- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.401
sonuna kadar aldıgına gore dogru yer cok sevındım yonu dogru bulmana cunku ben yonu bulma konusunda cok zorlanmıstım saatelerce ugrasmama ragmen.evet girişi hıssedersin sonuda hıssız ama hıs yok derken orayı hıssedıosun da bos bı hıs acı veren bı hıs deıl.aksam tekrar denıyceksın ya goz kalemıyle dene budefa adım adım artırırsın kalınlıgı.bide ayaklarına dikkat et usutme enfeksıyona yol acabılıo bnm ole olmustu ve acı hıssetmıstım enfeksıyon gectıkten sonrakı aparat denemesınde hıc bı yanma yada acı olmamıstıAparat olarak rimel peçeteye sardım prezervatife geçirip kullanıyorum . denemelerimde rimeli sonuna kadar itebildim. Eğer yanlış yerdeysem sonuna kadar gider miydi?
sonuna kadar içime aldığımda o aşamada bekleiyorum ama çok canım yanıyo. vajinanın ilk girişi acı veren sonuda hissiz bi yerdeğil miydi?
sonuna kadar aldıgına gore dogru yer cok sevındım yonu dogru bulmana cunku ben yonu bulma konusunda cok zorlanmıstım saatelerce ugrasmama ragmen.evet girişi hıssedersin sonuda hıssız ama hıs yok derken orayı hıssedıosun da bos bı hıs acı veren bı hıs deıl.aksam tekrar denıyceksın ya goz kalemıyle dene budefa adım adım artırırsın kalınlıgı.bide ayaklarına dikkat et usutme enfeksıyona yol acabılıo bnm ole olmustu ve acı hıssetmıstım enfeksıyon gectıkten sonrakı aparat denemesınde hıc bı yanma yada acı olmamıstı
benim ki baya acı veren bi histi malesef .. acaba enfeksiyon mu kaptım bende. ama ikinci defa dün denedim yani egzersizleri sık sık yapmıyorum ki enfeksiyon kapayım
sana ozelden mesaj attım okurmusun
Canım dün gece biz deneyelim dedik ve oldu yani hiç acı çekmeden kasılmadan yapabildim :) bu gece bidaha denicem bakalım düzeldimmi gerçekten çook mutluyummm ve merak ediyorum hemen sana haber vereyim dedim :)
Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)
Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?
Cadı kedi uzun uzun süre ara vermiştim egzersizlere hafta sonu müsait olduğum için tekrar başladım. ilk egzersizimde serçe parmak denemiştim başarılı olmuştum ama devamını getirememiştim. son iki günde, baş parmak denedim ve zorlanmadan bütün parmağımı alabildim. daha sonra başparmak ve orta parmağa cesaret edemediğim için aparat hazırladım rimelin dışına peçete sarıp streçle kaplayıp aynı anlatıldığı gibi hazırladım sanırım 4 cm falan idi çevresi. bunuda biraz zorlanarak aldım tamamını, sonra eşimin desteğiyle biraz daha kalınlaştırarak 6 cm civarında denedim ama bu sefer çok canım yandı ve hiç içimde hareket ettiremedim gel git yapamadım hiç. Sanki 6 cm benim vajinin son genişleyeceği mesafe gibiydi. hiç ama hiç gelgit yapamadım. biraz daha kalınlaştırsam yırtılacak kanayacak gibi hissediyorum. yanlış bişey mi yapıyorum. son 6 cm lik aparatta vajinin dip yerlerindede acı hissettim. ilk aparatta ve parmak egzersizinde hiç böyle acı hissetmemiştim.
Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra? tavsiyelerini bekliyorum. bana kalsa devamını getiremem gibi geliyor.
Çok sevindim yaf maşallah :) Hiç egzersiz yaptın mı peki? Bir anda nasıl oldu yaf :)
Selam arkadaşlar size birşey sorucm.ben kulak çöpünü sokuyorum çok rahatlıkla (ufacık şey haliyle) ama parmağı sokamıyorum serçe parmağımın yarısını soktum bir kere daha sonra denedim hiç olmadı.şunu sormak istiyorum.penis aparatlarıyla yapsam olur mu acaba? yoksa parmak daha mı iyi sonuç verir....tabi aparat bulmam lazım internetten fln.bide o var
evet akıntım varegzersiz yaparken kayganlaştırıcı yerine anestol veya bepanten mi kullanayım? anestol biraz yakıyor bende ayaklarımı çok üşütüyorum enfeksiyon olabilirim. bu yüzden acı çekmek istemem. anestol veya bepanten i enfeksiyon için mi kullanayım?
ıntım jel i bir araştırayım ilk defa duyuyorum.
evet akıntım varegzersiz yaparken kayganlaştırıcı yerine anestol veya bepanten mi kullanayım? anestol biraz yakıyor bende ayaklarımı çok üşütüyorum enfeksiyon olabilirim. bu yüzden acı çekmek istemem. anestol veya bepanten i enfeksiyon için mi kullanayım?
