Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk boğumu geçtikten sonra daha kolay aslında ondan sonrası boşluk.korkulacak birşey yok sakin ol yavaş yavaş ilerle panik yok

ben o boşluğu bulamıyorum ya sanki orda bişey var ve parmağım ilerlemiyo yine bunalımlardayım ama pes etmicem 2 gün rapor aldım işten ve bu iki günde ilerlemem lazım birazda olsa birazdan tekrar denicem sıcak bişeyler içip rahatlamaya çalışıyorum

ılık bir duş al,bitki çayını da iç iyice gevşe...çalışan biri olarak 2 günde çok şey yapabilirsin kendine güvenparmağın gitmiyorsa yönde sorun vardır,popoya doğru hafif eğimli olacak şekide yönlendir birkere buldun mu yerini gerisi tamamdır.

inşallah ya ben bi daha deneyim şimdi sizinle konuşmak beni rahatlatıyo bu sefer bulcam umarım

Bu fotoğrafı inceledin mi?
Eki Görüntüle 561186

arkadaşlar herkese merhaba 3 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim uzun süredir siteyi takip ediyorum yazılanların hepsini okudum ve siteye üye olmaya karar verdim çünkü gercekten burada yazılanlar okumak bile insana bu problemi çözeceğine dair büyük bi inanç ve cesaret veriyor. Üye olarak bu ortamda aktif olarak bulunarak daha da azimli inançlı olacagımı düşündüm o yüzden üye oldum. Evlilik öncesi zaten korkularım vardı sürekli arkadaslarıma görürsünüz ben yapamıcam nasıl girer oraya bişey diye söyleniyordum ve dediğim oldu 3 aydır eşimle ilşkiye giremedim evliliğimizin ilk haftası kadın doğum uzmanına gittim oramda bir sorun olmadığını gayet rahat ilişkiye girebileceğimi sorunun psikolojik olduğunu söyledi 2 haftadır da eşimle devlet hastanesinde bir psikiyatrişse gidiyorum ve uzun zamansır parmak egzersizi yapıyorum fakat hep ara verdim o yüzden hiçbi sonuç alamadın ugünden itibaren düzenli olarak yapmaya karar verdim serçe parmağımı orta parmağımı alabiliyorum ama iki parmak yapamıyorum mumda denedim 7cm alabiliyrum psikiyatrisle görüşdüğümüzden beri eşimle cinsel birleşme denemesi de yapmıyıruz ama ben hala endişeliyim sanki hiç olmucak gibi gelio eşimi çok seviyom bu hastalığı yenmek istiyorum lütfen banad ayardımcı olun

Rimel gerçekten de sert olmuştu canım o zaman ben dediğin gibi kulak pamuklarını kalınlaştırayım. Bir sorum daha var anestol çok yakıyor mu sen kullandın mı canım ya da kullanan var mı acaba?

evet inceledim ve oldu orta parmağımın 2.boğumdan fazlasını aldım içime bi ara hafif bi sızı hissettim ama hemen geçti çıkardım olacakmı diye tekrar denedim oldu zorda olsa yolu buldum şimdi napam parmağımı küs yaptım deneyim dedim ama vazgeçtim biraz dinleneyim dedim sanki şuan yanma hissi var neden olduki böle kullandığım ultrasyon jelinden olabilirmi

Canim vajiyi nasil yendigini anlatirmisin hangi pozisyonda yendin,neler yaptin? Diger vajili arkadaslara ornek olmasi acisindan anlatman yararlarina olabilir :))

valla canım en son cuma akşamı egzersiz yaptım p cmle işte cumartesi öğlenden beri eşime diyorumbişey yapalım yapamadık gece o gec yattı sürtünme yoluyla oldu bişeyler sabah yine sürtünme yoluyla deniycektim ama erken gelince bo.... sürtünme yoluyla sonra dün bu saatlerdi işte eşime yanasa yanasa adamı iştaha getirdim sonunda sonra neyse yatıyorum önce ben alttaydım baktım kendimi çok kasıyorum eşim dedi istersen üstte ol sırtın bana dönük olsun denedim basta ucunu aldım acıdı geri çekildim ama yönü bulamadıgım için acımıs sobnra tekrar bi daha oturdum bu sefer gitti ama anlamadım eşime diyorum gittimi valla ben bişe görmüyom sanırım gitti diyo o şekilde 5 dk felan yaptık sonra eşime önümü döndüm yine üstte bu sekilde sorun yok sonra ben yere yattım bu sekilde az kasılma oldu ve oldu bitti eşime diyorum bittimi bittimi diye 10 kere sordum galiba bu arada hiç jel felan kullanmadıkk cok rahattı

