Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tabikii yardım ederiz sen daha çoookkk başındasınn yıllarca olmayıpda bu sitede yenenler var sen çok daha başında kurtulacaksın takip edersen ve harfien uyarsan söylenenlere kimse senin azmin senin cesaretin kadar sana yardım edemez ama sen bi cesaret burdasın şimdi bi cesaret daha egzersizlere başla..

canım bu korkun yüzünden de ilişki yaşayamıyor olabilirsin.bence bi jinekologa git.o zaten daha önce ilişkiye girmediğinden bahsedecektir.daha sonra da netten vajinanın yapısını ve kanamayabileceğini anlat.eşin bu konuyu anlarsa bence herşey çok daha hızlı gelişecektir.

canım eşine de anlayışlı davran.benim eşimde öyleydi.hatta nişanlıyken neredeyse daha istekli ve daha yakındık birbirimize.ilk zamanlarımız kötü geçince karı koca olmaktan ziyade arkadaş gbi olduk.ama sakın onu kafana takma çünkü ben ona da hak veriyorum.biz 10 gün önce falan yendik.psikolğum sık sık yapın dedi.bende artık çok istiyorum ama eşim hala soğuk çünkü her seferinde olmazsa korkusu taşıyor hala..

Canım kulak çubuğunu bir türlü değdiremiyorum demiştim ya burdan okuduklarından aldığım motivasyon ile ucunu sadece alabildim ama daha bu aşamada yanma hissettim bu normal mi? El birliği ile hepimiz yeneceğiz bunu inşallah bu kadarcık bir aşama bile beni çocuk gibi sevindirdi bi de eşim işi için 3 günlüğüne yurtdışına gitti pazar günü dönecek o zamana kadar iyi bir aşamaya geçer miyim sizce onu mutlu etmeyi o kadar çok istiyorum ki

canım benım ben kulak çubugu denemedım hiç ama deneyen arkadaslar var topikte onlar bu konuda daha ıyı yardımcı olur jel kullandınmı deneme yaparken ben tavsıye edıyorum kesınlıkle bend bu sıteden oğrendım .onunde 3 gun var azmedersen buyuk yol alırsın eşin geldıgınde daha güzel günler sizi beklıyor olabılır hiç pes etme kulak çöpyle ilgili çok mesaj var onları mutlaa oku bence hadıkolay gele

merak etme canım kendini çok sıktığın için hala(çünkü yeni başladın)yanma olabilir...sürekli cesur ol aklına geldikçe yap...onu tamamen aldığın da göreceksin ki oraya giren bişeyler var ve biraz daha kalınlaştırarak bunu denemeye devam et..hepimiiiiiiiizzzzzz böyle başladık geldik sorduk ama yılmadık devam ettik ve bak biz şimdi burdan yenmek isteyenlere yazıyoruz sizde başaracaksınız merak etmeyin sabır ve cesaret başkası yaptıysa demekki yapılıyo böyle şeyler de kendine sürekli bende yapıyorum yapacam de kendine inan ve güven..

Sağol canım jel kullandım evet ama ufacık bir kısmını aldım buna rağmen yanma hissettim bu normal mi zaten bu yanma hissi bu illeti başımıza sarıyor bence bunu nasıl atlatırım?

Dün gece buraya yazarken kulak çubuğunu elime alabileceğimi bile düşünemezdim şimdi sizden yardım alıyorum çok teşekkür ederim bu arada şimdi duş alacağım daha önce bunun faydalı olduğunu okumuştum buradan sonra hepsini almaya çalışacağım sonra size bilgi vereceğim inşallah olacak

tamam canım gevşersin biraz iyi gelir.. güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi kolay gelsin :)))

ocean cım orta parmagı deneyıp bsarılı olduğum gün 2 parmagı denedım ama olmadı belkıde aynı gun içinde fazla zorladım bılemıyorum ama kararlıyım

canım hemen geçme birz alış orta parmağa sonra iki parmağı dene.ben iki parmaktan sonra eş denemesi yaptım ve oldu.inşallah seninde olur en yakın zamanda.

ilk önce şu ağlamayı bırak. psikolojinde hiç bozulmasın.adetin ne zaman bitiyor? hemen egzersizlere başla.bak buradaki insanların senden hiç fazla bir tarafı yok. yapabilirsin. yapabilirim de ve bir an önce başla egzersizlere.

kızlar günaydın dün akşam yine egzersiz yaptım 9 cm e cıktım sanırımben bu işi biticemm yuppiiii bu arada eşime dedim ilk gece ne kadar olmustu diye işaret parmagının yarısını gösteriyo manyak diyom o kadar olmusken zorlasaydın oda diyo ya sana bişey olsaydıı ahh canım benim ya ölüürüm ona

arkadaslar günaydın dun aksam esımı isaret parmagını tamamen aldım mutluluktan ağladım sonra hızımı alamayıp pe....s denemesı yapalım dedım eşimde acele etme bence bugunluk parmakta kalsın dedı bende yok deneyelım dedımkı sadece ucunu alabıldım gerçı jeli fazla sürmüşüz tam anlayamadım ama galıba sadece ucunu alabıldım insallah yakında gelınım bu arada esım sende çok ilerleme var dedı oleyyyyyyyy

kızlar kadınlarrrrr hafta sonu bana sanki baya gelin cıkacakmıs gibi geliyor ama inşallah yanılmammmmmmmmm hafta sonu güzel p..... güzel vajilere inşallahhhh

selamlar pakizecim evet görmedim yazını annem bizdeydi o bakıma 2 gündür pek giremiyorum evet çok çokkkkkkkk şükür... desene biz de öyle aynı anlarda doğururmuşuz:)

evet bizde daha doğrusu ben de isimlere başladım hadi bakalım çok çok şükür pakizecim... darısı buraya giren okuyan tüm sıkıntılı bacılara inşallah...

arkadaslar bundan 10gün öncesine kadar bende bu vajınısmus belasıyla ugrasıyordum..sizlerin ne hissettiğini ne yasadgınızı gercekten biliyorum..bizi yanlız biz anlarız..öncelikle gercekten yapacağınıza inanın ve bu benim kaderim deyp vazgecmeyın oturup aglamayın..inANIN VE BİR AN ÖNCE HAREKETE GECİN..ya bir doktora gidin yada burda egzersız yapın ama bişeyler yapın..bunun bir hapı i,lacı yok yasanması gereken bişey ve gercekten güzel bir duygu..lütfen hayatınızı karartmayın..

Mum denemesine geçecektim ki regl oldum 2 gün sonra deneyeceğim. Bir yandan Cem Keçe nin kitabını okuyorum harika bir kitap. Düşüncelerimde çok değişiklik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…