- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.921
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn
kızlara sizlere olmusmuydu böyle baldırlarım sanki çok kosarsın yada yürürsün bi gün sonra agrımaya baslarya o sekilde agrıyo neden dir aceba böle olanınız varmıydı
senin durumun gayet iyi bence güzell ..neden biliyomusun sen bişeyleri yapmışsın ben dokunamıyodum bile:))hiç heyecana gerek yok inan bana kendini sürekli rahatlat unutma ordan çocuk çıktığını unutma lütfen...acıma olmaz sen kendini çok sıkıyosun demekkii....rahat olll derinnn nefes al egzersiz yaparken ve nefesini verirken çiş yapar gibi ıkın ve parmağını ilerlet ama canım bak yönüne dikkat et çünküü parmağını bol bol jel sür ve iletleme yönün popoya doğru olacak unutma...yani aşağı doğru eğimli...yönünü kavrarsan eğer acı ağrı falan hiçbiri olmaz cuppp diye kayar gider...
Bende öyle bir şey olmadı ama bacaklarını çok kastıysan ondan olmuş olabilir
anladım canım sence hangi egzersizleri yapmalıyım bu aşamadan sonra ;?
Canım okuduğum kadarıyla orta parmağının hepsini alıyorsun ama canın yanıyormuş. Büyük ihtimal yönünü yanlış tutturuyorsun. Doğru yönde ilerlersen ağrın olmaz
O yüzden bir sonraki aşamaya şimdilik geçme. Önce yaptığın egzersizde tamamiyle rahat olman ve o egzersizi çok rahat yapman lazım ki bir diğer egzersize geçesin. Bir öncekinde tam rahat olmadan diğerine geçersen onda da rahat olmazsın egzersiz sana acı veren bir şey olur sonra yapmak istemezsin
evet canım yanasıl yeneceğim bu illeti sence yenebilirmiyim yenenler var diye okudum orta parmakta devam edeyim diyorsun yönünü sanırım aşağıya doğru yapmalıyım ilk girişte bir acıma oluor sonra ilerleyince 2. boğuma kadar parmağın gelince ufak bir acı oluyor bu egzersize ne kadar devam etmeliyim cvb verdiğin için çok tşk ederm :)
evet canım yanasıl yeneceğim bu illeti sence yenebilirmiyim yenenler var diye okudum orta parmakta devam edeyim diyorsun yönünü sanırım aşağıya doğru yapmalıyım ilk girişte bir acıma oluor sonra ilerleyince 2. boğuma kadar parmağın gelince ufak bir acı oluyor bu egzersize ne kadar devam etmeliyim cvb verdiğin için çok tşk ederm :)
kızlara sizlere olmusmuydu böyle baldırlarım sanki çok kosarsın yada yürürsün bi gün sonra agrımaya baslarya o sekilde agrıyo neden dir aceba böle olanınız varmıydı
Canım İlk yendiğimde bendede olmuştu. Çünkü ben üst pozisyondaydım. Ve Ben haraket ettirdiğim için. Bacaklarım,baldırlarım 1-2 gün çok ağrımıştı.Sonradan geçti ama. Hani spora gidersin her yerin hamlar ya işte öyle olmuştu bacaklarımm
allha kolaylık versın reglıden once ne kadar ılerlemıstın merak ettım.gercı hızlı ılerlersın yıne hepden de sil bastan olmaz sen ne kadarlık evlıydın
Canım ben ayakta demin lavaboda yaptım bacaklarımı açtım ve yavaş yavaş kendimi rahatlata rahatlata orta parmağımı beklete beklete içime doğru aldım ve acı hissetmedim :):):) inan popoya doğru yaptım hatta ilk eparmağımı girişte resimdeki gibi o ete değdiğinde heh işte orası dedim ve aşağıya doğru parmağımı kaydırdım 3 boğumuda rahatça biraz korkarakta olsa acıyacak hissiyle ama acımadı :) içime soktum şimdi ne yapmam lazım ? orta parmağa devam mı ? ve ne kadar süre cnm ?
Rica ederim :) Burada herkes müsait olunca cevap verir o yüzden herkese tek tek teşekkür etmene gerek yok :) Bizler yenenleri görünce mutlu oluyoruz zaten
Girişte yanma olur, o girişi geçtikten sonra senin ne yanma ne de ağrı hissetmemen lazım ama yönü yanlışsa ağrıyabilir. İlerisi hissiz bir bölge, doğru yönü tutturursan tabi :)
Sen şimdi orta parmağını jelle ve tekrar egzersiz yapmaya çalış. Ama bu sefer şu şekilde yap. Sırtını koltuğa falan daya, yere otur. Karşına aynayı al. Amaç sırtını dayayarak yapman, yoksa yatakta da olur :) Sonra bacaklarını iki yana aç ve orta parmağını jelleyerek tekrar yerleştirmeye çalış.Bu pozisyonda yönünü bulman daha kolay olur diye düşünüyorum ben hep böyle yapmıştım
Bak bu fotoğrafı da incele, üzerindeki yazıları okuCanın yandığında poponu yukarı kaldır ve öyle ittir parmağını, yönü değişince acının dindiğini göreceksin
Eki Görüntüle 561109
Arkadaşlar ben bizim burada mum bulamadım marketteki görevliye mum soruyorum yuvarlak süs mumlarından gösteriyor :)))) rimeli kalınlaşrırsam peçete ile olur mu? Benim rimelim normal bir rimele göre epey kalın . Bi de eş denemesi yapacağım zaman anestol kullansam nasıl olur hani garanti olsun diye biliyorum daha eş denemesine var ama şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum psikolojik olarak. Sadece o yataktan bir kere daha gözyaşlarımla kalkmak istemiyorum yaa...
yönü bulamıyorum ilk boğumda kaldım birazdan tekrar denicem korkuyorum ya parmağımı itmeye ilk boğum rahat sonrası yok(
Canım ben ayakta demin lavaboda yaptım bacaklarımı açtım ve yavaş yavaş kendimi rahatlata rahatlata orta parmağımı beklete beklete içime doğru aldım ve acı hissetmedim :):):) inan popoya doğru yaptım hatta ilk eparmağımı girişte resimdeki gibi o ete değdiğinde heh işte orası dedim ve aşağıya doğru parmağımı kaydırdım 3 boğumuda rahatça biraz korkarakta olsa acıyacak hissiyle ama acımadı :) içime soktum şimdi ne yapmam lazım ? orta parmağa devam mı ? ve ne kadar süre cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?