- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.241
tatlım sıte kalabalık mesaj yogunluğu var yazım ben sana mesajları gerıye dönük oku
soyle tatlım derdını yardımcı olayım sormak ıstedıklerını yaz cvplayayım
iyi hoşta canm ben hala kızım nasıl sokucam kulak çöpünü oraya
Maşallahhhhhh
Bu gece ne kadar yoğunuz kızlar nazar değmesin
10 cm aparatı rahatlıkla alıyorum ama eş denemesi yapamıyorumm korkularım engel oluyoo cesaret edemiyorum
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
umuuut biz bu anı aylardan beri bekliyoruz nasıl iki gün sonra haber verirsin:) çoooooook mutlu oldum çok.. halay ekibi toplansın.. ve sonunda umutun halayında sıra
Banada yardım edin özelden mesaj atamıyorum siz bana msn adresinizi verseniz ordan bana yardımcı olsanız lütfeeeen bunalımdayım ölmek istiyorum
cadıkedi şu vaji fotosu vardıyaa yeni arkadaşlar için onu tekrar paylaşırmısın canımm bi görsünler egzersizlerde parmak yada aparak nasıl ilerlio...
yaptım egzersiz eşimin işaret parmağını aldım
anlamıyorum zevk alamıyorum nasıl yapıyo kadınlar bunu 17 18 yaşlarındaki kızlar hamile geldim diyolar yuh valla şaşırıyorum nasıl giriyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?