Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk önce şu ağlamayı bırak. psikolojinde hiç bozulmasın.adetin ne zaman bitiyor? hemen egzersizlere başla.bak buradaki insanların senden hiç fazla bir tarafı yok. yapabilirsin. yapabilirim de ve bir an önce başla egzersizlere.

kızlar günaydın dün akşam yine egzersiz yaptım 9 cm e cıktım sanırımben bu işi biticemm yuppiiii bu arada eşime dedim ilk gece ne kadar olmustu diye işaret parmagının yarısını gösteriyo manyak diyom o kadar olmusken zorlasaydın oda diyo ya sana bişey olsaydıı ahh canım benim ya ölüürüm ona

arkadaslar günaydın dun aksam esımı isaret parmagını tamamen aldım mutluluktan ağladım sonra hızımı alamayıp pe....s denemesı yapalım dedım eşimde acele etme bence bugunluk parmakta kalsın dedı bende yok deneyelım dedımkı sadece ucunu alabıldım gerçı jeli fazla sürmüşüz tam anlayamadım ama galıba sadece ucunu alabıldım insallah yakında gelınım bu arada esım sende çok ilerleme var dedı oleyyyyyyyy

kızlar kadınlarrrrr hafta sonu bana sanki baya gelin cıkacakmıs gibi geliyor ama inşallah yanılmammmmmmmmm hafta sonu güzel p..... güzel vajilere inşallahhhh

selamlar pakizecim evet görmedim yazını annem bizdeydi o bakıma 2 gündür pek giremiyorum evet çok çokkkkkkkk şükür... desene biz de öyle aynı anlarda doğururmuşuz:)

evet bizde daha doğrusu ben de isimlere başladım hadi bakalım çok çok şükür pakizecim... darısı buraya giren okuyan tüm sıkıntılı bacılara inşallah...

arkadaslar bundan 10gün öncesine kadar bende bu vajınısmus belasıyla ugrasıyordum..sizlerin ne hissettiğini ne yasadgınızı gercekten biliyorum..bizi yanlız biz anlarız..öncelikle gercekten yapacağınıza inanın ve bu benim kaderim deyp vazgecmeyın oturup aglamayın..inANIN VE BİR AN ÖNCE HAREKETE GECİN..ya bir doktora gidin yada burda egzersız yapın ama bişeyler yapın..bunun bir hapı i,lacı yok yasanması gereken bişey ve gercekten güzel bir duygu..lütfen hayatınızı karartmayın..

Mum denemesine geçecektim ki regl oldum 2 gün sonra deneyeceğim. Bir yandan Cem Keçe nin kitabını okuyorum harika bir kitap. Düşüncelerimde çok değişiklik oldu

Kızlarrrr dün kulak çubuğunu aldım hepsini hemde inanılır gibi değil :))) ayna ile baktım oldu ve acımadı daha büyük olunca da acımaz inşallah ya. Şimdi ne yapacağım eşim yarın dönüyor bu iyi bir aşama değil mi??

slm arkadaşlar bende uzun bir süre yoktum malum şehir dışındayım 20 günlük misafirle uğraştım yeni yanlız kaldım çok şükür o neymiş ya çok yorucu bir dönemdi egzersizmiş bilmem neymiş hepsini unuttum şimdi başa döndük sözde ekim gelini olacaktım kasım bitiyo ne diyelim hayırlısı bisürü yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgelmişiniz kaldığımız yerden devam bakalım

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 12 GELİNİ BELLİ AMA 1'si TAM FARKINDA DEĞİL ...

realove artık gelin olduğunu onayla yahu yoksa listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:

daha büyük oluncada acı hissetmeyeceksin emin ol. biraz çevresini kalınlaştır devam et egzersize.. iki kulak çöpünü deneyebilirsin. tebrik ederim bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek:))

biz bugün eşimle egzersiz denemesi yaptık.eşimin işaret parmağının yarıdan fazlası girdi ama çok kasıldım hepsi olmadı.sizce bu ilerleme sayılırmı ya yoksa hepsimi olması lazımdı?

inan canım inan...bu güzel bi aşama şimdi iki kulak çubuğunu birleştir streç le sabitle ve prez.le onuda dene..ve sonra kalem e geçebilirsin:))eş denemesi için acele etme daha kalınlarıda aldıkça hem esnekleşecek vaji hemde artık sende tamamitle inanacaksın olacağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…