- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.861
canım yok ben yanlış anlatmısım parmagın genışliği 9 cm :)
Teşekkür ederim cadıkedi bizi bırakma sakın olur mu sizlere ihtiyacımız var)
aminn caınmmm dualarımız sizinlee...umutsuzluğa kapılma hiçbir aşamada.....korkacak bişey yok çünkü sen olayın mantığını aldınn oraya bişeylerin girdiğini anladınn UNUTMA ÇOCUK ÇIKIYO ORDAN...p...s de neymişş...merakla beklicem güzel haberlerini.....kolay gelsin canımmm
mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya
mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya[/QUO
canım eğer 10 cm genişliğinde bi aparatı içine alabiliyorsan ve bekletebiliyorsan tabiiki p...s deneyebilirsin ...eğer 10 cm değilse aparatın mumun üzerine havlu kağıt sar streçle sabitle ve prez. e geçir sonraki işlem aynı bol jelle ve dene...10 cm e ulaştıysan da tavsiyem ilk denemeni üst pozisyonda dene...tabiiki başaracaksın canımm senin bizden farkın yok hepimiz aynı mücadeleyi verdik..sıra sizde :))
Kızlar bana verdiğiniz moral ve yönlendirme ile bugün 3 kulak çubuğunu yavaş yavaş ama hepsini aldım aynada gördüm gözlerim doldu ama bu sefer sevinçten :))) şimdi nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar ne yapmalıyım??? Benim ve tüm arkadaşlarımın halayı çekilecek inşallah o günleri de göreceğiz biliyorum
İnşallah canım, benim de en çok istediğim şey bir an önce şu hastalıktan hep beraber kurtulmak. Dün rimelin yarısını alabildim zorlamak istemedim bıraktım ama bugün bir daha deneyeceğim çünkü akşam eşim dönüyor beni çok yol almış görsün istiyorum :))))ayyy canım benım hadi bakalım kız az kaldı insallah bu ayın gelınlerı arasında olalım ikimizde hadi insallah masallah
İnşallah canım, benim de en çok istediğim şey bir an önce şu hastalıktan hep beraber kurtulmak. Dün rimelin yarısını alabildim zorlamak istemedim bıraktım ama bugün bir daha deneyeceğim çünkü akşam eşim dönüyor beni çok yol almış görsün istiyorum :))))
Accill sorum var arkadaşlar yeri burası değil ama
Bu cuma muayenede doktorum yumurtan çatlamış dedi.Muhtemelen perşembe akşamı oldu.Çünkü çok az kan geldmişti.Neyse yumurta çatladıktan sonra hamile kalınır mı?Ben kalınmaz diye biliyordum fakat biraz int araştırması yaptım kalınabilir diye okudum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.cumarteside ilişki oldu.Kafam karıştı iyice
slm canım arkadaslarım 3 senedır bu derten bende muzdarıptım yendım ısteyen arkadaslarıma elımcen geldıgınce yardımcı olmak ısterım
sude06 yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?