Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Az çok ben de böyle hisler yaşamışım gibi hatırlıyorum ama tam emin olamadım. Yine de bir jinekoloji uzmanına sorsanız iyi olur sanırım:44:

turguazz cok sevindim yenmene ama nerlerdesin sen görüşemiyoruz uzun zamandır kurtuldun artık sonunda

günaydınn bana yardım edin lütfenn!!
gece denedik olmadı yapamadım yine bu kez girdiğini hisssettim acı olduğu için devamını getiremedim bacaklarımı kasıyorum titriyorum diye şekilden şekle girdik

slm yenmene sevındım hangi doktora gıttın psikologmu?

slm kızlar kocamdan egzersizler için kayganlaştırıcı jel istedim almış eczaneden ama tüp şeklinde içini okudum ilişkiden önce vajina ağzına sıkınız diyo nasıl bişeydir bu ya

nbr gökçe.benim eşim gece çalışıyor.bende gündüz.pek görüşemiyoruz.yani.çalışmadığı gecelerde de yorgun olduğunu söylüyor.şimdiye kadar sadece bir defa denedik.sende ne var ne yok.

BACIM bizimde 7-8 olyor denememiz çok şükür yendik yenmesinede benimde sol iç kısmım acıyor acaba nedir ya bu durum... sende sol tarafım ağrıyor diyince sorayım dedim...

nbr gökçe.benim eşim gece çalışıyor.bende gündüz.pek görüşemiyoruz.yani.çalışmadığı gecelerde de yorgun olduğunu söylüyor.şimdiye kadar sadece bir defa denedik.sende ne var ne yok.

valla bizde dün denemedik sol iç kısmım ağrıyor her nedense ama 7-8 kez yapabildik 1 haftada
ancak grip oldum üşüttüm pozisyon olayını tam kavrayamayınca böyle soğuk algınlığı oldu.... ilk 3 gün ilk seferden sonra cildim dökmüştü benim sen de de oldumu acaba....
şimdide eşimin tüm vücudu kırmızı kabarıklarla doldu ben herşeyi bu cinsel birleşmeye bağlasamda acaba kızamık mı oldu diye eşimde merak ediyorum pazartesi dr a gitcez....konuyla bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

slm kızlar kocamdan egzersizler için kayganlaştırıcı jel istedim almış eczaneden ama tüp şeklinde içini okudum ilişkiden önce vajina ağzına sıkınız diyo nasıl bişeydir bu ya

diyarcım adı ne...eczaneden aldıysa durex yada okey olabilir ... ultason jelleri hemen kuruyor cinselliğe yönelik kayganlaştırıcı jelleri tavsiye ederim. onlarıda avucuna dök eşine sürdükten sonra avucunda kalan yağlımsı kısmı kendine sürmen bile yeterli oluyor hiç kurumuyor yağımsı tabaka öyleki banyo yapınca bile hissedersin o kayganlığı... anlaştık mı

adı gleitgelen diye bişey 5 tüp var küçük tek kullanmlık sanırım ama ben daha parmak egzersizindeydim dün ancak orta parmağımın ilk boğuma kadar alabildim bunuda parmak egzersizleri için istemiştim gerçi kocam bunu gerçek deneme için aldı sanırım akşam denemek üzere işe gitmişti şimdi ben bu jelle direk deneyimmi anlattığın gibi olurmu

bende onu kukllandım canım egzersizler boyunca vajına da deliğin girişine dökerdim parmagımıda bol jellerdım eldıvenlı bu arada elim, sonra elımı gırıse yerlestırıp nefes verıp popoya dogru ıterdım olucaktr denemeye devm bugun ilerlet hadı ilk bogum gırıyorsa tamamıda gırer yonü bul cekme sakın elini yönü ara buldutka nefes vererek ıkınarak ittir akıp gidicek o jel çok iyi asla mantar tahris vs olmaz zaten kuruluk için üretilen zöel vajina jeli

diyarcım inan bilmiyorum o jeli... 5 tüp diyosun ya emla gibi bir kremmi yoksa anestezikmi yani eğer öyleyse uyuşturur seni azcık ve ben tavsiye etmem onu... yok üzerinde su bazlı kayganlaştırıcı diyorsa korkmadan kullanabilirsin...bizlerin kullandıkları genellikle büyük olup 200 ml lik veya daha büyük jeller ve tek kutu kullan kapa dursun öyle... ama eczaneden o amaçla aldıysa eşin nitekim önermiştir eczacı.... parmak egzersizlerindesin demek iyi açıkcası ben kulak çöpüyle başlayıp allık fırçasından aparatlar yaptıkdan sonra parmağımı temas ettirebilmiştim... demekki iyi gidiyorsun... ancak parmağınla bölgeni tespit ettikten sonra yer yer daha büyük ve uzun olan aparatalr yapman streç filimle yapıp prezer... e takıp denemen gerek.... herkese önereceğim oturur halde aynı karşısında yapıyorlarsa dikine dikine değilde aşağıya anüs yönünde yaparsa inanılmaz acısız kolay alıyor içe görürsünüz... bana da bunu buradan bir kaç arkadaş önermişti onlara çok teşk.ediyorum...

yaaa önceki sayfalarda yazdım ama sizlerede sormak istiyorum cinsel ilişki sonrası vucutta dökme yaşadınız mı normalmidir? yoksa pazartesi dr a gitcezde ne dersinz

denicem biran önce ama arkadaş gelcekmiş bi gelip gitsin tüpün tekini açıp denicem inşallah yönü bulurum

yok kayganlaştırıcı jel yazıyo üstündede içindede bende ayna karşısında oturur pozisyonda yapıyorum herkes kendine değişik şeylerden aparat yapmış en uygunu nedir bunun için

yok kayganlaştırıcı jel yazıyo üstündede içindede bende ayna karşısında oturur pozisyonda yapıyorum herkes kendine değişik şeylerden aparat yapmış en uygunu nedir bunun için

uygunluktan kasıt p....e boyutuna tipine yakın olan aparatlar olsa gerek... mum ve üzeine kağıthavluyla sarıp streçfilm derken prezervt.... ile kayganlaştırıcı ile olabilir... inan ben en az 8 9 adet boy boy yapmışımdır ve çok şükür yendimmm... inşlh sizlerede

hıım mum sanki ii fikir ya ben sırf bu iş için özel alışverişe çıkmam lazım hepimiz kurtulalım bu dertten çok zor ya

Canım jeli penise sürmeniz yeterli ama elinde kalan kısmı da biraz vajinana sürsen yeter girişine sürmen gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…