- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.821
Kızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?
Ben egzersizlere yeni başladım 1.5 yıldır ara vermiştim dilatoru kremliyorum sonra yerleştiriyorum
Ben cok rahat alttan ultrasona dahi giriyordum benim sorunum bacaklarımı tam olarak acamamskkk
lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...
Nasıl farklı pozisyon hiç denemedik korkudan resmen bacaklarımı kilitliyorum
Denedim tam oluyordu korkup vazgeçmiştim
masumsu ben de hala jel kullanıyorum merak etme normal bu ama eskisi gibi acı yok artık daha rahat oluyo..ama ben bunu kendimde sağlamaya çalışıyorum artık yendim nekadar rahat olursam gevşetirsem okadar az hissedicem diye diye...şuan elhamdülillah iyi...gün aşırı deneyin benim adet dönemi bayram derken çoookkk zaman geçmiştii ve tekrar denediğimde korkularım vardı ama çok şükür atlattım merak etme yapa yapa alışıyosun sadece fiziksel değil psikolojik olarakda rahatlıyosun...bi süre kendin yönlendir....ilk zamanlar sadece bikez giriş yapıp boş....olmamasına gayret gösterin yani eşine düşüyo buda...bikaç kez gir çık yapın vvaji alışıyo ve gitgellerdede sorun olmuyo....inşallah fazdası olur yazdıklarımın...bende çok sordum senin gibi yeni yendiğimde ama deneyerek ve artık yendiğinin bilincinde olarak kendini rahatlat ne kadar çok gevşetirsen okadar hissetmezsin...
yine yapamadimesim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni
Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!
cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum
yapamam dersen yapamazsın zaten.. ıkınıp aynayla göremiyorsan kendini rahat bırakmıyorsun demektir... rahat bırak kendini kasların deliği görmeni engelliyor.. afedersin ama elinle üzerini kapatan şeyleri açtırıp öyle dener misin birde ben öyle görebilmiştim.. popo deliğinin üstünde hemen görememen imkansız... hayır en dip yer değil nasıl anlatsam.. orada delik yok.. onun üstünde .. elinle üstünü kapatan şeyleri açtır ıkın göreceksin...
Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?