Rimel gerçekten de sert olmuştu canım o zaman ben dediğin gibi kulak pamuklarını kalınlaştırayım. Bir sorum daha var anestol çok yakıyor mu sen kullandın mı canım ya da kullanan var mı acaba?

anestol kullandım yakıyor ama sonra uyuşturuyor,yalnız öyle belden aşağı felç gibi birşey bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.o bölgede olan biteni hissediyorsun fakat nasıl anlatayım acı olmuyor.sen anestol kullanmadan da başarabilirsin inan hiç gerek yok,bu cesaret işi.egzersizde ilerelmeye başladığında kendine iyice güvenin gelcek,hele bir şu egzerzileri geç bakalım

ne yaptın canım cadıkedi senin için fotoğraflı anlatım yapmış,denedin mi bir sorun var mı?

evet bakmıştım ona daha önccede denedim anım bu sefer orta parmağımın 2. boğumdan fazlasını aldım biraz sızlar gibi oldu durdum çıkardım olacakmı diye denedim tekrardan 2.yede aldım yine orta parmağımı ama sanki şuan sızlar gibi bi his var nedenki kullandığım ultrasyon jelinden olabilirmi

merhaba öncelikle hoşgeldin diyerek tez zamanda kurtulmanı diliyorum.bu hastalığın erteleme hastalığı olduğunu biliyorsundur sanırım.bence durumun korktuğun kadar vahim değil.sen zaten bir adım atmışsın,kaldı ki henüz yeni evlisiniz.ayrıca egzersiz aşamalrında bence çok iyi,ihtiyacın olan sadece cesaret.forumu aktif olarak takip et,soruların olursa yazmaktan çekinme ve lütfen erteleme.parmak ve mum egzersizi yapabilen biri için çok karamsarsın,denen olmasın ki canım10 cm e gelene kadar eş denemesi yapmamakta fayda var aceleye gerek yok.eeee ozaman ne duruyorsun haydi egzersiz başına,sonra ne durumda olduğunu yine paylaş bizimle

ultrson jeli sızlatmaz aksine kayganlıktan dolayı tahrişi azaltır ve kolay ilermesini sağlar.yanma normal,sızlama hissettiğin zaman çıkartma biraz bekle sonra yavaş yavaş bu şekilde ilerle.gerçi ben parmak çalışmadım ama bütün egzersizler aynı yoldan geçiyor.kendini sıkmazsan canın acımaz o yüzden kendini rahat hissettiğnde yavaş yavaş ilerle canım

mesajınız için tesekkür ederim bir saat önce egzerszi tekrar yapmıştım aynı sekilde serçe parmagımı orta parmagımı 2. boğuma kadar alabildim 7 cm mumu da alabiliyorum fakat parmagımı küs seklinde yapıyorum ama alamıyorum bir bütün halinde olmaması içinmi alamıyorum bir türlu anlamadım çünkü mumun etrfına pamuk sardığımda da alamıyorum farkında olmadan kendimi kasıyomuyum acaba

yok zaten durdum biraz içimde ama parmağım sanki daha fazla girmez yetişmiyo çünkü mumla deneyesim var ilk başta tabi mumu kalınlaştırmadan ama daha rahatım ilk başa göre ordaki boşluğu hissetmekte ii geldi

7cm olarak bahsettiğin mumum çevresi mi,uzunluğu mu:26:aslında ya tamamen parmak çalış ya da mum bence:26armakla çalışmadım bir fikrim yok ama mum da cm cm ilerledim içimde beklettim bu şekilde yaptığımda çok kolay oldu ve canım yanmadı.yavaş yavaş seviye arttır ve rahat olmadan bir üst seviyeye geçme canım.kendini sıktığında canın biraz acıyabilir,o yüzden rahat olman çok önemli

açıkçası ben de parmakla yapamamıştım mumla çalıştım ama senin aklını karıştırmak istemedim.nasıl rahat edeceksen o şekilde çalış,bundan sonra daha da iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…