- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.801
iki gün önce buraya yazmıştım 2 haftalık evliym ve hala gerdeğe giremedk burdan okuduklarıma dayanarak söylüyormki bnde bir vajınısmusluyum.adet oldgm içn egzersizlere başlıyamadm..konuyu okudm biçok kişi birbrine acayip yardmcı olmuş ve vajıyi atlatmşlar gerçktn cok kıskandm bn hergece ağlamaktn psikolojiyi bozmak üzereym zayıfladm hmde cok zayıfladm nolur yardm edin.tecrübeli biri bni faceden ekliyebilrmı yardmnıza ihtiyacm var lütfn(
canım vajinismusu egzersizle yenebilirsin senin sayfana yazdım bişeyler ama madem eşin için bukadar önemli ince aparatlarla oraya bişeylerin girebildiğine kendini inandırabilirsin ve sonrada yönünü anladığında yapabilirsin diye düşünüyorum ama sana şunu söyliim her ilişlkide kanama olmazkii..kimisininki esnek bi yapı benim kanama olmadı mesela egzersizde yaptığım için...eşine internetten vajinin yapısıyla ilgili yazılar bul ve okut gerekirse doktorla konuşmasını sağla ve vajinin tek çözümü egzersizde gerekirse o kendi yapsın sana egzersizleri...ama eşini bilinçlendir önce mutlaka sonrada geciktirme öteleme lütfen kendine yazık boşa giden aylara yazık...
uygularm nedersenz yaparm yeterki kurtulayım cok berbat durumdaym ya vlla bna napıcagımı söyleyn yeterli
duacınız olurm eşim bile artk denemek istemiyo cok anlayışlı biri ama olmıycagnı kafasına sokmuş denemk istemiyo bnden sogudugunu dşünüyorm cok kötüym..buraya herzamn grme şansm olmuyo çalışıyorm takip etmem zorlaşıyo
Eee sen yolun yarısına gelmişin zaten.. 2 parmak yapmayı denedin mi hiç ?
Canım kulak çubuğunu bir türlü değdiremiyorum demiştim ya burdan okuduklarından aldığım motivasyon ile ucunu sadece alabildim ama daha bu aşamada yanma hissettim bu normal mi? El birliği ile hepimiz yeneceğiz bunu inşallah bu kadarcık bir aşama bile beni çocuk gibi sevindirdi bi de eşim işi için 3 günlüğüne yurtdışına gitti pazar günü dönecek o zamana kadar iyi bir aşamaya geçer miyim sizce onu mutlu etmeyi o kadar çok istiyorum kicanım benım ınan sen çok iyi anlıyorum bende en yakın arkadasıma bile anlatamıyorum oda dahil herkes normal bir evliliğim var sanıyor ama maalesef!!!! ben bu sıteyle tanısalı çok fazla olmadı ama kendımde buyuk değişiklikler olduğunu düşünüyorum egzersizlere başladım çok utangaç olan ben gidip medıkalden ultrasyonjeli aldım düşün artık ne buyuk adım benım için sımdı sıteye hergun girmeye çalışıyorum mesajları okuyorum gelın olanların halayına buyuk mutlulukla katılıyorum benımde bırgun halayım olacak düşüncesiyle...insallah rabbım herkesın bu sıkıntıyı atlatmasını nasip etsin.
Canım kulak çubuğunu bir türlü değdiremiyorum demiştim ya burdan okuduklarından aldığım motivasyon ile ucunu sadece alabildim ama daha bu aşamada yanma hissettim bu normal mi? El birliği ile hepimiz yeneceğiz bunu inşallah bu kadarcık bir aşama bile beni çocuk gibi sevindirdi bi de eşim işi için 3 günlüğüne yurtdışına gitti pazar günü dönecek o zamana kadar iyi bir aşamaya geçer miyim sizce onu mutlu etmeyi o kadar çok istiyorum ki
Canım kulak çubuğunu bir türlü değdiremiyorum demiştim ya burdan okuduklarından aldığım motivasyon ile ucunu sadece alabildim ama daha bu aşamada yanma hissettim bu normal mi? El birliği ile hepimiz yeneceğiz bunu inşallah bu kadarcık bir aşama bile beni çocuk gibi sevindirdi bi de eşim işi için 3 günlüğüne yurtdışına gitti pazar günü dönecek o zamana kadar iyi bir aşamaya geçer miyim sizce onu mutlu etmeyi o kadar çok istiyorum ki
canım benım ben kulak çubugu denemedım hiç ama deneyen arkadaslar var topikte onlar bu konuda daha ıyı yardımcı olur jel kullandınmı deneme yaparken ben tavsıye edıyorum kesınlıkle bend bu sıteden oğrendım .onunde 3 gun var azmedersen buyuk yol alırsın eşin geldıgınde daha güzel günler sizi beklıyor olabılır hiç pes etme kulak çöpyle ilgili çok mesaj var onları mutlaa oku bence hadıkolay gele
Dün gece buraya yazarken kulak çubuğunu elime alabileceğimi bile düşünemezdim şimdi sizden yardım alıyorum çok teşekkür ederim bu arada şimdi duş alacağım daha önce bunun faydalı olduğunu okumuştum buradan sonra hepsini almaya çalışacağım sonra size bilgi vereceğim inşallah olacakmerak etme canım kendini çok sıktığın için hala(çünkü yeni başladın)yanma olabilir...sürekli cesur ol aklına geldikçe yap...onu tamamen aldığın da göreceksin ki oraya giren bişeyler var ve biraz daha kalınlaştırarak bunu denemeye devam et..hepimiiiiiiiizzzzzz böyle başladık geldik sorduk ama yılmadık devam ettik ve bak biz şimdi burdan yenmek isteyenlere yazıyoruz sizde başaracaksınız merak etmeyin sabır ve cesaret başkası yaptıysa demekki yapılıyo böyle şeyler de kendine sürekli bende yapıyorum yapacam de kendine inan ve güven..
Dün gece buraya yazarken kulak çubuğunu elime alabileceğimi bile düşünemezdim şimdi sizden yardım alıyorum çok teşekkür ederim bu arada şimdi duş alacağım daha önce bunun faydalı olduğunu okumuştum buradan sonra hepsini almaya çalışacağım sonra size bilgi vereceğim inşallah olacak
ocean cım orta parmagı deneyıp bsarılı olduğum gün 2 parmagı denedım ama olmadı belkıde aynı gun içinde fazla zorladım bılemıyorum ama kararlıyım
iki gün önce buraya yazmıştım 2 haftalık evliym ve hala gerdeğe giremedk burdan okuduklarıma dayanarak söylüyormki bnde bir vajınısmusluyum.adet oldgm içn egzersizlere başlıyamadm..konuyu okudm biçok kişi birbrine acayip yardmcı olmuş ve vajıyi atlatmşlar gerçktn cok kıskandm bn hergece ağlamaktn psikolojiyi bozmak üzereym zayıfladm hmde cok zayıfladm nolur yardm edin.tecrübeli biri bni faceden ekliyebilrmı yardmnıza ihtiyacm var lütfn(
gökçecim nbr neler yapıyorsun geçen sana yazmıştım ama görmedin sanırım.biz çocuğa isim koymaya bile başladık.daha bişey yok ama dereyi görmeden paçalrı sıvıyoruz galiba.ama bitti ya çok şükür çokk mutluyum ben.allah herkese nsip eder inşaalh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?