- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.261
olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldükherkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk (
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldükherkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk (
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
Tatlım o batma yanlış yönde gittiğinizi gösteriyor. Öyle battığı zaman, yönünü popoya çevirmeniz lazım
O batma olduğunda derin nefes al, dur, kendini geri çekme. Sonra penisi tut ve aşağı doğru ittirmeye çalış. Çok az kalmışBunu başarırsanız sen gelinsin
canım batma var dedığin için aklıma takıldı p..sin tamamı ya da yarısından fazlası gırdı mı?
girdi ilk defa hissettim girdiğini acı ve batma olunca geri çekildim az bişi kalıyo ve ben gerisini getiremicem nasıl yapcam ??
ne kadar girdi bilmiyorum canım fakat ilk defa girdiğini hissettim girerken bişi olmadı ilerisinde acı ve batma olunca çekildim keşke çekilmeseydim oldu bittiydi
Getireceksin... Çoğu gitmiş azı kalmış
Bak canım şimdi grimş ama bir yerde takılmış ya işte orada canın yandı senin, battı, ama yönünü doğru bulsaydı o batma olmayacaktı
Eki Görüntüle 555306 Bu fotoğrafa baktın mı bilmiyorum? Bak bu fotoğrafta parmağın değdiği noktaya bak... Penis aşağı doğru inmediği için ya yukarı değmiş ya karşıya değmiş ve senin canın yanmış eğer penis aşağı doğru yolunu bulsaydı canın yanmayacak hatta ilerlediğinde hissetmeyeceksin bile o bölge hissiz... Penis o bölgeye geçince bütün yanmalar falan geçiyor hiçbir şey hissetmiyorsun... Sadece bir baskı oluyor o da zaten katlanabilecek bir şey
O batma olduğunda bekle, derin nefes al, penisin kafasını aşağı doğru ittirin
Getireceksin... Çoğu gitmiş azı kalmış
Bak canım şimdi grimş ama bir yerde takılmış ya işte orada canın yandı senin, battı, ama yönünü doğru bulsaydı o batma olmayacaktı
Eki Görüntüle 555306 Bu fotoğrafa baktın mı bilmiyorum? Bak bu fotoğrafta parmağın değdiği noktaya bak... Penis aşağı doğru inmediği için ya yukarı değmiş ya karşıya değmiş ve senin canın yanmış eğer penis aşağı doğru yolunu bulsaydı canın yanmayacak hatta ilerlediğinde hissetmeyeceksin bile o bölge hissiz... Penis o bölgeye geçince bütün yanmalar falan geçiyor hiçbir şey hissetmiyorsun... Sadece bir baskı oluyor o da zaten katlanabilecek bir şey
O batma olduğunda bekle, derin nefes al, penisin kafasını aşağı doğru ittirin
valla bizde dün denemedik sol iç kısmım ağrıyor her nedense ama 7-8 kez yapabildik 1 haftada
ancak grip oldum üşüttüm pozisyon olayını tam kavrayamayınca böyle soğuk algınlığı oldu.... ilk 3 gün ilk seferden sonra cildim dökmüştü benim sen de de oldumu acaba....
şimdide eşimin tüm vücudu kırmızı kabarıklarla doldu ben herşeyi bu cinsel birleşmeye bağlasamda acaba kızamık mı oldu diye eşimde merak ediyorum pazartesi dr a gitcez....konuyla bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
normalde acı değil de çok az bir yanma ve basınç oluyor ama bende aylardır batmadan bahsedıyorum ya o yüzden sordum.bende vajınada yırtık ya da yara olabılırmıs.senı de korkutmak ıstemıyorum ama umarım yönden kaynaklı bıseydır.birkaç defa daha tekrarlarsa doktora git lütfen.benım doktor fobım var ben gıdemıyorum ama ımkanın varsa sen git lütfen.alttan muayne olmasan bıle derdını anlat en azından.
yanma hemen geçiyo acıda öyle de işte girdi gerisi gelmedi yapamadım..
dr gidicem nasip olursa çünkü et parçası gibi bişi görüyorum aklıma takıldı muayene olcam oda korka korka
et parçası tanımını genelde hepimiz yapmışızdır,normal gibi görünüyor içini ferah tut.yanma hemen geçiyor zaten başı olduktan sonra yanma falan da yok sadece basınç oluyor popoya doğru.korkma lütfen.eğer acı olsaydı yenenler oldu mu oldu mu dıye defalarca sormazdı.acıya odaklandığımız için canımız yanacak sanıyoruz fakat öyle bişey yok.çok büyük adımlar attın artık bu kabus bitti bitecek.bu saatten sonra artık gelin haberlerini bekliyoruz
bitsin artık bunaldım iyice bitmeli cesaretimi topladım aldım dediğim gibi ilk defa girdiğini hissettim ama olmadı ya yapamadım inşallah olur bende kurtulur arkadaşlarıma yardımcı olurum.. aklıma takılıyo et parçası da sanki var ıkınınca çıkacak gibi oluyo başka sorun mu var ondan olmuyo bilmiyorum.. akşam eşim baktı et parçası gibi bişi var dedi ağlamamak için zor durdumm
bitsin artık bunaldım iyice bitmeli cesaretimi topladım aldım dediğim gibi ilk defa girdiğini hissettim ama olmadı ya yapamadım inşallah olur bende kurtulur arkadaşlarıma yardımcı olurum.. aklıma takılıyo et parçası da sanki var ıkınınca çıkacak gibi oluyo başka sorun mu var ondan olmuyo bilmiyorum.. akşam eşim baktı et parçası gibi bişi var dedi ağlamamak için zor durdumm
Canım aklındaki bu şüpheden kurtulmadan başarılı olamazsın. Çünkü acı cektiğin an bende et parçası mı var diye düşüneceksinO yüzden önce bir doktora git ve aklındaki bu sorundan kurtul
herzaman dediğim gibi iyi düşün iyi olsun.o et parçası vaji girişinde mi?içinin rahat etmesi açısından doktor çok doğru bir karar.Girdiğini hisettiğine göre geriye hiçbişey kalmamış bundan sonrası senın ıcın daha kolay,sen zoru basardın zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?