Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. aparatı prezervatife geçirip üzerine jel sürüyorum.

tmm süper.oyleyse devam et 6 cm den kucukle basla aksam tekrar 6 ya kadar gel gıdebılırsen artırırsın cmleri kendini rahat bırak vucudunu sıkma totyu da gevsek bırakıosun zaten 6 cm aldıysan yonude bulmussundur aynı sekılde yerlestır acı yok ama oyle bı hıs gelırse bekle nefes al ver nefes al ver rahatlayana kadar sonra bıraz daha it hemen gıt gele baslama bıraz beklet kendını rahat hıssedınce gıt gel yap cnm

Turquaz, tebrik ederim yenmişsin , Umuutla sen dışarda da görüşüyordunuz, ne oldu, ne yapıyor? Özelden de yazabilirsin, çok merak ediyorum onu...

kızlar uzun aradan sonra tekrar egzersize baslıcam sizce kaldıgım yerdenmi yoksa en bastan mı başlayım zaten kaldıgım yerden zor olur ama en iyisi bastan başlamak

Son düzenleme:
Turquaz, tebrik ederim yenmişsin , Umuutla sen dışarda da görüşüyordunuz, ne oldu, ne yapıyor? Özelden de yazabilirsin, çok merak ediyorum onu...

teşk ettim cnm bnm.cok sukur bıttı sonunda bende rahat bı nefes aldım.umuut ii yakında onunda guzel haberlerını alırız.ommm hissedıorum cok yakınsen nasılsın ıyımısın gorusmeyelı

kızlar uzun aradan sonra tekrar egzersize baslıcam sizce kaldıgım yerdenmi yoksa en bastan mı başlayım zaten kaldıgım yerden zor olur ama en iyisi bastan başlamak

en bastan basla ama oldugun yere kadar gel basladıgında hem en bastan yaparsan orası esnemeye devam eder hem kafanda rahat olur cunku ınsan her adımda rahatlıo adımlarını basa al ve adım atmaya devam et sona yaklastın bence

tebrikler canım.umutu bende merak ediyorum hiç gelmiyor yada bana deng gelmiyor artık.
oda benim gibi kendi egzersiz yapamamıştı dr gitmişti.sonra yapıyordu egzersizini benim gibi.bende daha egzersizden başka ileri gidemedim.

bende öle düşünüyorum inşallah bugün akşam baya ilerlerim eşim sabh diyo işte bebek istiyorum regl de bitti bu akşam dişini sık diyo inşallah kasım ayı bana sans getirir normalde sanslıyım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm bu ayda

saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sn

saol cnm bnm .umuut pek gelemedi bu ara abisinin dugunu vardı ya baya yogundu bu ara.bu ara doner tekrar aramıza.olsun egzersız yapıosun ya ilerlersin inş. hangı asamadasın cnm sn

vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gun uc vakte kadar tamamsın:d

son aşama canım .artık yapmam lazım ama beceremiyorum..aparatlarda sorun yok çok şükür.ama noluyosa o anda yine yapamıyorum.

vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gun uc vakte kadar tamamsın:d

ne güzel konusuyosun inşallah bugün olur d biter evet reglden sonra daha esnek oluyormus inşallah bugün olurda biter allahım bana yardım et nolursun

açıkcası benim gözümü çok korkuttu bu 6 cm. daha bunu denerken canım bu kadar yanarsa 10 cm i düşünemiyorum. bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba? daha fazla kayganlaştırıcı kullanıcam bu akşma ama sanki yanlış bişey yapıyorum o yüzden canım acıyo

o zaman daha kucuk bı aparatla yenıden basla aslında bi acı yok ama yalnıs yone ıttıysen belkı ondan olmustur aksam denedıgınde daha kucukle basla bol jel ile tekrar dene baktın acır gıbı oldu bıraz gerı cek yonu deıstır tekrar it kendını hıc kasma ama sıkarsan vajına aparata ızın vermez.bu arada aparat olarak ne kullanıosun

Aparat olarak rimel peçeteye sardım prezervatife geçirip kullanıyorum . denemelerimde rimeli sonuna kadar itebildim. Eğer yanlış yerdeysem sonuna kadar gider miydi?
sonuna kadar içime aldığımda o aşamada bekleiyorum ama çok canım yanıyo. vajinanın ilk girişi acı veren sonuda hissiz bi yerdeğil miydi?

Canım Bu durumun Öncelikle Üniversite yada İlkokul mezunu olmakla hiç bir alakası yok. Lütfen Bu durumu Eğitim durumuyla Karşılaştırmayın !!Vajinismus çok farklı bir durum. Kimin başına geliceği hiç belli olmuyo. Egzersiz yapmak zorundasınn miden bulansada, yapmak zorundasın çünkü başka şekilde yenemezsin..

selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi :44:

selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi :44:

Canımm hem kendini hemde arkadaşları boşu boşuna korkutuyosun. Öyle Yırtılma filan yok. Korktuğun için sen o şekilde rüya görmüşsün. Egzersizleree devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…