Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Canım aynen Öylee zaten parmağınn doğru yönü kendiliğinden buluyo. Boşluk nerdeysee oraya doğru gidiyo zatenn..

doğru yönü bulamıyorum ama burdan okuduğum gibi popoya doğru ilerlemeye çalışıyorum ama olmuyor.sanki ordan sonrası yok gibi kalıyor orda.aklım almıyor bir türlü ya yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum.bitirdi artık bunun stresi beni ya

yastık koyup denedim ama ilerleyemedim korkudan herhalde zorlayamıyorum hızla ittirsem bi zararı olurmuki?

parmağın ya da aparatın dik olmayacak biraz popo yönünde eğim vermelisin.hızla itersen zorlarsın tahriş olursun ve canın yanar.ileri geri ileri geri yavaş yavaş hareket ettirerek ilerlemeyi dene hafif bir yanma olabilir ozaman çıkartma bekle derin nefes al ver geçtiğinde ıkın ve nefesini verirken aparatı ya da parmağını ilerlet.kendini sıkmazsan canın acımaz.

Son düzenleme:

ben bir doktora yazdım hemen cevapladı o sitede bir sürü kadın doğum uzmanı var :) yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) orda rahatlıkla her türlü sorununu açıkça yazabilirsin link veriyorum :

Hemen Salk >>Trkiye'nin Salk Portal

bu doktor vajinismuscu :)) rahatlıkla sorabilirsin..

Son düzenleme:

Canım sana öyle geliyorr nasıl devamı yok. Elbette devamı var. Sen Böyle düşünürsen Olmazz. Önceliklee egzersiz yapmayı kafana koyacaksın. Hayır ben yapamıyorum diyee bişey yok.. Yanlış Yöndür bu yüzden ilerlemiyodur. Yanlış pozisyondanda kaynaklanabilir. Tekrar Tekrar denemen lazım. Doğru Yönü bulman lazım. Vazgeçmek yok çünkü. Vazgeçersen kaybedersin..

tekrar teşekkür ederim.vajiden kurtuldum diye sevinirken bir de bunlarla uğraşıyorum.inşallah yara ya da yırtık yoktur:18:

tekrar teşekkür ederim.vajiden kurtuldum diye sevinirken bir de bunlarla uğraşıyorum.inşallah yara ya da yırtık yoktur:18:

Yırtık olsa bile sanırım sorun değil 2 hafta ilişki yasak daha sonrasında düzeliyor bir arkadaşımda vardı bu sorun doktora gitmişti. yinede sen bir uzmana danış tabi..
Tekrar geçmiş olsun.. Gelişmeleri bildirirsin :)

aynen böyle yapmaya çalışıyorum çok okudum egzersiz yorumlarını ama işte demek bir yerde hata yapıyorum farkında olmadan kasıyorum belki bilmiyorum denicem tekrar

Kuzumm Çook Geçmiş Olsunn. Korkmaa Lütfen İnşallah düşündüğün gibi bişey yoktur. İlaç İyi gelir İnş.Bunlardaa Geçicektirr. ilaç ne zaman biterr pekii ??

o yönü bir bulsam yarı yarıya çözmüş olucam inşallah.iilerleyemeyince topluyorum ben her şeyi bırakıyorum yapamadıkca daha çok moralim bozuluyor çünkü.ama haklısın vazgeçme şansım yok üstüne gitmem lazım sağlığımdan oluyorum bu hastalık yüzünden

Kuzumm Çook Geçmiş Olsunn. Korkmaa Lütfen İnşallah düşündüğün gibi bişey yoktur. İlaç İyi gelir İnş.Bunlardaa Geçicektirr. ilaç ne zaman biterr pekii ??

çok sağol berayımilaca daha bu sabah başladım wc sorunum çözülecek gibi eskisi kadar sık wcye koşmuyorum.5 gün antibiyotik tedavisi yanında bir ilaç daha var. yırtık olsaydı 12 gün ilşkiye ara verdiğimiz oldu ozaman da geçerdi ama geçmedi

O zaman Yırtık Yoktur Belki Kuzumm. Kötü Şeyler Düşünme bak ilaç etkisini göstermeyede başlamış. Düzelecek İnş. Antibiyotik İyi Gelir bencedee. İlaçlarını aksatmaa. Canınıda sıkmaa biliyosun Bizim Yaşadığımız herşey Birazdaa Psikolojik..

Kızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?

kızlar neden cvp yazmıyosunuz berayyyyyy cadı kedi nerdesiniz ecrinx bana yenenler cvp yazsın

ben yendiğim halde önce üst sırtım eşime dönük pozisyonda yönü ayarlayarak başlıyorum sonra diğer pozisyonları deniyoruz.kayganlaştırıcı hala kullanıyorum.benim dururum farklı ben hala acı çekiyorum başka sebeplerden dolayı.sık ilişkiye girerseniz alışma dönemin hızlanır gerisi size kalmış bunun bir zamanı yok.ilk ilişkimde bütün pozisyonlar olmuştu mesela...sen de denemeye başlayabilirsin

Son düzenleme:
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...

canım bazende vaji günün de olmuyor bigün bakıyosun delik apaçık ortada öbürsdü gün bakıyosun delik yok sanki dediğinle biraz alakakasız ama

benim ilişkide agrı olmuyo canım sadece eskiden cok gıtmezken sımdı o kadar cok wc ye gıder oldumkı anlatamam. bu arada dr muayeneyı alttan mı yaptı ?

yaa bu egzersizsiz yani öyle mi yendin sen

yok be canım ben utanırdım zaten:) egzersiz felan. eşin isterse yapar ben d,iyemezdim yani yp die:)
haplar o bölgedeki düz kasları gevşetmek içiin canım hiçbir zararı olmadı yok yani bana olmadı. gevşer işte:)
kolay gelsin başarılarr iyi haberler bekliyorum

bende 17 ekimde yendim... sadece üstteyken yapabiliyordum ama geçen gün önce üstte başladık sonra ben alta geçtim.. oldu.. hiçte acımadı... alttayken sen yerleştir sonra yavaş yavaş yönlendir oluyor.. bende hala daha jel kullanıyorum.. acaba bir zararı var mıdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…