- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.741
ozaman en baştan yavaş yavaş başlayalım,bu konun en başında kegel egzersizleri var orayı okumakla başla ve kegel egzersizlerini dene istersen yani çok afedersin çişini yaparken bırak tut ve bir daha bırak kaslarını çalıştır,sonra ayna karşısında o bölgeyi incele ıkındığında oranın açıldığını göreceksin.bunları yaptıktan sonra kendini rahat hissedebileceğin bir şekilde parmak ya da aparat egzersiziyle devam edersin.en önemlisi yapamam edemem demek yok başaracağına inanıyorum.ilk başta ürkütücü gelse de öyle olmadığını göreceksin.en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum.aklına takılan en ufak şeyi bile sormaktan çekinme mutlaka biri yardımcı olur
parmak egzersızlerı denedım olmadı ama tekrar tekrar denıycem bıde parmak veya bı aparat sokunca kanama olmazmı yanı kızlık zarı yırtılmazmı bozulmazmı ben bu sekılde olsun ıstemıyorum esımın penısıyle bozulsun ıstıyorum
hayatım sen bu hastalığı yen de kızlık zarı yırtılmış yırtılmamış pek bir önemi yok belirli bir süreden sonra sadece bu hastalığı yenmeyi düşünüyosun zar falan aklında olmuyo zaten bu zar yüzünden değil mi bunca yıldır çektiğimiz acıyacak edecek aman nasıl olacak diye allaha çok şükür ben o yönden çok rahattım çünkü eşim bana çok destek verdi ben de egzersiz yaparken ya zar yırtılırsa diye düşünüyordum.eşim dedi ki yırtılırsa yırtılsın yeter ki sen bu hastalığı yen. eşinin desteği varsa korkulacak hiçbirşey yok.zaten bu kızlık zarına yüklenen anlam da çok saçma geliyor bana bizim bu yaşadıklarımızda yetiştiriliş tarzımız ve kızlık zarına yüklediğimiz önemin de etkisi çok.bu vajinusmus zaten bizim gibi kapalı toplumlarda daha çok oluyor.
hayatım sen bu hastalığı yen de kızlık zarı yırtılmış yırtılmamış pek bir önemi yok belirli bir süreden sonra sadece bu hastalığı yenmeyi düşünüyosun zar falan aklında olmuyo zaten bu zar yüzünden değil mi bunca yıldır çektiğimiz acıyacak edecek aman nasıl olacak diye allaha çok şükür ben o yönden çok rahattım çünkü eşim bana çok destek verdi ben de egzersiz yaparken ya zar yırtılırsa diye düşünüyordum.eşim dedi ki yırtılırsa yırtılsın yeter ki sen bu hastalığı yen. eşinin desteği varsa korkulacak hiçbirşey yok.zaten bu kızlık zarına yüklenen anlam da çok saçma geliyor bana bizim bu yaşadıklarımızda yetiştiriliş tarzımız ve kızlık zarına yüklediğimiz önemin de etkisi çok.bu vajinusmus zaten bizim gibi kapalı toplumlarda daha çok oluyor.
esmınde destegı cok oda zara pek dusunmuyo dusundugu tek sey su sorundan kurtulabılmemız
bence de hayatım sen bu zara takılma ve biran önce egzersizlere başla çünkü bu işin tek çözümü bu egzersizler.onlar sayesinde oraya birşey girebildiğini girebileceğini görüyosun ve bu sayede kendine güvenin geliyo ve cesaretleniyosun.ben parmakla egzersiz yapmıştım ilk önce serçe parmağımla başladım serçe parmağıma kayganlaştırıcı jel sürüp öyle yapıyodum daha sonra alıştıkça alıştıkça biraz daha kalın olan orta parmağımı denedim zaten yaptıkça göreceksin alışacaksın ve dediğim gibi cesaretleneceksin.bir den bir günde olmuyo gün gün aşama aşama yeter ki sen yeniceğem de yenemesem ben yenemezdim düşünsene yedi koca yıl dilekolay azmettim başardım sen de başarabilirsin ve inan bana korkulacak hiçbirşey yok yalnız dediğim gibi egzersiz şart ben de bu egzersiz işini ilk duyduğumda doktordan kızmıştım böyle şey mi olur deyip doktora kızmıştım ve yapmadım ondan sonra tam bir yıl erteledim ama sonuçta iş yine geldi egzersize dayandı bilmiyorum ben egzersizler sayesinde yendim.
benımde anladıgım kadarıyla egzersız sart ama bı kac yazı okumustum mesele dr ulusoy, dr saygın mıcozkadıoglu gıbı bunlar hıc bırsekılde parmak egzersızı veya benzrı bısey vermıyolarmıs en fazla 4-5 gunde bu sorunu cozuyolarmıs ama bıraz tuzlular yanı 5000 tl kadar. bızım gıbı durumu ıyı olmayanlarda caresız bu egzersızlere muhtaclar yanı.
hayatım ben bu işi doktorla çözmedim kendim çözdüm kendi şehrimde tüp bebek tedavisi ve aynı zamanda vajinusmus tedavisi yapan tanınan bir doktorla görüşmeye gittim bu egzersiz işini bana o söylemişti ordan biliyorum parmak egzersizi ve çubuklarla yaptığını söylemişti ben sadece ön görüşmeye gittim o zaman anlatmıştı.o doktor bana geçen yıl yediyüz tl demişti.
