Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 7 yıllık evliyim ve olmuyo nolur bana yardım edin..bu anlattıklarınız bana çook uzak geliyoo..

canım ben henüz yenemedim o yüzden şöyle yap diyip yanlış yönlendirmek istemem. ama burdaki arkadaşlar bana çok yol gösterdi. bildiklerimi sana yazmak isterdim ama şu anda pek müsait değilim biraz bekle yenen arkadaşlar girecek ve sana döneceklerdir. olmazsa dilim döndüğünce geldiğim safhaya kadar anlatırım. benim sana tavsiyem konunun başına git oralarda çok güzel bilgiler var genel bi bilgi edinmiş olursun.. sonra ayrıntılara girersin tamam mı canım ilk girdiğimde cvp alamadığımda çok üzülmüştüm en azından seni birilerinin duyacağının kanıtı olsun :)

bende 7 yıllık evliyim ve olmuyo nolur bana yardım edin..bu anlattıklarınız bana çook uzak geliyoo..

bende yaşadım bu sorunu evlendim ama aylarca gelin olamadım. sonra burada biri yazmış,

1-kuiflex ve spazmol diye iki hap içeceksin. o iş olmadan 1 saat önce.(bunlar kas gevşetici, oranın kasları düz kaslarmış. çizgili kasları biz kontol edebiliyormuşuz ama düz kasları malesef. ordaki kasılmayı önleyemiyoruz yani.
2- xylocaine pump syprey %10 (buda uyuşturucu syprey) genellikle dişçiler kullanırmış. siparişle alabilirsin eczaneden. ince uzun bi çubuğu var fıs fıs için o iştenyarım saat önce 5-10 dk arayla tuvalete gir içeri girebildiği kadar gönder sık önce girişe tabi ama dışına değil içeri doğru yavaş yavaş.
bu eşin için prezervatif kullanmanı gerektirir ama oda uyuşursa :) mafiş
bide kayganını kullanırsanız yada zeytinyağlayın yada prezervatifede sıkın azıcık spreyden. işe yarıcak görürsün.
bu arada syprey önce birz yakar korkma emi normal o.
kendini psikolojik olarakta hazırlaman gerekiyor. kafana koy bugun olucak de. açabildiğin kadar aç bide iki bacağını.
habide şey var onuda ekle sıcak su torbasına otur bi 10 dk.
oda kaslarını gevşetiyor.
hadi kolay gelsin faydam olursa çok sevinirim. ben o arkadaşı hatırlamıyorum ama çoooooooooooooook hayır duamı aldı çoook

ayayay sakın sakın okadar para vermein yazık günah bakın yukarıd a yazdım olayın tariiffini. o parayla gider balayınızı yada kutlama tatilini yaparsınız krallar gibi. aynı zamanda bu tarifi haydar dümene giden biri vermişti . valla çok iyi özelliikle o kuiflex, spazmol, xylocaine pump sprey
çokta ucuzlar bak deneyin sora banada haber verin dua edin bana yeter 5000 istemem:)
çünkü bende bu tarifi yazana hala dua ederim.o kadar sevaba girdiki

yaa bu egzersizsiz yani öyle mi yendin sen

bege bende bu receteyi uygulamistim ama ucundan fazlasini alamamistim, hersey beyinde bitiyor malesef. herkes senin gibi cesaretli degil

bencede bege nın yazdıgı recete herkeste aynı etkiyi gostermeyebılır. ılaç belki birinin bunyesıne falan zarar verebılır sonucta doktor recetesız kendı kafana gore alıyosun. En saglıklısı bıraz zorlasa da egzersız yapmak ve sorunu dogal yollarla cozmek ...

arkadaşım sen doktora gittin mi? gitmediysen en kısa zamanda gitmelisin..çünkü senin korkun nasırlaşmıştır artık, kim bilir bu kadar yıl içinde kaç yüz defa denemişsindir..illa özel klinikler demiyorum, devlet hastanelerinde de bu işle ilgilenenler var sonuçta..bn dr.micozkadıoğlu ve eşi ile telde görüşmüştüm. kendilerinin 14 yıllık evli vajinismuslu hastaları olduğunu ve 1 aya kalmadan tedavi ettiklerini söylemişlerdi. Yani asla ümitsizliğe kapılma derim. Allah yardımcın olsun , ben de yaşadım , zor günlerdi geride kaldı hamdolsun...uyuşturucu sprey, ilaç denedim olmadı, umutlarımın kırıldığıyla kaldım. psikolojik bu iş..

