Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ayıptır söylemesi ev rezil durumda

Malum kaç gündür hastayım , eşim de bugün bana internet yasağı koydu yemek yaparken giriyorum şimdi, biraz çıkacağım ve işimi bitirene kadar giremem sanırım, (kaçamak yapmazsam), bugün işleri bitirmem lazım

Internete tekrar girdiğimde takip ederim son kaldığım yerden, öpüyorum hepinizi

Oooo Canım süper eşinin egzersizi kabul etmesine çok sevindim. O zaman önümüzde hedefimiz var hafta sonu inşallah bu iş bitecek. Bol bol egzersiz yap. Unutma acı yok bişey yok. Üst Pozisyondaa dene evet. Bolca Jelle. Deliğe doğru tut ve yavaşça oturmaya başla. Korkmaa Sen üstüne üstüne git. Canın acırsa filan geri çekilme. Beklee öylee acıması geçtikten sonraa devam et. Öyle Öylee sonuna kadar girecek. Zaten acı diye Bişey Yoktaa. Olursa diyee söylüyorumm.. Ama Öncesindee eşinee egzersiz yaptırmayı unutmaa hadi bakalımm

evet başta istemedi ama sonrasında istedi ama alttaydımben dün egzersiz yapmadan denme yaptık ama olmadı sağ bacagım cok kasılıyo inşallah hafta sonu artık yenmiş olarak gelirim

evet başta istemedi ama sonrasında istedi ama alttaydımben dün egzersiz yapmadan denme yaptık ama olmadı sağ bacagım cok kasılıyo inşallah hafta sonu artık yenmiş olarak gelirim

Evet canım tabi ki. Egzersiz olmadan olmazz. Ben üst Pozisyonda yendiğim için bütün herkesede üst pozisyonu öneriyorum. Çok rahat. En Güzel Pozisyon hatta. Sendee Öylee Yap bakalımm. İnşallah Gelin olacaksınn. Hadi bakalım. Güzel Haberlerle Gel

evet egzersizi yapıver devam et ve aynayı al ve vaji nanı çöz tespit et.... cidden bu dediğimi hafife alma bende ilk 1 ay herkesden duymama rağmen pek umursamadım ama sonraaa birde deneyim dedim işte o zaman çözmek yolunda ilerledim... sonra kulak çöpünü denilen şekilde yapıver ve tespit ettiğin noktada sokuver ve anüs yönüne doğru ilerlet.... daha ne diyim şimdilik bu:)

inşallah canım altta olup cok kasılma oluyor üstte oldugum için mecbur bacaklarımı acmam gerekecek altta istemeden deolsa kapatıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim hafta sonuna kadar vbol bol egzersiz yapmam gerekiyor.

Evet aynen Öyle. Günde 2-3 kere filan egzersiz yapman senin adınaa iyi olur. Şimdii Hemen kalk müsaitsenn doğru egzersizee...

Canım ya sana bişey sorucam...aparatta kalınlığı arttırmam lazım biliyorum da;mesela 5cm' den 6-7 cm.' e geçeyim dedim hemen akabinde ama olmadı en son denediğimde...halbuki artık korkum da pek yok, bekledim biraz, sonra gene üsteledim...neden olmadı anlamadım...adetim bitmedi daha bitince başlıcam da, gene bir önceki kalınlık olur da bir sonraki olmazsa ne yapmam lazım, ne önerirsin???

Kızlarr Başkaa sorusu Olan varsaa sorsun lütfenn. Ben Burdayımmm

ben 6 cm aparatı alabiliyorum 2 gün içinde bu genişliğe ulaştım ama çok canım yandı çok zorlandım. 7 cm e geçebileceğimi sanmıyorum sanki vajinanın son geniliği 6 cm gibiydi. biraz daha zorlasam bi yerimi yırtıcam gibi hissettim. o genişliğe nasıl gelebilirim canım yanmadan? bide illa kanama olması gerekir mi ki? yani 9-10 cm ulaşırsam kanamam olur mu? olmamasını sağlayacak yöntemler var mı? ne çok sordum ya :)

Canım merhaba hoş geldin...aynı şeyleri ben de yaşadım...evliliğin ilk zamanlarında erkekler hep izledikleri filmlerdeki gibi hoppala cuppala oluverecek herşey diye hayal kurduklarından ve kendilerini buna hazırladıklarından sonuç bu şekilde olunca fena halde hayal kırıklığına uğruyorlar ve kendi kabuklarına çekiliyorlar bir süre sonra ...onlar böyle davranınca da bu sefer biz sinirleniyoruz ve kavgalar baş gösteriyor...o yüzden sana tavsiyem, kendine de ona da kızma, sinirlenme...sakin olup sorununa odaklan...bunu herkes başarabiliyor...biz de başaracağız merak etme...sadece bu süreçte sakin kal ve kocanla kavga etme...ben ettim sen etme...birbirinize karşı saygısızlaşmayın...bu saygıyı koruyan inan bana her zaman kadın oluyor maalesef...o yüzden sinirlerine hakim olacaksın...sonra da vakit kaybetmeden egzersizlere başla...takipteymişsin zaten egzersizler nasıl oluyor haberin var o zaman...keşke evlenmeden önce aklına kötü şeyler getirmeseydin ve hiç buraları okumasaydın...boşuna kendi kendine gaz vermişsin...neyse...her zaman yardımcı olmaya çalışırım...ben de egzersiz aşamasındayım...aralıkta 8. ayımız bitecek, ayrıca kocamın doğum günü...ona doğum günü hediyesi vermek istiyorum...beraberce aşarız umarım...

Canım acele etme. 6 cm 'e devam et. Bir süre sonraa zaten sen kendin isticeksin kalınlaştırmayı. Hem merak etme bir yerin yırtılmaz. Yok Öyle bişey..Kanama konusuna gelince herkesin kızlık zarı yapısı farklıdır. İlla kanama olucak diye bişey yok Belki Esnek bir zar yapısına sahipsindir. O yüzden Kanama olmayabilir. Amaa kanaman oladabilir. Belki Penis denemesindee kanaman olur. Yani demem o ki kanamayla ilgili burdan kesin bişey söylemem imkansız. Sen her ikisinede hazırlıklı ol canım..

3 boy apartla çalış canım.4-5-6cmlik olsun.hep olduğun seviyenin altıyla başla.sonra çalışmakta olduğunu yani 5cmle yap rahat ettiğin zaman 6cm e geç.ama öncesinde 5cmi içinde beklet sonra 6cm de zorlanmıyorsun.ben hep cm cm ilerledim 2 cm birden atlamadım zorlanırım diye ve içimde beklettim.içinde bekletmenin çok faydasını gördüm.7cmle çalışırken yerini bulamadığım gün oldu,o gün senin de öyle olmuş olabilir,kafana takma.egzersizlerin iyi gidiyor rahat ol canım

Canım Çünkü daha penis denemesine hazır değilsin. Bu ne demek oluyo egzersizlere devam etmen gerekiyor. Penis denemesi en son aşamamız. Önemli olan egzersizleri yerinde vee iyi bir şekilde yapmak. Mumu kalınlaştırarak devam et. Ve ayrıyeten aparatını eşine ver. Eşin yapsın. Yani sende egzersiz yap ama eşinde yapsın. Çünkü eşin yaptımı eşine karşı güvenin gelicekk.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.

VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)

SIMDI TEK DUAM BEBEGIMI SAGLIKLI KUCAGIMA ALMAK.

gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…