- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.401
vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gunuc vakte kadar tamamsın :d
tmm süper.oyleyse devam et 6 cm den kucukle basla aksam tekrar 6 ya kadar gel gıdebılırsen artırırsın cmleri kendini rahat bırak vucudunu sıkma totyu da gevsek bırakıosun zaten 6 cm aldıysan yonude bulmussundur aynı sekılde yerlestır acı yok ama oyle bı hıs gelırse bekle nefes al ver nefes al ver rahatlayana kadar sonra bıraz daha it hemen gıt gele baslama bıraz beklet kendını rahat hıssedınce gıt gel yap cnm
açıkcası benim gözümü çok korkuttu bu 6 cm. daha bunu denerken canım bu kadar yanarsa 10 cm i düşünemiyorum. bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba? daha fazla kayganlaştırıcı kullanıcam bu akşma ama sanki yanlış bişey yapıyorum o yüzden canım acıyo
o zaman daha kucuk bı aparatla yenıden basla aslında bi acı yok ama yalnıs yone ıttıysen belkı ondan olmustur aksam denedıgınde daha kucukle basla bol jel ile tekrar dene baktın acır gıbı oldu bıraz gerı cek yonu deıstır tekrar it kendını hıc kasma ama sıkarsan vajına aparata ızın vermez.bu arada aparat olarak ne kullanıosun
dün gece denedim başım döndü , midem bulandı , yere yığılıp kalacak gibi hissettim kendimi nasıl toplayacağım cesaretimi bilmiyorum çok çaresizimya girişte bi et parçası var sanki o mu iteklenicek içe doğru ??? kapalı gibi sanki offf iki üniversite mezunu yazıyor bu satırları maalesef ne kadar cahilim yetiştirilme tarzı maalesef bunlara hep sebep...ben kızımı böyle yetiştirmeyeceğim inşallah...
selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi:44:
selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi:44:
sonuna kadar aldıgına gore dogru yer cok sevındım yonu dogru bulmana cunku ben yonu bulma konusunda cok zorlanmıstım saatelerce ugrasmama ragmen.evet girişi hıssedersin sonuda hıssız ama hıs yok derken orayı hıssedıosun da bos bı hıs acı veren bı hıs deıl.aksam tekrar denıyceksın ya goz kalemıyle dene budefa adım adım artırırsın kalınlıgı.bide ayaklarına dikkat et usutme enfeksıyona yol acabılıo bnm ole olmustu ve acı hıssetmıstım enfeksıyon gectıkten sonrakı aparat denemesınde hıc bı yanma yada acı olmamıstıAparat olarak rimel peçeteye sardım prezervatife geçirip kullanıyorum . denemelerimde rimeli sonuna kadar itebildim. Eğer yanlış yerdeysem sonuna kadar gider miydi?
sonuna kadar içime aldığımda o aşamada bekleiyorum ama çok canım yanıyo. vajinanın ilk girişi acı veren sonuda hissiz bi yerdeğil miydi?
sonuna kadar aldıgına gore dogru yer cok sevındım yonu dogru bulmana cunku ben yonu bulma konusunda cok zorlanmıstım saatelerce ugrasmama ragmen.evet girişi hıssedersin sonuda hıssız ama hıs yok derken orayı hıssedıosun da bos bı hıs acı veren bı hıs deıl.aksam tekrar denıyceksın ya goz kalemıyle dene budefa adım adım artırırsın kalınlıgı.bide ayaklarına dikkat et usutme enfeksıyona yol acabılıo bnm ole olmustu ve acı hıssetmıstım enfeksıyon gectıkten sonrakı aparat denemesınde hıc bı yanma yada acı olmamıstı
benim ki baya acı veren bi histi malesef .. acaba enfeksiyon mu kaptım bende. ama ikinci defa dün denedim yani egzersizleri sık sık yapmıyorum ki enfeksiyon kapayım
sana ozelden mesaj attım okurmusun
Canım dün gece biz deneyelim dedik ve oldu yani hiç acı çekmeden kasılmadan yapabildim :) bu gece bidaha denicem bakalım düzeldimmi gerçekten çook mutluyummm ve merak ediyorum hemen sana haber vereyim dedim :)
Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)
Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?
Cadı kedi uzun uzun süre ara vermiştim egzersizlere hafta sonu müsait olduğum için tekrar başladım. ilk egzersizimde serçe parmak denemiştim başarılı olmuştum ama devamını getirememiştim. son iki günde, baş parmak denedim ve zorlanmadan bütün parmağımı alabildim. daha sonra başparmak ve orta parmağa cesaret edemediğim için aparat hazırladım rimelin dışına peçete sarıp streçle kaplayıp aynı anlatıldığı gibi hazırladım sanırım 4 cm falan idi çevresi. bunuda biraz zorlanarak aldım tamamını, sonra eşimin desteğiyle biraz daha kalınlaştırarak 6 cm civarında denedim ama bu sefer çok canım yandı ve hiç içimde hareket ettiremedim gel git yapamadım hiç. Sanki 6 cm benim vajinin son genişleyeceği mesafe gibiydi. hiç ama hiç gelgit yapamadım. biraz daha kalınlaştırsam yırtılacak kanayacak gibi hissediyorum. yanlış bişey mi yapıyorum. son 6 cm lik aparatta vajinin dip yerlerindede acı hissettim. ilk aparatta ve parmak egzersizinde hiç böyle acı hissetmemiştim.
Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra? tavsiyelerini bekliyorum. bana kalsa devamını getiremem gibi geliyor.
Çok sevindim yaf maşallah :) Hiç egzersiz yaptın mı peki? Bir anda nasıl oldu yaf :)
Selam arkadaşlar size birşey sorucm.ben kulak çöpünü sokuyorum çok rahatlıkla (ufacık şey haliyle) ama parmağı sokamıyorum serçe parmağımın yarısını soktum bir kere daha sonra denedim hiç olmadı.şunu sormak istiyorum.penis aparatlarıyla yapsam olur mu acaba? yoksa parmak daha mı iyi sonuç verir....tabi aparat bulmam lazım internetten fln.bide o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?