- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.821
iki gün önce buraya yazmıştım 2 haftalık evliym ve hala gerdeğe giremedk burdan okuduklarıma dayanarak söylüyormki bnde bir vajınısmusluyum.adet oldgm içn egzersizlere başlıyamadm..konuyu okudm biçok kişi birbrine acayip yardmcı olmuş ve vajıyi atlatmşlar gerçktn cok kıskandm bn hergece ağlamaktn psikolojiyi bozmak üzereym zayıfladm hmde cok zayıfladm nolur yardm edin.tecrübeli biri bni faceden ekliyebilrmı yardmnıza ihtiyacm var lütfn(
gökçecim nbr neler yapıyorsun geçen sana yazmıştım ama görmedin sanırım.biz çocuğa isim koymaya bile başladık.daha bişey yok ama dereyi görmeden paçalrı sıvıyoruz galiba.ama bitti ya çok şükür çokk mutluyum ben.allah herkese nsip eder inşaalh.
eimin işaret rapmagını ölçtüm 9 cm miş
Cadıkedi ben de varım beni de ekle listeye senin listen uğurlu geliyor
Kızlarrrr dün kulak çubuğunu aldım hepsini hemde inanılır gibi değil :))) ayna ile baktım oldu ve acımadı daha büyük olunca da acımaz inşallah ya. Şimdi ne yapacağım eşim yarın dönüyor bu iyi bir aşama değil mi??
Kızlarrrr dün kulak çubuğunu aldım hepsini hemde inanılır gibi değil :))) ayna ile baktım oldu ve acımadı daha büyük olunca da acımaz inşallah ya. Şimdi ne yapacağım eşim yarın dönüyor bu iyi bir aşama değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?