Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım madem aparatla çalışıyorsun mumla çalış,mum biraz daha yumuşak.3 adet mum al.biri 4cm biri 5cm diğeri de 6cm olarak kalınlaştır.gerçi beyaz mum çevresi 5-6cm kadar ama inceltebilirsin bıçakla.sonra 4cmle çalış biraz içerde bekletip 5cm olanla çalışmaya başla.cm cm ilerlersen çok daha kolay olur.bir de aklıma takıldı rimelin üzerinde kağıt peçete de varsa 4cmden daha fazla olması gerek burda sorular oluştu aklımda:26:

althea, belki sen bilirsin.P.neden sona kadar girmez?

Aslında hiç ölçmedim. rimel üzeri bir peçete +prezervatif denedim başarılı olunca peçete sayısını arttırdım :) ama sanırım bu fazla geldi. rahim yırtılması ne acaba az önce biri böyle bişeyden bahsetmiş .böyle şeyleri okuyunca iyice korkuyorum ya

huhuhuhuuuuuuuuuuuuu :) kizlar nasilsiniz,nasil gidiyor egzersizler? yenen var mi? bir kac gundur fazla takip edemedim topici. ben bu hafta yanlislikla 2 hap kullaninca, ne zaman ara verecegimi sasirdim,dedm neyse bi kutu daha kullanmaya devam edeyim :) isime de geldi. normalde regl olcaktim,haftasonuda zaten yurtdisina cikiyorum yine 1 ay ara girecekti. simdi regl olma durumu da yok egzersize devam. 3 parmak 1,5 bogum :)) valla soklardayim...neyse bugun mac varmis deneme olamazmis kesinlikle,ama yarin deneme var ve ben yenecegimi dusunuyorum.insallah yarin gece guzel haberlerle gelirim.(kacinci defa söz veriyorum artikin bende unuttum)

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz olsun yenemeyenlerde hergün güzel haberlerle geliriz diyoruz ama olmuyoı elbet birgün bizde geliriz

hiç ölçmediysen 4cmden 6cme geçemiyorum demişsin bunu anlayamadım:26:cm cm arttırarak ilerlersen zorlanmazsın. rahim yırtılması hakkında pek bir bilgim yok ama ben vajinada yırtık olabilirmiş diye kendi adıma söylemiştim eğer buysa.korkulacak birşey yok egzersize devam.benim durumum farklı sizler etkilenmeyin lütfen.

bana yeni haberlerle gel kuzum bunlara inanmıyorum artık bugün maç olsun ama tvde değil,gitmeden kurtul şu illetten

yani cetvelle ölçmedim çapını göz kararı çevresini hesapladım :)
özelden mesaj attım ama gelmedi sanırım sana bişey sorucam ben egzersiz yaparken sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. aparatı yerleştiriyorum çıkarıyorum tuvalete gidiyorum sonra tekrar aparatı yerleştiriyorum tekrar tuvalete 4-5 kere tuvalete gittim. neden böyle oldu acaba? sende egzersiz yaparken böyle olmuş muydu ? normal mi? yoksa bi sorun mu var

:))) anladım canım gerçek bir ölçüyle takip etsen daha iyi olur aslında.mesaj sayın yeterlı olmadığından attığın msj gelmedi.egzersiz sırasında bende de sürekli idrar hissi oluyordu.bunun sebebi idrar kesesinin yanında olmasıymış,egzersiz sırasında oraya doğru baskı olduğu için afedersin sürekli çişin varmış gibi oluyor,normal yani.

Son düzenleme:

OHHH ne kadar rahatladım anlatamam ben sürekli bi problemim mi var vajinada bi rahatsızlığım mı var diye tedirgin oluyorum zaten egzersizlere yeni başladım. bide forumda birisi sistit mi ne olmuş ondada idrar geliyormuş sürekli bende mi öyle oldum acaba diye tedirgin oldum bugünden itibaren metre ile ölçücem evde yoktuda ondan ölçememiştim :)
ilişki sırasında oluyor mu idrara çıkma isteği?

benim bildiğim o idrar hissi orgazma yaklaştığının belirtisidir..

korkma korkma normal ilşki sırasında da oluyor hatta popoda basınç olduğundan çok afedersin gaz hissi bile oluyor ama sonra geçiyormuş.o sistit ve idrar sorunu olan bahtsız benimegzersiz sonrası ve ilşiki sonrası 15dak içinde wcye git.gün içinde böyle wc sorunun yoksa herşey normal. ben korkutmuşum ben rahatlatayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…