Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vaoov ne guzel bu ay yenersen super olur ama belkı bugun yenersın hem reglıden sonra orası daha bi esnek oluomus daha rahat olabılırsın.bugun olmasa yarın.yarın olmassa obur gun uc vakte kadar tamamsın:d

ne güzel konusuyosun inşallah bugün olur d biter evet reglden sonra daha esnek oluyormus inşallah bugün olurda biter allahım bana yardım et nolursun

açıkcası benim gözümü çok korkuttu bu 6 cm. daha bunu denerken canım bu kadar yanarsa 10 cm i düşünemiyorum. bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba? daha fazla kayganlaştırıcı kullanıcam bu akşma ama sanki yanlış bişey yapıyorum o yüzden canım acıyo

o zaman daha kucuk bı aparatla yenıden basla aslında bi acı yok ama yalnıs yone ıttıysen belkı ondan olmustur aksam denedıgınde daha kucukle basla bol jel ile tekrar dene baktın acır gıbı oldu bıraz gerı cek yonu deıstır tekrar it kendını hıc kasma ama sıkarsan vajına aparata ızın vermez.bu arada aparat olarak ne kullanıosun

Aparat olarak rimel peçeteye sardım prezervatife geçirip kullanıyorum . denemelerimde rimeli sonuna kadar itebildim. Eğer yanlış yerdeysem sonuna kadar gider miydi?
sonuna kadar içime aldığımda o aşamada bekleiyorum ama çok canım yanıyo. vajinanın ilk girişi acı veren sonuda hissiz bi yerdeğil miydi?

Canım Bu durumun Öncelikle Üniversite yada İlkokul mezunu olmakla hiç bir alakası yok. Lütfen Bu durumu Eğitim durumuyla Karşılaştırmayın !!Vajinismus çok farklı bir durum. Kimin başına geliceği hiç belli olmuyo. Egzersiz yapmak zorundasınn miden bulansada, yapmak zorundasın çünkü başka şekilde yenemezsin..

selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi :44:

selam kizlar ben iyice delirdim,resmen kabus gördüm bu gece. cesit cesit aparatin üstüne cumburlop diye oturuveriyordum ve heryerim yirtiliyordu. ne süper bir rüya dimi :44:

Canımm hem kendini hemde arkadaşları boşu boşuna korkutuyosun. Öyle Yırtılma filan yok. Korktuğun için sen o şekilde rüya görmüşsün. Egzersizleree devammm

sonuna kadar aldıgına gore dogru yer cok sevındım yonu dogru bulmana cunku ben yonu bulma konusunda cok zorlanmıstım saatelerce ugrasmama ragmen.evet girişi hıssedersin sonuda hıssız ama hıs yok derken orayı hıssedıosun da bos bı hıs acı veren bı hıs deıl.aksam tekrar denıyceksın ya goz kalemıyle dene budefa adım adım artırırsın kalınlıgı.bide ayaklarına dikkat et usutme enfeksıyona yol acabılıo bnm ole olmustu ve acı hıssetmıstım enfeksıyon gectıkten sonrakı aparat denemesınde hıc bı yanma yada acı olmamıstı

benim ki baya acı veren bi histi malesef .. acaba enfeksiyon mu kaptım bende. ama ikinci defa dün denedim yani egzersizleri sık sık yapmıyorum ki enfeksiyon kapayım

Kızlarrrr yetttim gariii :)

Ben hala hastayım, tüm gün dışarıda çekimdeydim. Gece 2 de döndüm eve. Az önce uyandım :)

Geçmişi okudum şimdi birazdan da listeyi yenileceğim :)

Ha bu arada Umut nerede diye yazanlar olmuş, ben Umut'u tanımıyorum ama cepten girip okumuştum dün burayı, umut gelmişti , bahsettiğiniz umut o umutsa, geçmişe bakın

sana ozelden mesaj attım okurmusun

evet akıntım var egzersiz yaparken kayganlaştırıcı yerine anestol veya bepanten mi kullanayım? anestol biraz yakıyor bende ayaklarımı çok üşütüyorum enfeksiyon olabilirim. bu yüzden acı çekmek istemem. anestol veya bepanten i enfeksiyon için mi kullanayım?

ıntım jel i bir araştırayım ilk defa duyuyorum.

Selam arkadaşlar size birşey sorucm.ben kulak çöpünü sokuyorum çok rahatlıkla (ufacık şey haliyle) ama parmağı sokamıyorum serçe parmağımın yarısını soktum bir kere daha sonra denedim hiç olmadı.şunu sormak istiyorum.penis aparatlarıyla yapsam olur mu acaba? yoksa parmak daha mı iyi sonuç verir....tabi aparat bulmam lazım internetten fln.bide o var

Canım dün gece biz deneyelim dedik ve oldu yani hiç acı çekmeden kasılmadan yapabildim :) bu gece bidaha denicem bakalım düzeldimmi gerçekten çook mutluyummm ve merak ediyorum hemen sana haber vereyim dedim :)

Çok sevindim yaf maşallah :) Hiç egzersiz yaptın mı peki? Bir anda nasıl oldu yaf :)

Canım uzunluğu önemli değil. Çevresi önemli. Çevresi 10cm olduğunda penis denemesine geçebilirsin. Çevresi kaç cm bu söylediklerinin?:44:

Bu arada süper ilerleme kaydetmişsin çok tebrik ederim

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]2 parmak 2 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 11 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL ...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:

Canım benim 4 cm i aldığında biraz zorlandığın halde 6 cm geçmen hata olmuş. 4 cm i çok rahat aldıktan sonra 6 cm geçseydin acı hissetmezdin. Sen her aparat yerleştirdiğinde orayı genişletiyorsun, oraya bir şeyin girmesini orayı hazırlıyorsun. O yüzden aldığın aparatları çok rahat almadan bir sonraki aparata geçme. Şimdi tekrar 4cmlik aparatı al ve çok rahat aldığından, hiç acı hissetmediğinden emin olduğunda 6cmlik aparata geç. Canının yanmasının sebebi yönünü doğru bulmadığından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Eğer aşağı doğru ittirmezsen, düz ya da yukarı ittirirseniz aparat vajina duvarlarına çarpacağı için canın yanabilir. Öyle bir durumda derin nefes al, aparatı içinde beklet ve aparatın dışarıda kalan kısmını yukarı kaldır yani kendine çek ve çok çok yavaş çekilde tekrar ittirmeye çalış

merhaba:)parmakla ben de yapamıstım eğer parmakta zorlanıyorsan kendin de aparat hazırlayabilirsin.dilatör setleri internette var ama bence hiç gerek yok okadar para vermeye.istersen şimdilik kulak pamuğunu kalınlaştır ikili üçlü vs... ya da kendini hazır hisediyorsan rimel,allık fırçası,mum gibi objelerden aparat hazırlayabilirsin kendine.ben beyaz mumlarala çalışmıştım.3 mumla boy boy aparat hazırlamıştım kendime.istersen sen de bu şekilde çalışabilirsin.yalnız aparatla çalışırken prezervatif kullanmayı unutma.mumla çalışmak istersen sana daha detaylı yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…