken...erkekler gerçekten çok benzer tavırlar sergiliyorlar...bakalım işte biz sadece şimdilik uç aşamasındayız...aparatımı biraz kalınlaştırayım da...en son 6 cm. aparat denedim ama ittiremedim bi yerden sonra...takıldı kaldı...anlamadım...onun bir cm. dar olanı rahatça girdi...ama işte bakalım tekrar denicem...
Canım çok tebrik ederim çok sevindim...darısı başımıza artık...anlatsana nasıl oldu...
kız tampon mu Allah iyiliğini versin
ozaman en baştan yavaş yavaş başlayalım,bu konun en başında kegel egzersizleri var orayı okumakla başla ve kegel egzersizlerini dene istersen yani çok afedersin çişini yaparken bırak tut ve bir daha bırak kaslarını çalıştır,sonra ayna karşısında o bölgeyi incele ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.bunları yaptıktan sonra kendini rahat hissedebileceğin bir şekilde parmak ya da aparat egzersiziyle devam edersin.en önemlisi yapamam edemem demek yok başaracağına inanıyorum.ilk başta ürkütücü gelse de öyle olmadığını göreceksin.en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum.aklına takılan en ufak şeyi bile sormaktan çekinme mutlaka biri yardımcı olur
parmak egzersızlerı denedım olmadı ama tekrar tekrar denıycem bıde parmak veya bı aparat sokunca kanama olmazmı yanı kızlık zarı yırtılmazmı bozulmazmı ben bu sekılde olsun ıstemıyorum esımın penısıyle bozulsun ıstıyorum
hayatım sen bu hastalığı yen de kızlık zarı yırtılmış yırtılmamış pek bir önemi yok belirli bir süreden sonra sadece bu hastalığı yenmeyi düşünüyosun zar falan aklında olmuyo zaten bu zar yüzünden değil mi bunca yıldır çektiğimiz acıyacak edecek aman nasıl olacak diye allaha çok şükür ben o yönden çok rahattım çünkü eşim bana çok destek verdi ben de egzersiz yaparken ya zar yırtılırsa diye düşünüyordum.eşim dedi ki yırtılırsa yırtılsın yeter ki sen bu hastalığı yen. eşinin desteği varsa korkulacak hiçbirşey yok.zaten bu kızlık zarına yüklenen anlam da çok saçma geliyor bana bizim bu yaşadıklarımızda yetiştiriliş tarzımız ve kızlık zarına yüklediğimiz önemin de etkisi çok.bu vajinusmus zaten bizim gibi kapalı toplumlarda daha çok oluyor.
hayatım sen bu hastalığı yen de kızlık zarı yırtılmış yırtılmamış pek bir önemi yok belirli bir süreden sonra sadece bu hastalığı yenmeyi düşünüyosun zar falan aklında olmuyo zaten bu zar yüzünden değil mi bunca yıldır çektiğimiz acıyacak edecek aman nasıl olacak diye allaha çok şükür ben o yönden çok rahattım çünkü eşim bana çok destek verdi ben de egzersiz yaparken ya zar yırtılırsa diye düşünüyordum.eşim dedi ki yırtılırsa yırtılsın yeter ki sen bu hastalığı yen. eşinin desteği varsa korkulacak hiçbirşey yok.zaten bu kızlık zarına yüklenen anlam da çok saçma geliyor bana bizim bu yaşadıklarımızda yetiştiriliş tarzımız ve kızlık zarına yüklediğimiz önemin de etkisi çok.bu vajinusmus zaten bizim gibi kapalı toplumlarda daha çok oluyor.
esmınde destegı cok oda zara pek dusunmuyo dusundugu tek sey su sorundan kurtulabılmemız
bence de hayatım sen bu zara takılma ve biran önce egzersizlere başla çünkü bu işin tek çözümü bu egzersizler.onlar sayesinde oraya birşey girebildiğini girebileceğini görüyosun ve bu sayede kendine güvenin geliyo ve cesaretleniyosun.ben parmakla egzersiz yapmıştım ilk önce serçe parmağımla başladım serçe parmağıma kayganlaştırıcı jel sürüp öyle yapıyodum daha sonra alıştıkça alıştıkça biraz daha kalın olan orta parmağımı denedim zaten yaptıkça göreceksin alışacaksın ve dediğim gibi cesaretleneceksin.bir den bir günde olmuyo gün gün aşama aşama yeter ki sen yeniceğem de yenemesem ben yenemezdim düşünsene yedi koca yıl dilekolay azmettim başardım sen de başarabilirsin ve inan bana korkulacak hiçbirşey yok yalnız dediğim gibi egzersiz şart ben de bu egzersiz işini ilk duyduğumda doktordan kızmıştım böyle şey mi olur deyip doktora kızmıştım ve yapmadım ondan sonra tam bir yıl erteledim ama sonuçta iş yine geldi egzersize dayandı bilmiyorum ben egzersizler sayesinde yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?