Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

böyle güzel haberler duyunca çok seviniyorum bende gaza geliyorum darısı bizim başımıza :)

kızlara sizlere olmusmuydu böyle baldırlarım sanki çok kosarsın yada yürürsün bi gün sonra agrımaya baslarya o sekilde agrıyo neden dir aceba böle olanınız varmıydı

kızlara sizlere olmusmuydu böyle baldırlarım sanki çok kosarsın yada yürürsün bi gün sonra agrımaya baslarya o sekilde agrıyo neden dir aceba böle olanınız varmıydı

anladım canım sence hangi egzersizleri yapmalıyım bu aşamadan sonra ;?

anladım canım sence hangi egzersizleri yapmalıyım bu aşamadan sonra ;?

Canım okuduğum kadarıyla orta parmağının hepsini alıyorsun ama canın yanıyormuş. Büyük ihtimal yönünü yanlış tutturuyorsun. Doğru yönde ilerlersen ağrın olmaz

O yüzden bir sonraki aşamaya şimdilik geçme. Önce yaptığın egzersizde tamamiyle rahat olman ve o egzersizi çok rahat yapman lazım ki bir diğer egzersize geçesin. Bir öncekinde tam rahat olmadan diğerine geçersen onda da rahat olmazsın egzersiz sana acı veren bir şey olur sonra yapmak istemezsin

evet canım ya nasıl yeneceğim bu illeti sence yenebilirmiyim yenenler var diye okudum orta parmakta devam edeyim diyorsun yönünü sanırım aşağıya doğru yapmalıyım ilk girişte bir acıma oluor sonra ilerleyince 2. boğuma kadar parmağın gelince ufak bir acı oluyor bu egzersize ne kadar devam etmeliyim cvb verdiğin için çok tşk ederm :)

bak cnm en son yenenbenim daha dün bu saatlerde bile yenmemiştim önemli olan yhönü tutturman inan orası cok geniş grişte cok az düz ondan sonra popoya doğr ittir

Rica ederim :) Burada herkes müsait olunca cevap verir o yüzden herkese tek tek teşekkür etmene gerek yok :) Bizler yenenleri görünce mutlu oluyoruz zaten

Girişte yanma olur, o girişi geçtikten sonra senin ne yanma ne de ağrı hissetmemen lazım ama yönü yanlışsa ağrıyabilir. İlerisi hissiz bir bölge, doğru yönü tutturursan tabi :)

Sen şimdi orta parmağını jelle ve tekrar egzersiz yapmaya çalış. Ama bu sefer şu şekilde yap. Sırtını koltuğa falan daya, yere otur. Karşına aynayı al. Amaç sırtını dayayarak yapman, yoksa yatakta da olur :) Sonra bacaklarını iki yana aç ve orta parmağını jelleyerek tekrar yerleştirmeye çalış. Bu pozisyonda yönünü bulman daha kolay olur diye düşünüyorum ben hep böyle yapmıştım

Bak bu fotoğrafı da incele, üzerindeki yazıları oku Canın yandığında poponu yukarı kaldır ve öyle ittir parmağını, yönü değişince acının dindiğini göreceksin

Canım İlk yendiğimde bendede olmuştu. Çünkü ben üst pozisyondaydım. Ve Ben haraket ettirdiğim için. Bacaklarım,baldırlarım 1-2 gün çok ağrımıştı.Sonradan geçti ama. Hani spora gidersin her yerin hamlar ya işte öyle olmuştu bacaklarımm

aynen öyle ilk işkiden sonra dizlermden asagısı tumaz gibiydi sanki sabah kaltım böle oldu ben spora giderken bile böle hamlamıyodum

Canım ben ayakta demin lavaboda yaptım bacaklarımı açtım ve yavaş yavaş kendimi rahatlata rahatlata orta parmağımı beklete beklete içime doğru aldım ve acı hissetmedim :):):) inan popoya doğru yaptım hatta ilk eparmağımı girişte resimdeki gibi o ete değdiğinde heh işte orası dedim ve aşağıya doğru parmağımı kaydırdım 3 boğumuda rahatça biraz korkarakta olsa acıyacak hissiyle ama acımadı :) içime soktum şimdi ne yapmam lazım ? orta parmağa devam mı ? ve ne kadar süre cnm ?

Arkadaşlar ben bizim burada mum bulamadım marketteki görevliye mum soruyorum yuvarlak süs mumlarından gösteriyor :)))) rimeli kalınlaşrırsam peçete ile olur mu? Benim rimelim normal bir rimele göre epey kalın . Bi de eş denemesi yapacağım zaman anestol kullansam nasıl olur hani garanti olsun diye biliyorum daha eş denemesine var ama şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum psikolojik olarak. Sadece o yataktan bir kere daha gözyaşlarımla kalkmak istemiyorum yaa...

merhaba:) ben mumla yendim 2-3 adet mumla kendime farklı ebatlarda aparat yaparak çalıştım.aparatla çalışacaksan mumla çalışmanı tavsiye ederim ama madem bulamadın,kulak pamuklarını birleştirerek aparat hazırlayabilirsin rimelle çalışanlar da var ama ben onun sert olcağını düşünüyorum.göz kaleminin etrafına kağıt havlu sarıp sterçle sabitleyerek de aparat yapabilirsin sana kalmış birşey nasıl rahat hissedeceksen.buarada aparatlara prezervatif geçirmeyi ve jel kullanmayı ihmal etme canım.ansetol anestezik krem olduğundan eşin de etkilenir,illaki kullanıcam dersen eşin prez.kullansın

Bak ne güzel yönü bulunca acı da yok işte

Şimdi işaret parmağınla orta parmağını küs şekline getir. Yani üst üste koy ve onları yerleştirmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…