Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Canım.Seni Burda Hepimiz Çok İyi Anlıyoruz. Egzersizde yapmışsın Bir Kaç kere. Bu Çok Güzel Bişey. Öncelikle Egzersizlere ara vermedenn Devam etmen Gerekiyor. Çünkü Bu illetten Kurtulmanın tek yolu Düzenli egzersizden Geliyor. Günde en az 1-2 Kere yapman lazım.Çünkü Bunun Yararını gerçekten göreceksin. Parmak egzersizinde mi daha rahatsın yoksa Aparatla mı ? Bunun Farkına Varman lazım. O şekilde ya parmak yada aparatla yapıcaksın. 7 cm alabiliyomuşsun bu çok güzel devam et 7 cm'e Hergün yap. Gün geçtikçe Kalınlaştıracaz. 8-9-10 Cm diye gidicek yavaş yavaş. Bu Arada Eşinede yaptır egzersiz tatlım. Senin yaptığın egzersizi eşine yaptır yani. Burdan Ayrılma Mesajları Hep Oku. Kısa süre içerisindee sendee yeniceksin bak görüceksinn

canım kulak çubuğundan 1 tane mi alayım üstüne sarayım peçeteyi sonra streç yapayım birde jel olarak yakmayan ne önerebilirsin ?

Bu arada bi arkadaşım var dı vAJinismustu yendi eşi doktor eldivenin içindeki 1 parmağına boşalmış ve kız ucundan biraz keserek onu spermlerle beraber vajinasının içine sokmuş spermler rahime gitmiş ve arkadaşım hamile kaldı daha sonra normal doğum yaptışu an 2 yaşında bir kızı var normal doğumdan sonra vajinismusu bir daha hiç yaşamadığını söyledi. Siz ce böyle bir şeye girişeyim mi ? Bende hamile kalmak istitiyorum fakat önce vajinismusu yenmek istiyorum. kararsızım

Ohooo bir şey kalmamış ki 7 cm almışsın yahu daha ne olsun????? Kalınlaştır ve tekrar dene... Kasım sonunda hiç olmadı Aralık ayında gelinsin sen

Son düzenleme:
merhaba ben de 6,5 aylık evliyim. 2 aydır da burada yazılanların çoğunu okudum. okudukça dünyalar benim oldu ama gel gör ki ben de cesaret edip başlayamıyorum. bugün izinliydim denedim deliği bulamadım. çok küçük, diyelim ki buldum ve başladım kulak çubuğuyla orayı genişlettikçe kaslar yanlara doğru mu çekilecek. nasıl olacak? ben de artık listede olursam belki daha çok yol kat ederim. desteginize ihtiyacım var. ben şu an kegeldeyim. hafta sonu arkadaşlarımız gelecek yine bir yanım eksik olacak. artık kurtulmak istiyorum. keşke hafta sonuna kadar kurtulsam. cadıkedi senin 4 günde kurtulduğunu bilmek bana umut veriyor. Bu arada benim de kedim var. senin kedini başka bir topikte gördüm. kartopu gibi. çok tatlı benim ki de tekir 6 yaşında ama 2 yıldır bizimle sahibi atmış. kendisi tekir ve adı da hanımkız.

Vallaha tatlım vajinismus olup da hamile kalan , doğum yaptıktan sonra da vajinismus olarak kalan çok kişi var. Ha normal doğum mudur sezeryan midir bilemem ama , böyle bir şey olsa bile normal doğuma cesaret edebilecek misin? :44:

Bence sabret. Azimle egzersiz yaparsan çok kısa sürede yenersin inan bana

Ben bir tane kulak çubuğunun üzerine birkaç kat peçete onun üzerine de kağıt havlu sarıp streçlemiştim, streç filmle sabitleyip doktor eldivenine geçirmiştim. Jel olarak okeyin durexin su bazlı kayganlaştırıcı jellerini kullanan arkadaşlar memnundu ben bi jel almıştım ama geciktiriciymiş bir zararını görmedim benim jelin adı long time dı su bazlı kayganlaştırıcı jel al yani

İsmi de pek güzelmiş hanımkızın :) canım şimdi yemek yapmam lazım eşim gelecek ve benim mutfak aynı şekilde kaldı vaktim olduğunda listeye adını eklerim

Kulak çubuğunu ya da parmağını yerleştirdiğinde kasların alışıyor. Orası esniyor

Böyle yani

2 parmak küs şeklinde içime sokamıyorum sizce aparat kaç cm olmalıdır aparata başlarken ?

Canım Yapamıyorum Diye Bişey Yok. Öncee Tek parmakla başla. Hangi parmağını yapıyosan onunla bir devam et. Çünkü en başta Tek parmağa alışman lazım. Zamanı geldimi 2 parmağa geçersin.

inşallah:) muma daha sonra pamuk sarıp kalınlastırarak denedim fakat alamadım en son 7 cm kaldım bugun 2 3 kere daha denedim fakat kalınlastırdığımda alamadım ama

Yönünü tutturamıyorsundur

Acı çektiğinizde yönünü popoya doğru eğin. Aparatı kendinize çekin yani, dışarıda kalan kafasını kendinize çekin yönü aşağı doğru olsun 7 yi almışsın ya onu mu alamayacaksın

Son düzenleme:

Yuppiiii ! Tebriklerrr

kızlarrrrrrrr hazal çok çok tebrikler.................
oceancım sen nasılsın bacımmm sana çok çok teşekkür ediyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…