ıntım jel i bir araştırayım ilk defa duyuyorum.
cadi34 egzersiz mi yendin yoksa sen egzersiz yapmıyomuydun
anestol bıraz ykar ama cok deıl ve o yanma hıssı 5 snıye sonra gecer eger enfeksıyon varsa evet anestolu surdugunde yanma hıssın hemen gecmez dayanılmıycak bısı deıl.bana aparatı dr yerlestırmıstı ve ılk gıttıgımde enfksıyon oldugunu aparat yerlestırırse bıraz yanma olur dedı bende bısı olurmu dedım.bişi olmaz ama zaten vajnusmussun dedı bu sefer bu yanmayı duyunca zannedıceksın hep yanma olcak bı hafta sonra gel enfeksıyonun gecsın ole dedı ve bı hafta sonra cuk dıe gırdı.he bu arada ben ebnfeksıyona ragmen aparatı yerlestırın dedım ama acı oldu bıraz kadında bıraktı dedıgım gıbı ıkıncı denemede acı yanma olmadan oldu.buyuk bı ıhtımal sende de enfeksıyon olmus olabılır.bepantenının ıcerıyede dısarıyada bı zararı yok tahrısı ve enfeksıyonu gecırıo.ben bepanten kullandım onuda gırıse dısarya suruosun once sonra serce parmagına nohut kadar sur gırıısın ıcınede kullan akıntın gecene kadar bepantene devam et ama sakın usutme bunada dıkkat etkı enfeksıyon hemen gecsın.anestolude egzersız sırasında kullan.anestol uyusturmuo bılıosun.oradakı gerılmeyı kasılmayı alıo gevseklık verıo.afedersın s..şirken bıle bazen orada bı kasılma deılde vajınada bole deısık bı hısler oluo ya kasılma deıl ama kasılma gıbı işte anestol kullanınca orası gevsek oluo rahat oluo.anestoluda soyle kullanman gerekır.once vajınaya suruosun hatta popoya dogru cunku popomuzunda rahat olması lazım sonra dudakların arasına ve son olarakda bı nohutdan daha az ıc kısma 3 dakıka sonra tmm egzersız yapıosan bole tabı tahrıs olmasın dıe yıne bepanten suruosun ıc kısma az bısı sonnra ıster jel kullan ıster kullanma ama bepantenın kayganlastırıcı etkısı varmıs zaten sonra aparartı bırden sokmuoruz gırıse dayıyosun aparatın ucunu nefeslerıne dıkkat edıosun nefes alıp verıosun karnını ve poponu sıkmak yok bacaklarıda sıkmak yok farkettıgın anda kendını telkın et ve rahatlat nefes al ver yaparken o aparat oraya dayanmıs ya bı bakıosun ıcerı dogru kayıyo kendı kendını.kaydı kaydı bı yere gelınce hıssedıosun ama acı yok hıssettgın anda dur bekle hıssın gecmesını ve nefeslerını kontrol et kendını sıkmak yok ama sonra sen rahatladıkca o kendı kendıne kayar kaymazsa yon deıstır devamı gelır
canım akıntın şefaf değilse mantar olmuş olabilirsin.egzersiz yaparken sadece kayganlaştırıcı jel kullan.anestol ensetezik bir krem uyusturduğu için ilk başta yakar,bepanten tahriş önlemek amacıyla kullanılabilir ama vajınanın yapısını bozmamak için su bazlı jel ya da ultrason jelı kullan bence.ayrıca akıntın için doktora gitsen iyi olur alttan muayne etmese bile belki bununla ilgili ilaç verir.zaten mantar olduysan egzersiz ve ilişki de bir süre yasaklanıyor.üsütüne bir de anestol ve bepanten kullanırsan mantar iyice yayılabilir,benim fikrim kullanmaman
canım akıntın şefaf değilse mantar olmuş olabilirsin.egzersiz yaparken sadece kayganlaştırıcı jel kullan.anestol ensetezik bir krem uyusturduğu için ilk başta yakar,bepanten tahriş önlemek amacıyla kullanılabilir ama vajınanın yapısını bozmamak için su bazlı jel ya da ultrason jelı kullan bence.ayrıca akıntın için doktora gitsen iyi olur alttan muayne etmese bile belki bununla ilgili ilaç verir.zaten mantar olduysan egzersiz ve ilişki de bir süre yasaklanıyor.üsütüne bir de anestol ve bepanten kullanırsan mantar iyice yayılabilir,benim fikrim kullanmaman
ben iyice korktum şimdi.. althea isimli arkadaş mantar bile olabileceğimi söylüyor ben sadece 6 cm lik aparatı sonuna kadar içime aldığımda vajinanın iç kısmında acı hissediyorum. bide ara ara akıntı oluyor ama bana rahatsızlık veren hiç bir durum yok başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?