- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.241
arkadaslar herkeze merhabalar.bende vajiyi kendı kendıne yenemeyenlerdenım bu yuzden dr yardımıyla yendım dr dan geldıgım gun hemen oldu evet tabı sonra araya bayram ve esımın yıllık ızını gırınce bız esımın aılesının yanına gıttık ve oradakı sartlar bıze uymayınca deneme yapamadık gercı ıkı defa denedık bırınde basarısz olduk sonra basarılı olduk derken bıraktık denemeyı eve gelınce denerız dedık 15 gun fılan kaldık orada yazıkkı donerken de ben reglı oldum araya bı 8 gunde ole gırdı sonra tekrar randevu alıp kontrol seansına gıttık dr bıraz basa dondugumu soyledı ama bnmle tekrar ılgılendi ve tekrar umutlandım ve tekrar eve geldık ve denedık oldu hatta bu sefer dıerlerınden daha hıssedılır bı sekılde oldu aradan yarım saat gectı tekrar denedık bu sefer gitgelide yaptık oldu acı yok da baskı hıssi var bi de giriş bnı korkutuo hıc acı olmamasına ragmen sonra p..s cıktktan sonra kasıklarıma yakın bı yerde sol tarafımda ufak ufak agrı oldu bu hafıf agrı normal mı gece uyandıgımda da vardı ama sabah gectı bunu merak ettım bn.he bıde sımdı tekrar denıycez tabi eşim uyuuyo ama uyandırcam bn onu aslında korkmuorum da yapamassam die kusku gelıo ya içime of halbukı bu dördüncü oldu artık
arkadaslar herkeze merhabalar.bende vajiyi kendı kendıne yenemeyenlerdenım bu yuzden dr yardımıyla yendım dr dan geldıgım gun hemen oldu evet tabı sonra araya bayram ve esımın yıllık ızını gırınce bız esımın aılesının yanına gıttık ve oradakı sartlar bıze uymayınca deneme yapamadık gercı ıkı defa denedık bırınde basarısz olduk sonra basarılı olduk derken bıraktık denemeyı eve gelınce denerız dedık 15 gun fılan kaldık orada yazıkkı donerken de ben reglı oldum araya bı 8 gunde ole gırdı sonra tekrar randevu alıp kontrol seansına gıttık dr bıraz basa dondugumu soyledı ama bnmle tekrar ılgılendi ve tekrar umutlandım ve tekrar eve geldık ve denedık oldu hatta bu sefer dıerlerınden daha hıssedılır bı sekılde oldu aradan yarım saat gectı tekrar denedık bu sefer gitgelide yaptık oldu acı yok da baskı hıssi var bi de giriş bnı korkutuo hıc acı olmamasına ragmen sonra p..s cıktktan sonra kasıklarıma yakın bı yerde sol tarafımda ufak ufak agrı oldu bu hafıf agrı normal mı gece uyandıgımda da vardı ama sabah gectı bunu merak ettım bn.he bıde sımdı tekrar denıycez tabi eşim uyuuyo ama uyandırcam bn onu aslında korkmuorum da yapamassam die kusku gelıo ya içime of halbukı bu dördüncü oldu artık
nbr gökçe.benim eşim gece çalışıyor.bende gündüz.pek görüşemiyoruz.yani.çalışmadığı gecelerde de yorgun olduğunu söylüyor.şimdiye kadar sadece bir defa denedik.sende ne var ne yok.
slm kızlar kocamdan egzersizler için kayganlaştırıcı jel istedim almış eczaneden ama tüp şeklinde içini okudum ilişkiden önce vajina ağzına sıkınız diyo nasıl bişeydir bu ya
diyarcım adı ne...eczaneden aldıysa durex yada okey olabilir ... ultason jelleri hemen kuruyor cinselliğe yönelik kayganlaştırıcı jelleri tavsiye ederim. onlarıda avucuna dök eşine sürdükten sonra avucunda kalan yağlımsı kısmı kendine sürmen bile yeterli oluyor hiç kurumuyor yağımsı tabaka öyleki banyo yapınca bile hissedersin o kayganlığı... anlaştık mı
adı gleitgelen diye bişey 5 tüp var küçük tek kullanmlık sanırım ama ben daha parmak egzersizindeydim dün ancak orta parmağımın ilk boğuma kadar alabildim bunuda parmak egzersizleri için istemiştim gerçi kocam bunu gerçek deneme için aldı sanırım akşam denemek üzere işe gitmişti şimdi ben bu jelle direk deneyimmi anlattığın gibi olurmu
adı gleitgelen diye bişey 5 tüp var küçük tek kullanmlık sanırım ama ben daha parmak egzersizindeydim dün ancak orta parmağımın ilk boğuma kadar alabildim bunuda parmak egzersizleri için istemiştim gerçi kocam bunu gerçek deneme için aldı sanırım akşam denemek üzere işe gitmişti şimdi ben bu jelle direk deneyimmi anlattığın gibi olurmu
bende onu kukllandım canım egzersizler boyunca vajına da deliğin girişine dökerdim parmagımıda bol jellerdım eldıvenlı bu arada elim, sonra elımı gırıse yerlestırıp nefes verıp popoya dogru ıterdım olucaktr denemeye devm bugun ilerlet hadı ilk bogum gırıyorsa tamamıda gırer yonü bul cekme sakın elini yönü ara buldutka nefes vererek ıkınarak ittir akıp gidicek o jel çok iyi asla mantar tahris vs olmaz zaten kuruluk için üretilen zöel vajina jeli
diyarcım inan bilmiyorum o jeli... 5 tüp diyosun ya emla gibi bir kremmi yoksa anestezikmi yani eğer öyleyse uyuşturur seni azcık ve ben tavsiye etmem onu... yok üzerinde su bazlı kayganlaştırıcı diyorsa korkmadan kullanabilirsin...bizlerin kullandıkları genellikle büyük olup 200 ml lik veya daha büyük jeller ve tek kutu kullan kapa dursun öyle... ama eczaneden o amaçla aldıysa eşin nitekim önermiştir eczacı.... parmak egzersizlerindesin demek iyi açıkcası ben kulak çöpüyle başlayıp allık fırçasından aparatlar yaptıkdan sonra parmağımı temas ettirebilmiştim... demekki iyi gidiyorsun... ancak parmağınla bölgeni tespit ettikten sonra yer yer daha büyük ve uzun olan aparatalr yapman streç filimle yapıp prezer... e takıp denemen gerek.... herkese önereceğim oturur halde aynı karşısında yapıyorlarsa dikine dikine değilde aşağıya anüs yönünde yaparsa inanılmaz acısız kolay alıyor içe görürsünüz... bana da bunu buradan bir kaç arkadaş önermişti onlara çok teşk.ediyorum...
yok kayganlaştırıcı jel yazıyo üstündede içindede bende ayna karşısında oturur pozisyonda yapıyorum herkes kendine değişik şeylerden aparat yapmış en uygunu nedir bunun için
uygunluktan kasıt p....e boyutuna tipine yakın olan aparatlar olsa gerek... mum ve üzeine kağıthavluyla sarıp streçfilm derken prezervt.... ile kayganlaştırıcı ile olabilir... inan ben en az 8 9 adet boy boy yapmışımdır ve çok şükür yendimmm... inşlh sizlerede
slm kızlar kocamdan egzersizler için kayganlaştırıcı jel istedim almış eczaneden ama tüp şeklinde içini okudum ilişkiden önce vajina ağzına sıkınız diyo nasıl bişeydir bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?