merhaba bu Haydar dümenin vajinismus reçetesi.deneyen arkadaşlar olmuş fakat herkesete işe yaradığı söylenemez.ilaçların faydası olur mu bilemem ama vajiyi yenen biri olarak bu işin tamamen psikolojik olduğununa inanıyorum ben de.egzersizler sayesinde kendinize olan güveninizi kazanıyorsunuz ve kafanızda bitirdiğiniz gün vajiden kurtuluyorsunuz.herşey kafada bitiyor ilaçla tedavi olunacak bir hastalık değil bence

bende beb yağı kullanıyorum egzersiz yaparken.sadece parmağıma sürüyorum.vajinama sürmeme gerek kalmıyor.penis denemesinde sadece penise mi sürücem.?

merhaba.bebe yağının mantara yol açtığı söyleniyor böyle bir soruna sebebiyet vermemek amacıyla su bazlı! kayganlaştırcı jel ya da ultrason jeli kullanman yararına olacaktır.kayganlaştırıcı jelleri alış veriş merkezleri ya da eczanede,ultrason jelini medikallerde lt si 4-5 liraya bulabilmen mümkün.jeli hem kendine hem eşine sürmenin biz zararı yok.

içinde bekletirken iç çamaşırını giyersen ev içinde hareket edebilir hatta ev işini bile yapabilirsin,ayrıca dediğin gibi dürekli dışarı çıkıyor çamaşırın aparatı tutacağından ellerin serbest kalıyor.bana da çamaşır giymemi burdan bir arkadaş hatırlattı giymiyordumhatta bir keresinde eşimle komedi filmi izlerken gülmekten mum dışarı fırladı gitti

merhaba canım.çoğumuzda egzersizlerle esnediği için kan gelmedi,eğer kızlık zarı senin ve eşin için önemliyse öncelikle bunu eşinle paylaş,nadir de olsa egzersizde kan gören arkadaşlar oldu.parmak egzersi itici geldiyse aparatlarla çalışmayı dene kulak pamuğu,rimel,allık fırçası,beyaz mum vs... ama sen eşinle olmasını istiyorsan bunun egzersizle bozulmayacağına dair bir garanti kimse sana veremez.bu konuda eğer egzersiz yapacaksan bunları da göze almalısın.

canım bendede oluyo vajiyi yendiğimden beri sureklı wc ye gıtme. vajiyi yenmeden once pek fazla wc ye gıtmezdım sımdı sureklı wc deyım yani

dün doktorla konuştum sistit olabileceği gibi ilişkide ağrı olmasından dolayı vajinada yırtık ya da yara olabileceğinin üstünde de durdu.ilaç verdi kullandıktan sonra tekrar bakıcaz:18fff ya nedir bizim bu çektiğimiz

bende aynı fikirdeyim hatta bu kaygamlaştırıcı jellerin aromalı yenebilenleri bile var :)) örn: Hemen Salk Alveri Merkezi :WET & PJUR
internetten rahatlıkla alınabiliyor.

Son düzenleme:

bu gibi durumlarda ilişkiye 10 15 gün ara verilmeli diyor doktorlar. ve daha sonrasında ilişkiye girerken kayganlaştırıcı kullanmak gerektiğini söylüyorlar uzmanlara soru sorabileceğimiz bir sürü site var ve hemen de cevap yazıyor doktorlar. istersen oralardan da rahatlıkla anlatabilirsin sorununu, farklı uzmanları dinlemekte fayda var
geçmiş olsun..

ben artık kafayı yemek üzereyim ya.parmak ve aparatla egzersiz yaptım ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.artık içimden eş denemeside yapmak gelmiyor.kendime çok kızıyorum herkesin yaptığı bu kadar basit bir şeyi nasıl böyle bir saplantıya çevirdimher gün başım ağırıyo tansiyonum çıkıyor çok mutsuzum ben ( napıcam nereye kadar böyle gidecek bitsin bu kabus artık

Canım Nasıl İlerlemiyor. Mümkün değil bu. Yanlış Yöne Doğru İttiriyosann girmez tabiki. Biraz Popoya doğru ittireceksin. Ucu Giriyosaa Devamıdaa gelir. Sen kendine güvenmediğin için vee olmuyacağına Kendini kaptırdığın için böyle oluyo. Yapmak zorundasın başka bir seçeneğin varmı sencee ?? Yılmadan Usanmadann yap. Ayır bacaklarını sonuna kadar yarı oturur şekildee aç vajini ıkınnnnn iyicee bolcaa jell sür işaret parmağınaa deliğin oraya doğru ittir bakalım bak nasıl girecekk. Kendinii sıkmaaa lütfenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…