Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bugün orta parmak iki boğuma kadar ilerlemeye çalış, bunu rahat yaparsan, işaret ve orta parmağını küs şeklinde üst üste getir ve öyle dene bunu başarırsan, rahat albilirsen, mum ya da kulak çubuğuna istediğin kadar kat peçete sar, streç filmle sabitle, eldivene ya da prezervatife geçir, jelle ve yerleştirmeye çalış Art arda gibi görünüyor, hızlı gitmek seni korkutmasın, eğer bir önceki aşamayı rahat yaparsan bir sonrakine geçmende sakınca yok ama rahat yapamazsan bir sonraki aşamaya geçme

althea;"hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı " sözun bıle benı çok mutlu etti çok sagolasın

canım benim biri burda yendim yazdığı zaman okadar mutlu oluyorum kibu illet tamamen psikolojik,ertelememen gerekiyor moralinin iyi olması gerekiyor ve kendine güvenmen gerekiyor.sen egzersizlerinle sorduğun sorularla bir çaba içinde olduğunu ve olayı ciddiye aldığını hissettiriyorsun.bu yüzden sorunu kısa zaman içinde çözeceğini düşünüyorum.çok iyi gidiyorsun kabustan kurtulmaman için hiç bir sebep yok.

tamam canım bugün orta parmağı tam alabilirsem ve 2 parmağa geçicem hemen sonrada mumla denerim inşallah keşke herşey hızlı gerçekleşse hepsini kolayca alabilsem

N'oldu anlet bakem?

olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldük herkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk (

merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü ((

Tatlım o batma yanlış yönde gittiğinizi gösteriyor. Öyle battığı zaman, yönünü popoya çevirmeniz lazım

O batma olduğunda derin nefes al, dur, kendini geri çekme. Sonra penisi tut ve aşağı doğru ittirmeye çalış. Çok az kalmış Bunu başarırsanız sen gelinsin

merhaba.ümitsizliğe kapılma lütfen,önce cesaretini topla ve vajiden kurtulmak istiyorsan daha fazla ertelemeden harekete geç.bizler de başlarda yapamam edemem dıyorduk ama yaptık.senın de yapmaman ıcın bır sebep yok.kendıne güven ve yeter kı basarabılecegıne ınan.burda herkes sana yardımcı olacaktır

canım batma var dedığin için aklıma takıldı p..sin tamamı ya da yarısından fazlası gırdı mı?

Canım bak kendin söylemişsin. 3 senedir burayı okuyorum diye. 3 senedir burayı okuyorsun ve bir mucize ile , hiç egzersiz yapmadan bu işi başaran olmuş mu? Hayır değil mi? Bu işi gerçekten çözmek istiyorsan egzersiz yapmak için kendini ikna etmen gerekiyor

Önünde bir de hedef var. Bu hedef çok önemli. Çoğu kişi söyledikleri hedefe gelmeden bu illetten kurtuldu. Bak ben 4 günde yendim. İmkansız değil. Hatta 3 diyebiliriz. Yani çarşamba gelmeden bu illetten kurtulabilirsin ama bunun için egzersiz yapmak için kendine güvenmen lazım, mutlaka egzersize başlaman lazım.

Eğer gerçekten egzersiz yaparsan hiç vazgeçmeden çabalarsan çarşamba günü eşine evlilik yıldönümü hediyesi verebilirsin

Hepimiz "egzersiz yapamam" diyorduk... Ben "parmak diyorsunuz ama parmağı yerleştirme düşüncesi bile beni geriyor" yazanlardanım... Ama CESARET ettim KENDİME GÜVENDİM ve YENDİM...

Sen de yapabilirsin

girdi ilk defa hissettim girdiğini acı ve batma olunca geri çekildim az bişi kalıyo ve ben gerisini getiremicem nasıl yapcam ??

canım batma var dedığin için aklıma takıldı p..sin tamamı ya da yarısından fazlası gırdı mı?

ne kadar girdi bilmiyorum canım fakat ilk defa girdiğini hissettim girerken bişi olmadı ilerisinde acı ve batma olunca çekildim keşke çekilmeseydim oldu bittiydi

girdi ilk defa hissettim girdiğini acı ve batma olunca geri çekildim az bişi kalıyo ve ben gerisini getiremicem nasıl yapcam ??

Getireceksin... Çoğu gitmiş azı kalmış

Bak canım şimdi grimş ama bir yerde takılmış ya işte orada canın yandı senin, battı, ama yönünü doğru bulsaydı o batma olmayacaktı

Eki Görüntüle 555306 Bu fotoğrafa baktın mı bilmiyorum? Bak bu fotoğrafta parmağın değdiği noktaya bak... Penis aşağı doğru inmediği için ya yukarı değmiş ya karşıya değmiş ve senin canın yanmış eğer penis aşağı doğru yolunu bulsaydı canın yanmayacak hatta ilerlediğinde hissetmeyeceksin bile o bölge hissiz... Penis o bölgeye geçince bütün yanmalar falan geçiyor hiçbir şey hissetmiyorsun... Sadece bir baskı oluyor o da zaten katlanabilecek bir şey

O batma olduğunda bekle, derin nefes al, penisin kafasını aşağı doğru ittirin

ne kadar girdi bilmiyorum canım fakat ilk defa girdiğini hissettim girerken bişi olmadı ilerisinde acı ve batma olunca çekildim keşke çekilmeseydim oldu bittiydi

normalde acı değil de çok az bir yanma ve basınç oluyor ama bende aylardır batmadan bahsedıyorum ya o yüzden sordum.bende vajınada yırtık ya da yara olabılırmıs.senı de korkutmak ıstemıyorum ama umarım yönden kaynaklı bıseydır.birkaç defa daha tekrarlarsa doktora git lütfen.benım doktor fobım var ben gıdemıyorum ama ımkanın varsa sen git lütfen.alttan muayne olmasan bıle derdını anlat en azından.

baktım canım incelemedik vajina fotoğrafı bırakmadım
neyse eşimi ikna edebilirsem bugün tekrar denerim yine acı batma olursa popoya doğru

canım bak cadıkedinin anlatımı çok güzel başı girdikten sonrası boşluk acı yok.yönü yanlıştır

geçmiş olsun canım.bende öyle birşey olmadı.sende de cinsel birleşmeden kaynaklandığını sanmıyorum.doktor gitmen ii olur bence.görüşürüz.hamilelik haberlerini bekliyorum bak.bu sefer de ona hırs yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…