Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar neden cvp yazmıyosunuz berayyyyyy cadı kedi nerdesiniz ecrinx bana yenenler cvp yazsın

ben yendiğim halde önce üst sırtım eşime dönük pozisyonda yönü ayarlayarak başlıyorum sonra diğer pozisyonları deniyoruz.kayganlaştırıcı hala kullanıyorum.benim dururum farklı ben hala acı çekiyorum başka sebeplerden dolayı.sık ilişkiye girerseniz alışma dönemin hızlanır gerisi size kalmış bunun bir zamanı yok.ilk ilişkimde bütün pozisyonlar olmuştu mesela...sen de denemeye başlayabilirsin

Son düzenleme:
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...

canım bazende vaji günün de olmuyor bigün bakıyosun delik apaçık ortada öbürsdü gün bakıyosun delik yok sanki dediğinle biraz alakakasız ama

benim ilişkide agrı olmuyo canım sadece eskiden cok gıtmezken sımdı o kadar cok wc ye gıder oldumkı anlatamam. bu arada dr muayeneyı alttan mı yaptı ?

yaa bu egzersizsiz yani öyle mi yendin sen

yok be canım ben utanırdım zaten:) egzersiz felan. eşin isterse yapar ben d,iyemezdim yani yp die:)
haplar o bölgedeki düz kasları gevşetmek içiin canım hiçbir zararı olmadı yok yani bana olmadı. gevşer işte:)
kolay gelsin başarılarr iyi haberler bekliyorum

bende 17 ekimde yendim... sadece üstteyken yapabiliyordum ama geçen gün önce üstte başladık sonra ben alta geçtim.. oldu.. hiçte acımadı... alttayken sen yerleştir sonra yavaş yavaş yönlendir oluyor.. bende hala daha jel kullanıyorum.. acaba bir zararı var mıdır??

masumsu ben de hala jel kullanıyorum merak etme normal bu ama eskisi gibi acı yok artık daha rahat oluyo..ama ben bunu kendimde sağlamaya çalışıyorum artık yendim nekadar rahat olursam gevşetirsem okadar az hissedicem diye diye...şuan elhamdülillah iyi...gün aşırı deneyin benim adet dönemi bayram derken çoookkk zaman geçmiştii ve tekrar denediğimde korkularım vardı ama çok şükür atlattım merak etme yapa yapa alışıyosun sadece fiziksel değil psikolojik olarakda rahatlıyosun...bi süre kendin yönlendir....ilk zamanlar sadece bikez giriş yapıp boş....olmamasına gayret gösterin yani eşine düşüyo buda...bikaç kez gir çık yapın vvaji alışıyo ve gitgellerdede sorun olmuyo....inşallah fazdası olur yazdıklarımın...bende çok sordum senin gibi yeni yendiğimde ama deneyerek ve artık yendiğinin bilincinde olarak kendini rahatlat ne kadar çok gevşetirsen okadar hissetmezsin...

bildiğim kadarıyla su bazlı jellerin bi zararı yok ama sen eger bebek dusunuyosan yavas yavas jeli bırakmaya calıs canım...

Son düzenleme:
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...

canımmm dur bi sakin ol...beni ilk rahatlatan cümlelerden biriydi bu...yani aynen senin gibi çare ararken Allah razı olsun arkadaşlar yetişti ve sakinleştirdiler:))neler denedin hangi aşamalardasın önce bi bunları yaz ve başlaman gereken yeri belirliyelim....merak etme biz burdayız çok kısa sürede yenersin azimm...kararlılık ve csaret lütfen bunları yanına al korkma şimdii....doğru yerdesin emin ol...

yapamam dersen yapamazsın zaten.. ıkınıp aynayla göremiyorsan kendini rahat bırakmıyorsun demektir... rahat bırak kendini kasların deliği görmeni engelliyor.. afedersin ama elinle üzerini kapatan şeyleri açtırıp öyle dener misin birde ben öyle görebilmiştim.. popo deliğinin üstünde hemen görememen imkansız... hayır en dip yer değil nasıl anlatsam.. orada delik yok.. onun üstünde .. elinle üstünü kapatan şeyleri açtır ıkın göreceksin...

Bana fa yardım edin 2.5 yıllık evliyam parmakla denemedim bile dilatorlerinnbnn ilk 2 boyunu alıyorum sonrasında tıkandım kaldım

Valla hiç ölçmedim ama cok büyük değil

onlarla yapabiliyorsan diğerleriyle yapamaman imkansız... egzersizi nasıl yapıyorsun anlatır mısın?? bol jel kullanıyor musun?? girişe yerleştiriyoruz.. sonra ıkınıyoruz ve aparatı itiyoruz o zaten gidiyor... bir de egzersizleri devamlı yapman lazım ara vermeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…