Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Denedim tam oluyordu korkup vazgeçmiştim

arkadaşım.. korkma acı yok.. bir kez daha dene olur mu?? kontrol sende olduğu için rahatsız olduğunda hemen kendini geri çekersin.. ama emin ol korkulacak bir şey değil.. yapmadan önce kendi kendine cesaret ver .. yapabilirim diye.. ben yapabiliyorum. .senin benden bir farkın yok..yapabilirsin .. bu akşam deneyebilirsen dene.. göreceksin yapacaksın..

yine yapamadim esim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni

Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!

cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum

yine yapamadim esim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni

cnm bizede öle oluyodu ama ne yaptık üstüne gittik ben zavallı eşime nasıl bagrıyodum olmuyo die aglıyodum ama o benim destekçim oldu bırakmadı yapana kadar çekti beni aglıyodum kızıyodum bagrıyodum düşün ben yapamıyorum ama ona kızıyorum ama ne oldu 2. eş denemesinde oldu ve ben en fazla 2 parmak tam aldım sonra eş denemesi yaptım ilkine yarısı girdi 2. ye hepsi girdi

cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum

hayır canım olurmu öyle şey...üstte yeniyoruz biz ve sadece öle olacak gibi gelio...vajiyide böyle yenmedikmi önce hiç bişi giremez dedik sonra aparatlar parmaklar denedik...cesaret ediceksin artık yendin sen..ben ilk zamanlar üstte ilk giriş yapıp hani psikolojik olarak girdi ve genişledi alttada alırım diyerek kendimi cesaretlendirip yaptım ve oldu inan bana üsttekinden daha rahat oluyo tek farkı ilk zamanlar sen elinle eşinin p...sini oraya yerleştiriyosun okadar...sonra aynen devam popoya doğru ilerleme olayıı...küçük küçük ileri geri yaparak deneyin yönü bulunca üsttede alttada farketmio kayıyo gidiyooo...merak etme endişeler geçici..hatta bi tavsiyem daha bacaklarını eşinin beline sar ve hafif poponu kaldırır gibi yap çok daha rahat olur...

tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım

günaydın arkadaşlar.dün eş denemesi yaptık olmadı ama ben mutluyum çünkü bu sefer her zamankinden daha iyiydi biraz girmiş çok umutlandım olacak bu iş.o anda burda okuduğum her şey geçti gözümün önünden:) bacaklarım titredi yine ama kendimi kaslarımı daha iyi kontrol edebiliyorum artık bunu anladım.çok umutlu uyudum çokta güzel rüyalar gördüm inşallah yakında bitecek bu iş sayenizde kızlar

benim ilişkide agrı olmuyo canım sadece eskiden cok gıtmezken sımdı o kadar cok wc ye gıder oldumkı anlatamam. bu arada dr muayeneyı alttan mı yaptı ?

ben normal sağlık ocağındaki aile hekimine danıştım.aslında ürolojiye gitsen idrar tahlili yapar ama işin içine ilişkide ağrı da girdiği için jinekoloğa gitmem gerekirdi korktum gidemedim.jinekolog alttan muayne eder sanırım.sende de sistit olabilir,idrarında yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olablir.beklemekle geçmiyor ihmal etme sen de canım

yaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak

aslına bakarsan en rahat pozisyon eşin üsteyken ama yön bulmada biraz zorlanıyorsun.bence sen üste geç eşine sırtın dönük olsun öyle dene kontrol sen de olursa gerginliğin azalır.bir de böyle dene bakalım

canım kendi açından haklısın ama herkeste aynı etkiyi sağlamayabilriim egzersizle yenip mikrop kapmayan onca arkadasımız var

canım ben vajiinismusu yendim.yazdığının haydar dümen reçetesi olduğunu bildiğim gibi emlayı yazmayı da unuttuğunu farlkettim.aylardır da bu sitedeyim o yüzden bunu deneyen arkadaşları da gördüm.ayrıca aparatları prezervatifsiz kullanacak kadar biliçsiz de değiliz.iyi niyetini anlayabiliyorum yardımcı olmak istiyorsun sen de ama okadar kulladığın ilaç vajina için çok mu sağlıklı?burda doktora giden arkadaşlara da doktor burda yapılan egzersizleri veriyor.kaldı ki biz egzersiz sırasında su bazlı kayganlaştırıcı jel ve prezervatif kullandık ve geçmişi okursan bu şekilde yenen bir çok insan var.ben mumla çalıştım mumla uyuduğum zaman da oldu hiç de içime kaçmadı.senin önerin de bir yol belki birinin işine yarar ama kesin çözüm değil.herşey psikolojik.yine da yardımların ve desteğin için arkadaşlarım adına teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bana fa yardım edin 2.5 yıllık evliyam parmakla denemedim bile dilatorlerinnbnn ilk 2 boyunu alıyorum sonrasında tıkandım kaldım

dilatörü içinde beklet 20 dakka kadar daha fazla da olablir.ardından hemen diğer boya geç.beklettiğin için geçişler daha kolay olacak.bu aşamaya kadar gelebildiğine gör diğerlerini de yapabilirsin kendine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…