- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.801
kızlar neden cvp yazmıyosunuz berayyyyyy cadı kedi nerdesiniz ecrinx bana yenenler cvp yazsınkızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?
Kızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?
o yönü bir bulsam yarı yarıya çözmüş olucam inşallah.iilerleyemeyince topluyorum ben her şeyi bırakıyorum yapamadıkca daha çok moralim bozuluyor çünkü.ama haklısın vazgeçme şansım yok üstüne gitmem lazım sağlığımdan oluyorum bu hastalık yüzünden
dün doktorla konuştum sistit olabileceği gibi ilişkide ağrı olmasından dolayı vajinada yırtık ya da yara olabileceğinin üstünde de durdu.ilaç verdi kullandıktan sonra tekrar bakıcaz:18fff ya nedir bizim bu çektiğimiz
yaa bu egzersizsiz yani öyle mi yendin sen
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...
Kızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?
ben yendiğim halde önce üst sırtım eşime dönük pozisyonda yönü ayarlayarak başlıyorum sonra diğer pozisyonları deniyoruz.kayganlaştırıcı hala kullanıyorum.benim dururum farklı ben hala acı çekiyorum başka sebeplerden dolayı.sık ilişkiye girerseniz alışma dönemin hızlanır gerisi size kalmış bunun bir zamanı yok.ilk ilişkimde bütün pozisyonlar olmuştu mesela...sen de denemeye başlayabilirsin
bende 17 ekimde yendim... sadece üstteyken yapabiliyordum ama geçen gün önce üstte başladık sonra ben alta geçtim.. oldu.. hiçte acımadı... alttayken sen yerleştir sonra yavaş yavaş yönlendir oluyor.. bende hala daha jel kullanıyorum.. acaba bir zararı var mıdır??
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...
anestolsüz işaret parmağımı ilk boğuma kadar alabildim , ama bekletedim ne kadar bekletmem lazım.
anestolsüz işaret parmağımı ilk boğuma kadar alabildim , ama bekletedim ne kadar bekletmem lazım.
ben halen hiçbirşey yapamayanlardanım var mı acaba benim gibisi sadece jel aldım oda parmak aparat için değil belki eş denemesiyle olur ama halen o deliğide görebilmiş değilim o kadar ıkınıp bakmama rağmen önceki sorumda sordum ama cvp alamadım popo deliği bir boşluk sonra popoya doğru en dip yer mi
arkadaslar ben bugun bu isi bitirmek istiyorum. odayi falan süsleyip geceligmi giyicem,öncesinde egzersiz yapicam.dua edin bugun gelin olayim.
Bana fa yardım edin 2.5 yıllık evliyam parmakla denemedim bile dilatorlerinnbnn ilk 2 boyunu alıyorum sonrasında tıkandım kaldım
Valla hiç ölçmedim ama cok büyük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?