- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.841
Kızlarrrr dün kulak çubuğunu aldım hepsini hemde inanılır gibi değil :))) ayna ile baktım oldu ve acımadı daha büyük olunca da acımaz inşallah ya. Şimdi ne yapacağım eşim yarın dönüyor bu iyi bir aşama değil mi??
Tatlım uzunluk çok önemli değil, önemli olan kalınlığı
Bu arada listedeki yerinde bir değişme olmayacak zaten orta parmak eş parmağından daha kalın olduğu için sen ileridesin :)
ya buradakileri okuyunca vajili olmadığım kanaatine vardım çünkü eşimin isaret parmağını hiç hissetmeden içime alabiliyorum tek sorunum p....s , alışamadım ona .s[/QUOT
alışamadım dan kastınız nedir???p...s mi olmuyor yoksa egzersizleri denedinizmi??egzersiz kalınlığı en rahat p...s denemesi 10 cm genişliğindeki bi aparatı yada 3 parmağı vajiye alabiliyor olmanız yani tek parmağı almakla olabilen bi durum olmuyor genelde..10 cm genişliğindeki bir aparatı alabiliyorsanız ve p....s olmuoyorsa bunun sebebide eğer doktor muayenesi olmuş ve fiziksel bi sorun çıkmamış ise yönünü bilmiyor olmanızdır..küçük bi tavsiyede bulunmakda fayda görüyorum..p...s denemelerinde genelde hepimizin daha önce başına gelen ve hep takılıyor diye bahsettiğimiz bölüm..eğer böyle bir düşünceniz varsa yani p...s başı giriyorsa ve takıldığını düşünüyorsanız; takıldığını düşündüğünüz noktadan itibaren popo yönüne eğimli bi şekilde devam etmeniz gerekir ve ilişkiyi kolaylaştıran bir diğer faktörde su bazlı jeller...umarım faydam olur...
canım benım parmagın genışliği 5,5 cm dı esımınkı 9 cm :) :) halaya az kaldı insallah
ya buradakileri okuyunca vajili olmadığım kanaatine vardım çünkü eşimin isaret parmağını hiç hissetmeden içime alabiliyorum tek sorunum p....s , alışamadım ona .s[/QUOT
alışamadım dan kastınız nedir???p...s mi olmuyor yoksa egzersizleri denedinizmi??egzersiz kalınlığı en rahat p...s denemesi 10 cm genişliğindeki bi aparatı yada 3 parmağı vajiye alabiliyor olmanız yani tek parmağı almakla olabilen bi durum olmuyor genelde..10 cm genişliğindeki bir aparatı alabiliyorsanız ve p....s olmuoyorsa bunun sebebide eğer doktor muayenesi olmuş ve fiziksel bi sorun çıkmamış ise yönünü bilmiyor olmanızdır..küçük bi tavsiyede bulunmakda fayda görüyorum..p...s denemelerinde genelde hepimizin daha önce başına gelen ve hep takılıyor diye bahsettiğimiz bölüm..eğer böyle bir düşünceniz varsa yani p...s başı giriyorsa ve takıldığını düşünüyorsanız; takıldığını düşündüğünüz noktadan itibaren popo yönüne eğimli bi şekilde devam etmeniz gerekir ve ilişkiyi kolaylaştıran bir diğer faktörde su bazlı jeller...umarım faydam olur...
sanirim bu yön konusunda sıkıntımz var bilgi için teşekkürler.
sanirim bu yön konusunda sıkıntımz var bilgi için teşekkürler.
rica ederim yön bu işin en önemli konusu aslında çünkü yönü bulunca kayıp gidiyo acı falan olmuyor..birde ilk denemeyi bayan üstte olarak denediğinde daha rahat yapan aarkadaşlar var bilginize bayan her nerde denerse denesin p...s in popoya doğru eğimli(yani aşağıya doğru)olması önemli...inş. sorununuz ortadan kalkar..
Kızlar bana verdiğiniz moral ve yönlendirme ile bugün 3 kulak çubuğunu yavaş yavaş ama hepsini aldım aynada gördüm gözlerim doldu ama bu sefer sevinçten :))) şimdi nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar ne yapmalıyım??? Benim ve tüm arkadaşlarımın halayı çekilecek inşallah o günleri de göreceğiz biliyorum
rica ederim yön bu işin en önemli konusu aslında çünkü yönü bulunca kayıp gidiyo acı falan olmuyor..birde ilk denemeyi bayan üstte olarak denediğinde daha rahat yapan aarkadaşlar var bilginize bayan her nerde denerse denesin p...s in popoya doğru eğimli(yani aşağıya doğru)olması önemli...inş. sorununuz ortadan kalkar..
yön konusu açıkçası hiç aklıma gelmemişti bugün deniycez başarılı olurum inşallah ilk ilişkimizi yaşadik ikincisinde korkmaya başladım ve yalnızca baş kismina kadar alabildim bu 3. deneme inşallah başarıcam. tekrar teşekkürler.
Aynen canım hazır gaza gelmişken üzerine gideyim diyorum :) şimdi dediklerini uygulayıp yarın haber veririm size bana dua edin ne olur valla heyecanla karışık korku da var bir yerde takılıp kalmayayım da yaa Allahım yardımcı olsun hepimize...oooooohhhsüpersin şimdi varsa kuşun kalem dene canım aynı şekilde prez. geçir bol bol jel sür ve onuda kulak çubuğunu denediğin gibi dene.. ve artık içinde biraz beklet olurmu...istersen 3 lü kulak çubuğunu tekrar yap biraz beklet ve hemen arkasından kalem dene...ben tekli kulak çubuğundan sonra rimel denemiştim:)))istersen sende kalemden sonra rimelle devam edebilirsin...istersende kalemin etrafını havlu kağıtla sarıp streçleyip yine prez. e geçirip bol jelle devam edebilirsinnn....kızzzz sen çözdün bu işi :))))çok sevindimm gerçektenn...durmak yokk:))
Aynen canım hazır gaza gelmişken üzerine gideyim diyorum :) şimdi dediklerini uygulayıp yarın haber veririm size bana dua edin ne olur valla heyecanla karışık korku da var bir yerde takılıp kalmayayım da yaa Allahım yardımcı olsun hepimize...
canım yok ben yanlış anlatmısım parmagın genışliği 9 cm :)
Teşekkür ederim cadıkedi bizi bırakma sakın olur mu sizlere ihtiyacımız var)
aminn caınmmm dualarımız sizinlee...umutsuzluğa kapılma hiçbir aşamada.....korkacak bişey yok çünkü sen olayın mantığını aldınn oraya bişeylerin girdiğini anladınn UNUTMA ÇOCUK ÇIKIYO ORDAN...p...s de neymişş...merakla beklicem güzel haberlerini.....kolay gelsin canımmm
mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya
mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya[/QUO
canım eğer 10 cm genişliğinde bi aparatı içine alabiliyorsan ve bekletebiliyorsan tabiiki p...s deneyebilirsin ...eğer 10 cm değilse aparatın mumun üzerine havlu kağıt sar streçle sabitle ve prez. e geçir sonraki işlem aynı bol jelle ve dene...10 cm e ulaştıysan da tavsiyem ilk denemeni üst pozisyonda dene...tabiiki başaracaksın canımm senin bizden farkın yok hepimiz aynı mücadeleyi verdik..sıra sizde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?