Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben üç veya dört sefer kayganlştırıcı jel kullandım daha sonra bıraktım.sulanma olması için de kendin veya eşin eliyle klitörisi uyarın o şekilde çok çabuk sulanıyo ben de onu burda bir arkadaştan örendim dene istersen ve sulanınca çok rahat giriyo ve ön sevişmeyi biraz uzun tutun sen kendini hazır hissedince eşin girsin görev gibi değil de zevk alarak yapmaya çalış.

Ben egzersizlere yeni başladım 1.5 yıldır ara vermiştim dilatoru kremliyorum sonra yerleştiriyorum

krem değilde su bazlı jel kullansan iyi olur.. ultrason jeli kullanabilirsin.. medikallerde 5 liraya satılıyor.. ara vermiş olabilirsin.. ama bundan sonra ara vermeden egzersizlere başlaman lazım.. ben günde 2 -3 saat egzersiz yapıyordum.. eğer zamanın varsa sende zaman ayır.. ben 1 ayda yendim.. ama burada 4 günde yenen arkadaşlar var.. sorun varsa sorabilirsin.. seve seve cevaplarım

lütfen banada yardım edin arkadaşlar 7 yıllık evliyimm ve bu illetle uğraşıyorum ve artık çok bunaldım ve sıkıldım..nolur derdime derman olun...

hayatım sakın üzülme ben de evleneli yedi yılı geçti ve yeneli daha birbuçuk ay falan oldu.ben çareyi egzersizlerde buldum biran önce egzersizlere başla.darısı bütün vajililerin başına inşallah.burada daha önce yazılan mesajlardan egzersizleri bulabilirsin.vakit kaybetmeden biran önce başla.ben başardıysam sen de başarabilirsin bu çileyi daha fazla kendine de eşine de çektirme inan bana bunu başardığın zaman evli olduğunu anlıyorsun.herşeyi geçtim kendin için bunu yapmak zorundasın inan bana korkulacak hiçbirşey yok sadece kafamızda büyütüyoruz tamamen pisikolojik tabi eğer biyolojik bir sorun yoksa.egzersizler sayesinde kendine güvenin gelecek ve cesaretleneceksin oraya birşeylerin girebildiğini göreceksin ve yaptıkça alıştıkça da diyeceksin ki parmağım giriyosa penis de girer benim öyle oldu. ama tabi bu bir iki günde olmuyo hergün az az aşama aşama yapacaksın ve sonra çok kolay olacak sen bile inanamayacksın.üzülüp beklemek çare değil yenmek için çabalamak zorundasın bugün yarın deyip vakit kaybetme erteleme

Denedim tam oluyordu korkup vazgeçmiştim

arkadaşım.. korkma acı yok.. bir kez daha dene olur mu?? kontrol sende olduğu için rahatsız olduğunda hemen kendini geri çekersin.. ama emin ol korkulacak bir şey değil.. yapmadan önce kendi kendine cesaret ver .. yapabilirim diye.. ben yapabiliyorum. .senin benden bir farkın yok..yapabilirsin .. bu akşam deneyebilirsen dene.. göreceksin yapacaksın..

yine yapamadim esim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni

Sevgili arkadaşlar bugün nette gezerken bir yerde okudum ve sizler adına çok sevindiğim bir haberdi! Vajinismus hipnotize yöntemiyle çok kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatılıyormuş, bir araştırın lütfen!

cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum

yine yapamadim esim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni

cnm bizede öle oluyodu ama ne yaptık üstüne gittik ben zavallı eşime nasıl bagrıyodum olmuyo die aglıyodum ama o benim destekçim oldu bırakmadı yapana kadar çekti beni aglıyodum kızıyodum bagrıyodum düşün ben yapamıyorum ama ona kızıyorum ama ne oldu 2. eş denemesinde oldu ve ben en fazla 2 parmak tam aldım sonra eş denemesi yaptım ilkine yarısı girdi 2. ye hepsi girdi

cnm ben jelden korkmuyorum bırakırım alışana kadar olur tabi ama ben üstte alabiliyorum ya p...... normal pozisyonda yapamıcmm gibi geliyo hep ben üsteykenmi olacak onu diyorum

hayır canım olurmu öyle şey...üstte yeniyoruz biz ve sadece öle olacak gibi gelio...vajiyide böyle yenmedikmi önce hiç bişi giremez dedik sonra aparatlar parmaklar denedik...cesaret ediceksin artık yendin sen..ben ilk zamanlar üstte ilk giriş yapıp hani psikolojik olarak girdi ve genişledi alttada alırım diyerek kendimi cesaretlendirip yaptım ve oldu inan bana üsttekinden daha rahat oluyo tek farkı ilk zamanlar sen elinle eşinin p...sini oraya yerleştiriyosun okadar...sonra aynen devam popoya doğru ilerleme olayıı...küçük küçük ileri geri yaparak deneyin yönü bulunca üsttede alttada farketmio kayıyo gidiyooo...merak etme endişeler geçici..hatta bi tavsiyem daha bacaklarını eşinin beline sar ve hafif poponu kaldırır gibi yap çok daha rahat olur...

tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…