Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrr dün kulak çubuğunu aldım hepsini hemde inanılır gibi değil :))) ayna ile baktım oldu ve acımadı daha büyük olunca da acımaz inşallah ya. Şimdi ne yapacağım eşim yarın dönüyor bu iyi bir aşama değil mi??

slm arkadaşlar bende uzun bir süre yoktum malum şehir dışındayım 20 günlük misafirle uğraştım yeni yanlız kaldım çok şükür o neymiş ya çok yorucu bir dönemdi egzersizmiş bilmem neymiş hepsini unuttum şimdi başa döndük sözde ekim gelini olacaktım kasım bitiyo ne diyelim hayırlısı bisürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgelmişiniz kaldığımız yerden devam bakalım

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 12 GELİNİ BELLİ AMA 1'si TAM FARKINDA DEĞİL ...

realove artık gelin olduğunu onayla yahu yoksa listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:

daha büyük oluncada acı hissetmeyeceksin emin ol. biraz çevresini kalınlaştır devam et egzersize.. iki kulak çöpünü deneyebilirsin. tebrik ederim bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek:))

biz bugün eşimle egzersiz denemesi yaptık.eşimin işaret parmağının yarıdan fazlası girdi ama çok kasıldım hepsi olmadı.sizce bu ilerleme sayılırmı ya yoksa hepsimi olması lazımdı?

inan canım inan...bu güzel bi aşama şimdi iki kulak çubuğunu birleştir streç le sabitle ve prez.le onuda dene..ve sonra kalem e geçebilirsin:))eş denemesi için acele etme daha kalınlarıda aldıkça hem esnekleşecek vaji hemde artık sende tamamitle inanacaksın olacağına...

selammm canımmm ben tembelim ve hala yenemedim korkumuuu (14:

biz bugün eşimle egzersiz denemesi yaptık.eşimin işaret parmağının yarıdan fazlası girdi ama çok kasıldım hepsi olmadı.sizce bu ilerleme sayılırmı ya yoksa hepsimi olması lazımdı?

canım daha çnce yapamadığın ve denediğin her kalınlığın her aşaması ilerlemedir tabiikii..eşine güven ve senin istemediği herhangi bi harekette bulunmaması gerektiğini söyle...ve eşinle yaparkende gerekirse eşinin elini tutupsen yönlendir...artık olayı çözdünüz yönü önemli şu aşamadan sonra yönünü kavradınmı herşey girer :)))kolay gelsin

çok sağol canım.inşallah devamı gelir ya çok umutlandım şimdi.eşim zaten benim yönlendirmemle hareket ediyo sağolsun ama izin vermiyorumki kasılmaktan ben.okadar kasıyorumki bacaklarım ağırıyo artık.bir dahakine kas gevşetici içmeyi düşünüyorum işe yararmı sence?

canım kendini rahatlatırsın ancak kas gevçeticiyle yani içtim ya artık kasmıcam diye:)))asıl kasılmalarımız bizim beynimize hükmetmemizle alakalı...şunu sürekli aklında tut ve düşün..Allah orayı çooooooooookkkk esnek yaratmış mucizevi bi yer ki ordan çocuk çıkıo hemde 4 kilo bile:))ozaman p...sss hayli hayli olur..zaten sen oraya bişeylerin girebildiğini anladın artıkk...bunu sürekli kendine itiraf et gerekirse dilinle söyle ve beynin bu oluşuma alışsın doğruyu kabul etsin...beynimize nasıl olmuyoru koyduysak ALİMALLAH çıkartırızda değilmii???

aynen canım haklısın.zaten bende bunu düşündüğümde çok kızıyorum şu beynime benden bağımsız hareket ediyo.bunu herkes nasıl yapıyosa benimde yapabilmem lazım diyorum.kendi kendime bunu sürekli söylicem bundan sonra.çok sağol ALLAH razı olsun inşallah atıcam beynimden şu olmuyor fikrini.

Aminnnnnnn canım..korkuların üstüne gidersek onlar bizden korkar...en basit örnekleri aramızda yaşıyoruz dün korkuyoduk üstüne gittik şimdi vajinismus bizden korkuyo:)) RABBİM inşallahh herkesi bu olumsuzluktan kurtarıp huzura mutluluğa kavuştursun..Rabbim başka dertler vermesin...

ya buradakileri okuyunca vajili olmadığım kanaatine vardım çünkü eşimin isaret parmağını hiç hissetmeden içime alabiliyorum tek sorunum p....s , alışamadım ona .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…