Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cadikedi bana ozelden ulaaabilrmsn bn yeni oldgm icn msj yazamiyorm.bana yardmci ol lutfn

gurbetnazli26 ve cilli ;

Arkadaşlar,

Zevk almaya odaklanmayın. Ben yendiğim halde hala alamıyorum, zamanla oturacak...

Siz egzersiz yapamaya ve yılmadan devam etmeye çaba sarfedin, gerisi gelir

cadikedi bana ozelden ulaaabilrmsn bn yeni oldgm icn msj yazamiyorm.bana yardmci ol lutfn

Canım özelden ulaşsam da aynı şeyleri yazacağım zaten, farklı bir şey söylemiyorum ki...

Sen bana cevap veremeyeceğin için özelden sana yazmamın bir faydası olmaz

O yüzden buradan karşılıklı konuşmamız daha yararlı

yasasınnnnnn okadar cok sevındımkı canımmmmmm ayyyy cok tebrık ederımmmm umut bır omur boyu mutlu olursun ınsallahhh canımm arkadasımm

3haftalik evliym ve hala bakireym olmuyo yapamiuorz cok kotuym napmam lazm yardm et ltfn

3haftalik evliym ve hala bakireym olmuyo yapamiuorz cok kotuym napmam lazm yardm et ltfn

Canım daha çok yenisin... Ne güzel işte... Ben 1. yılımda başladım egzersiz yapmaya... Düşün yani. Senin 3 haftadır çektiklerini ben 1 yıl çektim. Kaldı ki benden daha çok çekenler de var

Yapacağın şu;

İlk önce kegel egzersizlerine başlayacaksın. Onu sık sık yaptıktan sonra da alacaksın karşına bir ayna , serçe parmağını jelleyip vajiye yerleştirmeye çalışacaksın

Sonra buraya gelip yazacaksın, ona göre devam edeceğiz

kızlar bnde sımdılık yatıyorum..hep dua edıyorum tez vakıtte bundan kurtulmak ıcın ıns dualarım hepımız ıcın olsun..bıran evvel kurtulalm.yrn psıkolaga gıdıcm.sızınle paylasmak guzell.en azından ıcımzdekılerı bıraz da olsa paylasıp rahatlıyoruz....hepınıze ıı geceler

esra tebrikler senin halayını da çekeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…