- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.761
bende 7 yıllık evliyim ve olmuyo nolur bana yardım edin..bu anlattıklarınız bana çook uzak geliyoo..
bende 7 yıllık evliyim ve olmuyo nolur bana yardım edin..bu anlattıklarınız bana çook uzak geliyoo..
benımde anladıgım kadarıyla egzersız sart ama bı kac yazı okumustum mesele dr ulusoy, dr saygın mıcozkadıoglu gıbı bunlar hıc bırsekılde parmak egzersızı veya benzrı bısey vermıyolarmıs en fazla 4-5 gunde bu sorunu cozuyolarmıs ama bıraz tuzlular yanı 5000 tl kadar. bızım gıbı durumu ıyı olmayanlarda caresız bu egzersızlere muhtaclar yanı.
bende yaşadım bu sorunu evlendim ama aylarca gelin olamadım. sonra burada biri yazmış,
1-kuiflex ve spazmol diye iki hap içeceksin. o iş olmadan 1 saat önce.(bunlar kas gevşetici, oranın kasları düz kaslarmış. çizgili kasları biz kontol edebiliyormuşuz ama düz kasları malesef. ordaki kasılmayı önleyemiyoruz yani.
2- xylocaine pump syprey %10 (buda uyuşturucu syprey) genellikle dişçiler kullanırmış. siparişle alabilirsin eczaneden. ince uzun bi çubuğu var fıs fıs için o iştenyarım saat önce 5-10 dk arayla tuvalete gir içeri girebildiği kadar gönder sık önce girişe tabi ama dışına değil içeri doğru yavaş yavaş.
bu eşin için prezervatif kullanmanı gerektirir ama oda uyuşursa :) mafiş
bide kayganını kullanırsanız yada zeytinyağlayın yada prezervatifede sıkın azıcık spreyden. işe yarıcak görürsün.
bu arada syprey önce birz yakar korkma emi normal o.
kendini psikolojik olarakta hazırlaman gerekiyor. kafana koy bugun olucak de. açabildiğin kadar aç bide iki bacağını.
habide şey var onuda ekle sıcak su torbasına otur bi 10 dk.
oda kaslarını gevşetiyor.
hadi kolay gelsin faydam olursa çok sevinirim. ben o arkadaşı hatırlamıyorum ama çoooooooooooooook hayır duamı aldı çoook
bege bende bu receteyi uygulamistim ama ucundan fazlasini alamamistim, hersey beyinde bitiyor malesef. herkes senin gibi cesaretli degil
bende yaşadım bu sorunu evlendim ama aylarca gelin olamadım. sonra burada biri yazmış,
1-kuiflex ve spazmol diye iki hap içeceksin. o iş olmadan 1 saat önce.(bunlar kas gevşetici, oranın kasları düz kaslarmış. çizgili kasları biz kontol edebiliyormuşuz ama düz kasları malesef. ordaki kasılmayı önleyemiyoruz yani.
2- xylocaine pump syprey %10 (buda uyuşturucu syprey) genellikle dişçiler kullanırmış. siparişle alabilirsin eczaneden. ince uzun bi çubuğu var fıs fıs için o iştenyarım saat önce 5-10 dk arayla tuvalete gir içeri girebildiği kadar gönder sık önce girişe tabi ama dışına değil içeri doğru yavaş yavaş.
bu eşin için prezervatif kullanmanı gerektirir ama oda uyuşursa :) mafiş
bide kayganını kullanırsanız yada zeytinyağlayın yada prezervatifede sıkın azıcık spreyden. işe yarıcak görürsün.
bu arada syprey önce birz yakar korkma emi normal o.
kendini psikolojik olarakta hazırlaman gerekiyor. kafana koy bugun olucak de. açabildiğin kadar aç bide iki bacağını.
habide şey var onuda ekle sıcak su torbasına otur bi 10 dk.
oda kaslarını gevşetiyor.
hadi kolay gelsin faydam olursa çok sevinirim. ben o arkadaşı hatırlamıyorum ama çoooooooooooooook hayır duamı aldı çoook
bende beb yağı kullanıyorum egzersiz yaparken.sadece parmağıma sürüyorum.vajinama sürmeme gerek kalmıyor.penis denemesinde sadece penise mi sürücem.?
kızlar günaydın, takip ettiniz mi bilmiyorum ama geçenki zonladan sonra 10cm lik aparat alaırken 7cmliği biraz zorda olsa aldım ve şimdi içimde bekletiyorum :26: hatta o dışarı çıkmaya çalışıyo ben ittiriyorum:) ayaktayım şu anda ittirince dehe rahat gidiyo valla. oliviere ve althea ydı sanırım içinde beklet diyen bundan sonra 10 cm alıcam inşaallah yanımda olduğunuzu bilmek güç verecek :)
parmak egzersızlerı denedım olmadı ama tekrar tekrar denıycem bıde parmak veya bı aparat sokunca kanama olmazmı yanı kızlık zarı yırtılmazmı bozulmazmı ben bu sekılde olsun ıstemıyorum esımın penısıyle bozulsun ıstıyorum
canım bendede oluyo vajiyi yendiğimden beri sureklı wc ye gıtme. vajiyi yenmeden once pek fazla wc ye gıtmezdım sımdı sureklı wc deyım yani
merhaba.bebe yağının mantara yol açtığı söyleniyor böyle bir soruna sebebiyet vermemek amacıyla su bazlı! kayganlaştırcı jel ya da ultrason jeli kullanman yararına olacaktır.kayganlaştırıcı jelleri alış veriş merkezleri ya da eczanede,ultrason jelini medikallerde lt si 4-5 liraya bulabilmen mümkün.jeli hem kendine hem eşine sürmenin biz zararı yok.
dün doktorla konuştum sistit olabileceği gibi ilişkide ağrı olmasından dolayı vajinada yırtık ya da yara olabileceğinin üstünde de durdu.ilaç verdi kullandıktan sonra tekrar bakıcaz:18fff ya nedir bizim bu çektiğimiz
bende beb yağı kullanıyorum egzersiz yaparken.sadece parmağıma sürüyorum.vajinama sürmeme gerek kalmıyor.penis denemesinde sadece penise mi sürücem.?
ben artık kafayı yemek üzereyim ya.parmak ve aparatla egzersiz yaptım ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.artık içimden eş denemeside yapmak gelmiyor.kendime çok kızıyorum herkesin yaptığı bu kadar basit bir şeyi nasıl böyle bir saplantıya çevirdimher gün başım ağırıyo tansiyonum çıkıyor çok mutsuzum ben ( napıcam nereye kadar böyle gidecek bitsin bu kabus artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?