- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.941
ilk boğumu geçtikten sonra daha kolay aslında ondan sonrası boşluk.korkulacak birşey yok sakin ol yavaş yavaş ilerle panik yok
ben o boşluğu bulamıyorum ya sanki orda bişey var ve parmağım ilerlemiyo yine bunalımlardayım ama pes etmicem 2 gün rapor aldım işten ve bu iki günde ilerlemem lazım birazda olsa birazdan tekrar denicem sıcak bişeyler içip rahatlamaya çalışıyorum
ılık bir duş al,bitki çayını da iç iyice gevşe...çalışan biri olarak 2 günde çok şey yapabilirsin kendine güvenparmağın gitmiyorsa yönde sorun vardır,popoya doğru hafif eğimli olacak şekide yönlendir birkere buldun mu yerini gerisi tamamdır.
ben o boşluğu bulamıyorum ya sanki orda bişey var ve parmağım ilerlemiyo yine bunalımlardayım ama pes etmicem 2 gün rapor aldım işten ve bu iki günde ilerlemem lazım birazda olsa birazdan tekrar denicem sıcak bişeyler içip rahatlamaya çalışıyorum
Rimel gerçekten de sert olmuştu canım o zaman ben dediğin gibi kulak pamuklarını kalınlaştırayım. Bir sorum daha var anestol çok yakıyor mu sen kullandın mı canım ya da kullanan var mı acaba?merhaba:) ben mumla yendim 2-3 adet mumla kendime farklı ebatlarda aparat yaparak çalıştım.aparatla çalışacaksan mumla çalışmanı tavsiye ederim ama madem bulamadın,kulak pamuklarını birleştirerek aparat hazırlayabilirsin rimelle çalışanlar da var ama ben onun sert olcağını düşünüyorum.göz kaleminin etrafına kağıt havlu sarıp sterçle sabitleyerek de aparat yapabilirsin sana kalmış birşey nasıl rahat hissedeceksen.buarada aparatlara prezervatif geçirmeyi ve jel kullanmayı ihmal etme canım.ansetol anestezik krem olduğundan eşin de etkilenir,illaki kullanıcam dersen eşin prez.kullansın
Canim vajiyi nasil yendigini anlatirmisin hangi pozisyonda yendin,neler yaptin? Diger vajili arkadaslara ornek olmasi acisindan anlatman yararlarina olabilir :))
Rimel gerçekten de sert olmuştu canım o zaman ben dediğin gibi kulak pamuklarını kalınlaştırayım. Bir sorum daha var anestol çok yakıyor mu sen kullandın mı canım ya da kullanan var mı acaba?
inşallah ya ben bi daha deneyim şimdi sizinle konuşmak beni rahatlatıyo bu sefer bulcam umarım
ne yaptın canım cadıkedi senin için fotoğraflı anlatım yapmış,denedin mi bir sorun var mı?
arkadaşlar herkese merhaba 3 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim uzun süredir siteyi takip ediyorum yazılanların hepsini okudum ve siteye üye olmaya karar verdim çünkü gercekten burada yazılanlar okumak bile insana bu problemi çözeceğine dair büyük bi inanç ve cesaret veriyor. Üye olarak bu ortamda aktif olarak bulunarak daha da azimli inançlı olacagımı düşündüm o yüzden üye oldum. Evlilik öncesi zaten korkularım vardı sürekli arkadaslarıma görürsünüz ben yapamıcam nasıl girer oraya bişey diye söyleniyordum ve dediğim oldu 3 aydır eşimle ilşkiye giremedim evliliğimizin ilk haftası kadın doğum uzmanına gittim oramda bir sorun olmadığını gayet rahat ilişkiye girebileceğimi sorunun psikolojik olduğunu söyledi 2 haftadır da eşimle devlet hastanesinde bir psikiyatrişse gidiyorum ve uzun zamansır parmak egzersizi yapıyorum fakat hep ara verdim o yüzden hiçbi sonuç alamadın ugünden itibaren düzenli olarak yapmaya karar verdim serçe parmağımı orta parmağımı alabiliyorum ama iki parmak yapamıyorum mumda denedim 7cm alabiliyrum psikiyatrisle görüşdüğümüzden beri eşimle cinsel birleşme denemesi de yapmıyıruz ama ben hala endişeliyim sanki hiç olmucak gibi gelioeşimi çok seviyom bu hastalığı yenmek istiyorum lütfen banad ayardımcı olun
evet bakmıştım ona daha önccede denedim anım bu sefer orta parmağımın 2. boğumdan fazlasını aldım biraz sızlar gibi oldu durdum çıkardım olacakmı diye denedim tekrardan 2.yede aldım yine orta parmağımı ama sanki şuan sızlar gibi bi his var nedenki kullandığım ultrasyon jelinden olabilirmi
merhaba öncelikle hoşgeldin diyerek tez zamanda kurtulmanı diliyorum.bu hastalığın erteleme hastalığı olduğunu biliyorsundur sanırım.bence durumun korktuğun kadar vahim değil.sen zaten bir adım atmışsın,kaldı ki henüz yeni evlisiniz.ayrıca egzersiz aşamalrında bence çok iyi,ihtiyacın olan sadece cesaret.forumu aktif olarak takip et,soruların olursa yazmaktan çekinme ve lütfen erteleme.parmak ve mum egzersizi yapabilen biri için çok karamsarsın,denen olmasın ki canım10 cm e gelene kadar eş denemesi yapmamakta fayda var aceleye gerek yok.eeee ozaman ne duruyorsun haydi egzersiz başına,sonra ne durumda olduğunu yine paylaş bizimle
ultrson jeli sızlatmaz aksine kayganlıktan dolayı tahrişi azaltır ve kolay ilermesini sağlar.yanma normal,sızlama hissettiğin zaman çıkartma biraz bekle sonra yavaş yavaş bu şekilde ilerle.gerçi ben parmak çalışmadım ama bütün egzersizler aynı yoldan geçiyor.kendini sıkmazsan canın acımaz o yüzden kendini rahat hissettiğnde yavaş yavaş ilerle canım
7cm olarak bahsettiğin mumum çevresi mi,uzunluğu mu:26:aslında ya tamamen parmak çalış ya da mum bence:26mesajınız için tesekkür ederim bir saat önce egzerszi tekrar yapmıştım aynı sekilde serçe parmagımı orta parmagımı 2. boğuma kadar alabildim 7 cm mumu da alabiliyorum fakat parmagımı küs seklinde yapıyorum ama alamıyorum bir bütün halinde olmaması içinmi alamıyorum bir türlu anlamadım çünkü mumun etrfına pamuk sardığımda da alamıyorum farkında olmadan kendimi kasıyomuyum acaba
yok zaten durdum biraz içimde ama parmağım sanki daha fazla girmez yetişmiyo çünkü mumla deneyesim var ilk başta tabi mumu kalınlaştırmadan ama daha rahatım ilk başa göre ordaki boşluğu hissetmekte ii geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?