Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ebrikler canım kısa bır surede başardın halaylar sana

canım ben yaparken zaten her aşamada yavaş yavaş başlamıştım.önce bir boğum sonraiki boğum sonra tamamı .böyle daha kolya oluyordu.egzersiz boyunca hiç acı duymadım.

Tebrik ederim canımmmm benim çok mutlu oldum darısı bizim başımıza inşallah )))

Kızlarrrr bu arada ben zor da olsa rimeli aldım hem de hepsini aldım :))) rimeli bol peçete ile sardım prezervatif geçirdim bol jelledim önce zorlandım yönünü tutturunca gitti zaten ancak affedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi bir his ve baskı hissettim bu sebepten dolayı uzun süre orada tutamadım çıkardım o şekilde gezemedim yani. bu his neden oluyor normal mi? Bi de ben şimdi hangi aşamaya geçeyim? Dediğinizi harfiyen günü gününe uyguluyorum kızlar iyi ki varsınız ))

merhaba .. öncelikle tebrikler. başaracaksın emin ol. bundan sonrası çok kolay. rimelin çevresi kaç cm di?? şimdi onu peçete ya da pamukla biraz kalınlaştır.. öyle dene.. ama onu denemeden önce bir 10 dakika bir önceki aparatla çalış..

tetaeebbbrrriiikkklleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr taze geliiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn halaylar sana ve diğer yenen arkadaşlara hoppaaaa :644:

merhabalar ben daha yeni üye oldum ama 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyorum bende VAJİNİSMUSUM nasıl tek başıma yeneceğim hiç bilmiyorum. burada ben ve benim gibileri gördüm aynı şeyleri yaşadığım için kendimi artık tek ve yalnız hissetmiyorum. ağrılarım ve acılarım var lütfen bana yardım edin..

tatlım süpersinnn böyle güzel haberlerle bu sayfayı görmek müthişşş...ilerlemen müthişşşş...şimdi tatlım beyaz bakkal mumu varya ondan al onu da aynı şekilde dene ve onu kalınlaştırarak devam et rimeli havlu peçete sarmışsınya aynen mumu da öyle yaparak artık sona yaklaş mumda hedef 10 cm tatlım 1cm kalınlığa ulaşınca jübileni yaparsın....o baskı oluyo canım normal merak etme...bekletmeyi unutma veeeeeeee yine güzel haberlerle dönnn:))))

ağrılae acılar nasıl tatlım doktora gittinmi öncelikle fiziksel bi sorunun olup olmadığını öğrendinmi??eğer bunlar tamam sa egzersizlere başlaya bilirsin..elimizden geldardiğince yardımcı oluruz

cvp verdiğin için saol cnm doktora gittim ama canımı acıtıcak diye bakamadı :) benim sorunum tamamen psikolojik ya biliyorum parmak egzersizlerini sanki doğum yapacak gibi bir heyecan bir kasılmayla yapıyorum resmen sırtımdan ter boşalıyor ama orta parmağımın hepsini içime canım acısa da sokabiliyorum ama işte terler boşalıyor sırtımdan ağlıcak gibi oluyorum kasılmaktan sence durumum nasıl hiç bilmiyorum

senin durumun gayet iyi bence güzell ..neden biliyomusun sen bişeyleri yapmışsın ben dokunamıyodum bile:))hiç heyecana gerek yok inan bana kendini sürekli rahatlat unutma ordan çocuk çıktığını unutma lütfen...acıma olmaz sen kendini çok sıkıyosun demekkii....rahat olll derinnn nefes al egzersiz yaparken ve nefesini verirken çiş yapar gibi ıkın ve parmağını ilerlet ama canım bak yönüne dikkat et çünküü parmağını bol bol jel sür ve iletleme yönün popoya doğru olacak unutma...yani aşağı doğru eğimli...yönünü kavrarsan eğer acı ağrı falan hiçbiri olmaz cuppp diye kayar gider...

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Yeni gelinimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hazal34

Tebrik ediyor halayını zevkle çekiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yehuuuu

Ayrıca katarsis_ yine harika bir azimle bir rimeli tam alarak sıradaki yerini 5 üste taşıdı, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzzz

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 13 GELİNİ BELLİ AMA 1'si TAM FARKINDA DEĞİL ...

realove artık gelin olduğunu onayla yahu yoksa listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:

tebrikler çok sevindim.senin yazılarını okuyordum egzersiz aşamlarında adım adım başardın.senin yendiğini duyunca benim içimdede bir umut doğdu bende yapabilirim diye.Allah başka sıkıntı vermesin.darısı bizlerin başına inşallah...

cadıkedi 5 gün kaldı ayın bitmesine bende listeye gireceğim yenenler kısmına kocaman bitti yazarsın:)

ayyy listede bitti yazısını görmek ne hoş bütün arkadaslarıma tşk ederim demiştim bu olacak diye oldu gercekten kızlar hiç acı felan yok emin olabilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…