- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.241
ecrinx yardımcı olduğun için teşekkür ederim korkağın tekiyim işte ben 10 cm çok kolay oluyo ama bi türlü eş denemesine geçemiyorum 10 cm tamamlayalı 4 ay oldu ama sonrası gelmedi neden korktuğumu bilmeden korkuyorumm eşimle aramız çok kötü bana çok sinirli o mumları yapıyosunda bunu neden yapamıyosun diye kızıyo birazda haklı sanırım çok bile bekledi beni....allahım nolur yardım et kurtulayım bu dertten artık dayanamıyorumm nasıl bi yük bu altında eziliyorum
orta parmak tam alıyorum canım şimdilik.inş devamı gelecek:)
canımsın insallah insalah bu derdi çeken bilir şimdi bıle arkadaslara destek olmaya çalısıyorum bir mesajın, bir cevabın ne kadar önemli olduğunu biliyorum rabbim herkese yarsım etsin daha buyuk sıkıntılar vermesın ne diyim ama sunu gönülden söylüyorumki iyiki varsınız iyiki sizleri buldum yoksa boş boş bekleyerek kendı kendıne geçmesini bekleyecektimki oda zaten olmayacaktı inan bunu yenince gelip sarılmak istiyorum sana ,cadıkediye,katarsise daha simdi hatırlayamadığım çooook arkadasıma
orta parmak tam alıyorum canım şimdilik.inş devamı gelecek:)
insallah canım insallahsarışırız kuşummm:))))inşaallahh
tatlım sıte kalabalık mesaj yogunluğu var yazım ben sana mesajları gerıye dönük oku
soyle tatlım derdını yardımcı olayım sormak ıstedıklerını yaz cvplayayım
iyi hoşta canm ben hala kızım nasıl sokucam kulak çöpünü oraya
Maşallahhhhhh
Bu gece ne kadar yoğunuz kızlar nazar değmesin
10 cm aparatı rahatlıkla alıyorum ama eş denemesi yapamıyorumm korkularım engel oluyoo cesaret edemiyorum
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
umuuut biz bu anı aylardan beri bekliyoruz nasıl iki gün sonra haber verirsin:) çoooooook mutlu oldum çok.. halay ekibi toplansın.. ve sonunda umutun halayında sıra
Banada yardım edin özelden mesaj atamıyorum siz bana msn adresinizi verseniz ordan bana yardımcı olsanız lütfeeeen bunalımdayım ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?