Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba bu Haydar dümenin vajinismus reçetesi.deneyen arkadaşlar olmuş fakat herkesete işe yaradığı söylenemez.ilaçların faydası olur mu bilemem ama vajiyi yenen biri olarak bu işin tamamen psikolojik olduğununa inanıyorum ben de.egzersizler sayesinde kendinize olan güveninizi kazanıyorsunuz ve kafanızda bitirdiğiniz gün vajiden kurtuluyorsunuz.herşey kafada bitiyor ilaçla tedavi olunacak bir hastalık değil bence

bende beb yağı kullanıyorum egzersiz yaparken.sadece parmağıma sürüyorum.vajinama sürmeme gerek kalmıyor.penis denemesinde sadece penise mi sürücem.?

merhaba.bebe yağının mantara yol açtığı söyleniyor böyle bir soruna sebebiyet vermemek amacıyla su bazlı! kayganlaştırcı jel ya da ultrason jeli kullanman yararına olacaktır.kayganlaştırıcı jelleri alış veriş merkezleri ya da eczanede,ultrason jelini medikallerde lt si 4-5 liraya bulabilmen mümkün.jeli hem kendine hem eşine sürmenin biz zararı yok.

içinde bekletirken iç çamaşırını giyersen ev içinde hareket edebilir hatta ev işini bile yapabilirsin,ayrıca dediğin gibi dürekli dışarı çıkıyor çamaşırın aparatı tutacağından ellerin serbest kalıyor.bana da çamaşır giymemi burdan bir arkadaş hatırlattı giymiyordumhatta bir keresinde eşimle komedi filmi izlerken gülmekten mum dışarı fırladı gitti

merhaba canım.çoğumuzda egzersizlerle esnediği için kan gelmedi,eğer kızlık zarı senin ve eşin için önemliyse öncelikle bunu eşinle paylaş,nadir de olsa egzersizde kan gören arkadaşlar oldu.parmak egzersi itici geldiyse aparatlarla çalışmayı dene kulak pamuğu,rimel,allık fırçası,beyaz mum vs... ama sen eşinle olmasını istiyorsan bunun egzersizle bozulmayacağına dair bir garanti kimse sana veremez.bu konuda eğer egzersiz yapacaksan bunları da göze almalısın.

canım bendede oluyo vajiyi yendiğimden beri sureklı wc ye gıtme. vajiyi yenmeden once pek fazla wc ye gıtmezdım sımdı sureklı wc deyım yani

dün doktorla konuştum sistit olabileceği gibi ilişkide ağrı olmasından dolayı vajinada yırtık ya da yara olabileceğinin üstünde de durdu.ilaç verdi kullandıktan sonra tekrar bakıcaz:18fff ya nedir bizim bu çektiğimiz

bende aynı fikirdeyim hatta bu kaygamlaştırıcı jellerin aromalı yenebilenleri bile var :)) örn: Hemen Salk Alveri Merkezi :WET & PJUR
internetten rahatlıkla alınabiliyor.

Son düzenleme:

bu gibi durumlarda ilişkiye 10 15 gün ara verilmeli diyor doktorlar. ve daha sonrasında ilişkiye girerken kayganlaştırıcı kullanmak gerektiğini söylüyorlar uzmanlara soru sorabileceğimiz bir sürü site var ve hemen de cevap yazıyor doktorlar. istersen oralardan da rahatlıkla anlatabilirsin sorununu, farklı uzmanları dinlemekte fayda var
geçmiş olsun..

ben artık kafayı yemek üzereyim ya.parmak ve aparatla egzersiz yaptım ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.artık içimden eş denemeside yapmak gelmiyor.kendime çok kızıyorum herkesin yaptığı bu kadar basit bir şeyi nasıl böyle bir saplantıya çevirdimher gün başım ağırıyo tansiyonum çıkıyor çok mutsuzum ben ( napıcam nereye kadar böyle gidecek bitsin bu kabus artık

Canım Nasıl İlerlemiyor. Mümkün değil bu. Yanlış Yöne Doğru İttiriyosann girmez tabiki. Biraz Popoya doğru ittireceksin. Ucu Giriyosaa Devamıdaa gelir. Sen kendine güvenmediğin için vee olmuyacağına Kendini kaptırdığın için böyle oluyo. Yapmak zorundasın başka bir seçeneğin varmı sencee ?? Yılmadan Usanmadann yap. Ayır bacaklarını sonuna kadar yarı oturur şekildee aç vajini ıkınnnnn iyicee bolcaa jell sür işaret parmağınaa deliğin oraya doğru ittir bakalım bak nasıl girecekk. Kendinii sıkmaaa lütfenn..

ben halen hiçbirşey yapamayanlardanım var mı acaba benim gibisi sadece jel aldım oda parmak aparat için değil belki eş denemesiyle olur ama halen o deliğide görebilmiş değilim o kadar ıkınıp bakmama rağmen önceki sorumda sordum ama cvp alamadım popo deliği bir boşluk sonra popoya doğru en dip yer mi

biliyorum başka şansım yok çok istiyorum yapmayı ama yapamıyorum.et parçası görünüyo içerde onun hemen alt kısmına doğru ilerlemem gerekiyor herhalde öylemi?

altheacim gecmis olsun canim insallah ilac fayda saglar

teşekkür ederim canım çok sağol.vajiden kurtuldum derken bir de bu idrar sorunu ve ilişkide acı cabası çıktıdoktor fobimi de bir türlü aşamıyorum unutmadan bu akşam senden güzel haberler bekliyorum kır artık şu şeytanın bacağını

ilgin için teşekkür ederim çok sağol jinekologa gidebilsem herşeyi söyleyecek de doktor fobim var bunu nasıl aşarım bilmiyorum.kayganlaştırıcı veya ultrason jeli kullanıyorum zaten.5 gün ilaç tedavisi var ve ilişki yasak.bu konu için o dediğin sitelere ulaşmak için nasıl bir aratma yapayım link versen olmaz herhalde

ıkındığın zaman bir yandan da elinle dudakları açtır idrar çıkış deliğinin hemen altında.iç dudakların içinde et parçası gibi bişeyler var orda.şimdi daha nasıl anlatayım bilemedim netten fotoğrafları incelersen yerini bulman biraz daha kolaylaşır sanırım.:26:

öncelikle bir sakin ol bakalım.ucu girip devamı gitmiyorsa yönünü ayarlayamıyorsundur.poponun altına yastık koyup ,biraz eğimli yani popoya doğru yönlendirirsen aparatını olup gider.bir de bu şekilde dene istersen

biliyorum başka şansım yok çok istiyorum yapmayı ama yapamıyorum.et parçası görünüyo içerde onun hemen alt kısmına doğru ilerlemem gerekiyor herhalde öylemi?

Evet Canım aynen Öylee zaten parmağınn doğru yönü kendiliğinden buluyo. Boşluk nerdeysee oraya doğru gidiyo zatenn..

yastık koyup denedim ama ilerleyemedim korkudan herhalde zorlayamıyorum hızla ittirsem bi zararı olurmuki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…