- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.821
Denedim tam oluyordu korkup vazgeçmiştim
masumsu ben de hala jel kullanıyorum merak etme normal bu ama eskisi gibi acı yok artık daha rahat oluyo..ama ben bunu kendimde sağlamaya çalışıyorum artık yendim nekadar rahat olursam gevşetirsem okadar az hissedicem diye diye...şuan elhamdülillah iyi...gün aşırı deneyin benim adet dönemi bayram derken çoookkk zaman geçmiştii ve tekrar denediğimde korkularım vardı ama çok şükür atlattım merak etme yapa yapa alışıyosun sadece fiziksel değil psikolojik olarakda rahatlıyosun...bi süre kendin yönlendir....ilk zamanlar sadece bikez giriş yapıp boş....olmamasına gayret gösterin yani eşine düşüyo buda...bikaç kez gir çık yapın vvaji alışıyo ve gitgellerdede sorun olmuyo....inşallah fazdası olur yazdıklarımın...bende çok sordum senin gibi yeni yendiğimde ama deneyerek ve artık yendiğinin bilincinde olarak kendini rahatlat ne kadar çok gevşetirsen okadar hissetmezsin...
yine yapamadimesim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni
Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!
cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum
yapamam dersen yapamazsın zaten.. ıkınıp aynayla göremiyorsan kendini rahat bırakmıyorsun demektir... rahat bırak kendini kasların deliği görmeni engelliyor.. afedersin ama elinle üzerini kapatan şeyleri açtırıp öyle dener misin birde ben öyle görebilmiştim.. popo deliğinin üstünde hemen görememen imkansız... hayır en dip yer değil nasıl anlatsam.. orada delik yok.. onun üstünde .. elinle üstünü kapatan şeyleri açtır ıkın göreceksin...
Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!
benim ilişkide agrı olmuyo canım sadece eskiden cok gıtmezken sımdı o kadar cok wc ye gıder oldumkı anlatamam. bu arada dr muayeneyı alttan mı yaptı ?
merhaba canım.çoğumuzda egzersizlerle esnediği için kan gelmedi,eğer kızlık zarı senin ve eşin için önemliyse öncelikle bunu eşinle paylaş,nadir de olsa egzersizde kan gören arkadaşlar oldu.parmak egzersi itici geldiyse aparatlarla çalışmayı dene kulak pamuğu,rimel,allık fırçası,beyaz mum vs... ama sen eşinle olmasını istiyorsan bunun egzersizle bozulmayacağına dair bir garanti kimse sana veremez.bu konuda eğer egzersiz yapacaksan bunları da göze almalısın.
yine yapamadimesim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni
yaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak
canım ben vajiinismusu yendim.yazdığının haydar dümen reçetesi olduğunu bildiğim gibi emlayı yazmayı da unuttuğunu farlkettim.aylardır da bu sitedeyim o yüzden bunu deneyen arkadaşları da gördüm.ayrıca aparatları prezervatifsiz kullanacak kadar biliçsiz de değiliz.iyi niyetini anlayabiliyorum yardımcı olmak istiyorsun sen de ama okadar kulladığın ilaç vajina için çok mu sağlıklı?burda doktora giden arkadaşlara da doktor burda yapılan egzersizleri veriyor.kaldı ki biz egzersiz sırasında su bazlı kayganlaştırıcı jel ve prezervatif kullandık ve geçmişi okursan bu şekilde yenen bir çok insan var.ben mumla çalıştım mumla uyuduğum zaman da oldu hiç de içime kaçmadı.senin önerin de bir yol belki birinin işine yarar ama kesin çözüm değil.herşey psikolojik.yine da yardımların ve desteğin için arkadaşlarım adına teşekkür ederimyaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak
Bana fa yardım edin 2.5 yıllık evliyam parmakla denemedim bile dilatorlerinnbnn ilk 2 boyunu alıyorum sonrasında tıkandım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?