ayrıca o doktor bana üç hafta ile dört hafta arası demişti.
cnm bak ben sana baştan anlatıyım ben 3.5 sened,ir evliyim ilk 1 sene vajinismus oldugumu kabul etmedim eşim hep destek verdi korkm yaparız dedi ve böle geçti 1 sene kendimiz yaparız sandık ama olmadı tabi her ilişki esnasında korkuyodum hatta ilk zamanlar akşam olcak isticek die korkuyodum daha sonr alıştık yapamamaya sürtünerek ilişki oluyodu(açık anlatıyorum faydası olsun die)sonra 2. senemizde doguda görev yaptıgımı için hiç bişi yapamadaık daha sonra ben kimseye anlatamamıştım ama orda bi ablama cesaret buldum anlattım dedim böle böle çok şaşırdı ama çok yardım cı oldu onun destegi ile hastaneye gittik doktor baktı ve vajinismussun dedi sonra ben kadınlar kulübünü buldum okudum ama egzersiz yapamam die es geçtim sadece yenenleri okudum bu kadar ben kesinlikle yapamam diyodum sonra bu sene batıya geldik tabi herkes soruyo çocuk yoku neden olmuyo die bende çok istiyorum eşimde çok üzülüyordum yANİ DÜŞÜNSENE O KADAR ÇOK İSTİYORUM BEBEK AMA ONUN İÇİN 2 DAK DİŞİMİ SIKKAMIYODUM EŞİM SIK DİŞİNİ 2 DAKKA DİYODU ben daha ucu girmeden üstümden itiyodum olmuyodu daha sonrasında kayınvalidem tanıdıgım bi doktor va r çok ii dedi beni zorla oraya götürdü dedim eyvah ne yapıcam alttan bakarsa vajinisms oldugumu anlar kaynanam da yanımd a allah tan doktor üstten baktı sadece geçti nese ben daha sonra karar verdim doktora gitmeye kaç lira olursa olsn dedim kafayı yicem artık kimsyede anlatamyıyodumm sonra bigün böle araştırma yaparken yine kadınlar külübünü buldum ve tekrar üye oldum ben burda okuduk ça cesaret geldi dedim kalk deneyelim bi hani egzersiz itici geliyo yapmam dedim eş deemesi yaptık tabi yine olmadı sonra agladım tuvalaete girmiştim elimdede bi kulak çöpü aldım tuvalete oturur pozisyonda kulak çöpü girdi sonuna kadr şok oldum hemen 2. kulak çöpü 3. kulak çpünü aldım dedim bu giriyos herşey girer daha sonra aparat hazırladım ve ayna karşısında ıkınmaya çalıştım ama gördükçe orayı kasıyodum kendimi yapamadım daha sonra eşimle yin e denedik olmadı bende yatakdaydım daha afedersiniz ama (boşaldıgı için)kaygandı zaten eldiven istedim parmagımı deneyim dedim ve bi baktı cupp die girdi serçe parmagım sırasıyl a hepsi girdi 2 tane parmak aldım en son ve (kesinlikle parmak la yapmam diyodum) ama bence parmagın etkiisi çok var orayı hissediyosun resman oda gibi sag sol yapınca hem geniş hem uzun parmagım sonuna kadar girdi ve daha uzun olsa gircek gibiydi ve şuda çok önemli popo yönüne dohru aldım parmagı dümdüz sokarsanız olmuyo biyere çarpıyo orda bi ayrım var aşagı dogru popoya dogru ilerleyince gidiyo sonra ertesi gün ben eşimin üstünde aynı parnagımı sokar gibi p.... denedim tabi hemn olmadı ugraştık baya sonra yarısını aldı m sonra ilerletemedim bıraktım daha sonra ertesi gün tekrar denedik ve olduçok raaht oluyo ve ben sadece bebe yagı kullandım oda fazla degil manttar yapıyo çünkü ....nese çok uzun oldu ve diyecegim o ki kesinkikle ertelemey,innnnnnn biyerlerden başlayın sonuçta ordan bebe çıkıyo öle düşünün kızlar eger aman yapamam deseydim hala vajinismustum belki daha uzun süre aşlayın biyerlerden başlama işin yarısıdır başlayın bakın nasıl ilerliyeceksiniz
bende dün ultrasyon jeli aldım ama bişey sorcam bu jeli eş denemesinde hem vajinaya hem p..se sürsek bir zararı yok demi özellikle vajina için çok hassas bir bölge sonuçta arkadaşlar egzersizde parmaklarına sürdüklerini söylemiş de ben vajinanın içine sürsem bir sorun olmaz demi birde bi sorum daha var berayyy nerde buralarda mı bilmiyom ama o bana bacaklarını ayır ıkın deliği göreceksin dedi ama ben hiç bişey göremedim komik gelebilir belki ama şimdi toto deliği sonra bir boşluk ondan sonraki ilk yer yani totoya doğru en dip kısım mı
canım elinede sürsen sonuçta bol kullanıyorsun ve içine temas ettiriyosun aynı şey... penisede sürüyorsun aynı zamanda bir zararı yok korkma zaten bu yüzden özellikle bu jelleri öneriyor herkes çünkü kadın doğumcularda muayenelerde ultrason jeli kullanıyor tabi egzersizden sonra ben suyla yıkıyordum sakın dus jeli vs kullanma asıl ph dengesini bozan onlar
teşekkür ederim canım inş diğer sorumuda biri cevaplar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?