- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.261
adı gleitgelen diye bişey 5 tüp var küçük tek kullanmlık sanırım ama ben daha parmak egzersizindeydim dün ancak orta parmağımın ilk boğuma kadar alabildim bunuda parmak egzersizleri için istemiştim gerçi kocam bunu gerçek deneme için aldı sanırım akşam denemek üzere işe gitmişti şimdi ben bu jelle direk deneyimmi anlattığın gibi olurmu
althea;"hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı " sözun bıle benı çok mutlu etti çok sagolasın
Canım bugün orta parmak iki boğuma kadar ilerlemeye çalış, bunu rahat yaparsan, işaret ve orta parmağını küs şeklinde üst üste getir ve öyle dene bunu başarırsan, rahat albilirsen, mum ya da kulak çubuğuna istediğin kadar kat peçete sar, streç filmle sabitle, eldivene ya da prezervatife geçir, jelle ve yerleştirmeye çalışArt arda gibi görünüyor, hızlı gitmek seni korkutmasın, eğer bir önceki aşamayı rahat yaparsan bir sonrakine geçmende sakınca yok ama rahat yapamazsan bir sonraki aşamaya geçme
tamam canım bugün orta parmağı tam alabilirsem ve 2 parmağa geçicem hemen sonrada mumla denerim inşallah keşke herşey hızlı gerçekleşse hepsini kolayca alabilsem
tamam canım bugün orta parmağı tam alabilirsem ve 2 parmağa geçicem hemen sonrada mumla denerim inşallah keşke herşey hızlı gerçekleşse hepsini kolayca alabilsem
N'oldu anlet bakem?
olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldükherkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk (
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldükherkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk (
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
Tatlım o batma yanlış yönde gittiğinizi gösteriyor. Öyle battığı zaman, yönünü popoya çevirmeniz lazım
O batma olduğunda derin nefes al, dur, kendini geri çekme. Sonra penisi tut ve aşağı doğru ittirmeye çalış. Çok az kalmışBunu başarırsanız sen gelinsin
canım batma var dedığin için aklıma takıldı p..sin tamamı ya da yarısından fazlası gırdı mı?
girdi ilk defa hissettim girdiğini acı ve batma olunca geri çekildim az bişi kalıyo ve ben gerisini getiremicem nasıl yapcam ??
ne kadar girdi bilmiyorum canım fakat ilk defa girdiğini hissettim girerken bişi olmadı ilerisinde acı ve batma olunca çekildim keşke çekilmeseydim oldu bittiydi
Getireceksin... Çoğu gitmiş azı kalmış
Bak canım şimdi grimş ama bir yerde takılmış ya işte orada canın yandı senin, battı, ama yönünü doğru bulsaydı o batma olmayacaktı
Eki Görüntüle 555306 Bu fotoğrafa baktın mı bilmiyorum? Bak bu fotoğrafta parmağın değdiği noktaya bak... Penis aşağı doğru inmediği için ya yukarı değmiş ya karşıya değmiş ve senin canın yanmış eğer penis aşağı doğru yolunu bulsaydı canın yanmayacak hatta ilerlediğinde hissetmeyeceksin bile o bölge hissiz... Penis o bölgeye geçince bütün yanmalar falan geçiyor hiçbir şey hissetmiyorsun... Sadece bir baskı oluyor o da zaten katlanabilecek bir şey
O batma olduğunda bekle, derin nefes al, penisin kafasını aşağı doğru ittirin
Getireceksin... Çoğu gitmiş azı kalmış
Bak canım şimdi grimş ama bir yerde takılmış ya işte orada canın yandı senin, battı, ama yönünü doğru bulsaydı o batma olmayacaktı
Eki Görüntüle 555306 Bu fotoğrafa baktın mı bilmiyorum? Bak bu fotoğrafta parmağın değdiği noktaya bak... Penis aşağı doğru inmediği için ya yukarı değmiş ya karşıya değmiş ve senin canın yanmış eğer penis aşağı doğru yolunu bulsaydı canın yanmayacak hatta ilerlediğinde hissetmeyeceksin bile o bölge hissiz... Penis o bölgeye geçince bütün yanmalar falan geçiyor hiçbir şey hissetmiyorsun... Sadece bir baskı oluyor o da zaten katlanabilecek bir şey
O batma olduğunda bekle, derin nefes al, penisin kafasını aşağı doğru ittirin
valla bizde dün denemedik sol iç kısmım ağrıyor her nedense ama 7-8 kez yapabildik 1 haftada
ancak grip oldum üşüttüm pozisyon olayını tam kavrayamayınca böyle soğuk algınlığı oldu.... ilk 3 gün ilk seferden sonra cildim dökmüştü benim sen de de oldumu acaba....
şimdide eşimin tüm vücudu kırmızı kabarıklarla doldu ben herşeyi bu cinsel birleşmeye bağlasamda acaba kızamık mı oldu diye eşimde merak ediyorum pazartesi dr a gitcez....konuyla bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?