- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.381
6 cm lik aparat sıkışıp kaldı sanki. bu akşam tekrar denicem ama kalınlığı azaltıp mı denesem yoksa aynı kalınlıkta devam mı edeyim? anlamadığım neden gelgit yaparken acı veriyor. ilişkiye girerkende böyle acı verecekse zevki nerde bunu bende bi anormallik mi var
sen vajiyi yenmiş miydin?[/QUOTE
evet bende cok tecrube sahıbı sayılmam yenı yenenlerden sayılırım.zevki mi neredesende benm gıbı sabırsızsın he kızım bı dur bı yen sonra zevkı nerde bunun dıe dusunursun ole hemn zevk kısmına gecılmıomus zaten ben henuz 6 defa yapabıldım sadece bi tanesınde bıraz zevk alabıldım o da aman aman bi zevk deıl yani.tabi bu zamanla olcak bişi.o bılınıcımızın altındakı korkular tamamen sılıncek kaygılar gıdıcek ole zevk kısmı.bak 6 sında da hıc acımadı hemde hıç ama sımdı denıycek olsam yıne kaygım var yok deıl ki her denemem de vardı bunu bırden atmak bnm elımde deıl ama o kaygıya ragmen acımıo demekki bosa kaygım yavas yavas kayboluo da işte o korkularımızı kaygılarımızı atalım o zaman zevk olur he olmazsa onun da bi yolu vardır illa once yenmek olsun hedef.mesela beynımız oylekı hafıf agrım oluo acımadı der biri benim beynım ordan sadece agrı oluo bunu alır ama acımadı kısmını gormesdi bunlar hep beynın oyunları at gitsin desemde benm dememle deıl yasayınca farkedıo ınsan egzersızle farkedıceksın sende
kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. aparatı prezervatife geçirip üzerine jel sürüyorum.
Turquaz, tebrik ederim yenmişsin, Umuutla sen dışarda da görüşüyordunuz, ne oldu, ne yapıyor? Özelden de yazabilirsin, çok merak ediyorum onu...
kızlar uzun aradan sonra tekrar egzersize baslıcam sizce kaldıgım yerdenmi yoksa en bastan mı başlayım zaten kaldıgım yerden zor olur ama en iyisi bastan başlamak
en bastan basla ama oldugun yere kadar gel basladıgında hem en bastan yaparsan orası esnemeye devam eder hem kafanda rahat olur cunku ınsan her adımda rahatlıo adımlarını basa al ve adım atmaya devam et sona yaklastın bence
saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sntebrikler canım.umutu bende merak ediyorum hiç gelmiyor yada bana deng gelmiyor artık.
oda benim gibi kendi egzersiz yapamamıştı dr gitmişti.sonra yapıyordu egzersizini benim gibi.bende daha egzersizden başka ileri gidemedim.
saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sntebrikler canım.umutu bende merak ediyorum hiç gelmiyor yada bana deng gelmiyor artık.
oda benim gibi kendi egzersiz yapamamıştı dr gitmişti.sonra yapıyordu egzersizini benim gibi.bende daha egzersizden başka ileri gidemedim.
bende öle düşünüyorum inşallah bugün akşam baya ilerlerim eşim sabh diyo işte bebek istiyorum regl de bitti bu akşam dişini sık diyo inşallah kasım ayı bana sans getirir normalde sanslıyım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm bu ayda
saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sn
vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gunuc vakte kadar tamamsın :d
tmm süper.oyleyse devam et 6 cm den kucukle basla aksam tekrar 6 ya kadar gel gıdebılırsen artırırsın cmleri kendini rahat bırak vucudunu sıkma totyu da gevsek bırakıosun zaten 6 cm aldıysan yonude bulmussundur aynı sekılde yerlestır acı yok ama oyle bı hıs gelırse bekle nefes al ver nefes al ver rahatlayana kadar sonra bıraz daha it hemen gıt gele baslama bıraz beklet kendını rahat hıssedınce gıt gel yap cnm
açıkcası benim gözümü çok korkuttu bu 6 cm. daha bunu denerken canım bu kadar yanarsa 10 cm i düşünemiyorum. bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba? daha fazla kayganlaştırıcı kullanıcam bu akşma ama sanki yanlış bişey yapıyorum o yüzden canım acıyo
o zaman daha kucuk bı aparatla yenıden basla aslında bi acı yok ama yalnıs yone ıttıysen belkı ondan olmustur aksam denedıgınde daha kucukle basla bol jel ile tekrar dene baktın acır gıbı oldu bıraz gerı cek yonu deıstır tekrar it kendını hıc kasma ama sıkarsan vajına aparata ızın vermez.bu arada aparat olarak ne kullanıosun
dün gece denedim başım döndü , midem bulandı , yere yığılıp kalacak gibi hissettim kendimi nasıl toplayacağım cesaretimi bilmiyorum çok çaresizimya girişte bi et parçası var sanki o mu iteklenicek içe doğru ??? kapalı gibi sanki offf iki üniversite mezunu yazıyor bu satırları maalesef ne kadar cahilim yetiştirilme tarzı maalesef bunlara hep sebep...ben kızımı böyle yetiştirmeyeceğim inşallah...
selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi:44:
selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?